|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
19.11.2008 13:48:27   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: boob

obayifo če bodo 3 si delimo user posted image user posted image user posted image     kako pa ti napreduješ?

lp

boob in kimsy jaz za obe navijam! user posted image user posted image

mi pa čakamo..... razen občasnega zategovanja in nekih krčev, se ne dogaja nič posebnega, tut joške so še običajne velikosti in me še nč ne bolijo (prvič so me fuuuuul)

kok se vleče.....

ampak sej bo! boste vidle, da bo! user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 626
19.11.2008 15:24:53   
kitka1
Čakamo, čakamo... Danes me je sodelavka vprašala, kdaj izvem... Je rekla, da že ona komaj čaka, kako mora biti šele meni :) Pa še en teden ni po postopku.

No, včeraj sem dobila drugo dozo Pregnyla in danes mi je bazalna temperatura poskočila še za 0,4 stopinje. Sklepam, da je to posledica injekcije, čeprav prejšnji mesec ni bilo take reakcije. Me pa še vedno vse boli od IUI-ja, kot bi imela v spodnjem delu nekje vse vneto. Še posebej pri kakšnem skoku čutim to, ali pa, ko se na hitro obrnem... Kar malo čudno je vse skupaj. No, če bo uspelo, potem je vseeno, če kaj boli :)

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 627
19.11.2008 15:51:58   
kimsy
kitka 1, sej bo... Sam še mal... še 10 dni! Držim pesti za vse! A kera kaj ve, kaj je z neelo? Se nč ne javi!

Ah, jst pa se počasi odpravljam domov: Naj vam še povem, da mam še vedno mal izcedka, bl rjave barve in to po moje res ni user posted image , tok da bo nasledn tedn ziher še enkrat! Me pa prov zanima kaj je blo to!

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 628
19.11.2008 16:02:23   
boob
obayifo pa ti izveš. . čez en tedn, a ne?

kimsy jst ti povem da se je neki prijelo in bo nasledni tedn user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 629
19.11.2008 18:29:48   
obayifo

obayifo pa ti izveš. . čez en tedn, a ne?

kimsy jst ti povem da se je neki prijelo in bo nasledni tedn user posted image

ja, še cel teden čakanja!! user posted image

kimsy drug teden bo veselo user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 630
19.11.2008 18:46:03   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

A kera kaj ve, kaj je z neelo? Se nč ne javi!

Saj sem tle....sem tle..user posted image ..vas bolj ali manj spremljam, samo imam takšen kaos v službi, da sem cele dneve tam. Naj povem, da midva nisva imela sreče s 1.IUI, user posted image je prišla točno 14 dni po inseminaciji. Ker nisem imela zdravil s seboj, da bi takoj začela z novim postopkom, bova imela sedaj malo odmora, januarja pa v nove boje.

Obljubim, da bom v kratkem osvežila seznamček....če seveda to želite...user posted image ...in držim pestke za vse vas!!!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 631
19.11.2008 20:06:38   
šopka
ojla punce!
vceraj bila pri Ribičevi ki se je odločila za blažjo obliko IVF(kaj to pomeni še nisem preveč prepričana). Ker sem včeraj dobilauser posted image  so mi dali takoj zdravila in sicer 7 ddni špikam gonal f in zadnji dan  še cetrotide in 8 dan v lj na uz.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 632
20.11.2008 10:38:30   
lenna
IZVIRNO SPOROČILO: neela

A kera kaj ve, kaj je z neelo? Se nč ne javi!

Obljubim, da bom v kratkem osvežila seznamček....če seveda to želite...user posted image ...in držim pestke za vse vas!!!

user posted image user posted image  za interes za nov seznamčekuser posted image user posted image  Je kar težko sledit vsako posebejuser posted image   Vsaj meni.

Pr meni je pa danes že 14 dan po IUI pa samo čakam, kdaj bo prišla tečkauser posted image . Mam tak občutek kot pred menstro, ampak to sem imela že včeraj. Ne vem ali naj grem v Lj že jutri (če je še ne bo)  al pa u ponedeljek.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 633
20.11.2008 10:58:50   
kimsy
lenna, ti kar pejd po zdravila v Lj, ker pol user posted image  ziher ne bo od nikjer! Že zarad bolš filinga! Bolš da jih maš doma in da jih drug tedn neseš nazaj! user posted image
Občutek pred menstro še ne pomeni M, lahko pa da si noseča in te zvija! Upam, držim pesti!!!
šopka - poglej si forum IVF/ICSI, tam maš ta postopek lepo razložen. Ta kratek in ta dolg.

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 634
20.11.2008 11:47:26   
lenna
Kimsy, ja bo res najboljš kar do Lj se zapelat po zdravila, saj Gonala tud za 1x nimam. Če bom pa že šla jutri dol, bom šla pa še v laboratorij:)

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 635
20.11.2008 13:04:06   
boob
ooo punce. . evo mene iz IUI. . dejte mi povedat, a je mogoče katera kej krvavela po IUI, jaz sem zasledila roza madež na papirju user posted image

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 636
20.11.2008 13:08:30   
oktavija

ooo punce. . evo mene iz IUI. . dejte mi povedat, a je mogoče katera kej krvavela po IUI, jaz sem zasledila roza madež na papirju user posted image

