|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
16.9.2008 11:39:33   
kasso
katy user posted image user posted image moja prijateljica ima tudi PCO sindrom, težave s ščitnico- Hashimoto... kg se je kar uspešno rešila šele, ko je dobila prava zdravila, da je bila bolezen pod kontrolo. Če želiš, jo lahko tudi pokličeš in malo povprašaš, ker je tudi svetovalka pri društvu Metuljčica 041/268-252- Sabrina. Ravno včeraj sem jo srečala in zgleda super user posted image . Koliko pa imaš TSH, ker praviš, da imaš na meji povišanih?

tilči, jaz sem otroke vpisala v vrtec, ko je bil razpis, tako da zdaj ne vem, kako je pri vas. Vse vloge pa sem oddala kar v vrtcu....vlogo za znižano plačilo so  oni naprej na občino odnesli.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
16.9.2008 11:41:43   
kasso
Anitka user posted image user posted image za Gala, da bi se hitro navadil vaj.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
16.9.2008 11:45:34   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Anitka user posted image user posted image za Gala, da bi se hitro navadil vaj.

Hvala Kasso.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
16.9.2008 11:53:59   
hijenca
user posted image  Sem napisala kar dolg post, pa je vse skupaj crknilo. Zdaj pa mi ni več za pisat. Malo sem tečna, ker že od sobote ni bilo sonca, pa sma z malim šla malo ven in je mrzlo ko hudič.

Bom potem še enkrat napisala, zdaj me je volja minila.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
16.9.2008 12:04:05   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

tilči, jaz sem otroke vpisala v vrtec, ko je bil razpis, tako da zdaj ne vem, kako je pri vas. Vse vloge pa sem oddala kar v vrtcu....vlogo za znižano plačilo so  oni naprej na občino odnesli.

pri nas vloge sprejemajo do 30.4.2009. s pravi moram za Tilna najkasneje do 15. 8 oddati vlogo za zmanjšanje plačila.
Za Nejca pa ne vem še,kdaj bo sprejet, pa moram oddati najkasneje 15 dni pred sprejemom. Kako pa je s tem,da ima drug otrok zastonj
Tiana..ti si nekaj zamudila roke, če se prav spomnim

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
16.9.2008 13:03:12   
špelin@
Joj, kaj naš mali zdajle počne user posted image  Sem se spravila malo brat in je bil (pre)dolgo nekam čuden mir iz posteljice, kjer sem ga pustila, da brca z nago rito (čez lulka ima pogrnjeno plenico user posted image ), potem pa grem pogledat in vidim, da se je skotalil na bok, zvlekel k sebi plišasto pikapolonico, ki jo zdaj vrti sem in tja v rokah (drži z obema rokama!!!) in ji "govori" ter se zraven nasmiha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
16.9.2008 13:22:13   
Estrella*
tilči: pri nas vlogo za znižanje plačila neseš na občino in sicer na oddelek za družnene vede al nekaj takega. Rok je res 15 dni pred vstopom, drugače plačaš polno ceno.

Sem šla danes k P, ker imam že poln kufr hajk s hranjenjem. Ponovno smo pridobilo težo pod povprečjem in sicer 320g/18dneh=6260g , kar je 17,7g na dan. velika je 64cm.Teža odstopa minimalno, maščevja ima še dovoljuser posted image Mi je rekel, da pač eni otroci niso navdušeni nad mlekom in mi predlagal, da začnem kar z GH. Najprej na pari kuhan korenček, par žličk po hranjenju z mlekom. Sem ga vprašala kak je z doma pripravljeno hrano al pa kupljeno in je rekel, da je vseeno in da sta obe dobri.
No, sedaj me je pa kar strah začet.......user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
16.9.2008 13:30:06   
aurora28
Anitka nevem kaj sem zgrešila za kaj potrebujeta z Galom vaditi user posted image

Špelin superca za Gregorjauser posted image , vem kako je to, ko kar naenkrat tišina in ko pogledam si vleče kovter v usta ali noge. user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
16.9.2008 13:36:14   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Anitka nevem kaj sem zgrešila za kaj potrebujeta z Galom vaditi user posted image

