|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
16.11.2008 21:05:33   
Fargesia

Obayifo, hvala! ja, jaz tudi upam, da bo vse ok, če bo uspešen IUI.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 601
16.11.2008 21:17:29   
Vitaebella
Zdravo punce,

prosim vas za pomoč. pojdite na temo Želimo si novega šlana, na temo Menstrualni krči in nosečnost, pa povejte mnenje o mojem deformiranem plusku na Clear Blue-ju. V albumu imam pripeti slikco Clear Bluja.

HVALA!!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 602
17.11.2008 8:35:31   
lenna
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

lenna in neela! Kako pa kaj z vama? Je že kaj novega?

Dobro jutro
Evo user posted image  za vse.
Z mano nič kaj novega. Moram počakati do sobote, potem bomo pa videli ali je ratalo ali ne.

Mi še ni uspelo prebrati vsega kar ste napisale, tako da se oglasim še kasnejeuser posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 603
17.11.2008 15:31:19   
boob
dan punce,

jst pa danes iz drugega UZ in je stanje bistveno bolše, imam na enis trani 13 velikost pa od 15-17, na drugi strani pa jih je tud tam nekje sam so bol majhni. .. pa kri sm dala za, neki na E (sm pozabla) pa je bila vrednost 1.22, sestra pravi da to je uredu. . tako da bom verjetno jutri dobila stopko, no imam še zjutri UZ, pa se bodo pol odločli. .

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 604
17.11.2008 15:50:54   
kimsy
bravo boob za foliklčke! Sej sm ti rekla, ne bit žalostna, ker bodo še rastl! user posted image  user posted image  user posted image  Ponavad je prvi UZ bl slab pridelek, pol pa vsakič bolši! user posted image . Držim pesti, da je med njimi tisti ta pravi!!!
Jst si morem pa jutr dat tisto injekcijo, 8 dan po IUI, sam pr men je 7, tok da mi ni nč več jasno.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 605
17.11.2008 18:24:49   
obayifo
men so dal pa dve injekcije - eno za 3. in eno za 6.dan po IUI
to smo opravl in zdej res sam še čakamo pa utrog...not tlačmo
me pa dons že cel dan nekej 'zbada in cuka' tam nizko doli... po moje moram it mal na kavč user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 606
17.11.2008 18:45:49   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

me pa dons že cel dan nekej 'zbada in cuka' tam nizko doli... po moje moram it mal na kavč user posted image

Obi tokrat bo ratalo.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 607
18.11.2008 8:15:52   
lenna
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

Kakšne injekcije pa so to? Meni nepoznane.user posted image  
Jst sem dobila samo eno po IUI-ju.  

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 608
18.11.2008 8:33:27   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: lenna

Kakšne injekcije pa so to? Meni nepoznane.user posted image  
Jst sem dobila samo eno po IUI-ju.  

za podporo nosečnosti, jaz konkretno dobim Decapeptyl, kaj dajejo drugje, ne vem..

zarja lepo da si pršla mal 'k nam' pogledat user posted image

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 609
18.11.2008 8:39:36   
kimsy
dobro jutro!
zanima me, če je mela kakšna od vas po IUI rahlo krvav sluz? Jst sem mela že dva dni in to proti večeru. Ampak res čist mal, in me skrbi kaj je to.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 610
18.11.2008 8:57:06   
kimsy
spet jst!
Zdaj me pa že panika! Ko sem bla na wc-ju, sem na papirju opazila kar precej krvi! Full svetla. A je možno, da mam že user posted image  čeprov je šele en teden od iui in bi jo mogla dobit šele v petek naslednji tedn? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 611
18.11.2008 10:07:55   
obayifo
kimsy mogoče je pa vgnezditvena krvavitev.
upam, da se konča in da tud drug teden ne pride user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 612
18.11.2008 10:19:58   
kimsy
za vgnezditveno krvavitev se mi zdi, da je preveč krvi. Iskreno pa ti povem, da se tud na wc ne upam, ker me je strah...user posted image  Pa sej sm vedla, da skoraj ni varjante da v prvo rata, sam vsaj en tedn upanja bi mi pa lahko še pusti... user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 613
18.11.2008 13:15:58   
boob
ojla punce,

kimsy kako si? a še vedno krvaviš. . . raj pokliči sestro v sobo 105

Jaz sem bla pa danes na še enem UZ in so se odločali kaj bodo zmano al bi šla kr na IVF al ostanem kar na IUI, no pa so se odločli kr za IUI, sam mi je G da je 'nevarno' za trijčke.user posted image  . .to lih nebi, jst bio se z enim zadovolila. . .
Aja kimsy, jst si morem dat še eno inekcijo 5 dan po IUI. . ti 7 dan. . na listu pa piše 8 dan. . . pojma nimam po čem se to odločajo. .

