|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
20.9.2008 17:45:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Drugače pa verjamem, da vsaka mama opazi pri otroku, če potrebuje še kaj drugega kot samo mleko.

a lahko en hint? namig? ker meni se ne sanja, kako to opaziš? kako to izgleda - pa to, da z zanimanjem gleda, kako mi jemo, ne štejem za to - hočem reči, da ne verjamem, da ima to kakšno zvezo s tem, da je otrok fizično pripravljen na GH

Brina recimo z zanimanjem gleda, kadar jem jabolko ali kaj podobnega, ker pač malo "cmokam" takrat - in ko sem to opazila, včasih jem pred njo in še zanalašč malo bolj cmokam, ker jo to zabava user posted image

Jaz bi tud en namig user posted image user posted image .  Ker sem mnenja da vec glav vec ve.user posted image

(odgovor članu tana7)
  Neposredna povezava do sporočila: 1951
20.9.2008 17:49:37   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Mi pa nekaj povej a sedaj ne zacnejo GH z zitnimi kasicami brez glutena pa rizom pa polento??
A sedaj se gre kar takoj na sadje in zelenjavo?
Ma pri naši P sem pri vseh otrocih dobila navodila, da naj dam zelenjavo + riž, nikoli ni bilo rečeno najprej samo riž brez dodatkov user posted image  No, saj sama potem itak malo improviziram in dam tudi te kašice user posted image  Bom videla oktobra, kakšna navodila bom dobila in sporočim.

Pa a si slisala, da nam je P tukaj obljubila da nam bo nabavila cepivo ,ki bo vsaj malo podobno tistemu v Sloveniji. 5 valentno verjetno ne bo pa ce bo vsaj 3 bo super.
Super novica user posted image user posted image user posted image  Me veseli, da se da dobiti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
20.9.2008 17:53:13   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Drugače pa verjamem, da vsaka mama opazi pri otroku, če potrebuje še kaj drugega kot samo mleko.

a lahko en hint? namig? ker meni se ne sanja, kako to opaziš? kako to izgleda - pa to, da z zanimanjem gleda, kako mi jemo, ne štejem za to - hočem reči, da ne verjamem, da ima to kakšno zvezo s tem, da je otrok fizično pripravljen na GH

En namig, ki sem ga dobila od male pike pri 5. mesecih: ko mi je iz naročja z rokami planila v krožnik pire krompirja in potem rokice vtaknila v usta in navdušeno lizala, sem vedela, da je čas user posted image

no, to zveni logično user posted image

čeprav bi lahko rekli tudi, da petletniku tudi diši lizika, pa sladkarije niso zdrave user posted image

Džizs user posted image  Sem ravno prejle kupila moji triletnici liziko in jo je že veselo polizala. Še prej sem sama spila kavo in pojedla 3 jafa piškote, blazno zdravo, a ne? user posted image  Vsega po malem in po pameti, pravim user posted image  Pretiravanje v katerokoli skrajnost ni dobro.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
20.9.2008 18:08:52   
mixi
oj mačkice!

Kako ste kaj? Se na hitro oglasim, da povem da mi čakamo da poči dlesen še za drugi zobek ni kaj bo treba po čevapeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pridem pol nazaj ki se je glih kar zbudila

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
20.9.2008 18:34:35   
Naty*
O punce namesto ctrl c sem pritisnila ctrl v in mi je šel ful dolg post v maloro user posted image . Ne bom še enkrat citirala vsega in dolgovezila, hvala vsem, ki mislite na naju z Žanom, upam, da bova res tkole ugotovila kaj nama ne štima.

Ste se pa na polno udarle glede GH... dejte no, ful je že tem na RR, kjer poteka eno samo kreganje al pri 4. al pri 6. mesecih user posted image .
Se strinjam, da so si otroci različni. Različnih oblik, velikosti, teže, različno napredujejo in mamica po moje lahko oceni kdaj in kako bo otrok nekaj sprejel. Se ne strinjam, da je meja 4. ali 6. mesecev lahko ista za vsakega otroka, ker tudi shodijo različno in ob različnih mesecih se obračajo, sedejo... Če bi blo tolk preprosto, potem bi vse mamice otroka, ki shodi pri devetih mesecih držale nazaj, naj počaka, da bo pediater rekel, kdaj je po normativih čas za to.
Pa če je po 4. mesecu res kriza dodajat, kaj bo potem z nami vsemi, če so nam dali že čokolino z alpskim mlekom pri treh mesecih?user posted image

Sicer se pa strinjam s špelin@...vsega po malem in po pameti.

