hijenca
|
tilči super, da je krst uspel. Slike sem tudi pogledala, lepi ste bili, pa kos torte bi jaz pojedla sedaj. Ma, samo na hrano študiram. Jaz imam Hippov rižek, pa se nama nič ne delajo kepice. Imama pa na cuclju dve luknjici, če pa se fejst zgosti pa dam cucelj s tremi luknjicami. Tega smo sedaj bolj uporabljali ko smo imeli humano, ker je zelo gosta. katy82 jaz sem prejšnjo menstru. dobila 17.8 (prvi dan na morju) in je trajala poln teden, začela sem jemati zraven KT (Yasminelle) in sem imela krvavitev (po malem) čisto cel mesec. Skoraj sem ponorela ne samo po . Sem danes pričela z drugo škatlico in upam, da ne bo isto. Cel mesec sem s tamponi skakala po svetu. Ali so za to krivi hormoni, nimam pojma. Vse je nekam pomešano, nič ni normalno. Aja, da vam povem še to. Sem mojo P na pregledu spraševala, kaj naj pričnem dajat glede GH in je rekla, da sokec od korenčka, pa jabolka,... Ker pa sma dobila humano 9 za dieto in sem končno danes uspela prebrat, kaj vse je tu noter, pa piše, banana, rižek, sladkor, mleko,... vse v eni kašici in je to dieta, mene je pa kregala, ker sem mu dala rižek v mleko. Zdaj pa grem cotike prat dat, sem si ponovno prinesla dve škatli cotik za Videka, za jesen in je polno body-ev z dolgimi rokavi, hlač, kavbojk, žametnih,.... nič ne bo treba kupit. Čmrlek nekaj jucka v kinderpetu, grem v izvidnico.