|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
18.9.2008 14:11:54   
pikicao.
biba zdej sm se pa nasmejala user posted image .. jz bi mela to sicer v dnevni, tko d bi kr gledu to ;)
jz mam pa jutr G. pol pa se zobarja.. drzte pesti d mam O.. al ga bom mogla zbrisat user posted image  me je kr mal strah, ampak kaj cmo
upamo na najboljs user posted image user posted image user posted image . aja pa odlocla sm se d zacnem hujsat .. moj cilj je 5-6kg user posted image .. upam d bo poratal user posted image user posted image ..

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
18.9.2008 14:18:44   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

ledenka hvala za tako vreji razlago...bom danes kr malo premislila, preden se bom spet samo na moje oči zanesla...kar je lepo , ne pomeni da bo dolgo lepouser posted image namerava met začasno tam še pisalno mizo in potem je javor že mal kompliciran.
Bom prodajalce povprašala o kakem podobnem a bolj trpežnem materialu.

ma ni komplicirano, tako zelo občutljivo tudi ni user posted image  edino na stolu moraš met tiste štoplce, al pa posebne kolce za občuljiva tla user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
18.9.2008 14:22:01   
~Biba~
joj viiš zdaj sem pa ob vsem tračanju pozabila poklicat mojo G.

Odkar me je sestra (ne mojauser posted image ) tam nekje julija nadrla, da nimam kaj imet 2 pregleda letno, in da naj počakam, sem do zdaj zbirala pogum da jo pokličem še 1x user posted image No in zdaj smo tak daleč s pogumom, potem pa pozabim poklicat, jao meni.

Pikica držim pesti da imaš o...da imaš OOOoooOOO user posted image nič bat, vse se da porihtat.
Joj jaz odkar govorim da moram shujšat, se še samo bolj redimuser posted image user posted image Včeraj sem imela poslovilno od dobre hrane, sem nama spekla pico...danes bi morala začet, pa nama je še pica ostala, pa raje ju3 začnem z dietouser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
18.9.2008 14:23:33   
Anonimen
hehehehehehehe

končno ste se malo razgovorile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, grem sama, ampak za druge user posted image user posted image user posted image So me nafehtale da prinesem stvari... So vse moje prijateljice ali noseče ali pa že imajo dojenčke tko da.... Sem že čist notri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 1829
18.9.2008 14:27:57   
~Biba~
živa, pol si ti njihov martin krpan, ki šverca sol preko Mureuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
18.9.2008 14:41:01   
pikicao.
ja caka me user posted image user posted image pa to user posted image aja pa se user posted image
user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
18.9.2008 14:44:36   
~Biba~
pikicaO boš se le več gibala, ali boš kako posebaj pazila še na prehrano?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
18.9.2008 15:13:44   
Anonimen
ja točno tko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najboljš da si nick zamenjam a?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozitivno presenečena sem nad vašim čvekanjem... res user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 1833
18.9.2008 15:21:23   
~Biba~
nič vas zapuščam, grem v nabavo parketa...slikca spalnice pa je v albumu, geslo ostaja enako...se bojim da so barve mal prežive..saj bo treba danes še 1x barvat, pa bova barvo omiliva...papa za danes

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
18.9.2008 15:41:26   
Anonimen
Biba ti si pa prov simpatična punca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Vajina spalnica je pa fenomenalna.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ČESTITAMMMM

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 1835
18.9.2008 17:20:32   
aqua77
Drage moje babe žabe, aqui se javlja!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem bla fejst boga, pa še brez računalnika, ker mi je nekaj crknlo... TAKO DA SEM ZELOOOOOOOOOOOO VESELA, DA STE ME POGREŠALE.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja G bi mi morala naredit ščip v čćetrtek, pa pridem ki njej in mi reče, da so celice preveč spremenjene in da imam skoraj gotovo raka na materničnem vratu.... Mene pa kap zadane ko mi to pove, potem pa padem v jok... No me je takoj naslednji dan naročila v bolnico v Kranju na obsežni odvzem tkiva iz materničnega vratu, da se naredi biopsija, delali so mi vse pod narkozo, tako da me vsaj bolelo ni... Potem pa okrevanje in en teden trdega ležanja doma.... Zdaj čakam rezultate iz biopsije, da vidimo, kokliko tkiva je prizadeteg, se pravi, koliko materničnega vratu mi bodo morali odstraniti. Tej zadevi, ki mi jo bodo naredili se pravi konizacija, in potem bom kakšen mesec priklenjena na posteljo, otrok pa še kakšno leto ne smemo imeti...