Glede argumentov za poznejše dodajanje je pa tkole:
- naj bi otroci bili manj alergični... js sm dala skoz od večernega bluesa do mastitisa, sam da ne bi dodajali. In evo... moj Žan je bolj alergičen od tistih, ki so cel čas na AM, torej?
- čakanje na zobke in žvečenje... eni otroci bi se potem izključno dojili do enega leta user posted image .

Tolk na hitro... drugač sem pa mnenja, da se res vsaka čist zase odloči.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
20.9.2008 18:48:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: eole

Tudi jaz sem dobila filing, da bodo črmlji tukaj jedli že žemlje, ko bomo mi še na joški.  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eole)
  Neposredna povezava do sporočila: 1956
20.9.2008 19:12:00   
aurora28
**** ni panike, vsak ima pravico do svojega mnenja. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
20.9.2008 19:43:29   
Soncnica Sandra ***

Joj vidim, da imate vroče temo o uvajanju GH user posted image

Groza, jaz sem tudi slaba mama, ker je že poskusila jabolčni sokec, pire z mlekom, pire,....

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
20.9.2008 20:08:15   
Estrella*
****: če imaš kakašna vprašanja za dr.C, jih napiš in ti odgovore pošljem 7 oktobra, ko bo posvetovalnica. Men ni panike zamorit in vprašat.

naty: glede alergij in uvajanja GH, ni nič dokazanega, ker sploh v prvi vrsti ne vedo, zakaj določen osebek razvije alergijo na določeno stvar. Če bi, bi verjetno že pogruntali cepivo.Potemtakem, bi moralo alergij biti veliko več v preteklosti, ki so z GH zaćeli že pri 6tednuuser posted image  Problem je bolj v tem, da so danes vsa živila kontaminirana in fašejo user posted image , ki so dojeni že vse od A-Ž od samega rojstva dalje, ker mamice papcamo "okuženo" hrano. Tiste, ki pa dajejo AM, pa je delano mleko iz kravjega. Se kdaj vprašamo, kje so se te kravice pasle, kakšno silažo so jedle in podobno. Mislim, da je danes nemogoče dobit hrano, ki bi bila brez dodatnkov; tudi z babičnega vrta ni 100%.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
20.9.2008 20:12:09   
Estrella*
tana7: kako napredujeta z Bino z dojenjem? Je kaj bolje, si si povečala količino mleka?? Kako pa je z vajino težo?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
20.9.2008 20:14:09   
tana7

Džizs user posted image  Sem ravno prejle kupila moji triletnici liziko in jo je že veselo polizala. Še prej sem sama spila kavo in pojedla 3 jafa piškote, blazno zdravo, a ne? user posted image  Vsega po malem in po pameti, pravim user posted image  Pretiravanje v katerokoli skrajnost ni dobro.

user posted image najprej me je nasmejal tale Hesus... potem mi je pa ratal žal, da nisem takoj v tistem postu napisala tako, da ne bo izgledalo, da sedaj tukaj kaj napadam
hočem samo povedati, da nimam pojma o teh zadevah in bom pač odločitev, kdaj GH, prepustila strokovnjakom - in upala, da so res STROKOVNJAKIuser posted image

na splošno pa ne verjamem v trditev, da mama že sama najbolje ve, kaj je dobro za njenega otroka - v to me ne bo pa nihče prepričal - pa ne me zdaj user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
20.9.2008 20:17:19   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Brina recimo z zanimanjem gleda, kadar jem jabolko ali kaj podobnega, ker pač malo "cmokam" takrat - in ko sem to opazila, včasih jem pred njo in še zanalašč malo bolj cmokam, ker jo to zabava user posted image

To je vprašanje za miljon evrčkovuser posted image

Men je Alja , ko sem jedla slivo/ringlo, zagrabila z obema rokcama in si nesla v usta in divje jedla. Se mi pa zdi, da je najbolje probat dati kakšen sokec po žlički in vidiš kako se user posted image obnaša. Če mu je všeč, probaj s kakšno bolj gosto zadevo. Če ne gre, počakaj še kak teden in poskusi znova.

