|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
20.9.2008 11:17:03   
kasso
****, hvala da se spomniš name user posted image . Veš, tudi jaz se nate spomnim in sem vesela, da si zdaj v objemu svojega možeka, čeprav je vroče, švicaš, bolni otroci takoj ko si se vrnila... a vse se da, le da imaš psihično oporo moža user posted image

Jaz sem pa malo po vremenu, če se le da počivam, ker so me spet noge začele matrat, mravljinci pa mi niso več nadloga, ker nič ne bolijo...podplati pa ja, tako da se vsedem takoj ko je priložnost. Včeraj sem malo preveč bila na nogah, ker smo šli na Štanjelski grad, ker  je bila otvoritev mamine razstave slik in danes se mi takoj pozna...ampak bo že bolje.
No, če se bo katera potikala po Krasu, naj se ustavi na Štanjelskem gradu in pri vhodu na Fabianijev vrt v Stolpu so mamine slikce...zelo je lepouser posted image . Z vrha stolpa pa imate lep razgled na Kras user posted image

alarm kliče iz spalnice...tako da zdaj moram šibat, potem pa kosilo skuhat user posted image ...akcija non stop.
Maladva pa je moj peljal na rekreacijo, Gašperja na rolanje, Petjo pa na pohod na Sovič (PO hribček)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
20.9.2008 11:18:45   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: ****

GH vidim, da sem edina ki ne uvaja in ne bom uvajala, pa ceprav na 3 ure pumpam mleko... in ker imam tu pac drugacno mnenje tud nimam kaj povedat.

Nisi edina. user posted image  Jaz sem se odločila, da še počakam, ker je Jaka začel tako hitro jest GH, da potem ni bilo več nič od dojenja in ... Dokler mi mala tako lepo je, spi in ima težo in velikost na zg. meji, se ne mislim obremenjevat še najmanj 3 tedne ne. Verjetno bom začela pred 6-im mesecem, vendar sem pa jaz kljub temu, da nisem super mama in .... ful proti raznim kašicam in sokovom v kozarčkih. Imamo vedno dosti sadja doma, nekaj ga dobimo, večina kupimo in zato tudi rajši vse sama naredim. Jaka v svojem življenju ni probal nobenega Fruteka, Hippa ali kar kolik drugega. Niti sokca ne.
To je samo moje mnenje in mi ne zamerit.Moj škratek je bil tak, da je ful tulil, če mu nismo dali jest, tako da sem prvič klonila. Otroci so si ful različni. Eni imajo večji interes do hrane eni manjšega. Majo je počasi začela dojemat, da mi jemo, ampak se ne pritožuje, tako da bo še počakala.

Glede spanja v skupni postelji pa je dobro, če jih čimprej odvadite, če vas moti skupno spanje. Naš fantič še vedno prileze, medtem ko Maja niti trzne ne, ko jo dam nazaj po hranjenju v svojoj posteljo.

Katy ti pa si že toliko skrbi dala skozi, da je čisto normalno, da uvajaš v GH, ker imate refluks. Tudi mene je moja mami morala nehat dojit, pa začela z GH.

Spalne vreče pa jaz prvič nisem uporabljala, Maja pa je taka zmrzljivka, da sem jo včeraj vtaknila not. Se mi je ponoči vedno zbrcala in odkrila in jo je zeblo. Zdaj pa se ne more več. user posted image  Spala je kot top, pa še zeblo je ni. Še jaz sem boljše spala, ker je nisem hodila pokrivat. Prvemu pa je bilo prevroče v spalni vreči. Še dobro, da sem jo prišparala.

Zdaj pa moram it, ker se je škratu uspelo polit z vodo po majici in hlačah. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
20.9.2008 11:19:50   
tilči
Vprašanje:

Kje ste naročile baby vac?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
20.9.2008 11:23:42   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Vprašanje:

Preko interneta.

Ali ima še katera probleme s seznamom. Sem hotela popravit podatke, pa mi napiše, da je seznam predolg. user posted image

< Sporočilo je popravil barbaw -- 20.9.2008 11:24:03 >

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
20.9.2008 11:24:49   
katy82
Na dojenčku je tema na to pa ga prek spleta naročiš

