|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
13.9.2008 9:00:20   
Svojeglava
Naty: tudi jaz samo dojim zaenkrat, računala sem, da bom začela za GH pri 5 mesecih, razen, če se bova morali dojiti prepogosto oz., če se bo ponoči začela prevečkrat zbujat...

no itak se ne more navadit, da smo doma in se mi zbuja 3x na noč, odkar smo z morja... tam je bla pa takooo pridna, je spala od 20:00 - 4.00 al pa 5.00, sem jo podojila, potem pa vsaj še do 8:00... jooj kolk je blo fino!

upam, da se bo to popravilo in da to ni znak, da je lačna.
Živa ima pa že več kot 7 kg in mogoče bo zato prej potrebovala GH, kaj pa vem...

Estrella: stanovanje še čakamo, se še niso izselili in trenutno imamo na naših bogih 40 kvadratih pravo katastrofo: same cunje z morja, ki sem jih oprala in čakajo na likanje, vse je premajhno in čaka v vrečah, da odstranimo, tudi od tavelike so vse hlače prekratke in mormo v šoping, ne vem kam rasteje teli otroci user posted image

Živo smo morali dat iz zibke v posteljico, ker je že tako velika, in zdaj posteljice nimam kam dat, komaj sem jo stlačila med najino in Pikino posteljo, mamo kot pri ciganih, vse stisnjeno in nastlano,... živce zgubljam!

Komaj čakam seliteeeeeeeeev!

Zakaj prekuhavate hrano preden jo zmrznete? Jaz sem pa mislila kar tako zamrznit, pa bomo pol kuhali, samo da imamo pripravljeno... kaj mislite?

lpsvojeglava

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
13.9.2008 9:19:18   
CatJa
Dobro jutro!

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
CatJa: se mi je zdelo, da bi zanla bit LOVEuser posted image Pol mate pa pestro internacionalno zasedbouser posted image .No, ti me verjetno razumeš kako se človek počuti pri neješčemuser posted image . Za nameček je tak ratal še sin in imam dvojno dozo. Sam mami in ati pridno papcatauser posted image  
Ja, jaz bi tud kam drugam šla živet, samo kam kjer je še lajf olj na izzzy. Mene navdušuje Tajska.

Mene tud user posted image  Pa čeprav nisem bila še nikoli tam. Sploh pa njihova hrana, edin mal manj spicy bi morala bit za moj okus.

Drugače je pa bratova žena Slovenka, ampak že dolgo živi v ZDA.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 1402
13.9.2008 9:32:26   
jana81
hej

o catja kaka lepa kavica.. hvala

naty jst še dojim, 1x sem mu dala zreven mojga mlekca eno žličko žitne kašice od novalaca, bom pa pri petih mesecih začela z GH-no to bo drug teden.user posted image

estrella kiddy life pro je še vedno 250 €

no moj sonček je zaspal jst pa grem hiter mal na kavč k lubiju.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
13.9.2008 9:43:21   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Dobro jutro!

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
CatJa: se mi je zdelo, da bi zanla bit LOVEuser posted image Pol mate pa pestro internacionalno zasedbouser posted image .No, ti me verjetno razumeš kako se človek počuti pri neješčemuser posted image . Za nameček je tak ratal še sin in imam dvojno dozo. Sam mami in ati pridno papcatauser posted image  
Ja, jaz bi tud kam drugam šla živet, samo kam kjer je še lajf olj na izzzy. Mene navdušuje Tajska.

Mene tud user posted image  Pa čeprav nisem bila še nikoli tam. Sploh pa njihova hrana, edin mal manj spicy bi morala bit za moj okus.

Drugače je pa bratova žena Slovenka, ampak že dolgo živi v ZDA.

