tally
|
Dober dan! Da se malo oglasim, da me čisto ne pozabite . No mi smo včeraj imeli UZ kolkov in kolki so v redu . Imela sem tudi priložnost, sicer na hitro spoznati majčico Katino in Intija, se jo spoznala po slikicah iz srečanj. Inti je tak lepotec. Noč je minila kot ponavadi mirno spanje od 21-5. Upam da tako tudi ostane. Naty* za tebe in Žana. Upam da čimprej odkrijete problem in se začneta spet dojiti, ker dojenje je res ena lepa vez med mamo in otrokom. Midve sva se dojili 1,5 m potem sem si začela mleko črpati ker ona ni dosti dobivala in sem jo po flaški hranila. no potem je hitro ugotovila, da po flaški hitreje teče in se je dojila samo ponoči v ko je napol spala. Zdej še to noče več. Še danes si črpam, imam pa nažalost vedno manj mleka (2 obroka na dan), ostalo je AM. Anitka upam, da se Gal čimprej navadi vaj in da ne bo več jokal zraven.Mogoče se mu bo to čez nekaj časa zdelo kot igra.......... Estrella* mogoče bo Alja bolj marala GH. Kaj pa veš? Mene tudi ful mika, da bi ji kaj ponudila po žlički, po drugi strani me je tudi malo strah........Jah enkrat bo treba začeti. Katy82, jaz sicer nimam takih problemov s hormoni kot ti, se pa kg na mene kr lepijo, se mi zdi če vodo pijem da se redim. Od poroda mi je šlo dol samo 6kg, pa ful merkam da ne jem sladkarije, jem veliko zelenjave po 6 uri ne jem že en mesec pa nič ne gre dol . Zdej ko mleka skoraj nimam več se bom probala lotot kakšne diete, pa mal pomigat, da se mal v red spravim. IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, kaj naš mali zdajle počne Sem se spravila malo brat in je bil (pre)dolgo nekam čuden mir iz posteljice, kjer sem ga pustila, da brca z nago rito (čez lulka ima pogrnjeno plenico ), potem pa grem pogledat in vidim, da se je skotalil na bok, zvlekel k sebi plišasto pikapolonico, ki jo zdaj vrti sem in tja v rokah (drži z obema rokama!!!) in ji "govori" ter se zraven nasmiha Tole Emilija skos dela in zraven "govori" giiii, giii. Prav sobri so vsak dan nekaj novega. Aurora28 za Gala, da tako pridno papa, upam da bo pri nas tudi tako steko uvajanje GH. Pa za gugalnik. Toliko grem ker se je gospodična zbudila in tako lepo gruli.