špelin@
|
kasso, hvala ti, ker si puncam že sporočila Jaz sem ravno prišla domov, me je zamenjal - on se je preko popoldneva malo naspal in nabral moči za ponoči Res je zlat Sem mu iz vsega srca hvaležna - še dobro, da ima dopust... Še malo o pediatriji v Trbovljah: kapo dol pred fantastično predstojnico dr. Magdo Lušič in pred dr. Terzičem - oba starejša, ampak srčna In kapo dol pred vsemi sestrami oz. strežnicami, jih je zelo malo, ampak so vse (razen ene godrnjavse) špica Pa posebna zahvala krasni vzgojiteljici, ki je Gregiju prinesla malo morje igrač (mimogrede: mali je navdušen nad igračo - dojenčkom, je čisto očaran, se obrne k njemu in ga bulji), se z njim poigrala in mu naštimala nad posteljico čudovit mobile, ki ga mali naravnost obožuje. V sobo mi je prinesla celo radio in kopico revij Poleg tega sva šla z malim lahko popoldne, ko je šel domov en težje bolan deček, v igralnico gledat TV. Tudi je ravnokar lahko tam gledal poročila. V glavnem: Gregi nima alergije na KM!!! Zdravnica pravi, da je precej verjetno, da gre za 6. bolezen in je s tem povezana tudi izguba apetita. Čeprav je naša pediatrinja zatrdila, da ni šesta Zato smo pa cviknili, da ne bi bila alergija!!! No, pa malega moram fajn pohvaliti, ker je danes preko dneva zelo lepo jedel Jutri mu bodo na tešče vzeli še kri za sladkor, potem gremo najverjetneje domov Zjutraj bo fertik tudi zadnji urinski test, ker prejšnji ni bil ok, ampak pravijo, da ni hujšega. Težo zdaj od ponedeljka že drži, več ne zgublja, kar je še posebej super. Zdaj pa mora začeti krepko pridobivati kodrana, happy birthday Grem zdaj nekaj pojest, ker sem danes pojedla le zjutraj mini košček kruha (bolje rečeno: na silo sem ga zbasala vase) in sem že čisto švoh. Aja, v vsem tem času Gregijeve bolezni sem izgubila 6 kil (4 viška po porodu + 2 dodatni), tako da mi predzanositvene kavbojke visijo z riti... Pa bi rajši imela 20 kil viška, samo da bi bil mali zdrav!
|