|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
16.9.2008 18:10:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Glava me že cel dan boli in nevem ali lahko zaradi dojenja vzamem kakšno tableto? 

pri meni so glavoboli od kar sem rodila že vsakdanja obveznost, meni je os. zdravnica svetovala lekadol (vsake 3 ure lahko vzameš enega) če pa ne pomaga pa pol nalgasina.

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1651
16.9.2008 18:13:07   
katy82
Nardila sem album geslo:lara,je pa od morja,od krsta jih moram še dobit

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
16.9.2008 18:21:55   
špelin@
katy82, ful dobre fotke user posted image , sploh ta zadnja user posted image

aurora28, za Lekadol vem, da ga zagotovo lahko brez skrbi jemlješ. Mene že od včeraj zvečer muči migrena in je po tej plati fajn, ker ne dojim, da sem lahko vzela Naprosyn in danes še Imigran user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
16.9.2008 18:23:19   
Estrella*
Katy: kakšen mišelinko je Larauser posted image A flaško že sama drži?user posted image

aurora: tako kot je napisala edina, pa ibubrufen lahk tud vzameš.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
16.9.2008 18:23:34   
špelin@
Naty*, kako gre? Mislim nate kar naprej user posted image  Za Žana pa še dodatne user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
16.9.2008 18:42:00   
aurora28
Katy krasne fotke, vidim, da je Lara zelo uživala user posted image user posted image user posted image .

Hvala za informacijo, grem kar ruknat en lekadol. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
16.9.2008 18:54:33   
špelin@
Aja, pa pozabila sem povedat: držite pesti, da bomo dobili nekaj denarja, ki smo ga plačali za apartma, nazaj. Za tiste dni, ko je bil mali v bolnici - je sindikalist v moževi službi nekaj omenil.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
16.9.2008 19:27:55   
aurora28
Držim pesti, da dobiste dinarčke user posted image user posted image user posted image , verjamem, da vsak € pride prav.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
16.9.2008 20:47:36   
hijenca
Ja punce, kje ste danes. Smo skoraj na drugo stran padle.

Jaz sem bila danes tako pridna, da še jutranje kave nisem spila in imam še zraven kavo od kosila, pa je še v njej polovica. Cel dan sem likala, ker sem imela dve škatli cotik za Videka za oprat in zlikat. Sem zamenjala konfekcijo, ker zunaj je tako mrzlo, da sem mogla pripravit tople cotike in dolge hlače,...

Sedaj pa se je Videk po polurnem spanju ponovno zbudil. Ne vem kaj mu je zadnje dni. Sedaj ga do 22. ure ne bom spat spravla. Kaj vpliva na to, da ti user posted image  nič več ne spijo? Pa čez dan je spal skupaj pol ure. Pa okrog 3 bo ponovno gor. user posted image

Še pridem potem kaj nazaj.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
16.9.2008 21:40:45   
špelin@
Malo sem brskala po forumu dr. Pušenjaka in naletela na tole KLIK
Ne dajem tega linka gor, da bi koga strašila, je pa dobro, da se ve tudi za možne zaplete, sicer skrajno redke in skoraj neverjetne, ampak vseeno.

Velikanski user posted image  za dr. Pušenjaka, ki je virtualno znal rešiti čisto realno življenje!!!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
16.9.2008 23:11:55   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Anitka, tudi Gal se bo porihtal. Je pa škoda, da tako šparajo pri vas s fizioterapijami. Pri nas vsak drugi otrok pristane tam in Jan recimo je imel vsakih 14 dni vaje. Pa sploh ni imel kake hujše motnje, tako da me čudi, da vas je šele čez dva meseca naročila user posted image

Ja upam, da bo res kmalu bolje, ker mu ta prisiljena drža ni nič kaj preveč všeč. Zakaj na dva meseca pa tudi meni ni jasnouser posted image user posted image

Sicer pa smo Galu danes konkretno napolnili omaro. Sem zapravila za oblačila 160 evrovuser posted image Je pa res, da sem prinesla domov kar nekaj stvari iz H&M in Okaidija.user posted image user posted image

Estrella user posted image user posted image user posted image za napredek pri fasadi. Pri nas pride barva na vrtso v četrtek in petek. Bomo imeli pa kombinacijo bele in dveh odtenkov sive barve. Komaj čakam, da se znebimo tega dela.

Tally jaz tudi upam, da bo vzel vaje kot neke vrste igro, ker mi je kar hudo, ko joka pri tem "mučenju". Pa user posted image user posted image user posted image za Emilijine kolke.