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
20.9.2008 11:30:23   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Na dojenčku je tema na to pa ga prek spleta naročiš

hvala,sem že naročila

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
20.9.2008 12:11:42   
Estrella*
****: upam, da se bomo kmalu spet videli....vsakič ko grem čez Vrhniko, me kar ma, da grem v Mantovo. Ma ta GH, jaz sem se pogovorila s Casermanom, pa mi je svetoval, da glede na to, da je s prirastom teže vse slabše(320g v 18dneh), probam poskušat dajat na žlico. Včeraj sem prvič probala in je Alja mljackala za dva. Se pa še vedno dojiva, čeprav sem mislila, da bom kar nehala, pa nekako ne morem. Sem pa opazila, da je mleka resnično precej manj user posted image Sedaj bom ta primankljaj probala nadomestiti z malo GH, če bo šlo. Če pa ne, pa res ne vem kaj za user posted image  sploh lahko še storim, kot samo gledam kako mi mala "hira"user posted image user posted image

CatJa: odvisno od financuser posted image  Mogoče kaka mesečna karta za športno aktivnost al pa izlet v Gardaland in podobno...Nimam kakšne pametne idejeuser posted image Kar se tiče postave, maš pa resnično 1A in mislim, da lahko to tudi Aurora potrdi.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
20.9.2008 12:13:00   
Anonimen

kar se tiče uvajanja GH pa mislim, da vsaka mati najbolje pozna svojega otroka, noben P ali patronažna ne moreta vedeti, kaj otroku paše. Pa brez zamere

Sorry ampak ne morem biti tiho itak vsi ki me osebno poznajo vedo, da nimam dlake na jeziku.

Zakaj pa potem se sama ne cepis otroka ali pa mu predpises prava zdravila ko je bolan saj itak ti najbolje kot mama ves kaj je najbolje za tvojega otroka??

Ce je potemtakem 6 let faksa in pa specilaizacija pa se vse kar gre zraven da postanes pediater manj vredno od tega da si ti mama??? Mama ki bolje od strokovnjakov ve kaj je dobro za njenega otroka???

Sama nisem previdna zaradi tega ker bi Omar imel tezave ampak, ker se mi zdi neodgovorno, da se starši pred uvajanjem  GH ne posvetujejo s pediatrom ali preberejo nekaj strokovne literatute na to temo...

Sicer pa na netu v minuti lahko poiscem nekaj klikov ki potrdijo moje besede naprimer:

klik

klik

tukaj bi predvsem rada da preberes tole:
Dejstva in priporočila o uvajanju goste hrane:

po priporočilih svetovne zdravstvene organizacije WHO, številnih svetovnih pediatričnih akademij, Unicefa, CINDI in LLLI začnemo pri dojenih z uvajanjem goste hrane po DOPOLNJENEM ŠESTEM MESECU. Še boljši odgovor pa je ta, da začnemo z uvajanjem goste hrane, ko otrok pokaže znake zrelosti. Večina otrok doseže te znake (kakšen lahko tudi manjka) po dopolnjenem 6. mesecu. Znaki so naslednji:
-otrok bo samostojno in dobro sedel
- imel razvito koordinacijo roke-usta
- izgubljal izrazit refleks izplazenja jezička, ki je potreben za sesanje
- otrokova prebavila so že dovolj zrela za sprejem druge hrane (nezrelost vidimo tako, da otrok izloča cele koščke neprebavljene hrane)
- je sposoben hrano prežvečiti in pogoltniti
- dobiva ali že ima zobe in ima veliko željo po žvečenju
- kaže izrazito zanimanje za hrano na krožnikih družinskih članov in grabi hrano z njih
- po dopolnjenem 6. mesecu nenadno povečanje števila podojev (ki nimajo vzroka v bolezni, zobenju, poskokih v rasti ali zaradi spremembe običajnega načina življenja v družini) ki traja več dni

klik

pa se cel clanek o GH KLIK

No tole sem nasla samo v 1 minutki...Morda se bos pa ti bolj potrudila in nasla vsaj enega strokovnjaka ,ki zagovarja GH (pa pustimo riz, polento in hrano s katero se res zacne) rada bi vsaj en klik zakaj so jabolka in korenje dobra ze pri 4 mesecih??

pa da ne bo zamere, ker se ne kregam ampak samo povem svoje mnenje in nestrpno pricakujem tvoj odgovor podkrepljen z kakim klikom z strokovno podlago.

