|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
13.9.2008 21:07:51   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

No, pa da vam povem, da smo mi šli danes na testno vožnjo z Oplom Vivaro Tour (kombijem, ja user posted image ) in je bilo fino user posted image  Super pregleden, fajn za vozit, prostora kolikor hočeš, udobja tudi, samo par tisoč EUR nam manjka do njega user posted image user posted image  Bi imeli, ja user posted image

user posted image user posted image user posted image  Mogoče pa kdaj bo kaj iz tega.
Sicer pa draga Špelin@, meni so tvoji skoki čez plot dobro znani že dalj časauser posted image user posted image Mislim, da bi se majčice lahko še enkrat dobile pred zimo, mogoče konec septembra, ko naj bi bilo še lepo vreme, recimo tokrat v Ljubljani.

Tajska.................sanjarim o njejuser posted image Me je čisto prevzela in bi se res preselila , če bi imela priliko.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
13.9.2008 22:26:54   
kasso
ojla, vse ste nekam pridne danes.
No jaz pa prav nič. Razen, da sem prah po dolgem času za silo pobrisala in naredila palačinke s tamalimi nič... sem cel dan sama z vsemi tremi, tako, da je bil dan kar pester. Sploh pa, ker nismo mogli nikamor. Za sprehod je bilo vreme katastrofa. Če bi šli pa z avtom v PO, bi rabili celo večnost, ker je te dni katastrofa. Na Uncu (AC) nekaj popravljajo in je kolona do Razdrtega (že včeraj je bila) in ker vsi hodijo prej ven iz avtoceste je bila in najbrž je še kolona tudi po stari cesti. Dopoldne, ko je moj šel na en piknik, me je klical, da bolje, da ne grem v PO, ker je kolona že od Hruševja, se pravi 10 km še po stari cesti do POuser posted image . Tako, da smo bili cel dan notri...in ker Petja ni šla nič spat opoldne, je bila popoldne ena velika sitnobca. vsaj Varja je bila danes za odtenek boljša kot ponavadi. Saj če bi bila jaz kot rožica in me ne bi nič bolelo, ne bi tarnala, ampak tako pa...čakam, da bo lažje s tamalimi in boljše s mojim zdravjem....
Končno sva z sinom po dolgem času prebrala par knjigic, ker sta hčerki že ob sedmih bili v mižulah (Varja le za slabo urco)... Ko pa se je mala zbudila, je bila ura osem, jaz pa sem mogla še psičko nahranit in peljat ven...in ko sem se vrnila je Varja tako vriskala in se smejala sinu, kot še nikoli...potem sva se ji oba smejala in ona veselo vriskala...user posted image
Me pa malo skrbi, ker Varja kaka prav zeleno...zadnjič mi je P rekla, da lahko pride, ker ima hitro prebavo in se mleko niti ne utegne prebavit user posted image ...bom videla jutri kaj bo.

Imam pa eno vprašanje: Ali se vaši majski hroščki koga bojijo? Že parkrat je Varja dobesedno začela vreščat oz. dret kot zmešana, ko je zagledala mojo svakinjo in se ji je nasmejala ter malo pogovarjala (super ženska, ki se zelo zelo dobro razumemo). Včeraj pa, ko je isto odreagirala, sem ji rekla, da naj jo kar ona vzame iz vozička in poskuša potolažit...ampak ni šans. Jokala ko zmešana, da še dihat ni mogla, tako da ni bilo druge, kot da sem jo jaz vzela v roke in gor in dol maširala, da sem jo potolažila. Mi je bilo prav hudo za svakinjo, ker vem, da si zelo želi malo popestvat in se smejkat z njo...ampak Varja si je kar nekaj vtepla v glavo, da pa mora pri njej jokat al kaj. Drugače pa je ni prvič videla, jo je že preoblačila in previjala...ampak mogoče je zdaj nekaj časa ni videla in je pozabila...ampak vseeno, meni ful ne paše, da tako odreagira. Upam, da jo to kmalu mine.

