![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 14:51:14
|
|
|
|
aurora28
|
Sme moje vprašanje zgrešile Ponavljam: kje se da kupiti igračke za na prst? Sej veste katere mislim, tiste, ki si jih natakneš na prst in se skriješ, migaš pa samo s prsti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 14:54:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Ponavljam: kje se da kupiti igračke za na prst? Sej veste katere mislim, tiste, ki si jih natakneš na prst in se skriješ, migaš pa samo s prsti. Prstne lutke je prijateljica pred časom kupila v Ikei. Lahko pa jih narediš sama: KLIK Vidim, da jih tule KLIK delajo.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 15.9.2008 14:56:53 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 16:06:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aurora o temle stolčku sem ti danes govorila po telefonu. ta stolček mi je pa všeč, kje se ga da kupiti??? kak frajerček je Nejček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 16:40:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jana luštkana fotka Kje pa se dobi ta zanimiv stolček? v baby centru...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 16:54:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla! Evo, jest sm nafilala hladilnik, pa avto ,pa je šlo skor pol porodniške. Ja sej ni čudn k je pa tok mejhna . Sva pa obe z Gajo prehlajene. Sm ji mogla dons že 4x nos spucat k je mela zabasanega, mene pa itak že vse peče od teh robcev. Sm pa na hitr še na eno kavico skočila, upam da tašča ni preveč jezna k se ji je že mal mudil. No zdej grem pa še mal za nazaj brat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 17:06:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Eno vprašanje Gaja se je začela vsako noč zbujat ,prej je že prespala celo noč. Pa sm razmišljala da bi ji dala zvečer v mleko žličko riževih kosmičev, če bi mogoče pol dalj spala.A mislite, da je še prekmal,pa da raje še počakam 14 dni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 17:13:33
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Eno vprašanje Gaja se je začela vsako noč zbujat ,prej je že prespala celo noč. Pa sm razmišljala da bi ji dala zvečer v mleko žličko riževih kosmičev, če bi mogoče pol dalj spala.A mislite, da je še prekmal,pa da raje še počakam 14 dni pr men je blo isto, pa tud riževi kosmiči oziroma mi smo dali žitne, nič ne pomaga. Probaj , mogoče pa pri tebio pomaga. mene pa moj Nejc totalno zajeb....., mu morem skos popravlat zokne, ker si jih dol vleče, in počas bom mela pol k... vsega, pa mu bom dala štumfe gor.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 17:14:44
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ta stolček mi je pa všeč, kje se ga da kupiti??? kak frajerček je Nejček v Baby centru, sam ma kr ceno...okrog 50 €, sam pr nas ne pride več v poštev, ker že skor sam sedi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 17:15:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Eno vprašanje Gaja se je začela vsako noč zbujat ,prej je že prespala celo noč. Pa sm razmišljala da bi ji dala zvečer v mleko žličko riževih kosmičev, če bi mogoče pol dalj spala.A mislite, da je še prekmal,pa da raje še počakam 14 dni Moja je stara 4mesece in 14dni pa sem zdej par dni prakticirala, da ji dam zvečer žličko riževizh kosmičev v mleko, pa ne vem če kaj pomaga. Očitno pride tako obdobje. Se mi je par noči zaporedoma zbujala ponoči, nocoj pa je pačala kot angelček od 20.30 pa vse do 7.30 . Tko da ne vem, če otroci zaradi tega kaj dlje spijo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 17:17:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 mene pa moj Nejc totalno zajeb....., mu morem skos popravlat zokne, ker si jih dol vleče, in počas bom mela pol k... vsega, pa mu bom dala štumfe gor. Hmmm.... jana a niso zoken po vaše, po štajersko, štumfi?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 17:26:54
|
|
|
|
Naty*
|
