mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Larisa- geslo je patricija, vsaj mislim, da je. Srečka glede podočnjakov pa pojma nimam kaj bi lahko bilo. Ponavadi imajo podočnjake, če so prehlajeni, ali pa kaj bolani. Lahko pa imajo eni samo bolj izrazite. Jaz pri tvoji Lani nisem opazila, da bi jih imela. Aja, pa še zdaj ne vem kaj imaš ti mojega . Mesečnica, načeloma daktarin ne škodi. In ga lahko tudi dojenčki, že od rojstva dalje. Daje pa se ga 3x dnevno, čisto malo na dudico ali dojko. Jaz sem ga imela pri obeh, za pomiritev. Sploh Lana je imela krče in sem jo lahko samo s tem umirila. Drugače pa samo nekaj malega vem o zdravstvu, to je moj hobi . Pa ta vaša bioresenanca je res draga. Jaz dajem za 1 urno terapijo 40E, testiranje pa 60E. Pa nisem razumela a tvoja je alergična tudi na vodo, to pa je hudo . Pa zanima me kakšne kremice ti je svetoval ta vaš terapevt? Pa hvala vsem za dobre želje, za Lukca. Sem mu zdaj dala antibiotik in inhalacije, pa nima več vročine . Dolenjka, upam, da se tudi tvoja Tara porihta. A tebi so povedali koliko terapij bo približno Tara potrebovala? Pa potolažila bi te rada, da se na dieto hitro navadiš, a ne Mesečnica. Mislim, da ima SN tvojo neko "ščipalko" . Ja bioresonanca je pokazala tudi alergijo na našo vodo (sem sabo nesla vzorec). Kriza ja... Ne vem kaj bomo. Sedaj bomo najprej en filter gor nabili in bom naslednjič nesla še sfiltrirano pa upam, da bo OK. Če ne se mi bo zmešalo. Aha - drugače pa moram nabavit naslednje testerčke: jecoderm ali ribje mazilo, bepanthol intenzivni lotion, eucerin Hautberulifende 12% omega lotion, ecreane hladilna termalna krema, ivale fett n oljna kopel (ej - ne vem, če sem pravilno prepisala) in bomo potem te testerčke najprej testirali in bom šele nato kupila kreme in to tiste, ki ji bodo ustrezale. V dieto pa res hitr not padeš . Sej zdej če bi lahko nehala bi se mi najbrž kar zmešalo, ker ne bi vedela, kaj naj najprej spet jem . Pa super, da nimate več vročine.