špelin@, a vi načrtujete še kakšnega člana, ker si ogledujete kombi?

naty, a si dobila tiste kapljice proti krčem, ki si jih naročila in ali kaj pomagajo?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
13.9.2008 22:36:47   
kasso
aja, da se še maloo pohvalim, ker sta moja dva ta velika zelo pridna v vrtcu. Vzgojiteljica pravi, da je Petja za petico in me je vprašala, kako oz. na kakšne način sem jo tako lepo vzgojila user posted image  user posted image ...samo nerodna je. V petek, ko sem jo prišla iskat, je bila v kratkih hlačah in enem bodiju od vrtca. Najprej se je cela polila s sokom in ko so jo0 preoblekli, se je še z vodo...tako, da dobro, da sem dala še ene kratke hlače, bodi pa so oni njihov dali...
Gašper pa tudi, je priden, miren, zelo lepo se igra in vse rad poje...samo mogoče malo preveč miren in tih....ampak po mojem bodo videli čez kak mesec šele kako zna biti priden user posted image ...ko pride malo k sebi.

no tako, zdaj pa grem malo vodoravno ali pa mogoče kak film pogledat. Likala in  pospravljala bom, ko bom pri moči.

nočko in lepe sanje vsemuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
13.9.2008 23:03:51   
CatJa
Jaz imam pa veselo novico; drugo leto dobimo še enega majskega hroščka user posted image  Brat in žena sta malo pospešila zadevo in tako se jima po letošnji princeski pridruži še en član user posted image
Tako bo moja mami babica že 4. bikcu user posted image

Aja, pa še orkan jih je zaobšel, tak da se jim ni bilo treba skrivat, HB. Čeprav v Houstunu je pa menda kar hudo user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
14.9.2008 8:10:16   
kasso
Dobro jutro user posted image !

Pijem kavico, zraven pa Petja žica za malo kafetka....madonca ta bo res prava kofetarca user posted image

CatJa, čestitam, da boš kmalu teta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
14.9.2008 9:28:24   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Imam pa eno vprašanje: Ali se vaši majski hroščki koga bojijo? Že parkrat je Varja dobesedno začela vreščat oz. dret kot zmešana, ko je zagledala mojo svakinjo in se ji je nasmejala ter malo pogovarjala (super ženska, ki se zelo zelo dobro razumemo). Včeraj pa, ko je isto odreagirala, sem ji rekla, da naj jo kar ona vzame iz vozička in poskuša potolažit...ampak ni šans. Jokala ko zmešana, da še dihat ni mogla, tako da ni bilo druge, kot da sem jo jaz vzela v roke in gor in dol maširala, da sem jo potolažila. Mi je bilo prav hudo za svakinjo, ker vem, da si zelo želi malo popestvat in se smejkat z njo...ampak Varja si je kar nekaj vtepla v glavo, da pa mora pri njej jokat al kaj. Drugače pa je ni prvič videla, jo je že preoblačila in previjala...ampak mogoče je zdaj nekaj časa ni videla in je pozabila...ampak vseeno, meni ful ne paše, da tako odreagira. Upam, da jo to kmalu mine.

Dobro jutro........

Kasso isto je pri nas kamorkoli gremo jo nobeden ne sme prijeti ali ogovorit, je takoj jok in krokodilje solze. Pa še najhujše je ko gremo tašči in jo tam hočejo vsi po rokah nosit, pa ni šans, zadnjič se je drla neprestano 2 uri. Velj samo če jo imam jaz ali ati. Jaz srčno upam da jo to mine ker jo ne bom mogla nikjer pustit da jo kdo mirka recimo če bom mogla kam iti............

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
14.9.2008 9:28:43   
tilči

Tilen se je začel dreti, ko je zagledal svojo babi- taščouser posted image .Je bila pa tudi sestrična od user posted image  alergična nanjo, jo tudi pogledat ni smela, drugače se je drla kot jesihar

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
14.9.2008 9:29:45   
tilči
Še malo pa bomo Tilna nesli v cerkev. Vas pridem zvečer malo pogledat in kakšno slikico pokazatuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
14.9.2008 9:47:22   
kasso
tally, imam srečo, da na taščo pa ne tuli, ker jo kar pogosto pripeljem, da se jo navadi...sploh pa, ker moram večkrat kam skočit in jo lahko vsaj pri njej brez problema pustim. zgleda pa, da so bikci res malo trmasti.

tilči, a tvoj pa je le na taščo alergičenuser posted image , bogve zakaj! lepo se imejte na krstu user posted image

Nič, moj lenoritis je danes na višku...namesto, da ib kaj delala, visim na rr. Varja ponovno spančka, drugadva pa gledata še živžav...kar dolgo je danes........ potem pa si mormo res it umit zobke user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
14.9.2008 10:04:47   
Naty*
Jutro!

