kasso
|
ojla, vse ste nekam pridne danes. No jaz pa prav nič. Razen, da sem prah po dolgem času za silo pobrisala in naredila palačinke s tamalimi nič... sem cel dan sama z vsemi tremi, tako, da je bil dan kar pester. Sploh pa, ker nismo mogli nikamor. Za sprehod je bilo vreme katastrofa. Če bi šli pa z avtom v PO, bi rabili celo večnost, ker je te dni katastrofa. Na Uncu (AC) nekaj popravljajo in je kolona do Razdrtega (že včeraj je bila) in ker vsi hodijo prej ven iz avtoceste je bila in najbrž je še kolona tudi po stari cesti. Dopoldne, ko je moj šel na en piknik, me je klical, da bolje, da ne grem v PO, ker je kolona že od Hruševja, se pravi 10 km še po stari cesti do PO . Tako, da smo bili cel dan notri...in ker Petja ni šla nič spat opoldne, je bila popoldne ena velika sitnobca. vsaj Varja je bila danes za odtenek boljša kot ponavadi. Saj če bi bila jaz kot rožica in me ne bi nič bolelo, ne bi tarnala, ampak tako pa...čakam, da bo lažje s tamalimi in boljše s mojim zdravjem.... Končno sva z sinom po dolgem času prebrala par knjigic, ker sta hčerki že ob sedmih bili v mižulah (Varja le za slabo urco)... Ko pa se je mala zbudila, je bila ura osem, jaz pa sem mogla še psičko nahranit in peljat ven...in ko sem se vrnila je Varja tako vriskala in se smejala sinu, kot še nikoli...potem sva se ji oba smejala in ona veselo vriskala... Me pa malo skrbi, ker Varja kaka prav zeleno...zadnjič mi je P rekla, da lahko pride, ker ima hitro prebavo in se mleko niti ne utegne prebavit ...bom videla jutri kaj bo. Imam pa eno vprašanje: Ali se vaši majski hroščki koga bojijo? Že parkrat je Varja dobesedno začela vreščat oz. dret kot zmešana, ko je zagledala mojo svakinjo in se ji je nasmejala ter malo pogovarjala (super ženska, ki se zelo zelo dobro razumemo). Včeraj pa, ko je isto odreagirala, sem ji rekla, da naj jo kar ona vzame iz vozička in poskuša potolažit...ampak ni šans. Jokala ko zmešana, da še dihat ni mogla, tako da ni bilo druge, kot da sem jo jaz vzela v roke in gor in dol maširala, da sem jo potolažila. Mi je bilo prav hudo za svakinjo, ker vem, da si zelo želi malo popestvat in se smejkat z njo...ampak Varja si je kar nekaj vtepla v glavo, da pa mora pri njej jokat al kaj. Drugače pa je ni prvič videla, jo je že preoblačila in previjala...ampak mogoče je zdaj nekaj časa ni videla in je pozabila...ampak vseeno, meni ful ne paše, da tako odreagira. Upam, da jo to kmalu mine. špelin@, a vi načrtujete še kakšnega člana, ker si ogledujete kombi? naty, a si dobila tiste kapljice proti krčem, ki si jih naročila in ali kaj pomagajo?
|