Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 14:11:54
|
|
|
|
pikicao.
|
biba zdej sm se pa nasmejala .. jz bi mela to sicer v dnevni, tko d bi kr gledu to ;) jz mam pa jutr G. pol pa se zobarja.. drzte pesti d mam O.. al ga bom mogla zbrisat me je kr mal strah, ampak kaj cmo upamo na najboljs . aja pa odlocla sm se d zacnem hujsat .. moj cilj je 5-6kg .. upam d bo poratal ..
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 14:18:44
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ ledenka hvala za tako vreji razlago...bom danes kr malo premislila, preden se bom spet samo na moje oči zanesla...kar je lepo , ne pomeni da bo dolgo lepo namerava met začasno tam še pisalno mizo in potem je javor že mal kompliciran. Bom prodajalce povprašala o kakem podobnem a bolj trpežnem materialu. ma ni komplicirano, tako zelo občutljivo tudi ni edino na stolu moraš met tiste štoplce, al pa posebne kolce za občuljiva tla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 14:22:01
|
|
|
|
~Biba~
|
joj viiš zdaj sem pa ob vsem tračanju pozabila poklicat mojo G. Odkar me je sestra (ne moja ) tam nekje julija nadrla, da nimam kaj imet 2 pregleda letno, in da naj počakam, sem do zdaj zbirala pogum da jo pokličem še 1x No in zdaj smo tak daleč s pogumom, potem pa pozabim poklicat, jao meni. Pikica držim pesti da imaš o...da imaš OOOoooOOO nič bat, vse se da porihtat. Joj jaz odkar govorim da moram shujšat, se še samo bolj redim Včeraj sem imela poslovilno od dobre hrane, sem nama spekla pico...danes bi morala začet, pa nama je še pica ostala, pa raje ju3 začnem z dieto
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 14:23:33
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehehehehe končno ste se malo razgovorile Ne, grem sama, ampak za druge So me nafehtale da prinesem stvari... So vse moje prijateljice ali noseče ali pa že imajo dojenčke tko da.... Sem že čist notri
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 14:27:57
|
|
|
|
~Biba~
|
živa, pol si ti njihov martin krpan, ki šverca sol preko Mure
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 14:41:01
|
|
|
|
pikicao.
|
ja caka me pa to aja pa se
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 14:44:36
|
|
|
|
~Biba~
|
pikicaO boš se le več gibala, ali boš kako posebaj pazila še na prehrano?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 15:13:44
|
|
|
|
Anonimen
|
ja točno tko Najboljš da si nick zamenjam a?? Pozitivno presenečena sem nad vašim čvekanjem... res
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 15:21:23
|
|
|
|
~Biba~
|
nič vas zapuščam, grem v nabavo parketa...slikca spalnice pa je v albumu, geslo ostaja enako...se bojim da so barve mal prežive..saj bo treba danes še 1x barvat, pa bova barvo omiliva...papa za danes
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 15:41:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Biba ti si pa prov simpatična punca Vajina spalnica je pa fenomenalna.... ČESTITAMMMM
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 17:20:32
|
|
|
|
aqua77
|
Drage moje babe žabe, aqui se javlja!!!! Sem bla fejst boga, pa še brez računalnika, ker mi je nekaj crknlo... TAKO DA SEM ZELOOOOOOOOOOOO VESELA, DA STE ME POGREŠALE.... Moja G bi mi morala naredit ščip v čćetrtek, pa pridem ki njej in mi reče, da so celice preveč spremenjene in da imam skoraj gotovo raka na materničnem vratu.... Mene pa kap zadane ko mi to pove, potem pa padem v jok... No me je takoj naslednji dan naročila v bolnico v Kranju na obsežni odvzem tkiva iz materničnega vratu, da se naredi biopsija, delali so mi vse pod narkozo, tako da me vsaj bolelo ni... Potem pa okrevanje in en teden trdega ležanja doma.... Zdaj čakam rezultate iz biopsije, da vidimo, kokliko tkiva je prizadeteg, se pravi, koliko materničnega vratu mi bodo morali odstraniti. Tej zadevi, ki mi jo bodo naredili se pravi konizacija, in potem bom kakšen mesec priklenjena na posteljo, otrok pa še kakšno leto ne smemo imeti... Na hitro sem vam vse napisala v eni klobasi, bomo več počvekale, ko bom imela več časa za računalnik... Tada vas imam vse.... Jazzzi hvala za zasebno sporočilce, ledenka super za srčka!!!!!! Vsem ostalim mojim rožicam pa polubčki in objemčki.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 17:50:48
