Naty*
|
Estrella super, da se alergija ni pokazala, če je glih bla. Ampak res zanimivo, da je to tud možno. Aurora ja Žanu kile kr rastejo , je pravi mišelinko. Js sm ugotovila, da je alergija, ker je mel kake tri tedne ful krče. Najprej sem mislila, da pač zaradi nerazvitega črevesja, pol sm pa ugotovila, da je že malo prestar za to. Pol se mi je začel jokat med dojenjem, zvijat, bolelo ga je tolk, da sem še js jokala zraven. Ponoči je blo najhujše in najprej se je hotel skoz dojit (od enih pa do zjutraj non stop). To je blo pa verjetno najslabše. Z dojenjem se je hotel tolažiti, pa je dobil še več tistega mleka zaradi katerega ga je bolel trebušček . Včasih ga je matralo tud čez dan in je zaspal za tri minute pa ga je trebušček zbudil in to se je dogajalo po tri ure skupaj. Drugače se pa baje enim kaže tud na koži al majo pa drisko. Pri nas so samo prebavne motnje. Svojeglava tud js nameravam začet po petem mesecu, malo me sicer drži, da bi poskusla z riževo kašico zvečer, ko bova tole alergijo porihtala... Kaj pa vem, ene pravijo, da bolš spijo, druge pa da ni razlike. jana81 madonca Nejc bo že pet mesecev!!! Joj kolk gre hitro. Kr pozabim, da ste ene že tolk naprej . Vežda pol ni čudno, da jih že veliko uvaja GH , js sm čist out zdej, ko me neki časa ni blo sem gor. IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja pa še to. Sta mela psa k sta bla ful zaljubljena v njega in zdej se nista mogla zmenit kdo ga bo mel in kaj sta naredila. Dala sta ga pod injekcijo. Ja halo????? Ta folk res ni normaln. Na take ljudi mam pa js alergijo . IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Naty tebe smo pa že prav pogrešali. Lepo, da si se kaj oglasila. Jaz še vedno zelo veselo kuham sadje za Videka, danes boma skuhala hruške in breskve. Uvajama pa še nič, ker ne smema, ker sma na dieti. O hvala . Bogi Videk , upam, da se vama bo hitro zrihtalo. Madonca je hudo, ko je otroček bolan. Vse bi dal, da bi se porihtalo ane...