Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 20:08:26
|
|
|
|
jazzz27
|
aqua moja držim pesti zate!! Naj se vse dobro konča!! Poročaj nam in misli pozitivno!!!! Rade te imamo!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 20:09:31
|
|
|
|
~Biba~
|
potopek je potrjen, tui ni..jaz se predam..ker mam likalnik vžgan
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 20:13:10
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ojla pupe a se gremo vislice? P_ _ _ _ _ _ _ P_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ! KERA UGANE JI DIREKT KAFU PLAČAM! Prišla je Poooooštaaaa ! ps: pridružujem si pravico, da je kak O ali A preveč zapisan v rešitvah
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 20:15:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ojla pupe a se gremo vislice? P_ _ _ _ _ _ _ P_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ! KERA UGANE JI DIREKT KAFU PLAČAM! Prišla je Poooooštaaaa ! ps: pridružujem si pravico, da je kak O ali A preveč zapisan v rešitvah
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 20:19:28
|
|
|
|
polaris
|
Jazzzi, kje se pa ti skrivaš???? Pridi hitro nazaj Biba, a si že nabavila parket? Za katerega sta se odločila?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 20:20:18
|
|
|
|
polaris
|
Spps Sorry, sem te zgrešila. Kako si kaj?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 20:23:55
|
|
|
|
ledenka
|
Se* suuuupeeeer! kdaj začneš??? same špikarke ste tule
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 20:45:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Spps Sorry, sem te zgrešila. Kako si kaj? zdajle bi se najrajh z glavo v zid zaletela,sem se mal razpisala,pa mi error pokaže drugače sem ok,razen prehlada in utrujenosti je vse pod kontrolo tudi sama sem bila 14 dni brez compa,ker je trdi disk šel k vragu. med drugim pa odštevam dneve do naslednje sobote,ko bom spremenila priimek in status pa ti?kako si kaj?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 20:55:08
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps med drugim pa odštevam dneve do naslednje sobote,ko bom spremenila priimek in status a že??? Uh kako čas mine. Želim vama čaroben in nepozaben dan... pa na fotke ne pozabi Jaz, ja jaz sem kar vredu. Dopust je že pozabljen, dela veliko... ampak jutri je petek
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 20:58:37
|
|
|
|
spps
|
sej bodo kmal decemberski prazniki ja čas pa po eni strani ful gre,če gledam čas,ki odšteva do prihoda novega člana,kar ne morem verjet,da se bližam polovici nosečnosti ma saj bo lepo se imej še naprej,jaz pa grem počas spat,mi danes popoldan ni uspelo nočko!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 21:01:05
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Se* suuuupeeeer! kdaj začneš??? same špikarke ste tule Oktobra, novembra je plan .. prej pa še posvet. Jao, pupa moja, jaz kar skačem od veselja.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 21:39:10
|
|
|
|
~Biba~
|
wauu Seeeeee*** jesen je prinesla lepo novico. Verjetno danes ni bil nihče bolj vesel poštarja; kot ti
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 21:40:55
|
|
|
|
~Biba~
|
polaris, ma nič ni blo s parketom; moj je moral it nekaj popravljat..tak da ju3 pa res. jao ti moški. bo za kazen moral zraven iskanja pareta, iskat še kake cotke zame jah kazen mora bit.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.9.2008 8:07:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Se* BRAVOOOOOOOO Aquica ampak tko kot je ena rekla... bolje zdej kot potem med nosečnostjo zapleti Drži se pupa... Me smo s teboj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.9.2008 8:08:00
|
|
|
|
Anonimen
|
SppS čestitke za poroko midva bova naslednji mesec pol leta poročena Po dogodku pa slikice prosim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.9.2008 8:13:43
|
|
|
|
sonček85
|
aqua:draga moja naj se vse lepo konča in uredi potem pa veselo za črticama-seveda ne prej kot pa takrat ko bo vse ok in super gigi:ja sem pobožala in rekla da žiži pozdravlja.Se pa moj buši ni nič kaj povečal ko se pa bo bom pa slikala in dala slikico gor ,smo pa danes stari točno 9 tednov
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.9.2008 8:52:52
|
|
|
|
monty
|
spps čestitke za poroko, ko boš postala gospa _ _ _ _ _! Tortico ti pošiljam , pa še mal čokoladk , ker najbrž pri šampanjčku ne boš redna gostja. aquica, držimo pesti, da se vse uredi! res bolje sedaj kot med ! SAJ BO NIČ NE SKRBI, SMO S TABO! p.s. bolj redko mi uspe kaj napisat, berem vas pa kr skoz! čau
< Sporočilo je popravil monty -- 19.9.2008 8:53:47 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.9.2008 9:19:57
|
|
|
|
~Biba~
|
dobro jutro... tak jaz sem dala posteljnino prat, zdaj pa grem hitro na zajtrk... njamiii, mi že kavica diši, ko se še sploh ne kuha
< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 19.9.2008 9:20:14 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.9.2008 10:01:04
|
|
|
|
gigi1
|
Aqua draga drži se. Upam, da ni vse tako črno, kot je G rekla. Najh bodo izvidi čim boljši in poseg čimmanjši. Mislimo nate in te imamo rade Se* super . Je bil res že čas. Komaj čakam, da začneš in naj bo uspešno Spps čestitke bodoča gospa Drage moje vsem en lep dan
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.9.2008 10:25:46
|
|
|
|
ledenka
|
najprej kavica spps, čestitke daj kake slikce v album, kakšna bo obleka, torta itd.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.9.2008 10:29:48
|
|
|
|
~Biba~
|
wau spps bo pod haubo prišla bo vlki ohcet al bolj v ožjem družinskem krogu?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.9.2008 10:30:34
|
|
|
|
~Biba~
|
njami kavica ne najdem primernejšega smajlija ki bi se naj slinil
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.9.2008 10:32:11
|
|
|
|
~Biba~
|
hej..kje naročate razvijanje digi slik?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.9.2008 10:37:10
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ hej..kje naročate razvijanje digi slik? jaz kar v Mullerju, je hitro, mi ok naredijo in cena je tudi ok
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.9.2008 10:58:09
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ hej..kje naročate razvijanje digi slik? jaz kar v Mullerju, je hitro, mi ok naredijo in cena je tudi ok Sem šla gledat v Müllerja cenik: 11*15 = 0.18€ foto Tabor (Mb) 10*15 = 0,08 € pošta 10*15 = 0.15€ velike razlike; če daš razvijat fotografije za 2-3 leta nazaj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?