Soncnica Sandra ***
|
Dobro jutro drage moje!!! Evo najprej bom pristavila en velik pisker za kavo, saj sem jo močno potrebna. Naši Manci že cele 14dni obljubljam, da ji bom kupila obrobo za v posteljo pa nič. No in glej ga vraga, ponoči okoli 3.30 je nekaj motovilila po postelji (zgleda, da se je hotla na bušija obrnit), in glej za vraga je z glavo zadela v ograjico . In seveda se se ustrašila in v jok. POtem pa pridem do nje in jo malce pobožam, ona pa v smeh in vadla ni bilo več pogojev spati. Nekaj časa sem se še trudila da bi zaspala, ampak sem videla, da ne bo šlo, tako da sva pristali v dnevni sobi in HB je 15minut nazaj spet malce zapančala. Jaz pa sem ugotovila, da mi počai zmanjkuje kruha, tako da sem že zamesila za kruh in bo danes prav lepo dišalo po stanovanju No pa da še malce pokomentiram: IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Drage majčice...vi ste take čveke, da vas človek komaj bere. Jaz vas tu in tam, saj ma naša mala 29.5. rojstni dan. Ker vem, da mate glih tolk stare in da se vam full smejčkajo naglas.....vas vprašam,,,,a to že dolg. Naša se namreč naglas še ne smeji in še ni odkrila čara vriskanja. A bi se mogla sekirat...al ni to nič takega? Tina28: dobrodošla med čvekami Naša je v ponedeljek dopolnila 4.mesece in se že kar lep čas smejčka na glas, cvili, tuli, vriska, .... in jo je pravo veselje poslušalti, če le to ni ob 4h zjutraj, tako kot danes ponoči . Drugače pa ne se sekirat, tudi tvoja čebelica bo odkrila ta dar in takrat bosta obe v tem neizmerno uživali!!! IZVIRNO SPOROČILO: nina7 SS se prov vidi kok je Manca uživala , mi bomo verjetn tud kupili fredov obroč,bomo mal v Snovik hodili. Praviš, da je fajn ane ? Ja nam je bil všeč, je pa res da je bolj uporaben potem ko je otrok že malce večji (cca.pol leta), ampak naša je že sedaj uživala. Mogoče se bomo pa kdaj v Snoviku srečali? Tudi sama sem razmišljala, da bi se kdaj zapeljali tja. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, da sporočim veselo novičko: bivša majčica 2008 Aradej je 1.9-2008 dočakala svojo pupo Lucijo KAHLO, je še 2V1 Tu ni nobene, pa mal škilim po sosednjih temah Aradej in iskrene čestitke za princesko Lucijo. Veliko sreče in zdravja obema!!!! KAHLO: tebi pa srečno še naprej!!!! IZVIRNO SPOROČILO: tilči V album sem dala nove slikce, geslo-tilči Tilči ful lepe slikice!!!!! Mali je tak cuker pa take fenomenalne copatke ima, jaz bi jih tud mela take IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ja, za Catan pa se lahko zmeniva, ni panike, sam jaz ne prodajam ovac a še mene zraven sprejemete ?? jst tak žicam moj folk da bi igral, pa ni nobenga interesa, pol pa sama dva z mojim špilava, sam to ni tk zanimiv. a špilate osnovnega al morje pa viteze? jst mam še oba dodatka. Veš, da te sprejmemo zraven. Samo pogoje je, da mi boš kej gline prodala al pa kakšno skalo Igramo kompletno igro in nam je ful všeč Nč, zdej se grem pa mal s kruhom ukvarjat, ve pa pridno pančejte še naprej
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|