Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:44:46
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. za lahko noc, pa prijetne sanje... O pikicao, danes smo res nekaj dobrega nardile, ko smo tebe naučile slikce gor popat... Zdaj pa res lahko noč.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 22:43:27
|
|
|
|
spelka12
|
Šla na sladoled, pridem nazaj in..... zamudila sem vse te lepe slikce . Porkašpinčič drugič naj mi kera pošlje sms kaj se dogaja, da laufam domov na comp. tane podavljena med nami. trinity kako si nosečka?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 7:18:51
|
|
|
|
Serendipity
|
ena za vas pa še za res fajni začetek dneva ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 7:20:09
|
|
|
|
sonček33
|
se* hvala za tako dobro jutro. Nečakca še spita. jaz za računalnikom srkam čaj.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 7:23:58
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 se* hvala za tako dobro jutro. Nečakca še spita. jaz za računalnikom srkam čaj. O, sončece dobro jutro! Potem sva skoraj na istem - razen nečakov in slučajno srkam kavo Meni se je danes ta pesem zaluštala... Mi ma Josipa res tak fajn glas http://www.youtube.com/watch?v=MY-k9nbgPc8 No, ali pa ta ... no, na srečo še ni megle ... ampak pesem je (no, ali pa so krivi sladki spomini ) http://www.ringaraja.net/forum/m_3050207/mpage_26/key_/tm.htm#3072761
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 21.8.2008 7:25:27 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 7:26:31
|
|
|
|
sonček33
|
Joj Jospia Lisac - hudo fajn...počakam, da nečaka vstaneta pol pa dam naglas - za dobro jutro.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 7:27:18
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. za lahko noc, pa prijetne sanje... S takimi teleščkom bi bile ziher sanjsko prijetno - poredne sanje
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 7:30:48
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Joj Jospia Lisac - hudo fajn...počakam, da nečaka vstaneta pol pa dam naglas - za dobro jutro. Meni ma res glas, d alahko rečem le WAU! Pa še cool mi je da ima svoj stil in jo boli đorđ kaj di kdo misli o tem. Da je kar je. To danes (še posebej) v svetu pevcev težko najdeš ... Ha ha ha - jaz sem pa daaalaaa na glaaas, je Aika sicer prišla s svojimi zaspanimi očkami do mene, enkrat začudeno zalajala, se vrgla na hrbet, zdaj jo pa cartam .. tak, da ji je Josipa po pogodu
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 7:32:06
|
|
|
|
sonček33
|
A bova danes kej kuhale?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 7:33:03
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 A bova danes kej kuhale? Hm, danes je v planu zelenjavna juhica in doma narejeni knedli (z debelimi domačimi slivami) mnjamiiiiii! Ti?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 7:40:32
|
|
|
|
sonček33
|
jaz se nagibam k korenčkovi juhi, pireju, špinači in piščančjim kračam. To vem da bosta z veseljem pojedla.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 7:46:48
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 jaz se nagibam k korenčkovi juhi, pireju, špinači in piščančjim kračam. To vem da bosta z veseljem pojedla. Mnjami. Špinača. Sončece želim ti lep dan z nečakoma, zdaj pa šiban vrtičkat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 8:24:00
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro.... a ni še malo prezgodaj za kosila?? Jst sem na dieti in imam danes OH... Ne prosim o špinači in pireju Ja pa bejbe sej res niste normalne no....... Še dobro da nisem včeraj bla gor ker sem bla sama doma in nevem koga bi naskakovala Sem pa zato danes to v sluzbici pregledala in se mi kar vrti od samih bučk in kumarc... Te lahko vsak dan jem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 8:26:55
|
|
|
|
oktavija
|
Jutro drage moje! Evo jaz danes spet med živimi... No včeraj bil opravljen IUI in upam da uspešno! Vidim da včeraj razen decov ni bilo nič novega.... No jaz lahko za vspodbudo povem, da so mi rekli takole: folikel lep in velik, maternica in sluz dobra, ovulacija je bila, spermiji dobri in zdravi.... zdaj pa samo še čakamo kaj se bo zgodilo... ob taki idealni sestavi, pa ni hudič da nebi ratal.... No testek bomo delali 7.9.2008, če se slučajno teta ne pojavi že prej.... Lep dan vam želim!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 8:28:36
|
|
|
|
sonček33
|
Oktavija super. tete ne bo! testek bo pa itak pozitiven.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 8:32:07
|
|
|
|
aqua77
|
Jutrčka še z moje strani!!! Oktavija super novičke!!! To bo pa zdaj to!!!!! boš vidla!!!!! Drugače mam pa jezik do tal, zaradi tipčkov včeraj......... Ste ble pa pridne.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 8:34:22
|
|
|
|
aqua77
|
Pa še budnica....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 8:35:08
|
|
|
|
aqua77
|
Sej se čist mal bučke da videt, drugo bo pa domišljija naredila svoje....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 8:40:02
|
|
|
|
oktavija
|
Ejte dekleta sam jaz imam lepšega doma tako da me tile ne ganejo preveč... mi delujejo tak toplovodersko, bolj kot seksi... Drugače pa hvala za lepe želje!!!! A katera ve kaj naj delam da mi pikica ne odide k teti , apak ostane pri meni... Poskušam ne kadit, pa alkohola nič in malo kave.... kaj pa naj papam da bo vse ok....? Ledenka!!!!! Kje si????? Ti si polna znanja, zato te prosim za pomoč!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 8:40:46
|
|
|
|
aqua77
|
pa še en cuker.... sicer bolj mali, ampak bo.....
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 21.8.2008 8:42:33 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 8:43:46
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Ejte dekleta sam jaz imam lepšega doma tako da me tile ne ganejo preveč... mi delujejo tak toplovodersko, bolj kot seksi... Drugače pa hvala za lepe želje!!!! A katera ve kaj naj delam da mi pikica ne odide k teti , apak ostane pri meni... Poskušam ne kadit, pa alkohola nič in malo kave.... kaj pa naj papam da bo vse ok....? Ledenka!!!!! Kje si????? Ti si polna znanja, zato te prosim za pomoč!!!!! sprosti se, velik zdravih stvari papat pa pozitivno razmišljat!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 8:57:33
|
|
|
|
jazzz27
|
jutro!! packe!!! Sem vse zamudila!!!! Pa še energije nimam, da bi kaj limala...ampak obljubim da bom vrnila udarec!! Tooook tipčkov, pa bučk, korenčkov na kupu.....mamamia!!! Deklice...sem vas brala eno uro.....sporo ..so bile vmes postaje .... oktavija...super novičke!!!! lep dan želim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 9:12:54
|
|
|
|
pikicao.
|
za dobro jutro, ce se se ktera ni prebudila je tuki en k se lahko mal pocrklja ob njem, hihihh
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 9:13:50
|
|
|
|
sonček85
|
oktavija :držim pesti da je bil IUI uspešen in da se nam kmalu pridružiš med Kako ste pa vse nagajive s temi deci,sedaj ko sem mi take dece pred nos molite,ko ni mojga doma ,da se mi sline cedijo mam tak jezik ko pikicao.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 9:20:22
|
|
|
|
pikicao.
|
hihih soncek85 se teb tud vrti od teh tipckov
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?