|
|
|
|
ledenka
|
aquica moja draga držim pesti, zelo zelo zelo tesno, da bo preiskava pokazala, da še ni panike, da si prišla dovolj zgodaj in da bodo z malim posegom uredili stanje. in saj veš, bolje, da ti vse sedaj porihtajo, kot da imaš težave med nosečnostjo. kdaj pa bodo rezultati? ti kar lepo počivaj, pusti se razvajat in drži se! mislimo nate in ti pošiljamo pozitivne misli.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 17:53:37
|
|
|
|
spps
|
aquica,čimrej okrevaj in držim pesti,da bodo rezultati kolkerseda obetavni
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 17:54:42
|
|
|
|
spps
|
ledenka,kako se kaj počutiš? se te že kaj lotevajo nosečniške tegobice?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 18:06:22
|
|
|
|
ledenka
|
rahla slabost je še kar tu, še posebej med pranjem zob pa tu in tam me kaj špikne, pa prsi me bolijo, včasih bolj, včasih skoraj nič. skratka, nič posebnega. aja, pa utrujenost včasih sem taka, kot da mam mačka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 19:28:21
|
|
|
|
Serendipity
|
Ojla pupe a se gremo vislice? P_ _ _ _ _ _ _ P_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ! KERA UGANE JI DIREKT KAFU PLAČAM!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 19:29:32
|
|
|
|
Serendipity
|
aqua - ajoj dRŽI SE PUPA!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 19:48:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ojla pupe a se gremo vislice? P_ _ _ _ _ _ _ P_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ! KERA UGANE JI DIREKT KAFU PLAČAM! kakšna pomoč?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 19:50:23
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ojla pupe a se gremo vislice? P_ _ _ _ _ _ _ P_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ! KERA UGANE JI DIREKT KAFU PLAČAM! začni šparat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 20:01:57
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ojla pupe a se gremo vislice? P_ _ _ _ _ _ _ P_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ! KERA UGANE JI DIREKT KAFU PLAČAM! začni šparat Ne vem, če se ti šteješ, ker švinglaš Ali veš da kafu dobiš!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 20:02:45
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ojla pupe a se gremo vislice? P_ _ _ _ _ _ _ P_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ! KERA UGANE JI DIREKT KAFU PLAČAM! kakšna pomoč? OK, eno črko povem O (se pojavi večkrat), ker kričim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 20:03:56
|
|
|
|
~Biba~
|
uff akvica..kake novice. jaz upam na najboljše Se* poštar je pokojen ni pošta je prispela tui ni ptest je pozitiven tui ni kaj pa je? si noseča?
< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 18.9.2008 20:04:29 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 20:04:55
|
|
|
|
Serendipity
|
p Se* pošta je prispela tui ni kaj pa je? trala la la la laaaaa .. gremo skoraj v dobro smer
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 20:06:25
|
|
|
|
polaris
|
Aqua, predobro vem kako se počutiš sem bila slabi dve leti nazaj na istem... Vrjemi, vse bo vredu in čez dva meseca boš že kot nova Drži se
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.9.2008 20:08:01
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ojla pupe a se gremo vislice? P_ _ _ _ _ _ _ P_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ! KERA UGANE JI DIREKT KAFU PLAČAM! začni šparat Ne vem, če se ti šteješ, ker švinglaš Ali veš da kafu dobiš! dobro no ampak kavica pa bo vseeno
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?