Če se spomniš sem v prvem mesecu na veliko pisala kako ekstremno Gal tišči glavo nazaj. Sedaj sicer tega ni več tako za opaziti, a mi je pediatrinja pri drugem mesecu dala napotnico za RA, danes pa sva prišla na vrsto. Ga moram imeti veliko na trebuščku in mu tiščati ramena navzdol, da bo rokice stegnil navzgor in posledično pri tem spustil glavico nižje.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
16.9.2008 13:37:30   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Sem šla danes k P, ker imam že poln kufr hajk s hranjenjem. Ponovno smo pridobilo težo pod povprečjem in sicer 320g/18dneh=6260g , kar je 17,7g na dan. velika je 64cm.Teža odstopa minimalno, maščevja ima še dovoljuser posted image Mi je rekel, da pač eni otroci niso navdušeni nad mlekom in mi predlagal, da začnem kar z GH. Najprej na pari kuhan korenček, par žličk po hranjenju z mlekom. Sem ga vprašala kak je z doma pripravljeno hrano al pa kupljeno in je rekel, da je vseeno in da sta obe dobri.
No, sedaj me je pa kar strah začet.......user posted image

Estrella kar pogumno in upam, da se hitro vpeljete.user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1610
16.9.2008 13:45:20   
špelin@
Estrella*, prava lumpa je mala Alja! Zanimivo, kako se mnenja P glede GH razlikujejo - mogoče bo pa mala res bolj jedec kot pivec user posted image  user posted image user posted image user posted image

katy82, user posted image user posted image user posted image  zate. Pri moji mami vidim, kako se težko bori s kilogrami zaradi hormonov... user posted image  Sem s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image

Anitka, fajn vadita user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
16.9.2008 13:46:00   
jana81
ojla
 jst sem nazaj iz čveka s Catjo...
super punca , Mark je pravi šarmer, se bova še kdaj dobili če bo Catja za... Nejc je pa šarmiral njo..user posted image

aurora vidim da si že nazaj, res škoda da nisi prišla zraven... ste kupili gugalnik ??

estrella veš mene je tud strah začet z GH, pa ne vem zakaj, zdej je vse tak preprosto.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
16.9.2008 13:49:29   
špelin@
hijenca, tudi mene tole vreme čisto potlači user posted image  Zunaj je tak mraz! Ko grem z malim ven, skoraj več ne vem, kaj naj mu še navlečem, ker prav toplih oblačil še nimam na razpolago, so še vedno pri tašči na podstrešju v škatli...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
16.9.2008 13:52:30   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

estrella veš mene je tud strah začet z GH, pa ne vem zakaj, zdej je vse tak preprosto.

Tudi mene je strah in kot pravi Jana je sedaj res vse tako enostavno.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
16.9.2008 13:59:47   
aurora28
Jana ja škoda za čvek, smo prišli nekaj do 13. ure domov, pa drugič user posted image . Seveda smo kupili gugalnik, je bila prvotna cena 200€, ker pa je še zadnji kos ostal in poleg tega razstavni eksponat smo ga dobili za 119 € user posted image user posted image user posted image

Anitka pozabila sem user posted image , sej se bosta kmalu navadila vaj in bo steklo kot namazano. user posted image

Estrella evo, no pa se ti je uresničila želja po uvajanju GH user posted image user posted image . Midva z Galom zjutraj po dojenju pojeva še Hippovo prvo probiotično kašico, okrog 12 ure pa pojeva še malo sadne kašice. In Galu paše, se nič ne buni, on bi sadje kar jedel in jedel. user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
16.9.2008 14:02:09   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

user posted image  Sem napisala kar dolg post, pa je vse skupaj crknilo. Zdaj pa mi ni več za pisat. Malo sem tečna, ker že od sobote ni bilo sonca, pa sma z malim šla malo ven in je mrzlo ko hudič.

Bom potem še enkrat napisala, zdaj me je volja minila.

meni je tudi to prej naredilo, pa kliknem desno tipko in nazaj, pa se mi cel post povrne...imam pa mozzillo firefox

tilči, da ima drug otrok zastonj pa izpolniš še eno vlogo za oprostitev plačila drugega, tretjega...otroka, ki istočasno obiskujejo vrtec....to pri drgem otroku...jaz se to vlogo oddala skupaj s vlogo za znižano plačilo.