Za nami spet grozna noč user posted image . Pa mam že od torka dieto pa še vedno nič bolš. Še sam dva koraka sem od tega, da grem kupit antialergično AM in neham dojituser posted image . Od enih zjutraj naprej je visel na meni in to non stop. Bradavice so mi že kr odpast hotle. Kokr je mal zadremal sem ga hotla dat dol, on pa v jok. Duda ni pomagala, to da sm ga mela na svojem trebuhu ni pomagalo, ne stiskanje... nič. Se je pa v spanju že zvečer ful premetaval in jokal. Sem mislila, da se je zbudil, pridem do posteljce je pa spal in si grizel prstek. Pol sm mu pa masirala dlesni in se je kr v spanju pomiril. Mogoče so pa zobki. Js res več ne vem...

kasso niso mi poslali kapljic, tko da zdej trenutno nimava nobenih.
Mislim pa, da je normalno, da se otroci koga bojijo. Žan sicer nima še nobene žrtve, ki bi je je skoz bal, se je pa že začel dret na polno kdaj, ko ga je kdo odgovoril. Boga a tebe pa še zmer boli user posted image ...
user posted image  za tvoje pridne otroke. Lepi pa še pridni, vama je pa res ratalo user posted image .

CatJa super za novega hroščka user posted image .

tilči a krst mate? Super...pol se pa lepo mejte user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
14.9.2008 10:46:34   
kasso
Naty, kaj pa če sploh ni alergijauser posted image ... mogoče so res zobki? A so že kaj pokukali ven? Če ni nič boljše po dieti, bi jaz kot laik rekla, da ni alergijauser posted image . Bogi mali Žanko! ... ko bi le nam znali povedat, kaj jim je....jaz se tolažim, da čas hitro beži in čez kak mesec bo že vse lažje. Drugače pa Varja ni pri ta pridnih, ponoči res da spi, a čez dan mi pa nagaja, pa sitnari, da je joj.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
14.9.2008 11:09:57   
jana81
dobro jutro

ob 8h sem vstala, nahranla tamalga, se mal igrala z njim, ga dala spat, in do zle sestavlajla puzle ki sva jih z lubijem kupila predvčerajšnjim, čist sva not padla, včeri od 21-1h..so pa od anne gedes, in nama je ful všeč motiv (dojenček v teglcu od rože, pa kaktus ma na glavi user posted image ).

no jst sem včeri Nejcu prvič dala korenčkovo kašico..pa ne vem al nisem dovolj redke naredla al kaj, ker je sam bolj vodico pil, une zmlete koščke je kr ven špuku.user posted image  ampak drugač okus mu je pa bil verjetno dober, je pa popil glih 3 žličke... no pol sem mu pa za ponoč dala še AM z 2 žličkam žitne kašice in mi je spal od 21h- 330h, potem pa do 8h.user posted image  končno sem se mal naspala. Mu bom zvečer verjetno dajala kar ta AM.

naty probaj en večer z AM (enkratni obrok), pa boš videla, pr nas je danes pomagalo..bomo videli kako bo naprej.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
14.9.2008 11:39:02   
katy82
Čau mačkice joj kako turobno jutrouser posted image

Me smo ble pa včeri v šopingu pa sem za tamalo ful lepe stvari dobila v kiku in c&a -ju,pa še v h&m -u sem ji vzela kapico in rokavičke od hello kitty,ker mačkica mora met od mačkice oblekceuser posted image

NIna naša tašča se je mal umirila sam ma še zmer kake hude na vidiku sam ok se včasih mal v jezik ugriznem včasih ji pa svoje povem,kolkr nanese.Kar je pa mala iz bolnce pršla je pa tast na momente obupen,nonstop zaslišuje in preverja kolk je oblečena pa da je ne bo prepihal,še mal pa mi bo film zarad njega odtrgal.Sam ok njega zastopm da ga skrbi k jo ma resnično ful rad pa vedno mi pomaga k ga rabm tko da mogoče mal preveč popuščam.Vedno k ma malo v rokah mu tašča naprej meče,da svojih pa ni tko crkljal pa da se za nobenga ni zanimal.On je pa same nočne tolkel da so mel denar k je začel glih hišo delat k je ona zanosila da so šli na svoje,tko da je čez dan samo zidaril ponoč pa na šiht.Se je pa z njima res manj ukvarjal samo kadar se je je bla tuki res ljubezen ne pa sam ena slaba volja pa šinfanje tko kot pr njej.Ne vem no men se ne zdi prav da se otroka samo tega spomneta iz otroštva,v bistvu kej lepga se zlo mal spomneta,jest nočem da je tko tud z namiuser posted image