Jaz bi tud en namig user posted image user posted image .  Ker sem mnenja da vec glav vec ve.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
20.9.2008 20:21:26   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

tana7: kako napredujeta z Bino z dojenjem? Je kaj bolje, si si povečala količino mleka?? Kako pa je z vajino težo?

dve uri nazaj bi ti napisala, da gre dojenje super
zdaj smo imeli pa mali kratki stikec - mogoče je je jedla okoli 15.00 potem pa šele malo prej..okoli 19.45user posted image Mogoče je krivo to, da smo bili popoldan v šopingu in bi morala svoj obrokec popapat v avtu na parkirišču - že velikokrat je to šlo
danes pa ni in ni hotela, pa je bilo že čez 3 ure
pa smo se premaknili na drug konec LJ na parkirišče, pa spet ni hotela, ampak ful jokala, pa sem kar rekla, da gremo direkt domov, ker nisem bila volje hodit po štacunah z mislijo da je ful lačna, pa ji samo kaj ne paše, da ne je
in doma tudi no hotela takoj jesti, na kar mi pade na pamet, da bi poskusila z nastavkom -  IN???? takoj je zagrabila in snedla obe joškiuser posted image user posted image groza!!! da nisem prej pomislila - me pa malo vseeno čudi, ker od torka naprej normalno papca brez nastavkov, se ji je na morju kar odprlo - tako da nisem čisto zihr, ali je bila že ful lačna, pa je zato zagrabila ali je res fora v nastavku

tko...madona, sem se razpisala
ja, količina mleka nama je pa spet narasla user posted image user posted image user posted image ker sem ji skos joško molila pred nosuser posted image upam samo, da to, d asedaj ni jesla skoraj 5 ur, ne bo spet poslabšalo zadeveuser posted image

pa hvala na vprašanju!! user posted image

a imaš ti kakšno idejo, zakaj nima Alja večjega apetita???

Neposredna povezava do sporočila: 1963
20.9.2008 20:32:12   
Estrella*

dve uri nazaj bi ti napisala, da gre dojenje super
zdaj smo imeli pa mali kratki stikec - mogoče je je jedla okoli 15.00 potem pa šele malo prej..okoli 19.45user posted image Mogoče je krivo to, da smo bili popoldan v šopingu in bi morala svoj obrokec popapat v avtu na parkirišču - že velikokrat je to šlo
danes pa ni in ni hotela, pa je bilo že čez 3 ure
pa smo se premaknili na drug konec LJ na parkirišče, pa spet ni hotela, ampak ful jokala, pa sem kar rekla, da gremo direkt domov, ker nisem bila volje hodit po štacunah z mislijo da je ful lačna, pa ji samo kaj ne paše, da ne je
in doma tudi no hotela takoj jesti, na kar mi pade na pamet, da bi poskusila z nastavkom -  IN???? takoj je zagrabila in snedla obe joškiuser posted image user posted image groza!!! da nisem prej pomislila - me pa malo vseeno čudi, ker od torka naprej normalno papca brez nastavkov, se ji je na morju kar odprlo - tako da nisem čisto zihr, ali je bila že ful lačna, pa je zato zagrabila ali je res fora v nastavku

tko...madona, sem se razpisala
ja, količina mleka nama je pa spet narasla user posted image user posted image user posted image ker sem ji skos joško molila pred nosuser posted image upam samo, da to, d asedaj ni jesla skoraj 5 ur, ne bo spet poslabšalo zadeveuser posted image

pa hvala na vprašanju!! user posted image

a imaš ti kakšno idejo, zakaj nima Alja večjega apetita???

No, to je pa vzpodbudno slišatuser posted image user posted image user posted image  Sem se tudi sama odločila za varianto; dojenje brez flaše, pa zaenkrat se mi ne zdi, da bi bilo kaj bolje. Pri nas ni problem, da ne bi jedla čez dan , problem je, da poziza vedno samo eno zizo in ko je bolj na koncu se  ne potrudi, da bi jo izpraznila do konca, da bi se začela večja količina mleka delat. Zato si probam črpat,pa mi gre sedaj zelo slabouser posted image  Zakaj poje tako malo mi ni jasno, je pa taka lenčina že od rojstva. Apetit ima, volje za sesanje pa neuser posted image
Skrbi me samo to, da je temu kriva kakšna alegija.