Aurora sem zgleda nekaj zamudila - kakšen gugalnik ste nabavili??user posted image Naš je bil namreč tudi navdušen nad gugalnico na terasi na morju, doma je pa žal nimamo, sicer pa je itak že premrzlo za zunaj.  In kakšna je ta probiotična kašica in zakaj je priporočljiva?user posted image Je še namreč nisem zasledila in upam, da ni neumno vprašanje.

Dajte mi predlagat kaj naj si oblečem za poroko na katero gremo v soboto. Je pa bolj piknik varianta, pa še slabo vreme je napovedano.

Katy vaje se mi niti ne zdijo tako zelo zahtevne, samo ti jih tako na hitro pokažejo, da je joj. Moram ga pa dati na trebuščeka in ga pritiskati dol v ramenih, da iztegne rokice naprej, pa da spusti glavo. Pa potem ga moram nositi v določenem položaju.

Jana naš Gal smrči pa brez zamašenega noska. In potem imam ponoči smrčanje v duetu - z leve ati, z desne pa Galuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
17.9.2008 8:08:22   
tilči
Dobro jutro...

Ena vroča user posted image ,čaj ali pa kakav. Po želji.
Je tak mraz, da sem kar kalorifer prižgala. Včeraj smo šli v Kik in za Nejca kupili bundico,za Tilna pa dva topla kompletka, pozabili pa kupiti bundico. Saj drugače ima zimskega pajacka, samo ko je pod odejo, bo pa bolj prav prišla bundica,tako da bomo mogoče šli še enkrat. Sploh, ko je user posted image  videl, da v Obiju prodajajo nadstrešek za avto, saj njegova verzija še ni končana.

Je pa Tilen danes bolje spal, ker je včeraj tudi čez dan kar precej spal. user posted image Samo po novem bi spal v vozičku ali avtu

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
17.9.2008 8:09:22   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

[
Jana naš Gal smrči pa brez zamašenega noska. In potem imam ponoči smrčanje v duetu - z leve ati, z desne pa Galuser posted image user posted image

poznamouser posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
17.9.2008 8:11:39   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Dajte mi predlagat kaj naj si oblečem za poroko na katero gremo v soboto. Je pa bolj piknik varianta, pa še slabo vreme je napovedano.

Za na samo poroko oblečeš kaj elegantnega(kakšen kostim), potem za piknik pa se lahko oblečeš v kaj bolj udobnega

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
17.9.2008 8:12:42   
tilči
Baby TV je pa res zakon. Oba gledatauser posted image . Tilen ima še ves čas komentarje zravenuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
17.9.2008 8:14:50   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Malo sem brskala po forumu dr. Pušenjaka in naletela na tole KLIK
Ne dajem tega linka gor, da bi koga strašila, je pa dobro, da se ve tudi za možne zaplete, sicer skrajno redke in skoraj neverjetne, ampak vseeno.

Velikanski user posted image  za dr. Pušenjaka, ki je virtualno znal rešiti čisto realno življenje!!!

user posted image user posted image user posted image  
Špelin@: ti pa tud vse zbrskašuser posted image  Še pomislila ne bi, da se kaj takega lahko zgodiuser posted image Je pa res, da je fajn vedeti, da je kaj takega tudi možno.Jaz čakam 23 na user posted image , pol pa na vstavitev.

Danes smo spali od 21h(brez večernega bluza)in sem jo ob 7h kar zbudila, da je pojedla in spi naprej. Zgleda, da jo je luna čist dotolkla. Sedaj je pa potrjeno tudi pri nas, da na njo ful vpliva polna luna. Še vsak mesec do sedaj smo imeli probleme. Če se spomnim so se mi še v maju začeli popadki 1,5 dni pred polno luno, sam so nažalost pol popustiluser posted image

Anitka: super, že barva? Naši kar redno delajo vsak dan. Šele sedaj sem vidla koliko je dela okoli te fasade, saj ni čudno, da so tako visoke cene.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
17.9.2008 8:18:30   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Danes smo spali od 21h(brez večernega bluza)in sem jo ob 7h kar zbudila, da je pojedla in spi naprej. Zgleda, da jo je luna čist dotolkla. Sedaj je pa potrjeno tudi pri nas, da na njo ful vpliva polna luna. Še vsak mesec do sedaj smo imeli probleme. Če se spomnim so se mi še v maju začeli popadki 1,5 dni pred polno luno, sam so nažalost pol popustiluser posted image  

user posted image user posted image user posted image  za spanje.Pri nas je bil  Nejc mahnjen na luno,pri Tilnu še ni dokazanouser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
17.9.2008 8:28:29   
jana81
no mi smo že nazaj z drugega cepljenja, HB ga je Nejc sprejel zelo pozitivno, brez joka, samo z nasmeškom, upam da ga ne bo preveč bolelo čez dan, ker imamo itak že s temi zobki same bolečine... kak so bogi otročki, ko jim ne moreš pomagat, men se srce trga.