Kasso naša se tud ful boji,ko jke pri tašči se dere kot jesihar-hm le zakajuser posted image ,pri tastu je pa neki cajta ok pol pa gotovo,huronsko vpitje dokler ne pride k enemu od naju.Zgleda da jih je na morju malo pozabila in rabi cajt,da se jih privadi.
So me pa včer zvečer razpizdili,se je mala mal jokcala pa jo je tašča vzela in cartala pol pa k ni več šlo je rekla dejmo probat kaj bo če jo dam k tebi nazaj in mi tast pripomne da ne bo nč bolš,pol mi je pa pregorel pa sem mu zabrusla,če se mu zdi scrkljana al kaj pa se je kr neki izmotaval,pol sm pa vsem zbranim povedala,da se je tamala začela zavedat in poznat ljudi in če ji niso znani,se jih pač boji in to je to,vsa znanost.

Catja ja pa to ne moreš verjet pa a ste se zmenil da boste babici same rogove nastavljal
user posted image user posted image user posted image

Naty ja bogi tvoj Žan in boga vidva z očkotom,jst upam da se kmalu umiri stanje  k tkole bolanga otročka met je res muka

Tilči mi smo mel krst dva tedna nazaj tko da HB to za nami vi pa le uživajte pa poročaj zvečer kako je blo

Evo mala kliče se tipkamo

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
14.9.2008 12:04:25   
mixi
Ojla!

Vidim da ste že vse na broju. Kot opažam vas je večina svoje otroke že krstila midva sva se odločla da jo bova za 1 rojstni dan, ker pride glih na nedeljo in lahko nardimo oboje hkrati ker če ne nam denarno nikakor ne znese. Žal ne moremo računat na nobenega ker so vsi več al manj v ogromnem minusu, edina sreča je ta da se je tast ponudu da nam plača centralno HB če ne se ne bi selili še 10 let.Sej nam manjka samo peč in radjatorji (taglavno).
No kar se tiče mojih las da vam obrazložim da so mi odpadali v velikih šopkih kot prameni ko ti jih pobarva frizer, in ko sem se šla ostrič se je zamašil umivalnik od mojih las - KATASTROFA.
No pri nas je vreme za en drek piha burja in je prav mraz, tega nisem navajena ker je blo še predvčerajšnjim 30 stopinj in tako soparno da je blo joj.
Pikica mi je danes zjutraj malo nagajala ker se je po dolgem cajtu zbudila ob 5 pa 20 in je vriskala od veselja pol pa mi ni preostalo drugega kot vstat in mi je šla spat šele ob 7 nazaj.Pol semi je zbudila ob 9 smo jedle banano, slive in skuto zmešano skupaj, čez kake pol urce mi je spila še 200ml mleka in je šla pančkat. vsak cajt se bo zbudila ki že neki rogovili po posteljici.
A ma kera občutek da njenuser posted image dela zobke?
Moja se full slini pa vse daje v usta in grize ko nora, sicer ma spodnje dlesni malo natečene ma mislim da ne bojo tko hitro še zunaj

lep pozdrav morem it nekdo se je zbudu, pridem več ksno

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
14.9.2008 12:15:07   
Naty*

Naty, kaj pa če sploh ni alergijauser posted image ... mogoče so res zobki? A so že kaj pokukali ven? Če ni nič boljše po dieti, bi jaz kot laik rekla, da ni alergijauser posted image . Bogi mali Žanko! ... ko bi le nam znali povedat, kaj jim je....jaz se tolažim, da čas hitro beži in čez kak mesec bo že vse lažje. Drugače pa Varja ni pri ta pridnih, ponoči res da spi, a čez dan mi pa nagaja, pa sitnari, da je joj.