A zoooo. No jaz sem bila na Tajskem 2x in je špicaaaaaa. Načrtujem še kdaj, če ne pa za penzijouser posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
13.9.2008 9:46:58   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

hej

o catja kaka lepa kavica.. hvala

naty jst še dojim, 1x sem mu dala zreven mojga mlekca eno žličko žitne kašice od novalaca, bom pa pri petih mesecih začela z GH-no to bo drug teden.user posted image

estrella kiddy life pro je še vedno 250 €

Ja v SLO so bli še dražji, jaz sem ga kupila v Nemčijiuser posted image

no moj sonček je zaspal jst pa grem hiter mal na kavč k lubiju.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
13.9.2008 10:33:15   
Anonimen
Dobro jutro. Evo kavico sm že spila, Gaja je zaspala,jest pa mal na RR pol pa počas kuhat.
Kakšno butasto vreme user posted image . Kako boste pa kej svoje user posted image  napravile ko boste šle vn, zdej k ni več vroče???
Men pa zaenkrat lasje še nč ne odpadajo pretirano. Upam, da tako tudi ostane.
Aja Katy82 sm te že parkrat hotla vprašat pa zmer pozabim. Kako je zdej kej s taščo, a je že kej bolš a je še kr ista pesem?
Jest sm pa zvedla, da se moja dva soseda ločujeta. Sej ne da jima privoščim, sam sm pa prov vesela, ker bosta verjetn hišo prodala in se odselila. Špelin@ sej če se spomniš sm ti v Lukovici govorila o njima. Za ostale, ki ne veste je pa to ena ženska k nam je ful probleme delala k smo začel zidat. Se je ženska preselila iz Trzina in je zgleda mislila, da bo za vedno sama na vasi. No in ko smo mi začel zidat smo rabili od nje eno soglasje, in kaj ona reče : ja tole pa ni uredu, morm še neki dopisat sam še ne vem kaj. No in potem smo ta soglasje čakal več kot dva meseca. Potem ga končno dobimo, začnemo delat....ona se je pa skoz pritoževala, da ji kamni kao letijo v krožnik.....in za konec dobimo še inšpekcijo, ki nam zaustavi gradnjo, ker ena malenkost ni bila v načrtu. In kdo jo je klical??? Ja kdo drug kot ona. In s tem posledično se vse ustavi, saj smo morali vložiti novo vlogo za gradbeno dovoljenje, kar pa spet traja....
Ne morš verjet kok so eni žleht. No pa sej kako že pravjo za vsako žleht rit palca raste al kako žeuser posted image  No in zdej je njen mož ugotovil da je res ena čarovnica user posted image .
OJoj kakšno klobaso sm napisala, k da bo kdo to bral user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1406
13.9.2008 10:34:57   
Anonimen
Aja pa še to. Sta mela psa k sta bla ful zaljubljena v njega in zdej se nista mogla zmenit kdo ga bo mel in kaj sta naredila. Dala sta ga pod injekcijo. Ja halo????? Ta folk res ni normaln.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1407
13.9.2008 10:40:47   
CatJa
Nina, povsod se najdejo take žleht sosede. Malo nižje v naši ulici je živel od 'moža' prijatelj, katerega starši so dvignili hišo, enako kot mi. S kasnejšo ženo sta si želela uredit mansardno stanovanje in kljub temu, da so imeli vse papirje, se je našla kokoš, ki je začela ful težit, tako dolgo, da so jim inšpektorji prepovedali nadaljevat gradnjo user posted image  Na koncu so obupali in se odselili. Vsi - starši in ta prijatelj. No, kaki dve leti za tem je ta ista kokoš prodala hišo in šla. Pa smo izgubili fajn sosede user posted image  Ne pa tudi prijateljev, seveda user posted image

Oblačenje v takem vremenu - bodi brez rokavov + majčka z dolgimi rokavi, hlačke, nogavičke, jopica. Če bo pihalo pa še tanka kapica.