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 1908
20.9.2008 12:21:33   
tilči
Mislim, da je to šlo že predaleč. Sem samo izrazila svoje mnenje, pa bi očitno morala biti tiho. Govora je bilo o GH in ne o dajanju zdravil in cepljenju.
Nekateri zagovarjajo GH šele ob dopolnjenem 6. mesecu, nekateri pa ob 4. Kot mati se pa sama odločiš, kdaj boš začela dodajat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
20.9.2008 12:32:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Nisi edina. user posted image  Jaz sem se odločila, da še počakam, ker je Jaka začel tako hitro jest GH, da potem ni bilo več nič od dojenja in ... Dokler mi mala tako lepo je, spi in ima težo in velikost na zg. meji, se ne mislim obremenjevat še najmanj 3 tedne ne. Verjetno bom začela pred 6-im mesecem, vendar sem pa jaz kljub temu, da nisem super mama in .... ful proti raznim kašicam in sokovom v kozarčkih. Imamo vedno dosti sadja doma, nekaj ga dobimo, večina kupimo in zato tudi rajši vse sama naredim. Jaka v svojem življenju ni probal nobenega Fruteka, Hippa ali kar kolik drugega. Niti sokca ne.
To je samo moje mnenje in mi ne zamerit.Moj škratek je bil tak, da je ful tulil, če mu nismo dali jest, tako da sem prvič klonila. Otroci so si ful različni. Eni imajo večji interes do hrane eni manjšega. Majo je počasi začela dojemat, da mi jemo, ampak se ne pritožuje, tako da bo še počakala.

Ma nisem tud jaz neka super mama user posted image user posted image . Dalec od tega. Samo pri GH imam pomisleke in zaupam pediatrom in strokovnjakom...
Tako kot glede kakih drugih stvari... naprimer cepljenje. Vem, da obstaja skupina ljudi, ki se bori da cepljenje ne bi bilo obvezno, toda jaz raje zaupam pediatru in dam otroke pocepit po obeh programih tako slovenskem kot egipcanskem.

Glede kasic pa ne vem imam deljeno mnenje:
po eni strani je fino, ce vse doma pridelas in ves da ni spricano in je zdravo po drugi strani pa tudi zaupam proizvajalcem otroske hrane saj mislim da na tem podrocju tece strog nadzor in da se tudi oni maksimalno potrudijo.

Tako da ce zenska nima vrta in mora kupiti potem nimam nic proti kupljenim kasicam morda so se bolj kvalitetne...

Me pa veseli da sva vsaj dve user posted image user posted image user posted image

Aja, pa moj tud usta odpira ko mi jemo pa dvomim da zato ker je lacen...user posted image  in brez skrbi da zato ne bom klonila.

Pa tudi zlicko obvlada, le kako je ne bi ce pa ze 3 mesece dobiva kapljice in zdravila proti krcem...user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1910
20.9.2008 12:40:38   
Anonimen

Mislim, da je to šlo že predaleč. Sem samo izrazila svoje mnenje, pa bi očitno morala biti tiho. Govora je bilo o GH in ne o dajanju zdravil in cepljenju.
Nekateri zagovarjajo GH šele ob dopolnjenem 6. mesecu, nekateri pa ob 4. Kot mati se pa sama odločiš, kdaj boš začela dodajat.

Zakaj predalec? Saj samo izmenjavamo mnenja zato pa je forum... A se moramo vedno strinjat al kaj?

Glede cepljenja sem napisala barbaw...tako, da s tem se ne obremenjuj...

Od tebe in mislim da je aurora podpisala tvoje pisanje sem samo zelela odgovor zakaj menis, da si kot mama bolj ucena od strokovnjakov??

In kak klik kjer se zagovarja GH pri popolnoma zdravem  otroku s strani strokovnjakov kot pravis ze po 4 mesecu...

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 1911
20.9.2008 12:47:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

****: upam, da se bomo kmalu spet videli....vsakič ko grem čez Vrhniko, me kar ma, da grem v Mantovo. Ma ta GH, jaz sem se pogovorila s Casermanom, pa mi je svetoval, da glede na to, da je s prirastom teže vse slabše(320g v 18dneh), probam poskušat dajat na žlico. Včeraj sem prvič probala in je Alja mljackala za dva. Se pa še vedno dojiva, čeprav sem mislila, da bom kar nehala, pa nekako ne morem. Sem pa opazila, da je mleka resnično precej manj user posted image Sedaj bom ta primankljaj probala nadomestiti z malo GH, če bo šlo. Če pa ne, pa res ne vem kaj za user posted image  sploh lahko še storim, kot samo gledam kako mi mala "hira"user posted image user posted image  

Bravo user posted image user posted image user posted image . Pa to je bilo moje vprasanje: Ali to delajo na lastno pest ali pa po posvetu z pediatrom.

Seveda se GH uvaja po cetrtem mesecu ampak morajo bit zato indikacije kot pri tebi ali pa katy... morda se katera.

To je tako ce pediater priporoci on ze ve zakaj in pa verjetno pretehta kaj je bolje...in v tvojem primeru te cist razumem ...

Pa verjetno da ti dr. Caserman ni svetoval da zacnes z korenjem in jabolkom user posted image ??