Ja tud js čedalje bolj dvomim, da je alergija. Tri tedne ma že sicer belo pikico na spodnji dlesni, ampak je nastala pikica, zdej se pa nič ne dogaja. Ma pa na zgornji dlesni ob strani dve bunkici, tko da mislim, da niso zobki, ampak neki druzga. Mogoče ga pa tist boli.
A Varja zahteva pa velik pozornosti čez dan? In kaj kej počneš z njo? Js ga mam mal v ležalniku, mal gleda telebajske, mal se plazi po trebuščku, pol je še mal v posteljci pod vrtiljakom, pol pa zmanjka user posted image . Skoz mu je dolgcajt...

jana81 sm probala en večer Novalacovo kašico z vodo pol pa še dojenje, pa ni blo čist nič bolš user posted image . Če ma dober dan zvečer zaspi ob 20.00 in je spal že tud do 3.00 samo z mojim mlekom, pol dojenje pa spanje do 6.30. Če ga pa matra, se začne pa že zvečer in pol ceeeelo noooočuser posted image .

katy82 ja mate pa res sranje s temi taščami. HB, da pri nas vsaj to štima. Pa sej jih boš počas spravla k pametiuser posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
14.9.2008 13:15:29   
Estrella*
Dan!

Naty. vidim, da bi si midve morale zamenjati otroka za kakšen teden, da bi se malo zglihalo. Jaz bi vidla kako je fajn če spi celo noč, ti pa kako je fajn, če veliko jeuser posted image  Po tem kar si napisala, močno dvomim, da tvojega fantitiča matrajo zobi al pa da ima alergijo na KM. Očitno ima tako obdobje, ki ga sicer nekaj manjka , a boš verjetno težko dognala kaj, ker ga bo prej konec.Probaj mu narest kašico z AM in mu jo daj dopoldan(takrat ko ima najmanj težav s prebavo), pol boš pa vidla , če ga kaj več zvija, če se mu bodo pojavili kakšni izpuščaji al podobno. Če bo stavr normalno prenesel in ne bo kakih drastičnih sprememb, sigurno ni krivo mleko.

kasso: jaz sem se pa danes končno spravila delat in sem celo nekaj naredilauser posted image za spremembo.

Katy: user posted image user posted image user posted image za nakup.

mixi: uff, toliko moja poje čez cel dan , kot tvoja za en obrokuser posted image Če ti manjka denarja je res dobra ideja združit dva dogiodka. Jaz sem hotela združit možev RD in krst(danes), pa moj ni bil za to in sedaj bom tudi jaz čakala na drugo leto

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
14.9.2008 15:57:16   
kasso
Naty, če se dobro spomnim, pridejo zgornji zobki ven na sprednji strani dlesni in ne spodaj, ampak se ne spomnim čisto točno. Varja kakor kdaj, malo ji je začela bit zanimia igralna podloga, pa tudi v ležalniku vzdrži kakšno minutko, ali pa leže na kavču. Pa tudi prenašam jo v ležalniku odvisno, kje se sama nahajam...ker sama pa noče bit. Če sem na kavču, jo dam tudi v naročje, ko postane sitnobca in jo zamotim s kakšno igračko....ali pa gleda malo TV...ampak, ko začne pa jokat, jo dam na prsi, ker se mi ne da je nosit gor pa dol, ker dobim kar hitro mravljinčaste roke user posted image zdaj pa spi že od pol enih...podira maraton (vmes sem jo podojila in spi naprej). 

Neposredna povezava do sporočila: 1442
14.9.2008 15:58:36   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Dan!

Naty. vidim, da bi si midve morale zamenjati otroka za kakšen teden, da bi se malo zglihalo. Jaz bi vidla kako je fajn če spi celo noč, ti pa kako je fajn, če veliko jeuser posted image  Po tem kar si napisala, močno dvomim, da tvojega fantitiča matrajo zobi al pa da ima alergijo na KM. Očitno ima tako obdobje, ki ga sicer nekaj manjka , a boš verjetno težko dognala kaj, ker ga bo prej konec.Probaj mu narest kašico z AM in mu jo daj dopoldan(takrat ko ima najmanj težav s prebavo), pol boš pa vidla , če ga kaj več zvija, če se mu bodo pojavili kakšni izpuščaji al podobno. Če bo stavr normalno prenesel in ne bo kakih drastičnih sprememb, sigurno ni krivo mleko.

kasso: jaz sem se pa danes končno spravila delat in sem celo nekaj naredilauser posted image za spremembo.

dobra ideja user posted image

bravo za pospravljanje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1443
14.9.2008 16:21:31   
Estrella*
zdaj pa spi že od pol enih...podira maraton (vmes sem jo podojila in spi naprej).

user posted image user posted image user posted image No, mogoče se bo Varja tud kmalu vnesla. Jaz mam pa probleme, ker bi mi kar naprej spalauser posted image Tako ji ne uspe popit enega normalnega obroka.