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Joj, kaj naš mali zdajle počne  Sem se spravila malo brat in je bil (pre)dolgo nekam čuden mir iz posteljice, kjer sem ga pustila, da brca z nago rito (čez lulka ima pogrnjeno plenico ), potem pa grem pogledat in vidim, da se je skotalil na bok, zvlekel k sebi plišasto pikapolonico, ki jo zdaj vrti sem in tja v rokah (drži z obema rokama!!!) in ji "govori" ter se zraven nasmiha

kako mora bit luškan user posted image

Estrella
, nič naj te bo strah, saj bo tvoja punca zrasla v zdravo nagajivko, ali boš začela pri štirih ali pa pri šestih mesecih z GHuser posted image

< Sporočilo je popravil kasso -- 16.9.2008 14:04:14 >

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
16.9.2008 14:07:01   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Tudi mene je strah in kot pravi Jana je sedaj res vse tako enostavno.

Je preprosto, če mali hoče jest. Drugače zna biti hudo komplicirana stvar tudi dojenje/hranjenje po flaši. Sedaj vidim kako sem bila lahko zadovoljna , ker je Andraž bil priden jedec in z njim ni bilo problema s hrano. Sedaj je žal tud on v klubu neješčih. Pri njemu se je začelo okoli 3 leta. Je sicer praktično vso hrano, le količinsko kot kak piščanecuser posted image
Z GH se pa res bojim, ker sem vidla kako so se nekatere kolegice jeb...čkale, da so kaj mulcem v usta stlačleuser posted image Tukaj zna človek tud prigurati na rob živčnega zloma.
Joj, kak pesimizem že v štartuuser posted image .

CatJa: v Velenje planiram švignit v petek, če le ne bo kaj vmes prišlo.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
16.9.2008 14:10:47   
CatJa
Katy, bolezni ne poznam, verjamem pa, da volja dela čudeže in da bo uspelo tudi tebi! user posted image

tilči, med letom ne vem kako je z vpisom, ampak pri nas oddaš vpisnico skupaj z vlogo za znižano plačilo. Zarad tašče se pa ne sekiraj, če ni ta prava za to, je tako boljše, da je v vrtcu.

Anitka, tudi Gal se bo porihtal. Je pa škoda, da tako šparajo pri vas s fizioterapijami. Pri nas vsak drugi otrok pristane tam in Jan recimo je imel vsakih 14 dni vaje. Pa sploh ni imel kake hujše motnje, tako da me čudi, da vas je šele čez dva meseca naročila user posted image

Estrella, a veš da sem šla prav gledat v Janov "Moj otrok" album in je imel točno take mere kot vaša Alja pri 6-ih mesecih. Pa takrat naša, sicer nad tabelami navdušena, pediatrinja ni še nič težila.Tak, da jaz mislim, da pri vas še ni nobene panike. Če pa ste se vseeno odločli za GH, pa kar pogumno. Bosta obe lažje spali user posted image

Jana, fajna čvekica si user posted image  Seveda se še dobimo, sam da še jaz svojega megančka dobim končno nazaj user posted image  Nejc pa tak prav, da raje gleda punce kot fante user posted image  Mi je pa Marki pol nazaj grede tako zaspal, da sem parkrat preverla, če še diha.

Auroro bomo pa naslednjič itak za ušese user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
16.9.2008 14:13:45   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

CatJa: v Velenje planiram švignit v petek, če le ne bo kaj vmes prišlo.

Velja, komaj čakam user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 1619
16.9.2008 14:13:50   
aurora28
Ja zdaj ste pa že tolikokrat to rekle, da bom za ušesa, da me je kar strah, da ne bom po svetu hodila kot slon Jumbo user posted image user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
16.9.2008 14:17:55   
Estrella*
špelin@: si ga kar predstavljam , kako gruliuser posted image Kako nas naši hroščki s takim malenkostin tako razveselijo!

KASSO: Upam, da se bo vreme kaj izboljšalo in tvoje počutje z njim. Moje je tudi bolj za en k...Včraj sta bila na obisku Katina in Inti in smo se imeli super. Sem vsaj malo pozabila na svoje težave (psihične/fizične)in se malo razvedrila.

