Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:20:33
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica SN - se ti je Lana še kaj zbudila? HB ne, kljub mojemu smehu na čase ne maj hrka poleg mene nč pa nazdravmo same če je dolenc šou
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:21:34
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica SN - se ti je Lana še kaj zbudila? HB ne, kljub mojemu smehu na čase ne Jaz se pa kar bojim it v spalnico, ker bo uzbuna. Bo potreben ponoven priklop na joške. Še dobr, da še kaj teče ven . A se Luna zbudi, ko prideš spat? Kolikokrat pa še jesta na noč?
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:21:52
|
|
|
|
mesecnica
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:22:54
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica SN - se ti je Lana še kaj zbudila? HB ne, kljub mojemu smehu na čase ne Jaz se pa kar bojim it v spalnico, ker bo uzbuna. Bo potreben ponoven priklop na joške. Še dobr, da še kaj teče ven . A se Luna zbudi, ko prideš spat? Kolikokrat pa še jesta na noč? Standardno se zbudi ja . Uhhh...jeva še vsake 2 do 3 urce . Koža jo srbi in je še bolj dovzetna za vse šume.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:23:02
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica SN - se ti je Lana še kaj zbudila? HB ne, kljub mojemu smehu na čase ne maj hrka poleg mene nč pa nazdravmo same če je dolenc šou prav imaš evo ga
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:23:56
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica SN - se ti je Lana še kaj zbudila? HB ne, kljub mojemu smehu na čase ne Jaz se pa kar bojim it v spalnico, ker bo uzbuna. Bo potreben ponoven priklop na joške. Še dobr, da še kaj teče ven . A se Luna zbudi, ko prideš spat? Kolikokrat pa še jesta na noč? Standardno se zbudi ja . Uhhh...jeva še vsake 2 do 3 urce . Koža jo srbi in je še bolj dovzetna za vse šume. boščica mala , upam, da bodo vama te terapije res čimprej pomagale
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:24:01
|
|
|
|
mesecnica
|
Evo za na srečanje:
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:24:35
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica srebrna je zame najboljša
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:24:59
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica srebrna je zame najboljša Jap, men tud .
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:25:19
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Evo za na srečanje: samo joške pa so meni že splahnele in niso niti pribljižno tem podobne
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:26:07
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Evo za na srečanje: samo joške pa so meni že splahnele in niso niti pribljižno tem podobne Ok....pustmo detajle
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:28:28
|
|
|
|
mala_pikica
|
Mala_pikica je šla spat? Upam, da je opazila moje vprašanje. IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Mala_pikica je šla spat? Upam, da je opazila moje vprašanje. Nič še ni šla spati , še je tukaj . Ostale kremice se mi zdijo vredu, jaz bi bila previdna le z linola fett, če je tvoja tudi občutljiva na arašide. Drugače pa jaz za v vodo, ko ga kopam uporabljam kar navadno olivno olje za novorojenčke. Moj Luka pa najboljše prenaša ravno adermo, ki tvoji sploh ne odgovarja. Pa jaz zelo dosti uporabljam hladilno mazilo z olivnim oljem.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:29:49
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Mala_pikica je šla spat? Upam, da je opazila moje vprašanje. IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Mala_pikica je šla spat? Upam, da je opazila moje vprašanje. Nič še ni šla spati , še je tukaj . Ostale kremice se mi zdijo vredu, jaz bi bila previdna le z linola fett, če je tvoja tudi občutljiva na arašide. Drugače pa jaz za v vodo, ko ga kopam uporabljam kar navadno olivno olje za novorojenčke. Moj Luka pa najboljše prenaša ravno adermo, ki tvoji sploh ne odgovarja. Pa jaz zelo dosti uporabljam hladilno mazilo z olivnim oljem. A si dala kremice tudi na bioresonaci stestirat? Drugače ti bom pa lahko odstopila kremice, ki jih imam. Nekatere so še skoraj polne.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:30:28
|
|
|
|
mala_pikica
|
samo joške pa so meni že splahnele in niso niti pribljižno tem podobne IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Evo za na srečanje: Mesečnica, mene pa zanima katera si ti na sliki samo joške pa so meni že splahnele in niso niti pribljižno tem podobne Ok....pustmo detajle
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:31:07
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica samo joške pa so meni že splahnele in niso niti pribljižno tem podobne IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Evo za na srečanje: Mesečnica, mene pa zanima katera si ti na sliki samo joške pa so meni že splahnele in niso niti pribljižno tem podobne Ok....pustmo detajle