Naša je tud zivčna ko pohajkujeva okoli in takrat tud dostikrat noče ziozat, al pa samo kako minutko in konec. Sem pogruntala, da ji najbolj paše ustaljen urnik, ki pa je žal mogoč samo doma. Samo doma biti, pa nikaor ne moremuser posted image
Mi nisi odgovorila; kako napreduje s težo?

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
20.9.2008 20:42:29   
barbaw
**** po vseh postih ugotavljam, da nas je zelo malo, ki polno dojimo. Recimo midve, za ostale pa ne vem. Nekaj jih je moralo nehat iz takšnih in drugačnih razlogov. Mi je kar hudo, ker vem kako je to.
Drugače pa so kupljene kašice res kvalitetne, ker izvajajo zelo zelo zelo strog nadzor in se ni za hecat. Sem še brala par dni nazaj članek o tem in so še enkrat potrdili, da so vredu takšne kašice. Meni pač ne potegnejo. user posted image  mi smo že prvič začeli s sadjem pa potem zelenjavo, mlečne kašice pa so prišle kasneje. Jaz se ne spomnim, da bi dajala tako hitro mlečne kašice. Takrat je bila večina po 6. mesecu, več pa tudi nisem iskala, da bi vedela. user posted image

Za ostale pa, ki dodajate vam pa želim veliko sreče pri osvajanju žličke. Naša jo je toliko osvojila, da z veseljem popije tiste D3 kapljice.
Korenček in jabolko pa se prvo dodaja, ker ni alergeno. Pri vsem ostalem pa je treba pazit. Zato pa se naj bi različno sadje dodajalo komaj po nekaj dneh in nekaj dni bi morale isto dajat, da se vidi, če se razvije alergija.

Estrella, glede na to, da sta na spodnji meji, pa bi vama tudi jaz tako kot P predlagala GH. Mlečne kašice in sadje po enem obroku. Mogoče bo tako Alja bolje napredovala. Sicer boš pa sama to videla. Če mljacka za dva ji kar dajaj. Samo da bo zdrava in rasla kot je treba.
Moja je tudi lena, imam pa srečo, da se mi takšna količina dela, da ji v grlo teče, ko pa gre proti koncu se pa buni kot velika. Izprazni pa eno in pol ali pa celo obe, če je manjša količina proti večeru recimo. Saj zato pa smo tako veliki, da je še vedno ful v plusu.
Koliko pa je Alja težka?

tana naša mala ma včasih finte in jo moram stoje priklopit na njeno mlekarno. Tako pač včasih pride.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
20.9.2008 20:43:32   
mixi
Ojla!

Še vedno vidim da je težka debata o GH. Mislim da bo vsaka nardila kar misli da je prav. Naša pikica je končno dobila tudi drugi zobek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Človek ne more verjet kako hitro pridejo tejle zobki ven v parih urah, pa ostri so kot nož, no žagica.
A kera mogoče ve če cepijo otroka za di-te-per in rotavirus, če je prehlajen??????
Ker naša pikica smrka na veliko.

Neposredna povezava do sporočila: 1966
20.9.2008 20:47:20   
hijenca
Ni namigov. Ali veš, ali pa ne veš. user posted image user posted image Jaz sem za mojega Vidka že napisala. Bil je skoz lačen, ker je imel premalo. On bi spil celo polno flaško mleka, pa ne bi imel dovolj, saedaj ko mu zvečer malo zgostim, pa ima med 150 - 180 ml. dovolj. Sedaj sem ga v teh štirih mesecih že dodobra spoznala in vem kaj rabi. Je mali pravi politik, ko Jelinčič, prav manipulira z nami, ampak mama ga že čita. user posted image user posted image Če je to pametno ne vem, sem se pa predtem pogovarjala s patronažno in Pediatrinjo in sta rekli, da je to ok. To je pač pri mojem Vidku, kakšni so pa drugi otroci, pa vedo druge mamice. Je pa res, da odkar imava zraven še drugo hrano, se je prebava malo popešila, kakamo 5 - 6x na dan, prej smo pa 1x na dan. Pa da ne pozabim, midva OKUŠAMA drugo hrano. Zvečer pa dobi 1 do 2 žlički rižeka ali žitaric v mleko, v Hipp 1.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 1967
20.9.2008 20:51:35   
mixi
hijenca vidiš to je super če ti tolko krat kaka tudi po GH. Naša kaka več krat na dan samo če pije pomarančni sok čeprav jemo GH že en mesec, pa je vse živo. Razen zdaj mi je začela pljuvat ven ker se ji zdi zelo zabavno da se jezim na njo.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
20.9.2008 20:52:35   
Estrella*
mixi: načelom ne bi smeli cepit ko je otrok prehlajen, ker je takrat imunski sistem na minimumu in ne bi cepivo dobro preneslo. Nekateri P kljub temu cepijo, če ocenijo, da ni močan prehladuser posted image

