Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:30:04
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati sm mogla dat eni stranki modno revijo z frizurami da bo lahko možu pokazala kako se bo postrigla-ker on ne prenaša kratkih las jaz bi pa imela kratke lase, pa mi na to čudno glavo itak nič ne paše kaj pa če glavo zamenjaš a s svinjsko?
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:30:19
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Tole mesečnica: http://www.bio-trgovina.si/index.php?act=viewProd&productId=16 Na tej strani lahko še kaj zase najdeš Ella, kaj????? Sploh ne ve kaj ima, kaj pa pol če imaš 20 cm las manj Uhhh...super . Hvala . Sem se pa spomnila, da me itak ne smemo greska, ker je iz pšenice - pa imamo alergijo tudi na pšenico. Sej bomo pa kakšne druge stvari.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:31:27
|
|
|
|
kati kati
|
sn-mal je problem ker imaš mal kodraste lase
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:31:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati sm mogla dat eni stranki modno revijo z frizurami da bo lahko možu pokazala kako se bo postrigla-ker on ne prenaša kratkih las jaz bi pa imela kratke lase, pa mi na to čudno glavo itak nič ne paše kaj pa če glavo zamenjaš a s svinjsko? a a, ta ti ne bi pasala, imaš peveč fajn geštel
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:31:38
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a ima katera jutri čas, moj rabi novo spremljevalko, k jaz mu kot kratkolaska ne odgovarjam več se grem zdej nekam zakopat nočko Uhhh...deci so eni . Pozabi - jutri mu bo itak žal ali pa že dones.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:32:14
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati sm mogla dat eni stranki modno revijo z frizurami da bo lahko možu pokazala kako se bo postrigla-ker on ne prenaša kratkih las jaz bi pa imela kratke lase, pa mi na to čudno glavo itak nič ne paše kaj pa če glavo zamenjaš a s svinjsko? tale pa je že mal huda
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:32:35
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati sm mogla dat eni stranki modno revijo z frizurami da bo lahko možu pokazala kako se bo postrigla-ker on ne prenaša kratkih las jaz bi pa imela kratke lase, pa mi na to čudno glavo itak nič ne paše kaj pa če glavo zamenjaš a s svinjsko? Zdele sem se pa tako nasmejala .
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:32:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Tole mesečnica: http://www.bio-trgovina.si/index.php?act=viewProd&productId=16 Na tej strani lahko še kaj zase najdeš Ella, kaj????? Sploh ne ve kaj ima, kaj pa pol če imaš 20 cm las manj Uhhh...super . Hvala . Sem se pa spomnila, da me itak ne smemo greska, ker je iz pšenice - pa imamo alergijo tudi na pšenico. Sej bomo pa kakšne druge stvari. upam, da vseeno kaj fajnga najdeš! Te izdelke imajo v CE v citycentru (se boš mimo na terapije vozila) v 2 nadstropju v trgovini ala Sanolabor
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:33:45
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati sn-mal je problem ker imaš mal kodraste lase še malo bolj kodraste , kot si me zadnjič videla Saj prej, preden sem dobila Lano sem bila še pridna z likanjem las in je še nekako bilo, zdaj pa katastrofa.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:34:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati sn-mal je problem ker imaš mal kodraste lase še malo bolj kodraste , kot si me zadnjič videla Saj prej, preden sem dobila Lano sem bila še pridna z likanjem las in je še nekako bilo, zdaj pa katastrofa. ti sploh ne veš kaj je katastrofa! Veš kdo je Damjan Murko?
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:35:03
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati sm mogla dat eni stranki modno revijo z frizurami da bo lahko možu pokazala kako se bo postrigla-ker on ne prenaša kratkih las jaz bi pa imela kratke lase, pa mi na to čudno glavo itak nič ne paše kaj pa če glavo zamenjaš a s svinjsko? a a, ta ti ne bi pasala, imaš peveč fajn geštel tota bo ja tisto salo s trebuha si spregledala
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:36:04
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati sn-mal je problem ker imaš mal kodraste lase še malo bolj kodraste , kot si me zadnjič videla Saj prej, preden sem dobila Lano sem bila še pridna z likanjem las in je še nekako bilo, zdaj pa katastrofa. ti sploh ne veš kaj je katastrofa! Veš kdo je Damjan Murko?
