barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** GH vidim, da sem edina ki ne uvaja in ne bom uvajala, pa ceprav na 3 ure pumpam mleko... in ker imam tu pac drugacno mnenje tud nimam kaj povedat. Nisi edina. Jaz sem se odločila, da še počakam, ker je Jaka začel tako hitro jest GH, da potem ni bilo več nič od dojenja in ... Dokler mi mala tako lepo je, spi in ima težo in velikost na zg. meji, se ne mislim obremenjevat še najmanj 3 tedne ne. Verjetno bom začela pred 6-im mesecem, vendar sem pa jaz kljub temu, da nisem super mama in .... ful proti raznim kašicam in sokovom v kozarčkih. Imamo vedno dosti sadja doma, nekaj ga dobimo, večina kupimo in zato tudi rajši vse sama naredim. Jaka v svojem življenju ni probal nobenega Fruteka, Hippa ali kar kolik drugega. Niti sokca ne. To je samo moje mnenje in mi ne zamerit.Moj škratek je bil tak, da je ful tulil, če mu nismo dali jest, tako da sem prvič klonila. Otroci so si ful različni. Eni imajo večji interes do hrane eni manjšega. Majo je počasi začela dojemat, da mi jemo, ampak se ne pritožuje, tako da bo še počakala. Glede spanja v skupni postelji pa je dobro, če jih čimprej odvadite, če vas moti skupno spanje. Naš fantič še vedno prileze, medtem ko Maja niti trzne ne, ko jo dam nazaj po hranjenju v svojoj posteljo. Katy ti pa si že toliko skrbi dala skozi, da je čisto normalno, da uvajaš v GH, ker imate refluks. Tudi mene je moja mami morala nehat dojit, pa začela z GH. Spalne vreče pa jaz prvič nisem uporabljala, Maja pa je taka zmrzljivka, da sem jo včeraj vtaknila not. Se mi je ponoči vedno zbrcala in odkrila in jo je zeblo. Zdaj pa se ne more več. Spala je kot top, pa še zeblo je ni. Še jaz sem boljše spala, ker je nisem hodila pokrivat. Prvemu pa je bilo prevroče v spalni vreči. Še dobro, da sem jo prišparala. Zdaj pa moram it, ker se je škratu uspelo polit z vodo po majici in hlačah.