|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
25.11.2008 14:52:30   
kimsy
oj! Da vas mal pozdravm!
Jst mam vse simptome user posted image , tok da je samo še vprašanje časa kdaj se bo ulilo! Najbolj izrazit simptom pa je tečnoba! user posted image  user posted image  user posted image  Pa ne moja! user posted image
lenna - jst dam 1500 evr za test, sam da bi bil +.
veste kaj, jst ne bom več pridna, če mi Miklavž ne prnese dojenčka. user posted image  Da me bo mel tokle za neumno??? O ne, odpade! user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 676
25.11.2008 15:18:25   
boob
kimsy si se pa razkurla zdeleuser posted image   . . . .  user posted image user posted image user posted image   . . sam kimsy za miklavža je še prezgodi, če zdej nebo nič ti bo stric Božiček prnesu. . . ampak ni še vse zgubljeno!!!!

lenna  jst dam pa še 1500€ zdravn

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 677
25.11.2008 20:09:28   
kittyy
ojla punce,evo spet meneuser posted image
najprej vam moram povedat,da vse spremljam kaj se dogaja z vami,jst grem pa jutr po inekcije,da meuser posted image ne prehiti.a kera mogoce ve od katere ure naprej se lahko zglasim v sobi 105?
boob kako se ti pocutis,,,in vse ostale?

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 678
25.11.2008 21:30:27   
kimsy
kittyy - o me je že zanimalo, kam si se nam skrila. user posted image
v sobi 105 naj bi bla med 9 in 12. uro.  Jst pa grem v petek po novo porcijo, da me čez vikend kaj ne preseneti, ker nimam nobenih nosečniških znakov, sam PMS! user posted image . Pa mi je zoprno, če morem na prvi UZ med vikendom,ker so mi naše sestre iz 105-ke bl všeč!

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 679
26.11.2008 7:36:47   
boob
ja kittyy kje si ti?
Jst bom pa danes klicala v sobo 105 in prašala če je to normalno da sm napihnjena k balon, še diham komi komi. .
lenna zakaj se nč ne oglasiš, mi bi se tud rade stabo veselile user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 680
26.11.2008 7:42:56   
lenna
Dobro jutro, o kako je lepo jutro

Z veseljem vam sporočam, da sem srečka N O S E Č K A. user posted image user posted image

Včeraj je krvni test pokazal povišan hcg (370,5). Danes mi je pa še urinski test pokazal user posted image user posted image
No, katera je pa sedaj na vrsti?

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 681
26.11.2008 7:55:43   
boob
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA . . . . česssssstttiiitaaaammmmmm

ooo kako lepo . . kr objela bi te user posted image user posted image user posted image

kr na jok mi gre, . . mislim da si vsem nam polepšala dan. . .

čim lepošo user posted image  ti želim

iiiiiiiiii user posted image user posted image

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 682
26.11.2008 8:02:43   
lenna
boobuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala za čestitke in vračam objemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Še danes ne morem verjet da je to res... prvič v življenju sem videla kako izgledata user posted image user posted image

Tako da bojni pohod sem začela in mi morate vse ostale sledit

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 683
26.11.2008 8:42:03   
boob
joooj upam da res, da bomo vse takoj za tabo. . .

sej ti si tud prvič bla na IUI, a ne?

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 684
26.11.2008 8:51:09   
kimsy
lenna   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   !!!

Čestitam za user posted image  ali user posted image .

Jst sem tok vesela zate, kot bi bla za sebe... To je pa novica, ki mi je zeloooooo polepšala dan!

Sam, da se ne bi slučajno zdaj preselila na forum nosečnost!!! user posted image  Ostani z nami!!!

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 685
26.11.2008 9:00:34   
boob
ja ja lenna, kimsy ima prou, da nas neboš zapustila zdej

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 686
26.11.2008 10:54:50   
obayifo
lenna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam!!!!

zdaj boš pa lepo s trebuščkom še za nas navijala, a ne da boš user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 687
26.11.2008 11:44:35   
kittyy
ojla
lenna ti si zakon,kr mal si me pokonci spravla.jat sem dons dobila ta magicni svincnik,zdej pa cakat da se akcija zacne.upam da bo se katera kmalu,z mano na celu,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 688
26.11.2008 11:44:44   
lenna
HVALA VSEM ZA ČESTITKE IN LEPE ŽELJE