Barbaw: 16.9 je bila 6260g/64cm. V bistvu je bolj problem, da je od 2-3m dobila dobrih 500g gor, pol pa v zadnjuh 18 dneh le 320g. Čedalje manj se redi, celokupna teža je zaenkrat še ok, vendar ob takem tempu kmalu ne bo več. Vsak teden je slabšeuser posted image

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
20.9.2008 20:55:49   
tana7

Mi nisi odgovorila; kako napreduje s težo?

spregledala... ja, ne vem user posted image
imamo pregled v četrtek, pa povem
nimam tehtnice doma...no, vsaj ne tako natančne za Brino

Neposredna povezava do sporočila: 1970
20.9.2008 20:56:11   
mixi
Estrella hvala za odgovor , prehlad je sicer dokaj močen ker ima poln nos da ji ga čistim pred vsakim obrokom ampak kaj lahko prekinejo da je večji razmak med enim in drugim odmerkom?

Neposredna povezava do sporočila: 1971
20.9.2008 21:05:28   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mixi

Estrella hvala za odgovor , prehlad je sicer dokaj močen ker ima poln nos da ji ga čistim pred vsakim obrokom ampak kaj lahko prekinejo da je večji razmak med enim in drugim odmerkom?

Mislim, da ne smejo cepit preden mine vsaj 4 tedne. Sicer pa bo zamika za kak teden in mislim, da to ne bi smel biti problem.

tana7: če iamš digitalno tehtnico se stehtaj brez in z Brino, pa boš dobila na 100g natančno težo , vsaj za grobo oceno.

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
20.9.2008 21:09:50   
Estrella*
Joj to moram napisat: prejšnji teden sem bila z neko žensko, ki ima že odrasle otroke. Vsi so ned 20 let. Sem ji govorila, kake probleme imam z Aljo in dojenjem in da me strah, da bo šel mleko v maloro. Ženska pravi, da ima še vedno mleko. Kako ???Pravi, da si lahko izstisne še vedno nekaj mleka po 20 letih. Nisem verjela in ona mi pokaže. Mislim, kako je to možno????????????????

Neposredna povezava do sporočila: 1973
20.9.2008 21:12:27   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
**** po vseh postih ugotavljam, da nas je zelo malo, ki polno dojimo. Recimo midve, za ostale pa ne vem.

O, saj vas je kar lepo število: Estrella*, CatJa, aurora28, jana81, tana7, eole, kasso, Naty*, edinaos,... Zagotovo sem jih še en kup pozabila user posted image

mixi: načelom ne bi smeli cepit ko je otrok prehlajen, ker je takrat imunski sistem na minimumu in ne bi cepivo dobro preneslo. Nekateri P kljub temu cepijo, če ocenijo, da ni močan prehladuser posted image   

Drži. No, naša P tudi kar cepi, čeprav gre za manjši prehlad, razen če se sam zoperstaviš, potem pa prestavi...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
20.9.2008 21:18:13   
špelin@
tana7, kapo dol, res se trudiš za dojenje user posted image user posted image user posted image

Glede GH: ja, strokovnjaki. Ampak kaj narediti, ko si tudi strokovnjaki niso enotni? Nam je recimo en drug P med Gregorjevim mlečnim štrajkom predlagal GH... Pa sem rekla, da naša P tega ne odobrava in kaj je bil njegov odgovor? Da ji vsega pa tudi ni treba povedati... user posted image  No, vsekakor je treba tudi kot starš prevzeti svoj del odgovornosti in soodločanja pri otrokovem odraščanju in določanju mej, ne moremo vsega preložiti na druge, slej ko prej se moramo začeti sami odločati in prevzeti polno odgovornost, kaj se z našimi otroki dogaja.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?