Sam to sem hotla povedat...da strokovnjaki vedo vec od nas mam in da lahko nehote delamo otroku tudi skodo...

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1912
20.9.2008 13:15:07   
jana81
joj ve ste se pa zaštrikale...

no nam so na drugem cepljenju rekli naj pri 5,5 mesecu začnemo z sokeci in kašicami , najprej z korenčkom in jabolkom, potem banano, potem zelenjavo, krompir.
ne vem zakaj svetujejo najprej korenček in jabolko **** (sem se že ustrašla če je mogoče kej narobe da mu dajem korenček), ampak pač tako je, vsi tako svetujejo.
pediatri svetujejo za tiste otroke ki so dojeni, da se začne z GH po 5,5 mesecu, za tiste na AM pa po 4.mesecu, ker začnejo baje prej kazati interes po GH.
jst mu že dva dni dajem korenček z jabolkom, danes sem naredila bolj gosto kašico, včeraj pa samo sokec.

so si pa tudi pediatri neenotni glede uvajanja GH.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
20.9.2008 13:19:18   
katy82
Jana nč se ne hvališ,da bosta mela kmal obletnco s tvojimuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
20.9.2008 13:20:32   
katy82
Jana a bi ti lahko poslala na mejl slikco od male za pomanjšat za avatar,takrat sem čist pozablauser posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
20.9.2008 13:20:38   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Vprašanje:

Preko interneta.

Ali ima še katera probleme s seznamom. Sem hotela popravit podatke, pa mi napiše, da je seznam predolg. user posted image

Ja, sem tud jaz probavala, pa žal ne gre. Bo treba počakatuser posted image

****: jaz ne bom še nobenega obroka nadomestila z GH. S dr.C sva se zmenila, da jo normalno dojim in po jutranjem in opoldanskem dojenju dodam še par  žličk GH, ko podre kupčekuser posted image Zjutraj ji dam cca. 50ml novalac riževe kašice po žici(bolj gosta), opoldan pa naj bi začela s korenčkom(ni bila najbolj navdušena), bučkami, brokoli oz. z začetno zelenjavo in sadjem.
Nekako naj bi bil to uvod, da bi s 6 meseci bolj pospešeno štartale. Sedaj je prirast na spodnji meji in bi se kasneje, če nadaljujem samo z mlekom zelo verjetno pomanjšal pod priporočenega. Upam, da nama rata stanje znormaliziratuser posted image  

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
20.9.2008 13:24:31   
katy82
Estrella a teb tud kaška zagreni?Jo delaš z mlekom?

Neposredna povezava do sporočila: 1917
20.9.2008 13:26:13   
Anonimen
Se en dober klik

jana:

Meni je bilo pri vseh treh otrocih isto povedano:

- najprej polenta, pa rizek...zitarice brez glutena
-zelenjava
-sadje

Zelenjava pred sadjem pa baje zato ker je sadje sladko in ga imajo otroci radi in potem lahko zavrnejo zelenjavo.
Pri zelenjavi pa imas absolutno prav vedno so nas ucili da zacnemo z korenckom, ker je sladek in dobrega okusa pa ne alergen...tudi z jabolkom zmesan...

Saj to ni bil point... jaz sem iz pisanja dojele da so nekatere kar na lastno pest zacele z uvajanjem in pa ne najprej rizek pa zitne kasice brez glutena ampak kar opa gremo na korenje in jabolka...

Se pravi ti si zacela pri 5.5 meseca in po navodilih pediatra.user posted image user posted image  

Jaz sem pa tuki gor kar dobila en filing da nekatere kar pri 4 meseciha li pa se prej na lastno pest zacnejo in to kar takoj z zivili kot so jabolko in korenje...
in zato sem se oglasila.

jebuser posted image  ti tipkovnico skoz moram popravljat.... 

ne da se mi vec popravljat, brez zamere....user posted image

pa zakaj user posted image  nisem eno slovensko sabo nesla...

Estrella k prides glej da mi eno tipkovnico z sumniki prineses...user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1918
20.9.2008 13:28:24   
hijenca
**** midva z Vidkom sva začela z GH po dogovoru s P, ki zelo podpira uvajanje GH pri nedojenih otrocih po 4 mesecu, Povdarek je pri nedojenih!! Pa tako in tako začenjamo samo z okušanjem hrane. Midva trenutno pojema GH za 2 ledeni kocki. To sta mogoče dve jedilni žlici.