John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
13.9.2008 10:43:43   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Aja pa še to. Sta mela psa k sta bla ful zaljubljena v njega in zdej se nista mogla zmenit kdo ga bo mel in kaj sta naredila. Dala sta ga pod injekcijo. Ja halo????? Ta folk res ni normaln.

user posted image   kretena  user posted image

John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
13.9.2008 10:46:55   
Anonimen
Ma ja sej se res povsod najdejouser posted image . Sam res ne razumem kaj majo od tega da tkole enmu nagajajo. Al pa če bi se zase brigal. No jest sm zdej prov vesela da gre. Upam pa, da ne bom dobla spet kakšnih zaj.....

Aja bodi brez rokavov dam lahko spodaj.Joj kok sm smotana.Jest pa razmišljam kaj bi jo dala spodaj pod majčkouser posted image . Hvala,hvala

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1410
13.9.2008 10:54:15   
kasso
Naty, sem mislila, da bom začela kmalu z GH...tam nekje čez ene pol meseca...bom videla sproti. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
13.9.2008 10:54:23   
CatJa
Sam res ne razumem kaj majo od tega da tkole enmu nagajajo.

A kaj? Občutek, da te imajo s tem v oblasti. Ampak se jim slej ko prej vse povrne.

John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
13.9.2008 11:15:48   
hijenca
Halo punce!

Videk nima več vročine user posted image user posted image user posted image , edino tale driska, ta pa noče in noče vstran. Še vedno jema humano 9, user posted image  smrdi, pa mali tudi ni navdušen preveč za njo. Včeraj zvečer smo se tako drli, ker ni hotel jest, drugače pa vstrajama, pa zraven borovničev čaj. Ampak ni še boljše. 

Termometer smo kupili tega v Baby centru, zdaj pa bo kaj bo.

Mi že tudi na veliko gledamo avtosedeže, ampak nismo se še odločili katerega. Tega Kiddya so nam odsvetovali, ker smo premočni in se "baje" ne da tale mizica oz. to kaj je za zapet, zapet. Imam pa sprintan seznam testiranja sedežev od ADAC, pa ko gremo gledat, malo kukam. Je pa tale maxi cosi kar vredu sedež, ki ga imajo v baby centru. Bomo vidli. Ta mesec ne kupimo več nič, smo že preveč zapravli. user posted image user posted image user posted image

Naty tebe smo pa že prav pogrešali. Lepo, da si se kaj oglasila.

Jaz še vedno zelo veselo kuham sadje za Videka, danes boma skuhala hruške in breskve. user posted image user posted image Uvajama pa še nič, ker ne smema, ker sma na dieti.user posted image

Špelin sem opazla, da si nam nezvesta postalauser posted image . Saj prav, da se mamice iz istega kraja skupaj držite, jaz se pa nekak ne morem z Mariborčankami, nekak mi niso tako simpatične kot majčice. Saj tu pa tam malo poklepetam z njimi. Se vidi, da sem iz okolice Maribora in malo drugače razmišljam. Ni mi cele dneve v parku za viset, sem raje doma in se potikama tu okrog. Ravno peš do parka ne morema, da pa se vozim v park, pa potem nazaj. Pa mi ni najbolj.

Tako, zdaj pa je ponovno sirena.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
13.9.2008 11:45:35   
Anonimen
Hijenca user posted image user posted image user posted image user posted image  super da Videk nima več vročine. Driska bo pa tud kmalu zginila.
Men ste tud majčice ful simpatične. Sej zato sm se pa kr k vam uštulila user posted image user posted image .

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1414
13.9.2008 12:34:55   
Naty*
Estrella super, da se alergija ni pokazala, če je glih bla. Ampak res zanimivo, da je to tud možno.