Danes sem si natočila polno banjo vode in se malo namakala. Je tako pasalao in po kakih 15min je bilo veselja konec, ker je mala že kinkala in jo je dragi prinesel k meni, da jo podojim. Potegnila je ravno parkrat in padla v komo.
Počasi sem začela razmišljat, da jo bom dojila samo še zjutraj in zvečer, vmes pa ji bi dajala AM po flaši. Jaz mam pumpanja nepopitega mleka že vrh glaveuser posted image .

Aurora: danes sem sanjala tebe, Gala in mojega dragija, da smo se potepali po Italijiuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
14.9.2008 16:30:13   
kasso
Estrella, a ti že o Italiji sanjariš user posted image ... a nisi rekla, da bi šla na Tajsko user posted image
Varja ni še pojedla več kot 125 ml (to je max) kadar pije po flaški...ni lih jedec, da bi npr. spila 180 ml naenkrat ...pa tudi kadar dojim, se zažene, kadar je res lačna, pije pet minut in konec...seveda po eni urci bi ona spet pila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1445
14.9.2008 16:38:51   
Estrella*

Estrella, a ti že o Italiji sanjariš user posted image ... a nisi rekla, da bi šla na Tajsko user posted image
Varja ni še pojedla več kot 125 ml (to je max) kadar pije po flaški...ni lih jedec, da bi npr. spila 180 ml naenkrat ...pa tudi kadar dojim, se zažene, kadar je res lačna, pije pet minut in konec...seveda po eni urci bi ona spet pila user posted image

No, men je popila max. 170ml, največkrat okoli 120ml. Na joški je pa zelo Varji podobnauser posted image Večkrat po malem s silovitim nizkim štartom. Ravno zato sem si kar pogosto črpala, ker sem se bala, da bo mlekca vse manj in upala, da ji mogoče kdaj potegne, da bi pila kaj več.
Daj mi povej, a sta bila Petja in Gašper tud taka in kako sta npredovala s težo do 1leta?

Pr nas je ravno tašča na obisku in jaz mam fulll dela na PC-juuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
14.9.2008 17:19:11   
aurora28
Kasso: Gal se točno določene osebe ne boji, no vsak pokazal še ni, je pa res, da se vstraši če kdo zakriči in takrat plane v jok. user posted image

Eno vprašanje: ali je katera v mleko dodala žitarice in hranila otroka po žlički?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 1447
14.9.2008 17:23:20   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Daj mi povej, a sta bila Petja in Gašper tud taka in kako sta npredovala s težo do 1leta?

Varja roj 11/05 3.080g, 18/06 4.140g, 28/08 5.590g
Petja roj 30/03 3.200g, 09/05 4.085g, 30/06 5.400g, 29/08 6.850g, 11/10 7.570g, 10/01 8.390g, 03/04, 9.100 in 13/11 11.240g
Gašper roj 02/07 2.980g, 31/07 4.120g, 02/10 6.030g, 12/11 6.850g, 07/01 7.750g, 06/04 8270g, 03/07 9.070g, 02/02 10.300g, 11/10 13.900g

Vidiš, da sta si bila Gašper in Petja kar podobna pri pridobivanju teže in Varja zgleda, da gre po njunih stopinjahuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1448
14.9.2008 17:39:38   
tilči
krst je za nami. Tilen ga je prespaluser posted image
sem dala nove slikce v album,geslo-krst

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
14.9.2008 17:50:28   
bobika
Hijenca: Vidu lahko daš pol kapsule linexa 3x na dan proti driski. Anžetu so to dajali v porodnišnici od prvega dneva. Tudi ob antibiotikih ga lahko brez skrbi dobiva. Drugače so pa zelo vredu tudi kapljice biogaia. Pri nas so zelo pomagale.

Od kod pa si? Jaz sem tudi iz Štajerskega konca user posted image

< Sporočilo je popravil bobika -- 14.9.2008 17:51:04 >

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.