Na hitro sem vam vse napisala v eni klobasi, bomo več počvekale, ko bom imela več časa za računalnik...  Tada vas imam vse.... Jazzzi hvala za zasebno sporočilce, ledenka super za srčka!!!!!!  Vsem ostalim mojim rožicam pa polubčki in objemčki..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
18.9.2008 17:50:48   
ledenka
aquica moja draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  držim pesti, zelo zelo zelo tesno, da bo preiskava pokazala, da še ni panike, da si prišla dovolj zgodaj in da bodo z malim posegom uredili stanje. in saj veš, bolje, da ti vse sedaj porihtajo, kot da imaš težave med nosečnostjo. kdaj pa bodo rezultati?

ti kar lepo počivaj, pusti se razvajat in drži se! mislimo nate in ti pošiljamo pozitivne misli. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
18.9.2008 17:53:37   
spps
user posted image user posted image user posted image aquica,čimrej okrevaj in držim pesti,da bodo rezultati kolkerseda obetavniuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
18.9.2008 17:54:42   
spps
ledenka,kako se kaj počutiš? se te že kaj lotevajo nosečniške tegobice?user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
18.9.2008 18:06:22   
ledenka
rahla slabost je še kar tu, še posebej med pranjem zob user posted image  pa tu in tam me kaj špikne, pa prsi me bolijo, včasih bolj, včasih skoraj nič. skratka, nič posebnega. aja, pa utrujenost user posted image  včasih sem taka, kot da mam mačka user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
18.9.2008 19:28:21   
Serendipity
Ojla pupe

a se gremo vislice?

P_ _ _ _ _   _ _   P_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ !

KERA UGANE JI DIREKT KAFU PLAČAM! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
18.9.2008 19:29:32   
Serendipity
aqua - ajoj user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dRŽI SE PUPA!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
18.9.2008 19:48:48   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ojla pupe

a se gremo vislice?

kakšna pomoč?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1843
18.9.2008 19:50:23   
polaris

Ojla pupe

a se gremo vislice?

user posted image user posted image user posted image začni šparat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1844
18.9.2008 20:01:57   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Ojla pupe

a se gremo vislice?

user posted image user posted image user posted image začni šparat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne vem, če se ti šteješ, ker švinglaš user posted image

Ali veš da kafu dobiš!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
18.9.2008 20:02:45   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Ojla pupe

a se gremo vislice?

kakšna pomoč?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OK, eno črko povem O (se pojavi večkrat), ker kričim user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
18.9.2008 20:03:56   
~Biba~
uff akvica..kake novice.user posted image user posted image jaz upam na najboljšeuser posted image

Se*
poštar je pokojen ni
pošta je prispela tui ni
ptest je pozitiven tui ni

kaj pa je?user posted image si noseča?user posted image

< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 18.9.2008 20:04:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 1847
18.9.2008 20:04:55   
Serendipity
p

Se*

pošta je prispela tui ni

kaj pa je?user posted image

trala la la la laaaaa .. gremo skoraj v dobro smer user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
18.9.2008 20:06:25   
polaris
Aqua, predobro vem kako se počutiš user posted image user posted image user posted image sem bila slabi dve leti nazaj na istem...  Vrjemi, vse bo vredu in čez dva meseca boš že kot nova user posted image

Drži se

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
18.9.2008 20:08:01   
polaris

IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Ojla pupe

a se gremo vislice?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne vem, če se ti šteješ, ker švinglaš user posted image

Ali veš da kafu dobiš!

dobro no user posted image ampak kavica pa bo vseeno user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?