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:36:54
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati sn-mal je problem ker imaš mal kodraste lase še malo bolj kodraste , kot si me zadnjič videla Saj prej, preden sem dobila Lano sem bila še pridna z likanjem las in je še nekako bilo, zdaj pa katastrofa. ti sploh ne veš kaj je katastrofa! Veš kdo je Damjan Murko? Če sem sedaj s tem izpadom smeha Lano zbudila - ti naj vse kure pocrkajo Murko pa je car
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:38:31
|
|
|
|
kati kati
|
kaj bi bilo, če ga ne bi bilo...na njegov račun smo se že ogromno presmejali
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:39:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati kaj bi bilo, če ga ne bi bilo...na njegov račun smo se že ogromno presmejali če njega ne bi bilo je bil pa pred njim že Frey Miller
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:40:23
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati kaj bi bilo, če ga ne bi bilo...na njegov račun smo se že ogromno presmejali res je njegov glas še do dolenjke seže - pa če ti štajerci niso pravi dečki
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:40:39
|
|
|
|
dolenjka
|
Aja SN, močno upam, da so vse kure, ki jih imam doma, že crknjene, ker drugače bodo zmrznile v skrinji
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:40:50
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati sn-mal je problem ker imaš mal kodraste lase še malo bolj kodraste , kot si me zadnjič videla Saj prej, preden sem dobila Lano sem bila še pridna z likanjem las in je še nekako bilo, zdaj pa katastrofa. ti sploh ne veš kaj je katastrofa! Veš kdo je Damjan Murko?
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:41:05
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati kaj bi bilo, če ga ne bi bilo...na njegov račun smo se že ogromno presmejali če njega ne bi bilo je bil pa pred njim že Frey Miller Ampak Fredy pa Murku do gležnjev ne seže.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:42:22
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja SN, močno upam, da so vse kure, ki jih imam doma, že crknjene, ker drugače bodo zmrznile v skrinji tebi pa se vidi, da si kar lep cajt svojega življenja samo na jezik rastal VSAKA ČAST
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:42:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati kaj bi bilo, če ga ne bi bilo...na njegov račun smo se že ogromno presmejali če njega ne bi bilo je bil pa pred njim že Frey Miller Ampak Fredy pa Murku do gležnjev ne seže. ja, Murko je res orng izboljšava, samo sprašujem se, kaj zdaj iz Prekmurja sledi....sej veš, koroška, štajerska...zdej je pa prekmurje v igri
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:42:59
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati sn-mal je problem ker imaš mal kodraste lase še malo bolj kodraste , kot si me zadnjič videla Saj prej, preden sem dobila Lano sem bila še pridna z likanjem las in je še nekako bilo, zdaj pa katastrofa. ti sploh ne veš kaj je katastrofa! Veš kdo je Damjan Murko? še Ella je postala dobre volje
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:43:30
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja SN, močno upam, da so vse kure, ki jih imam doma, že crknjene, ker drugače bodo zmrznile v skrinji tebi pa se vidi, da si kar lep cajt svojega življenja samo na jezik rastal VSAKA ČAST bo zgleda treba it pančkat
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:43:34
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati kaj bi bilo, če ga ne bi bilo...na njegov račun smo se že ogromno presmejali če njega ne bi bilo je bil pa pred njim že Frey Miller Ampak Fredy pa Murku do gležnjev ne seže.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:44:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati sn-mal je problem ker imaš mal kodraste lase še malo bolj kodraste , kot si me zadnjič videla Saj prej, preden sem dobila Lano sem bila še pridna z likanjem las in je še nekako bilo, zdaj pa katastrofa. ti sploh ne veš kaj je katastrofa! Veš kdo je Damjan Murko? še Ella je postala dobre volje GO ELLA GO ELLA GO ELLA
|
SLUŽBAnataly33Ali ste zaposleni?DA (
57%)
NE (
43%)
Število vseh glasov: 119Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!