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Punce pozabla povedat,Žurnal prireja tekmovanje za naj juniorja,pa sem našo mačkico seveda prijavla.A bo še katera svojega?

kje pa to ?

naš se že obrača iz trebuha na hrbet kar lep čas , nazaj na trebuh mu pa ratuje kak teden. Je pa dost starejši od Lare.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
17.9.2008 8:39:00   
barbaw
Dan tetke!

Jaz vas ne dohajam več, ker nimam ne energije ne volja, da bi lahko vse naredila. Zadnjih nekaj dni je bilo zame zelo stresnih in ne zmorem trenutno vsega pritiska. Jaku se je čisto zmešalo in je ratal ko podivjana zverina in ga komaj krotim. Sploh ne zaleže več, da mu kaj rečem. Zgubljam živce in glas, ko se moram dret, da odneha kar pač počne. user posted image  Povrhu vsega pa ima kljub temu, da že 2 leti hodi v vrtec spet krizo in se mi joka zjutraj. user posted image  Ne vem več kaj naj sploh še naredim. Jaz bi rabila neko svetovanje ali pa varuško, da se odklopim za 3 ure med hranjenjem naše princese. Je pa ful velika že in imave jutri posvetovalnico. Prišle sva že čez 7 kg in doma se jo laično izmerila in namerila 67 cm. user posted image  Upam, da se nisem zmotila v cm. Dojive se še na polno, opažam pa da jo je počasi začelo zanimat kaj mi jemo. Ko bo polnih 5 mesecev in mogoče še kakšen teden počasi začnemo s kakšnimi sokci.

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

[pri meni so glavoboli od kar sem rodila že vsakdanja obveznost, meni je os. zdravnica svetovala lekadol (vsake 3 ure lahko vzameš enega) če pa ne pomaga pa pol nalgasina.

Pod tole se pa podpišem. Jaz to rešujem z instant kafejem, ker me drugače ta grozno glava boli, da je joj. Mene je sicer zadelo šele po drugem porodu in je žal kava, za katero sem trdila da je ne bom nikoli pila (turške že ne) moj obvezen spremljevalec. user posted image

Od moje drage mami sem dobila eno igračko (Maja jo je dobila ne jaz) in se ta trapasta želva kar sama smeji, ko se naj ne bi. user posted image  Na začetku se sploh ni hotela smejat, ko si jo odprl, pa bi se mogla, zdaj pa se mi ponoči smeji in me zbuja. Gumba za izklop pa niso naredili, tako kot našim otrokom ne. user posted image  Kakšen MUTE bi včasih prav prišel.

Zdaj pa grem, ker moram še kakšen zajtrk pojest, pospravit, .... več pa še ne vem. Je pa Maja ful občutljiva na mraz in še na pošten sprehod ne morem. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
17.9.2008 8:49:41   
Anonimen
JUTRO

kakšen mrazzz moj toplomer kaže 2 stopinjiuser posted image user posted image user posted image kakšen september.

Mene je pa spet ta presneti glavobol zbudiluser posted image joooj kolk je to nadležno pa še Anja Tia kr naprej neki tečkauser posted image .

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1670
17.9.2008 8:53:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Od moje drage mami sem dobila eno igračko (Maja jo je dobila ne jaz) in se ta trapasta želva kar sama smeji, ko se naj ne bi. user posted image  Na začetku se sploh ni hotela smejat, ko si jo odprl, pa bi se mogla, zdaj pa se mi ponoči smeji in me zbuja. Gumba za izklop pa niso naredili, tako kot našim otrokom ne. user posted image  Kakšen MUTE bi včasih prav prišel.

joooj barbaw kako prav bi včasih takle gumb prišeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni se včasih kar bliska v glavi od njenega kričanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1671
17.9.2008 9:13:18   
Anonimen
No tako, mali se naštimala slovenske novice in jih čisto navdušeno listauser posted image user posted image user posted image user posted image da imam vsak minutko miruuser posted image user posted image .