Pozdravček bejbike! Sem že enkrat začela pisat post pa sem nehala, sej niti ne vem zakaj...(zmeda). U glavnem sem mal prebrala za nazaj, bom samo rekla: žanka želim ti lepo nosečnosti in verjamem, da bo super, ker bo med malima malo razlike. Vse boste porihtali. katy82 nč kej spet nismo spali , ker ga je spet trebušček matral. Preveč sem že izmučena od vsega, zato ne bom pisala, kaj se nam dogaja (odprla sem temo na dojenje-dodajanje "menjava dojenja za allernovo", pa če kero zanima si lahko prebere). Trenutno bi mogla bit ful vesela, ker je bil mali po obroku allernove čist miren, dobre volje in zdej spančka, js pa hodim po hiši pa jokam... Jokal je, ko je bil zaspan in se hotel dojit, js mu pa nisem smela pustit. Tolk sem si želela dojit, mleka je dost, vse je štimalo, zdej pa gledam, kako je moj otroček bolj zadovoljen po adaptiranem mleku in kako bi se rad pockrljal pri meni pa se ne sme. Zaradi mojega mleka trpi. Ful sem žalostna ... Sorči če sem zatežila, sej veste, da se tuki lahko zjokamo. Moj me ne razume, ker je samo srečen, da malega ne matra. Pa ne ve, kaka povezava je dojenje, sploh če moreš kr naenkrat nehat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 17:35:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma sej bi probala, da vidm kako bo. Sam Gaja je stara 3 mesece pa pol pa ne vem če še ni prekmal Al bi mogoče res počakala. Kaj ve mislite? Je pa ponoč tok migala, da si je žabce slekla .Me je skor kap k sm jo najdla sam v bodiju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 17:43:31
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 mene pa moj Nejc totalno zajeb....., mu morem skos popravlat zokne, ker si jih dol vleče, in počas bom mela pol k... vsega, pa mu bom dala štumfe gor. Hmmm.... jana a niso zoken po vaše, po štajersko, štumfi? ej pojma nimam...štumfi = žabe
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 17:46:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Naty itak, da nisi nč zatežila. Maš prov, da zato smo tuki da se lahko tud kdaj zjokamu. Upam, da boš z dojenjem lahko nadaljevala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 17:47:52
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Trenutno bi mogla bit ful vesela, ker je bil mali po obroku allernove čist miren, dobre volje in zdej spančka, js pa hodim po hiši pa jokam... Jokal je, ko je bil zaspan in se hotel dojit, js mu pa nisem smela pustit. Tolk sem si želela dojit, mleka je dost, vse je štimalo, zdej pa gledam, kako je moj otroček bolj zadovoljen po adaptiranem mleku in kako bi se rad pockrljal pri meni pa se ne sme. Zaradi mojega mleka trpi. Ful sem žalostna ... Sorči če sem zatežila, sej veste, da se tuki lahko zjokamo. Moj me ne razume, ker je samo srečen, da malega ne matra. Pa ne ve, kaka povezava je dojenje, sploh če moreš kr naenkrat nehat. naty me te ful razumemo, jst sem misla dodajat da bi mi ponoč spet spal, pa je po AM bruhal, tk da se bom rajš zbujala na 2 ure, sam da bo ok. ti se pa pridi kadarkoli zjokat gor, sam da ti bo lažje.. vem kak se počutiš ker je ob brata punca imela isti drek...do 6 mesca je jedla sam polento in riž, ker je mala imela take alergije, pol pri 6 m je pa nehala dojit in začela z alernovo, zdej ji pa že to dela probleme. Kej več ti povem ko pridem v Logatec, zdle mi mali leze iz rok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 18:10:34
|
|
|
|
Estrella*
|
Kolikor jaz vem so zokni =štumfi Naty: bogica, ti se kar potoži, saj vem , da ti ni prav lahko. Jaz imam podoben problem; mleka dovolj, mala se pa afna po zizi in ne je Verjetno bom tud počas začela dojenje opuščat, ker z njim nikamor ne pridem, jaz pa sem samo jezna in se sekiram, ker se samo matram in nič drugega. Mislim, da sem glede na to kake hajke imava 4 mesce , kar dobro in dolgo zdržala nina7: jaz mislim, da rižek ne bo kaj dosti pomagal. Sem brala, da količina popapcane hrane pred spanjem ni merila za dolžino spanca. Ponavadi se zgodi, da parkrat celo rata, potem pa se stavri vrnejo na stri tir. Moje nmenje je, da ni dosti ralike če počakaš 14dni al pa če probaš že danes.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 18:24:24
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kolikor jaz vem so zokni =štumfi no sej zdej pa res več ne vem...sicer je pa vseen nje? zdej sem ga oblekla in dala spat, pa ni šans da si jih dol potegne punce kdaj se lahko začne z alpskim mlekom pri otroku ??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 18:35:19
|
|
|
|
Estrella*
|
jana: načeloma po 12mesecu. Poznam pa par takih, ki so začele po 9mesecu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 18:46:38