Aurora ja Žanu kile kr rastejo user posted image , je pravi mišelinko. Js sm ugotovila, da je alergija, ker je mel kake tri tedne ful krče. Najprej sem mislila, da pač zaradi nerazvitega črevesja, pol sm pa ugotovila, da je že malo prestar za to. Pol se mi je začel jokat med dojenjem, zvijat, bolelo ga je tolk, da sem še js jokala zraven. Ponoči je blo najhujše in najprej se je hotel skoz dojit (od enih pa do zjutraj non stop). To je blo pa verjetno najslabše. Z dojenjem se je hotel tolažiti, pa je dobil še več tistega mleka zaradi katerega ga je bolel trebuščekuser posted image . Včasih ga je matralo tud čez dan in je zaspal za tri minute pa ga je trebušček zbudil in to se je dogajalo po tri ure skupaj.
Drugače se pa baje enim kaže tud na koži al majo pa drisko. Pri nas so samo prebavne motnje.

Svojeglava tud js nameravam začet po petem mesecu, malo me sicer drži, da bi poskusla z riževo kašico zvečer, ko bova tole alergijo porihtala... Kaj pa vem, ene pravijo, da bolš spijo, druge pa da ni razlike.

jana81 madonca Nejc bo že pet mesecev!!! Joj kolk gre hitro. Kr pozabim, da ste ene že tolk naprej user posted image . Vežda pol ni čudno, da jih že veliko uvaja GH user posted image , js sm čist out zdej, ko me neki časa ni blo sem gor.

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Na take ljudi mam pa js alergijo user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Naty tebe smo pa že prav pogrešali. Lepo, da si se kaj oglasila.

Jaz še vedno zelo veselo kuham sadje za Videka, danes boma skuhala hruške in breskve. user posted image user posted image Uvajama pa še nič, ker ne smema, ker sma na dieti.user posted image

O hvala user posted image . Bogi Videk user posted image , upam, da se vama bo hitro zrihtalo. Madonca je hudo, ko je otroček bolan. Vse bi dal, da bi se porihtalo ane...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 1415
13.9.2008 12:53:13   
mixi
ojla!

Hvala za tolažbo. Ampak jaz sem se mogla ostrič ker mam na glavi tričetrt las manj in je zdaj malo lepše za videt vse skupaj ko so bli dolgi se mi je ob straneh prav vidlo luknje , sicer so mali laski ma so dolgi 1 mm, kot da bi bla obrita.Si bom pa kupila ampule proti izpadanju las od vichija v lekarni.

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
13.9.2008 15:41:30   
MARTINA25
OJLA PUNCE!!!!

Pri nas doma imamo pravo štalo....moj je ful zbolu, en zoprn prehlad je fasu, tko da zdaj skrbim za dva otroka!Čist sem izmučena, včeri zvečer sem ob 22.00 še cunje obešala,ob polnoči pa sem samo padla v posteljo.

JSt sem nekako razmišljala, da bomo začeli GH uvajat tam po četrtem mesecu, nč prej....se mi zdi brezveze prehitevat.Končno lepo papcamo in tudi kakanje se nam je končno nekako normaliziralo.Pančkamo celo noč, upam da tako tudi ostane.

Za otroški sedež pa bomo kupili RECARO-tovega....

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
13.9.2008 16:31:29   
Naty*
MARTINA25 držim pesti, da se tvoj hitro pozdravi pa da se še vidva ne nalezeta.

Si pa ti tud nekak tko spregledala, da so so te hroščki, ki veselo papcajo že vsi stari štiri mesece oz. celo pet user posted image . Sm js tud mislila, da so zgodnji pa ni čist tko...

Sm ti pa fouš za spanje celo noč, al pa Estrelli pa ostalim srečnicamuser posted image .

mixi žal mi je, da si se mogla ostrižit, pol je bla pa res kriza user posted image . Držim pesti, da mali laski čimprej zrastejo.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
13.9.2008 16:34:54   
MARTINA25
Ja NATY sej imaš prav.....včasih kar izgubim občutek....naša Tjaška je šele 3 mesece in dva tedna!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
13.9.2008 17:04:56   
hijenca
Jaz pa sem danes tako pridna. Cel dan že nekaj pospravljam, kuham, prelagam iz ene police na drugo,... Videk pa aja, ati pa avto sesa. Samo peglat se mi ne da, ampak bo treba, ker bo Videku cotik zmanjkalo. Mogoče bom sedaj šla. Mogoče.