Kako ste pa ostale?

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 614
18.11.2008 15:07:18   
kimsy
boob bravo!!! user posted image  user posted image  user posted image
A zdaj se boš pa še zmišlala, kaj bi mela? Bolš 3 kot nobenga! user posted image  user posted image  user posted image   Hecam se... Držim pesti da boš  zagledala user posted image  user posted image , pol boš lepa user posted image  in na koncu dobila prečudovitega  user posted image !
Ja, jst pa še kar krvavim. Po moje je user posted image . Nimaš kaj! Sam upam, da je to to in ne bo čez en tedn pa še enkrat! user posted image .
Komaj čakam, da bo konc službe....

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 615
18.11.2008 17:38:16   
obayifo
kimsy če pa še kar krvaviš... daj vseeno malo pokliči in povej, meni se zdi res zelo hitro.. če si imela IUI npr.13.dan + 7 - da bi imela ciklus 20 dni? sicer hormoni delajo svoje, pa vseeno..

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 616
18.11.2008 17:40:12   
obayifo
boob enga sebi, enga kimsy, enga meni... pa smo user posted image

vse bo dobro, sam ne se sekirat! zihr bolš 3 kot 0!!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 617
18.11.2008 19:08:52   
Fargesia
boob, jaz sem imela 3 vodilne, pa so mi tud rekel, da je možnost...pol se je pa samo en prijel...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 618
18.11.2008 20:53:16   
lenna
Boob, to pa je bil pridelek, bravo... Jest sem imela pa v 2 postopku 4 folkle, pa sem mislila kakšna dobra kokoška sem že, ha ha

Mislim pa da je malo verjetnosti da bi se jih tolk prijelo, kaj meniš? Trojčkov bi se pa kar ustrašila marsikatera, kajne?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 619
19.11.2008 7:19:07   
boob
dobro jutro punce,

eno vročo kavico za vas user posted image

lenna jaz sm glede tega ful pesimist in občutek imam da se tud 1 nebo primil, kaj šele 3
kimsy je stabo? a si poklicala? user posted image user posted image user posted image

in ostale kako ste?

obayifo če bodo 3 si delimo user posted image user posted image user posted image     kako pa ti napreduješ?

lp

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 620
19.11.2008 7:22:42   
boob
aja še eno uprašanje.

Učeraj ko sem bila tam, v sobi 105, so mi dale 'stopko' in vse lepo razložile, ko sm pršla domov sem pa opazla da nimam tistega lista, ki je vse pisano gor. . a to je prov, so vam ga tud 'vzele' al ga imate doma? ker jaz bi ga rabla da ga mojemu osebnemu zdravniku odnesem, ker samo na podlagi tega mi lahko da bolniško.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 621
19.11.2008 7:33:26   
lenna
Sončno in hladno jutro

Boob, VEDNO moraš bit optimistična!! Vsaj 1 se bo prijel če ne še več.
Glede papirja - a to misliš tistega od UZ al katerega druzga. Če je ta, ga vedno obdržijo. Bolniško pa bi lahko dobila na podlagi potrdila, ki bi ti ga sestra izdala.

Men se je zadnjič zgodiolo, ko sem imela inseminacijo da sem jo tako ucvrla domov, da sem čisto pozabila na potrdilo. Nazaj pa nesem hodil aker sem se prepozno spomnila. Sem dala potem kar dopust. 

Če katera kaj več ve, pa le naj napiše.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 622
19.11.2008 8:33:22   
boob
ja ja tistega mislim za UZ. . sej jo bom prosila če mi prekopira. . .

pa sej probam bit optimistična, sam pol če nebo nič bo spet hudo razočaranje. . če sm pa bol tko ni tok hudo. . .

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 623
19.11.2008 8:46:39   
kimsy
dobro jutro lepe moje!!!
boob - kar brez panike! Boš vidla da bo! Itak vse držimo pesti!  user posted image
Jst še vedno krvavim, danes celo bolj kot včeraj, ponoči nič! Mogoče res ni M, je kaka vmesna krvavitev. Tok da... Zdaj čakam, če jo naslednji tedn spet dobim, da grem še enkrat v postopek!
Sem tud v 105 klicala, pa mi ne zna nč povedat. Bom počakala še 10 dni, da vidm, če dobim user posted image . Drugaće pa po novem letu v nove boje!

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 624
19.11.2008 9:34:17   
boob
kimsy upam da bo vse uredu . . in da boš kljub krvavitvi zagldela user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?