CatJa
|
žanka, čestitke za novo nosečnost! Moram priznat, da sta zelo pogumna in tudi jaz bi bila najprej šokirana. Vesela sem, da sta se odločila sprejet še enga v vašo mlado družinico. aurora, jaz bom z mlečnimi izdelki počakala do 8. meseca. Mleko pa po enem letu. Anitka, če se bomo odločili za stajico, bi se za to: http://www.neckermann.si/articlecloseup.aspx?articleid=3110817&pos=1 Prej smo imeli ono plastično, posodila sem jo prijateljici, ki pa so jo v enem tednu demolirali. Jan je bil zelo rad v stajici, čez dan mi je celo zaspal v njej. Zaradi pomoči v gospodinjstvu pa ne imej slabe vesti; saj bosta obe zadovoljni. Ti boš imela čisto hišo, gospodinja pa dod. zaslužek Mene je tud imelo danes, da bi si čistilni servis naročila. Ker me je že zjutraj zeblo, sem kar sama poprijela za sesalc, čistila, .... pa mi je blo hitro toplo Pa še s klimo sem zahajcala. Naty, ful mi je hudo za vaju. Pa čeprav mi je bilo dojenje pri 1. otroku bolj ko ne muka, sem bila kljub temu vesela, da mu lahko nudim najboljše in tako kot si rekla, se res posebna vez splete med mamico in dojenčkom. Zato sem tolk bolj vesela, da je pri Marku takoj odlično steklo. Najbolj me je bilo strah, da bi mi zaradi njegovega refluksa svetovali AM proti polivanju, pa HB ni bilo tako hudo in je tudi P v bolnici rekla, da je nesmiselno prenehat. Mogoče bi si pa res izstiskala mleko, dokler ne ugotovijo, kaj je narobe. En zate. Za oba! Katy82, tudi za tebe držim pesti, da ti rata šola hujšanja. Nisem zasledila, a imaš probleme s ščitnico? To vreme je pa res za Se je tam okol dveh pop. že prav lepo nardilo, naštimam malega, da greva po Jana v vrtec in začne spet kapljat, ko prideva ven No, sem šla potem sama po njega in ta mesec so pri nas uvedli brezplačni mestni avtobus in je bil mali čist navdušen, ko sva nardila eno panoramsko vožnjo po našem mestu. Navdušen, ker mu ni blo treba hodit In verjetno, ker sva bla po dolgem času spet mal sama.