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Naty itak, da nisi nč zatežila. Maš prov, da zato smo tuki da se lahko tud kdaj zjokamu. Upam, da boš z dojenjem lahko nadaljevala Hvala . jana tud js rajš dojim vsaki dve uri, če je treba. Tud kakršnokoli dieto bi zdržala, sam da ugotovijo kaj mu ne štima. Ampak ne vem, kako bo to šlo ... Upam, da vama kmal rata prit v naš konec. Estrella* a ni grozno, ko veš, da maš mleko pa nimaš koristi od tega? Mislim, da šele zdej bolš razumem, kak problem maš ti, ko ti noče jest ... Sej ni nč narobe z adaptiranim mlekom, če se ti zgodi, da nimaš svojega. Ampak če ga pa maš, pa ne moreš dojit je pa čist mimo. Žan se pa upira allernovi z vsemi štirimi. Sicer je cukranje mal pomagalo, ampak mi ne poje celega obroka. Pa skrbi me, kaj bo ponoči, če se bo zbudil pa hotu pocrkljat na zizi ... No zdej bom pa nehala z depresijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 19:21:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ej pojma nimam...štumfi = žabe Sej vidim da ti je že Estrella tudi nekej pisala, vidim da smo se čisto zakvačkale, kaj so štumfi in kaj so žabe . Eh sej ni panike, vsaka ve kaj je mislila, kajne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 19:31:24
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ste se pogovarjale o oblačenju hroščekov - jaz se še tudi lovim kako ga obleči. Če gledam po sebi, ki sem bolj zmrznjen tip, bi ga mogla obleči ko eskimčka . jaz sem jo danes oblekla tudi kot eskima, in sem gruntala da bi mogla imeti tudi rokavičke. na sprehodu ona roke obvezno v ustih - mokrota na mrazu - i n je imela čisto ledene. Sicer pa a ste že vse dobile ? Jaz še ne in upam, da je še en čas ne bo. jaz jo še nimam, ampak jo včasih prav pogrešam. ma sem čudna . mi namreč " pazimo" in pol sem pa živčna. tudi test sem že delala, pa je bil hvalabogu negativen. Žanka, tebi želim pa lepo nosečnost. jaz bi tudi obdržala, če bi se kaj zgodilo (ma se mi ne sme, ker sem imela CR)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 19:34:13
|
|
|
|
aurora28
|
Štumfi= žabe , Jana ne se sekirat, moj Gal kar naprej brusi nogo ob nogo in mu copat vedno popravljam, kaj čmo. Ko bo čas za štumfe jih bo pa fasal. Naty nič nisi zatežila, ti kar potoži, saj zato smo tu. Jana za jutri ti še javim, ker je moj ravno zdajle rekel, da bi jutri zjutraj šli v Levec gledat lesen gugalnik, tak, da se slišiva v vsakem primeru, ok?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 19:54:39
|
|
|
|
kodrana
|
Naty pa še kako te razumem. sama sem tudi morala zmanjšat dojenje, vendar zaradi mene. in potem ni hotla več moje dojke. mene je to zelo zelo morilo kar en lep čas. od začetka je hotela zizo, pa ji nisem mogla dat, potem pa je ni in jo ne želi več. mene je to najbolj prizadelo. sploh, ker sme imela mleka ogromno. sedaj ga ni skoraj nič več . ampak sem se sprijaznila in vem, da bo tud ob dodatku zrastla gor. je pa težko, splohzaradi tega, ker ej dojenje res ena vez med tabo in otrokom. zato je tako težko.. drži se.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 20:28:51
|
|
|
|
Naty*
|
hvala kodrana . A veš, da sem se prejle nate spomnila, ker vem, da si ti bla takrat ful boga, pa da si hotela dojit. Ja res je to hudo, šele potem vidiš, ko te doleti. Sej je res to, da tud ob dodatku otroci zrastejo in jim čist nič ne fali. Tudi ni nujno res, da so dojeni otroci bolj zdravi, pač odvisno od posameznika. Je pa dojenje ena posebna vez med mamico in otrokom in zato boli, če si želiš dojit pa ne gre. Sej sem hvaležna vsaj za te štiri mesece, če že naprej ne bo šlo. Žal mi je, da sedaj pri teb noče več jest, ampak si se pa trudila, to je važno...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 15.9.2008 20:32:03
|
|
|
|
tilči
|
danes mi je pa Tilen nekaj štrajkal z dnevnim spanjem in je sedaj tako zaspan, da se skoz zbuja . To bo še zanimiva noč. Popoldne smo šli malo ven z vozičkom, da se je vsaj malo naspal. Jutri dopoldne greva ven, pa če ušpičene prekle dol letijo. Če ne, se greva pa z avtom potepat. Sem zadnjič v Kiku vidla ene tople kompletke za Tilna, sedaj ko je taka Sibirija, pa imava razlog za vožnjo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.