Mogle bi še Vidkove premajhne cotike nazaj v škatle zložit in že druge pregledat. Bom mogoče drugi teden, ko bo mrzlo in ne boma preveč zunaj. HB imam še 6 škatel cotik do št. 86, bo se sigurno še kaj za zdaj našlo, pa itak imamo tolko cotik, da nimam niti prostora kam dat.  sem erbala cotike od sestre od dveh nečakov, tako da.

Grem še delat nekaj, dokler me volja ne mine. Tu na RR je danes tako bolj zatišje.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
13.9.2008 18:06:30   
tally

Dober dan!

Kaj vse ajate ko je takšno vreme? Jaz sem pa kr neki pridna tako kot hijenca skos neki pospravljam pa še zlikala sem ker je zmanjkalo bodijevuser posted image .

Emilija ima danes 4 meseceuser posted image . Kako čas beži.... Vse naj naj tudi Tariuser posted image .

Mixi
meni tudi lasje izpadajo naveliko. Kamorkoli pogledam so moji lasje, ni pa tko hudo da bi mi v šopih izpadali.

Naty bogi Žan. Kaj vse morajo prestati ta mala bitjeca. Upam da bo kmalu boljeuser posted image user posted image . Pa bravo za kilce.

MARTINA25 upam, da se tvoj čimprej pozdravi, da se še Tjaška ne naleze.

Avtosedež- midva bova kr maxi cosi nabavila.

Pa eno vprašanje za tiste, ki imate maxi cosi lupinico, kdaj boste vzele vn tisti vložek? Jaz sem Emilijo danes malo bolj oblekla pa sem jo komi noter stlačila.

Grem sedaj malo v vodoravni položaj..........ker user posted image in Emilija ajata.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
13.9.2008 18:44:38   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Špelin sem opazla, da si nam nezvesta postalauser posted image

Kot sem že rekla: nikoli ne zamudim priložnosti za dober čvek, zato vas (majčice) "varam" tudi z mojimi Zasavkami user posted image user posted image  Kar pa še ne pomeni, da bi vas, drage majčice, imela kaj manj rada, komaj čakam, da se spet malo dobimo in kakšno v živo rečemo user posted image
user posted image  za Vidka, da nima več vročine, zdaj pa le še popolnoma ozdravi in bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MARTINA25, user posted image user posted image user posted image  za tvojega user posted image , da se hitro pozdravi.

Naty*, user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
13.9.2008 18:46:14   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tally
Pa eno vprašanje za tiste, ki imate maxi cosi lupinico, kdaj boste vzele vn tisti vložek? Jaz sem Emilijo danes malo bolj oblekla pa sem jo komi noter stlačila.

Jaz sem ga že pred nekaj tedni vzela ven, ker malega več nisem mogla zapeti noter user posted image

Estrella*, a ti bi nam pa kar na Tajsko pobegnila?? user posted image

CatJa, ja, user posted image  včasih skoraj gore prestavlja user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
13.9.2008 18:50:14   
špelin@
No, pa da vam povem, da smo mi šli danes na testno vožnjo z Oplom Vivaro Tour (kombijem, ja user posted image ) in je bilo fino user posted image  Super pregleden, fajn za vozit, prostora kolikor hočeš, udobja tudi, samo par tisoč EUR nam manjka do njega user posted image user posted image  Bi imeli, ja user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
13.9.2008 20:53:31   
hijenca
Oh špelin jaz bi tudi imela novi avto. Jaz imam že od marca avto karamboliran, pa ga ne bomo popravljali, ker se ne splača. Avto je drugače vozen, tako da se peljem, če slučajno moram kam it, če mojega ni doma. Ampak pred zimo ga bomo mogli zamenjat. Ampak za nekaj starega, za nov avto ni denarja. user posted image  Pa ne vem od kod bomo vzeli dinarčke. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.