Drugače pa verjamem, da vsaka mama opazi pri otroku, če potrebuje še kaj drugega kot samo mleko. Sama se orientiram po knjigi od Annabel Karmel: Velika paparica za male papavčke in v tej knjigi se prične z uvajanjem GH po 4 mesecu starosti.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 1919
20.9.2008 13:32:44   
hijenca
**** midva sva začela z rižekom. Ko pa sma dobila driskico, pa sma mogla začet jest Humano 9 in ti povem, kaj vse je bilo noter. Od sladkorja, mleka, rižeka in banane. To je za mene hujša kombinacija, kot tisto, da da katera dve žlički korenčkovega soka.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
20.9.2008 13:40:06   
Anonimen
Hijenca:

Saj ce si dobro prebrala mene je sam tisto pogrelo da mame ze vemo kaj je dobro.
In potem pa sploh ne rabimo pediatra...

Pa ko je toliko studij narejenih na to temo, ampak  ne vsi strokovnjaki so bedaki jaz ze vem kaj je dobro ker sem mama... v tem stilu.

Zato pa sem vprasala ce to kar na lastno pest ali po navodilih strokovnjaka?

In sem dobila odgovor, vecina vas je zacela po posvetu z pediatrom in to me razveseljuje... Saj ce smo ze na tem , ni niti najmanj moja stvar kaj kdo dela s svojim otrokom... ampak kaj cem firbec sem pa se dolg jezik imam.user posted image user posted image

Zato sem pa napisala brez zamere.... zdej moram pa it spet pumpat.

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1921
20.9.2008 13:43:02   
CatJa

po eni strani je fino, ce vse doma pridelas in ves da ni spricano in je zdravo po drugi strani pa tudi zaupam proizvajalcem otroske hrane saj mislim da na tem podrocju tece strog nadzor in da se tudi oni maksimalno potrudijo.

Tako da ce zenska nima vrta in mora kupiti potem nimam nic proti kupljenim kasicam morda so se bolj kvalitetne...

Podpišem. Kar neki apriori trdit, da kupljene pa ne, je mimo. Nimamo vsi sadovnjakov in vrtov, pa še za te ni rečeno, da niso bolj kontaminirani od kupljenih. Moji stari starši so iz slovenske doline smrti in mi na kraj pameti ne pade jest hrano pridelano na njihovem vrtu. Zemlja tam dokazano vsebuje (ne vem več koliko) težke kovine - kadmij, svinec, ..... Tudi tisočkrat presežene vrednosti kot je še normalno.
Je pa res, da npr. frutek vsebuje veliko več sladkorja kot recimo Hipp, je treba pač najprej skontrolirat vsebino kašic pos. proizvajalcev.

Ostalo pa ne bom komentirala. Sem že enkrat, pa bodi dosti user posted image

Tilči; te spalne vreče sem vidla samo v letaku, tako da ne vem kakšne mere imajo. Drugače sem pa ravno gledala še zadnji Pikapoloničin letak, pa majo tud ful luškane, mal debelejše za 12,90€.

Estrella; hvala za idejo, sem se pa že odločila, da pobašem otroke in gremo v kino. Pa bo mal drugač za spremembo.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
20.9.2008 13:44:23   
hijenca
**** saj zato smo vse tu, da si povemo kaj mislimo. Mene osebno je šokiralo, ko sem mogla dat Vidku tisto "dietno"hrano, pa je imela vsega boga noter. Papal pa je kot nor user posted image user posted image . Dokler pa se tak lepo dojite, pa kar pri tem ostanite. Ker za dojene otroke, pa so meni rekli, da ne prej kot po 6 mesecu.

Je še kaj vroče pri vas ****?? Ker mi kurimo kot nori, ker je taki ušššš zunaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
20.9.2008 14:06:27   
špelin@
Pišuka, ste se razpisale o GH... Vas ne dohajam user posted image  Se mi ne ljubi komentirat, bom samo povedala svoje izkušnje. 3x ista P, isti dve med. sestri (ista dietologinja!) = 3x različna navodila. Pred 9. leti: začeti po dop. 4. mesecu (nobenih razlik za dojene in nedojene) z jabolkom (najprej sadje), krompirjem, korenjem + drugo zelenjavo. Pred 3. leti: začeti po dop. 5. mesecu s korenčkom in jabolkom (najprej zelenjava), krompir šele po dop. 6. mesecu. Zdaj: julija mi je sestra rekla, da začnemo razmišljat o GH šele po dop. 6. mesecu (tako dojeni kot tisti na AM), septembra pa, da je praksa spet drugačna in naj mu začnem dajati GH po dop. 5 mesecu. Tako da... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
20.9.2008 14:13:57   
špelin@

Se podpišem, točno takšno je moje mnenje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?