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:32:47
|
|
|
|
mala_pikica
|
A si dala kremice tudi na bioresonaci stestirat? Drugače ti bom pa lahko odstopila kremice, ki jih imam. Nekatere so še skoraj polne. IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Mala_pikica je šla spat? Upam, da je opazila moje vprašanje. IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Mala_pikica je šla spat? Upam, da je opazila moje vprašanje. Nič še ni šla spati , še je tukaj . Ostale kremice se mi zdijo vredu, jaz bi bila previdna le z linola fett, če je tvoja tudi občutljiva na arašide. Drugače pa jaz za v vodo, ko ga kopam uporabljam kar navadno olivno olje za novorojenčke. Moj Luka pa najboljše prenaša ravno adermo, ki tvoji sploh ne odgovarja. Pa jaz zelo dosti uporabljam hladilno mazilo z olivnim oljem. A si dala kremice tudi na bioresonaci stestirat? Drugače ti bom pa lahko odstopila kremice, ki jih imam. Nekatere so še skoraj polne. Ja, jaz sem nesla tudi testirati, pa mu moje vse odgovarjajo razen AVENE.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:33:52
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Mala_pikica je šla spat? Upam, da je opazila moje vprašanje. IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Mala_pikica je šla spat? Upam, da je opazila moje vprašanje. Nič še ni šla spati , še je tukaj . Ostale kremice se mi zdijo vredu, jaz bi bila previdna le z linola fett, če je tvoja tudi občutljiva na arašide. Drugače pa jaz za v vodo, ko ga kopam uporabljam kar navadno olivno olje za novorojenčke. Moj Luka pa najboljše prenaša ravno adermo, ki tvoji sploh ne odgovarja. Pa jaz zelo dosti uporabljam hladilno mazilo z olivnim oljem. Aja - še nekaj. A uporabljaš tudi kakšno milo za kopanje za občasno? Hladilno mazilo z olivnim oljem - a to je tisto za ritke?
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:34:12
|
|
|
|
srečka nosečka
|
mesecnica, mala pikica - vidve, ki sta bolj seznanjeni s temi alergijami A so za alergije, ki jih imajo "krivi" kakšni grehi mamice, ko je bila ? Ali se ne ve točno zaradi česa nastanejo?
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:35:26
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka mesecnica, mala pikica - vidve, ki sta bolj seznanjeni s temi alergijami A so za alergije, ki jih imajo "krivi" kakšni grehi mamice, ko je bila ? Ali se ne ve točno zaradi česa nastanejo? Mene tudi to muči, da sem jaz kaj zafrknila v nosečnosti. Ampak kolikor vem, ni povezano s tem. Bo mala_pikica povedala , kako je s tem...
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:37:23
|
|
|
|
mala_pikica
|
Mesečnica, o hvala za kremice, če jih ti res ne boš uporabljala. Upam, da se spoznava kdaj na kakšnem srečanju. Zdaj pa moram tudi jaz iti, me moj dragi že lep vabi k sebi. Nočko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:38:02
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Mesečnica, o hvala za kremice, če jih ti res ne boš uporabljala. Upam, da se spoznava kdaj na kakšnem srečanju. Zdaj pa moram tudi jaz iti, me moj dragi že lep vabi k sebi. Nočko ok.nočko.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:39:08
|
|
|
|
mesecnica
|
SN - bova šle me tudi kaj spat? Al bova še kakšno rekle ?
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:39:10
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Mesečnica, o hvala za kremice, če jih ti res ne boš uporabljala. Upam, da se spoznava kdaj na kakšnem srečanju. Zdaj pa moram tudi jaz iti, me moj dragi že lep vabi k sebi. Nočko nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:39:52
|
|
|
|
mala_pikica
|
Aja - še nekaj. A uporabljaš tudi kakšno milo za kopanje za občasno? Hladilno mazilo z olivnim oljem - a to je tisto za ritke? IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Mala_pikica je šla spat? Upam, da je opazila moje vprašanje. IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Mala_pikica je šla spat? Upam, da je opazila moje vprašanje. Nič še ni šla spati , še je tukaj . Ostale kremice se mi zdijo vredu, jaz bi bila previdna le z linola fett, če je tvoja tudi občutljiva na arašide. Drugače pa jaz za v vodo, ko ga kopam uporabljam kar navadno olivno olje za novorojenčke. Moj Luka pa najboljše prenaša ravno adermo, ki tvoji sploh ne odgovarja. Pa jaz zelo dosti uporabljam hladilno mazilo z olivnim oljem. Aja - še nekaj. A uporabljaš tudi kakšno milo za kopanje za občasno? Hladilno mazilo z olivnim oljem - a to je tisto za ritke? ne nobenega mila ne uporabljam. Hladilno mazilo, je olivno olje v belobazi, jaz imam 5%. ni to tisto za ritke. Dobi se ga na recept.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:40:11
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica SN - bova šle me tudi kaj spat? Al bova še kakšno rekle ? ej, jaz gledam kot čuk . Jutri mi bo pa žal, da sem Tako dolgo čepela za PC. Če pa je tako fajn tukaj čvekat.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?