Estrella hvala za ta namiguser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1672
17.9.2008 9:39:00   
aurora28
Uff kakšen mraz, sva z Galom imela kratek sprehod, ker jaz smotana mama sem pozabila vzeti s seboj dekico, da bi Galu nogice pokrila. Madona sem bila jezna, ker sem mi je jokal, pa še zaspan je bil. Sej če bi dekica ga grela bi z veseljem čofnal v spanec. Vsaka šola nekaj stane user posted image user posted image

Anitka kupila sva gugalni stol, ki se ko se vsedeš nanj gunca naprej in nazaj, pa še sučeš se lahko na njemu. Gal je navdušen nad vsemi vrstami guncanja, ker ga to izredno pomiri in kmalu zatem zaspi. Bom slikala in dala sliko gor.

Glede smrčanja, tudi Gal včasih smrči pa nima zadelanega nosa user posted image , sam to še ni vse ko smo v spalnici in se k postelji stisne tudi psica imam včasih trio varianto smrčanja user posted image user posted image user posted image .

Bom morala kupiti za Gala rokavice, šal, termo debelo kapo, ker ko zapiha je oring mrzlo, kot, da bi bilo v - user posted image

A bo katera uporabljala zimsko vrečo na vozičku. Jaz sem jo zraven vozička kupila in bom Gala v bodoče kar noter zavila, nogice sam, ker cel itak ne gre več v njo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
17.9.2008 9:41:06   
mya26
Pozdravljene!

Mi smo v ponedeljek prišli z morja. Naš dopust se je začel zelo zanimivo. Mislim, da še nobena ni la tako na morje kot mi. KOt sem že povedala smo pozabili napravit dokumente za Maja. In tako smo odšli zjutraj v CE, kjer so mi rekli da bo gotovo šele ob 17h, tako da smo šli najprej v Spat v Celju (Lani sem obljubila da se bo lahko šla igrat v igralnico, ker sem mislila da bo to trajalo le kako urco ali 2; včasih ko so potne liste delali v NM je trajalo dobro uro). Potem pa smo se odločili da gremo še babico ind  edka v MB pogledat. Ob 17h smo bil na pošti v CE in nato skozi Rogaško na Pag. Se pravi naša pot: Kamnik-CE-MB-CE-Pag user posted image user posted image
Do petka smo se imeli čist luštno, čeprav je skoz pihal veter (meni je bilo to mal moteče). Maja smo 2x namočili v vodo, enkrat samo nogice, drugič malo bolj. Ob prvem stiku z vodo je zavzdihnil nato pa se je začel smejat in je prav užival. Lana je ful uživala. Mal je bilo smotano ker so bili v vodi ježi, na srečo v zelo plitvi vodi ne, jaz sem pa v vodo hodila s crocsi. V soboto se je vreme začelo fižit in smo odšli na izlet do Zadra, pogledat orgle. Zanimivo! Popoldan sta se Lana in user posted image skopala. V nedeljo pa je deževalo in pihal je mrzel veter, tako smo se odločili da gremo v pon domov. Tukaj pa je tud mrzlo in tudi jaz sem že priklopila kalorifer. Upam, da bodo kmal začel kurit.

Maj mi ga zadnjih nekaj dni sračka. Malo slabše je razpoložen, pa ponoči se je spet začel zbujat 2x. In ko ga podojim in odložim v posteljico se kar zbudi. Včeraj je imel po trupu in na vratu in ličkih ene pikice, ampak danes zjutraj je bilo že bolje. Začel je tud sesat spodnjo ustnico, pa ne vem a bojo zobi al kaj, čuti in vidi se nič.user posted image
Upam, da mi ne bo kaj zbolel.

Naty: Upam, da bo s tvojim Žanom kmalu bolje.user posted image user posted image user posted image user posted image

Anitka: Naš Maj se je tud ful zvijal nazaj, sedaj pa to počne samo še včasih, ko se preteguje. Drug teden imamo posvetovalnico in bomo videli kaj bo.

Špelin@: Upam, da dobite nazaj nekaj denarja.

A je drugače še kaj novega? Nisem uspela prebrati vsega za nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
17.9.2008 9:44:48   
špelin@
Kakšen mraaazzzzzz!!!!!! user posted image  
Zjutraj sem morala prekopat celo stanovanje (beri: shranjena zimska oblačila pod posteljo in na ta zgornji polici omare user posted image ), da sem lahko otroke oblekla za ven. Na žalost za malo piko nisem našla bunde in sem jo oblekla v preveliko user posted image  Prejle sem pa našla ustrezno, tako da za jutri (ko bo še bolj mraz!!!!!!!) bo.

Grem zdaj nazaj pospravit vsa oblačila, ki sem jih razmetala po celem stanovanju user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.