Aurora:user posted image  za uspešen nakup! Galček je pa kar priden pri papcanju. Mogoče se tudi nam odpreuser posted image

Anitka: Upam, da se RA kmalu rešita. Pri nas fasada nastaja v polnem teku. Za barvo pa niham med rumeno-oranžnimi odtenki.

Neposredna povezava do sporočila: 1621
16.9.2008 14:21:16   
tally

Dober dan!

Da se malo oglasim, da me čisto ne pozabite user posted image .

No mi smo včeraj imeli UZ kolkov in kolki so v redu user posted image . Imela sem tudi priložnost, sicer na hitro spoznati majčico Katino in Intija, se jo spoznala po slikicah iz srečanj. Inti je tak lepotec.

Noč je minila kot ponavadi mirno spanje od 21-5. Upam da tako tudi ostane.

Naty* user posted image za tebe in Žana.  Upam da čimprej odkrijete problem in se začneta spet dojiti, ker dojenje je res ena lepa vez med mamo in otrokom. Midve sva se dojili 1,5 m potem sem si začela mleko črpati ker ona ni dosti dobivala in sem jo po flaški hranila. no potem je hitro ugotovila, da po flaški hitreje teče in se je dojila samo ponoči v ko je napol spala. Zdej še to noče več. Še danes si črpam, imam pa nažalost vedno manj mleka (2 obroka na dan), ostalo je AM.

Anitka upam, da se Gal čimprej navadi vaj in da ne bo več jokal zraven.Mogoče se mu bo to čez nekaj časa zdelo kot igra..........

Estrella* mogoče bo Alja bolj marala GH. Kaj pa veš? Mene tudi ful mika, da bi ji kaj ponudila po žlički, po drugi strani me je tudi malo strah........Jah enkrat bo treba začeti.

Katy82, jaz sicer nimam takih problemov s hormoni kot ti, se pa kg na mene kr lepijo, se mi zdi če vodo pijem da se redim. Od poroda mi je šlo dol samo 6kg, pa ful merkam da ne jem sladkarije, jem veliko zelenjave  po 6 uri ne jem že en mesec pa nič ne gre doluser posted image . Zdej ko mleka skoraj nimam več se bom probala lotot kakšne diete, pa mal pomigat, da se mal v red spravim.

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Joj, kaj naš mali zdajle počne  Sem se spravila malo brat in je bil (pre)dolgo nekam čuden mir iz posteljice, kjer sem ga pustila, da brca z nago rito (čez lulka ima pogrnjeno plenico ), potem pa grem pogledat in vidim, da se je skotalil na bok, zvlekel k sebi plišasto pikapolonico, ki jo zdaj vrti sem in tja v rokah (drži z obema rokama!!!) in ji "govori" ter se zraven nasmiha

Tole Emilija skos dela in zraven "govori" giiii, giii. Prav sobri so vsak dan nekaj novega.user posted image

Aurora28 user posted image za Gala, da tako pridno papa, upam da bo pri nas tudi tako steko uvajanje GH. Pa user posted image za gugalnik.
Toliko grem ker se je gospodična zbudila in tako lepo gruli.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
16.9.2008 14:21:27   
aurora28
Estrella sej se bo tudi vama odprlo in bosta lepo jedli. Prvo ko sem Galu dala probiotično kašico se je kar spresu od okusa user posted image , ampak nisem forsirala, sem mu dala dobro žlico in pol in zaključila, danes pa je že malce več že pojedel. Počasi napredujeva. 

Neposredna povezava do sporočila: 1623
16.9.2008 14:23:42   
Estrella*
CatJa: No, če je tvoj Jan zrastel gor v pravega frajerčka, bo tud naša pupauser posted image Jaz mam tud megančkauser posted image user posted image Kakšne barve pa je tvoj???
Aurora: še dobro, da se zima bliža in boš nosila kapouser posted image Kaj pa v petek, jo boš tud rabila???

Neposredna povezava do sporočila: 1624
16.9.2008 14:25:10   
aurora28
Bravo za Emilijo, sam da so kolki ok. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.