Vaša navijačica pa seveda ostajamuser posted image user posted image

Boob, ratalo mi je v 2 postopku IUI-ja. Prvič sem imela samo 1 folikel; za drug postopek pa sem se malo bolj pripravila. Do inseminacije sem spila kakšno pivo, čaj krvomočnice, tako da mi je uspelo pridelat 4 (eden je potem štrajkal). V akciji so bili tako 3-je. Dobila sem tudi večjo dozo stop inekcije. Kaj je vzrok za + ne morem reč.  
V glavnem uspelo je

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 689
27.11.2008 8:11:03   
kimsy
Dobro jutro!
najprej ena user posted image  za vse. Kako ste? Jst kr fajn, čeprov samo čakam, kdaj se mi bo ulila user posted image . Sem danes prvič v življenju delala test, seveda  ----------------, sam sem mogla.... user posted image .  Jutr letim v Lj po novo dozo, da grem še enkrat na IUI pred novim letom!

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 690
27.11.2008 11:04:27   
boob
Dan punce,

kimsy kdaj bi jo pa morala dobit. . kaj pa če je tudi zate prehitro?

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 691
27.11.2008 11:10:48   
kimsy
boob, jutr bi jo mogla in jo bom! Mogoče se bo zarad živcev zavleklo. A mislte, da lahko jst moga po zdravila v 105 pošljem? je vsak dan v Lj, men se pa ne da it?

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 692
27.11.2008 11:26:41   
boob
pomoje ni panike, če gre tvoj sam zdravstvene mu ne pozabi dat. . oz prej pokliči v 105, da bodo vedle.
Zakaj si pa tako prepričana da jo boš dobila? Nesmeš tako mislt!!!!!!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 693
27.11.2008 11:46:39   
kimsy
Zato, ker mam vse simptome! Me skoz zvija, pa v jajčnikih me na momente vščipne kot da bi me z nožem en štihnu! user posted image  
kok se pa ti držiš?

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 694
27.11.2008 11:55:57   
boob
jst še vedno navijam da je neboš dobila user posted image  user posted image   user posted image

jst pa nism nevem kako uredu, napihnjena sm k žaba, pa ful me boli tam spodi. . .nevem kaj bo, upam sam da nebo kej narobe

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 695
27.11.2008 17:47:13   
Fargesia
hej!

dans sem mela UZ...in sem kr vesela...sem malo primerjala s 1.IUI in kako je blo takrat, pa moram rečt da sem res vesela...endometrij 6+ (v 1.IUI je bil tok na dan inseminacije), folikli so levo-desno drobni do 14mm...drugae sem mela na 12.dan tam okoli 10 - 12mm...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 696
28.11.2008 8:36:16   
kimsy
fargesia - bravo za pridelek! Upam, da bo šlo tok naprej!

Jst pa sem danes dobila user posted image , točno na 28 dan ciklusa user posted image . Prvič odkar mam M, me ne boli tok kot me običajno. Tok da grem danes v Lj po novo porcijo, pa upam, da ne bo sestra kaj težila, da ne, ker pol nasledno dobim konc decembra, takrat pa ziher ne bo nč!

kittyy - a ti si se že začela špikat, al mene čakaš? user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 697
28.11.2008 9:01:14   
kittyy
ja kimsy,tebe cakam.vse je nastimano v hladilniku,user posted image pa od nikoder.nimam ne mozolov se,nc me ne boli oz spika,sam napihnjena sem.
upam da bo ta teta kmal prisla,ker nestrpno cakam postopek,oz da se zacnem spikat.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 698
28.11.2008 14:24:09   
boob
heey punce,

sam da vas mal pozdravim. .

lenna kako se počutiš. . .a že kej slabosti?
forgesia user posted image user posted image user posted image  

kimsy mislim da nebo težav, ker men je rekla če jo dobim pred 8.12 ni problema, po tem datumu pa se vse skupi prenese na januar. . .
Jst sm se pa odločla da če dobim user posted image , pa ni važno kdaj, bom december spustila. . bom raj januarja. . . bom skoristila še veseli december. .

kittyy mogoče je pa sploh nebo user posted image

neela, oktavija, obayifo ve se pa nič ne oglasite več user posted image  . . . kako ste?

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 699
28.11.2008 14:49:15   
kimsy
oj!
Sem vedla, da lenna ne bo mela več časa za nas, kaj bo šele ko rodi!!! user posted image
jst sem že dobila zdravila in ni blema, ker bom do 15 itak vsega konc! Pol si bom pa jst tud ene 2 mesca pavze vzela.
kittyy - upam, da neseš nazaj zdravila.
boob - ne boš dobila user posted image , ker si zdaj na vrsti! More kdaj komu tud v prvo ratat! Pol sva pa že medve s fargi na vrsti! A ne?

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?