Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana7: kako napredujeta z Bino z dojenjem? Je kaj bolje, si si povečala količino mleka?? Kako pa je z vajino težo? dve uri nazaj bi ti napisala, da gre dojenje super zdaj smo imeli pa mali kratki stikec - mogoče je je jedla okoli 15.00 potem pa šele malo prej..okoli 19.45 Mogoče je krivo to, da smo bili popoldan v šopingu in bi morala svoj obrokec popapat v avtu na parkirišču - že velikokrat je to šlo danes pa ni in ni hotela, pa je bilo že čez 3 ure pa smo se premaknili na drug konec LJ na parkirišče, pa spet ni hotela, ampak ful jokala, pa sem kar rekla, da gremo direkt domov, ker nisem bila volje hodit po štacunah z mislijo da je ful lačna, pa ji samo kaj ne paše, da ne je in doma tudi no hotela takoj jesti, na kar mi pade na pamet, da bi poskusila z nastavkom - IN???? takoj je zagrabila in snedla obe joški groza!!! da nisem prej pomislila - me pa malo vseeno čudi, ker od torka naprej normalno papca brez nastavkov, se ji je na morju kar odprlo - tako da nisem čisto zihr, ali je bila že ful lačna, pa je zato zagrabila ali je res fora v nastavku tko...madona, sem se razpisala ja, količina mleka nama je pa spet narasla ker sem ji skos joško molila pred nos upam samo, da to, d asedaj ni jesla skoraj 5 ur, ne bo spet poslabšalo zadeve pa hvala na vprašanju!! a imaš ti kakšno idejo, zakaj nima Alja večjega apetita??? No, to je pa vzpodbudno slišat Sem se tudi sama odločila za varianto; dojenje brez flaše, pa zaenkrat se mi ne zdi, da bi bilo kaj bolje. Pri nas ni problem, da ne bi jedla čez dan , problem je, da poziza vedno samo eno zizo in ko je bolj na koncu se ne potrudi, da bi jo izpraznila do konca, da bi se začela večja količina mleka delat. Zato si probam črpat,pa mi gre sedaj zelo slabo Zakaj poje tako malo mi ni jasno, je pa taka lenčina že od rojstva. Apetit ima, volje za sesanje pa ne Skrbi me samo to, da je temu kriva kakšna alegija. Naša je tud zivčna ko pohajkujeva okoli in takrat tud dostikrat noče ziozat, al pa samo kako minutko in konec. Sem pogruntala, da ji najbolj paše ustaljen urnik, ki pa je žal mogoč samo doma. Samo doma biti, pa nikaor ne morem Mi nisi odgovorila; kako napreduje s težo?
|