Bravo za IUIuser posted image user posted image user posted image .. Krvavela si zato ker ti je verjetno zdravnik/ca poškodovala materični vrat... to ni nič hudega... brez skrbi... zadj pa počivaj na desni strani in ne dviguj nič teškega....user posted image user posted image user posted image  Držimo pestke da uspe!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 637
20.11.2008 13:23:19   
kimsy
boob - bravo za IUI! Glede roza izcedka! Jst sm ga tud mela tok da brez panike. Če bodo trojčki si obljubila, da delimo, da ne boš pol umankala! user posted image  user posted image  user posted image .
No, jst mam pa od včeraj pop. samo še rjav izcedek, ampak ga je full, res full malo. Tok da po moje res ni bla M. Sam pa ziher ni blo nč dobrga!
Joj kok si želim, da bi vsaj ena zagledala  user posted image  user posted image , da še ostale dobimo mal upanja. Lenna, ti nas prva lahko razveseliš!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 638
20.11.2008 13:31:55   
boob
oktavija tebe pa tud ni bilo že dovgo 'slišat' . . . kaj novega pri tebi?
zakaj pa na desni moram počivat user posted image

ja to bi blo pa spodbudno da bi končno katera zagledala user posted image
a lenna je prva sporoči lepo novičko, polsta pa že kimsy in obayifo. . .

neela jst tud navijam za seznamček user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 639
20.11.2008 15:00:11   
Fargesia
Oktavija!!!!! izgubljena duš, kako kaj pri tebi?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 640
20.11.2008 15:14:54   
spelka12
fargi in oktavija, kje sta punci moje? Pogrešam vaju. Hitro na zs. poročat kako sta. Drugač bo rit rdečauser posted image .
Vsem IUI-jevkam veliiiiiko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  krat 9000000000000000000000 za srečo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 641
20.11.2008 15:35:50   
Fargesia
špelka, poročilo že imaš na zs!!!user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 642
20.11.2008 15:39:06   
kitka1
Punce, a je katera že imela hipersimulacijo? Jaz imam občutek, da bom počila, velik napet trebuh, vse me boli, pa še drisko sem dobila včeraj... Vsi znaki torej.

Danes sem en močan tablet proti bolečinam vzela, da sem lahko v službi zdržala... Kdaj mislite, da je treba tako stanje pokazat ginekologu? In koliko časa to traja?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 643
20.11.2008 17:23:11   
Fargesia
jaz sem imela hiperstimulacijo ko sem prvič jemala klomifen...sem imela all inclusive podaljšan vikend v KC...

trebuh me je grozno bolel, tud pogledat ga nisem smela, kaj šele da bi ga prijela. non stop me je na wc tiščalo, ko sem šla, ni nič ven priteklo...

veliko veliko tekočine popij! meni se je tako začelo na torek zvečer, cel tedne sem še hodila v službo, v petek se grem pokazat na urgenco in so me obdržali do ponedeljka...naj bi minila ob mesntruaciji...

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 644
20.11.2008 17:44:16   
lenna
Kimsy, Boob , ko bi le lahko sporočila takoooo lepo novico. Veramem, da mora samo ena začet, potem bo šlo pa kar po vrsti.
Naj mi katera pove kje je laboratorij, kjer daš kri? Če sem imela 7.11. inseminacijo ali bo jutri že pokazalo morebitno nosečnost ali je še prezgodaj?

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 645
20.11.2008 18:41:24   
boob
Lenna hjaa ti si taprva, tako da kr začni user posted image user posted image user posted image
pomoje je še prezgodi. . drgač je pa laboratorij v 2. nadstropjuv Leonišču

a je to normalno da me tako jajčniki bolijo po IUI, a vas so tudi? Jaz se kr mal težko zravnam ker me kar skupi vleče. . upam da bo kmal bolš. .

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 646
21.11.2008 8:18:56   
kimsy
Punce, a je katera že imela hipersimulacijo? Jaz imam občutek, da bom počila, velik napet trebuh, vse me boli, pa še drisko sem dobila včeraj... Vsi znaki torej.

kitka 1 - jst mam tud full napihnjen trebuh, včeraj me je špikalo v jajčnikih in tud drisko sem mela, pa danes zjutraj spet... S tem da sem v tor. in sred. mela še krvav izcedek! A po prvi IUI si tud mela iste simptome?
lenna - kdaj pa maš M za dobit? Jst jo morem 28.11. v petek, IUI sem mela pa 12.11. v sredo.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 647
21.11.2008 8:48:18   
lenna

lenna - kdaj pa maš M za dobit? Jst jo morem 28.11. v petek, IUI sem mela pa 12.11. v sredo.

Jst bi jo morala dons dobit, pa je še niuser posted image user posted image .  Še je upanje. SEm pa imela včeraj vse predmenstrualne znake.
Z vsak slučaj bom pa danes šla še po zdravila, če bi jo slučajn jutri dobila. Ampak mi je tako odveč:(
Nimam si pa nikjer za sposodit, na žalost

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 648
21.11.2008 9:04:24   
boob
aja danes bi mogla dobit hudiča. . .  .pol pa kar tja pejt v 105 pa povej, pa pomoje te bodo kr v laboratorij poslale. . . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Punce hitro vse pesti držat za lenno . . . . user posted image

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 649
21.11.2008 9:07:00   
kimsy
vem, da se ti ne da it, pa kar pejt, da boš bol mirno čakala na user posted image . A boš nardila kšn test? Držim pesti...
Jst mam gonala še za 1x, tok da... Če me bo kaj prehitelo drug tedn, sem rešena. Sej po moje ni rok preteku, al kok časa je dobr? ga mam na hladnem.

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?