Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:44:23
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati kaj bi bilo, če ga ne bi bilo...na njegov račun smo se že ogromno presmejali če njega ne bi bilo je bil pa pred njim že Frey Miller Ampak Fredy pa Murku do gležnjev ne seže. ja, Murko je res orng izboljšava, samo sprašujem se, kaj zdaj iz Prekmurja sledi....sej veš, koroška, štajerska...zdej je pa prekmurje v igri se bo že kakšen Geza našel
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:45:35
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja SN, močno upam, da so vse kure, ki jih imam doma, že crknjene, ker drugače bodo zmrznile v skrinji tebi pa se vidi, da si kar lep cajt svojega življenja samo na jezik rastal VSAKA ČAST bo zgleda treba it pančkat malo še počakaj, da bomo nazdravile
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:45:51
|
|
|
|
dolenjka
|
Ženske moje, zdej je pa men tega seksa brez orgazma dost in grem pančkat, ker drv tle zraven mene se mi pa tut ne ljubi zlagat
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:46:09
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja SN, močno upam, da so vse kure, ki jih imam doma, že crknjene, ker drugače bodo zmrznile v skrinji tebi pa se vidi, da si kar lep cajt svojega življenja samo na jezik rastal VSAKA ČAST bo zgleda treba it pančkat ma kaki spat-počakat do polnoči pa zapojemo happy birt..... pa da pojemo vsaka kos
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:46:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja SN, močno upam, da so vse kure, ki jih imam doma, že crknjene, ker drugače bodo zmrznile v skrinji tebi pa se vidi, da si kar lep cajt svojega življenja samo na jezik rastal VSAKA ČAST bo zgleda treba it pančkat malo še počakaj, da bomo nazdravile če jaz s tabo in kati kati - dvema gajstnima štajerkama zdele začnem nazdravljat bodo še 2 dni nažgani
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:46:58
|
|
|
|
mala_pikica
|
Larisa- geslo je patricija, vsaj mislim, da je. Srečka glede podočnjakov pa pojma nimam kaj bi lahko bilo. Ponavadi imajo podočnjake, če so prehlajeni, ali pa kaj bolani. Lahko pa imajo eni samo bolj izrazite. Jaz pri tvoji Lani nisem opazila, da bi jih imela. Aja, pa še zdaj ne vem kaj imaš ti mojega . Mesečnica, načeloma daktarin ne škodi. In ga lahko tudi dojenčki, že od rojstva dalje. Daje pa se ga 3x dnevno, čisto malo na dudico ali dojko. Jaz sem ga imela pri obeh, za pomiritev. Sploh Lana je imela krče in sem jo lahko samo s tem umirila. Drugače pa samo nekaj malega vem o zdravstvu, to je moj hobi . Pa ta vaša bioresenanca je res draga. Jaz dajem za 1 urno terapijo 40E, testiranje pa 60E. Pa nisem razumela a tvoja je alergična tudi na vodo, to pa je hudo . Pa zanima me kakšne kremice ti je svetoval ta vaš terapevt? Pa hvala vsem za dobre želje, za Lukca. Sem mu zdaj dala antibiotik in inhalacije, pa nima več vročine . Dolenjka, upam, da se tudi tvoja Tara porihta. A tebi so povedali koliko terapij bo približno Tara potrebovala? Pa potolažila bi te rada, da se na dieto hitro navadiš, a ne Mesečnica.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:47:29
|
|
|
|
ella79
|
eh, jaz sem čist ok, to je sam njegov problem če mu ni všeč sej res dolenjka....
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:48:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja SN, močno upam, da so vse kure, ki jih imam doma, že crknjene, ker drugače bodo zmrznile v skrinji tebi pa se vidi, da si kar lep cajt svojega življenja samo na jezik rastal VSAKA ČAST bo zgleda treba it pančkat ma kaki spat-počakat do polnoči pa zapojemo happy birt..... pa da pojemo vsaka kos brez zamere, ampak jaz sem si prejle že 2 trojanska krofa privoščila, nimam več placa
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:49:38
|
|
|
|
srečka nosečka
|
mala pikica - sorry ti nisem povedala. Imam tvojo ščipalko - pandice.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:50:15
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja SN, močno upam, da so vse kure, ki jih imam doma, že crknjene, ker drugače bodo zmrznile v skrinji tebi pa se vidi, da si kar lep cajt svojega življenja samo na jezik rastal VSAKA ČAST bo zgleda treba it pančkat ma kaki spat-počakat do polnoči pa zapojemo happy birt..... pa da pojemo vsaka kos brez zamere, ampak jaz sem si prejle že 2 trojanska krofa privoščila, nimam več placa naslednič ko se dobimo v celju...ti prneseš krofe...ker si me zdejle orng zmasirala(želodec) pa en pirček...pa bo
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:50:45
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja SN, močno upam, da so vse kure, ki jih imam doma, že crknjene, ker drugače bodo zmrznile v skrinji tebi pa se vidi, da si kar lep cajt svojega življenja samo na jezik rastal VSAKA ČAST bo zgleda treba it pančkat ma kaki spat-počakat do polnoči pa zapojemo happy birt..... pa da pojemo vsaka kos brez zamere, ampak jaz sem si prejle že 2 trojanska krofa privoščila, nimam več placa za kakšen kozarček pa bi se ziher našel plac
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:51:01
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka mala pikica - sorry ti nisem povedala. Imam tvojo ščipalko - pandice. mislim da sem že zasledila nekje
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:51:05
|
|
|
|
dolenjka
|
Mala pikica govorila je o 7 terapijah, samo se mi zdi čist preveč za nas, ki nismo "problematični" in mislim da se bom na ene 4 "zdilala", maksimalno 5 Ja, nekaj razlike je v ceni, mogoče zato, ker ima tolk "strank" in si lahko privošči A ti resno to s hobijem al se šališ na naš račun štajerski
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:51:45
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dolenjka, jaz sem mojemu povedala, da bo zgleda huda zima, če pri vas vsako večer drva spravljate . Mi pa hvala bogu, kar na kurilno kurimo, tako, da nič ne žagamo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:52:03
|
|
|
|
larisa
|
Ooooo sej res.....eni imajo pa roj dan prov kmalu Sej ko je treba za rundo dat, gre pa spat, dolenjski, škrt pa kt gorenjski (sorči gorenjke, sej sebe imam tud za gorenjko ) Jaz pa na moj škratek izbiram kaj bi si kupila za malega nosit....pa se tud slučajno ne znam odločit..
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:52:08
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A ti resno to s hobijem al se šališ na naš račun štajerski calaj pa ti bo povedala
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:52:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja SN, močno upam, da so vse kure, ki jih imam doma, že crknjene, ker drugače bodo zmrznile v skrinji tebi pa se vidi, da si kar lep cajt svojega življenja samo na jezik rastal VSAKA ČAST bo zgleda treba it pančkat ma kaki spat-počakat do polnoči pa zapojemo happy birt..... pa da pojemo vsaka kos brez zamere, ampak jaz sem si prejle že 2 trojanska krofa privoščila, nimam več placa za kakšen kozarček pa bi se ziher našel plac sej veš kako je...1 ni nobeden
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:52:22
|
|
|
|
kati kati
|
SN-KAK ŠKODA DA SMO TAK DALČ..zdejle medve nazdravlale ker dolenjka drva spravla
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:53:20
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Dolenjka, jaz sem mojemu povedala, da bo zgleda huda zima, če pri vas vsako večer drva spravljate . Mi pa hvala bogu, kar na kurilno kurimo, tako, da nič ne žagamo sej mi tut na kurilca, sam ima moj še popoldanski sp
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:53:59
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati SN-KAK ŠKODA DA SMO TAK DALČ..zdejle medve nazdravlale ker dolenjka drva spravla - po mojem bi bila doooooooolgooooooo zdrava, tolko bi nazdravljale
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:54:42
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ooooo sej res.....eni imajo pa roj dan prov kmalu Sej ko je treba za rundo dat, gre pa spat, dolenjski, škrt pa kt gorenjski (sorči gorenjke, sej sebe imam tud za gorenjko ) Jaz pa na moj škratek izbiram kaj bi si kupila za malega nosit....pa se tud slučajno ne znam odločit.. a k se o pijači začnemo pogovarjat pa spet okrog prkolovrat mengeški al si se sam mal potuhnila da bi ti ble fouš in mislile da se stiskaš
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:55:08
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Dolenjka, jaz sem mojemu povedala, da bo zgleda huda zima, če pri vas vsako večer drva spravljate . Mi pa hvala bogu, kar na kurilno kurimo, tako, da nič ne žagamo sej mi tut na kurilca, sam ima moj še popoldanski sp zdej pa ti nekej povej...od kod tebi take ideje...sej sm de dolenjske krvi...sam take dobre k maš pa ti....
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:55:36
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati SN-KAK ŠKODA DA SMO TAK DALČ..zdejle medve nazdravlale ker dolenjka drva spravla al si glasna dans, zadnjič si pa tko dam letela, me smo se pa glih pit pripravljale
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:56:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Dolenjka, jaz sem mojemu povedala, da bo zgleda huda zima, če pri vas vsako večer drva spravljate . Mi pa hvala bogu, kar na kurilno kurimo, tako, da nič ne žagamo sej mi tut na kurilca, sam ima moj še popoldanski sp zdej pa ti nekej povej...od kod tebi take ideje...sej sm de dolenjske krvi...sam take dobre k maš pa ti.... to niso ideje, to je vse res.....če verjameš
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:56:47
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati SN-KAK ŠKODA DA SMO TAK DALČ..zdejle medve nazdravlale ker dolenjka drva spravla al si glasna dans, zadnjič si pa tko dam letela, me smo se pa glih pit pripravljale bajdovej...sm bla prva tam
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?