|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
20.8.2008 21:44:46   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

za lahko noc, pa prijetne sanje...

user posted image

O pikicao, danes smo res nekaj dobrega nardile, ko smo tebe naučile slikce gor popat...

Zdaj pa res lahko noč.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 626
20.8.2008 22:43:27   
spelka12
Šla na sladoled, pridem nazaj in..... zamudila sem vse te lepe slikceuser posted image user posted image . Porkašpinčič drugič naj mi kera pošlje sms kaj se dogaja, da laufam domov na comp.
tane podavljena med nami.
trinity kako si nosečka?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 627
21.8.2008 7:18:51   
Serendipity
user posted image

ena za vas user posted image

pa še za res fajni začetek dneva ... user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 628
21.8.2008 7:20:09   
sonček33
se* hvala za tako dobro jutro.
Nečakca še spita. jaz za računalnikom srkam čaj.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 629
21.8.2008 7:23:58   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

se* hvala za tako dobro jutro.
Nečakca še spita. jaz za računalnikom srkam čaj.

O, sončece dobro jutro! Potem sva skoraj na istem - razen nečakov in slučajno srkam kavo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni se je danes ta pesem zaluštala... Mi ma Josipa res tak fajn glas user posted image http://www.youtube.com/watch?v=MY-k9nbgPc8

No, ali pa ta ... no, na srečo še ni megle ... ampak pesem je user posted image (no, ali pa so krivi sladki spomini user posted image ) http://www.ringaraja.net/forum/m_3050207/mpage_26/key_/tm.htm#3072761

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 21.8.2008 7:25:27 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 630
21.8.2008 7:26:31   
sonček33
Joj Jospia Lisac - hudo fajn...počakam, da nečaka vstaneta pol pa dam naglas - za dobro jutro.

Neposredna povezava do sporočila: 631
21.8.2008 7:27:18   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

za lahko noc, pa prijetne sanje...

user posted image

S takimi teleščkom bi bile ziher sanjsko prijetno - poredne sanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 632
21.8.2008 7:30:48   
Serendipity

Joj Jospia Lisac - hudo fajn...počakam, da nečaka vstaneta pol pa dam naglas - za dobro jutro.

Meni ma res glas, d alahko rečem le WAU! Pa še cool mi je da ima svoj stil in jo boli đorđ kaj di kdo misli o tem. Da je kar je. To danes (še posebej) v svetu pevcev težko najdeš ...
Ha ha ha - jaz sem pa daaalaaa na glaaas, je Aika sicer prišla s svojimi zaspanimi očkami do mene, enkrat začudeno zalajala, se vrgla na hrbet, zdaj jo pa cartam  .. tak, da ji je Josipa po pogodu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 633
21.8.2008 7:32:06   
sonček33
A bova danes kej kuhale?

Neposredna povezava do sporočila: 634
21.8.2008 7:33:03   
Serendipity

A bova danes kej kuhale?

Hm, danes je v planu zelenjavna juhica in doma narejeni knedli (z debelimi domačimi slivami) mnjamiiiiii!

Ti?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 635
21.8.2008 7:40:32   
sonček33
jaz se nagibam k korenčkovi juhi, pireju, špinači in piščančjim kračam. To vem da bosta z veseljem pojedla.

Neposredna povezava do sporočila: 636
21.8.2008 7:46:48   
Serendipity

jaz se nagibam k korenčkovi juhi, pireju, špinači in piščančjim kračam. To vem da bosta z veseljem pojedla.

Mnjami. Špinača. user posted image
Sončece želim ti lep dan z nečakoma, zdaj pa šiban vrtičkat user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 637
21.8.2008 8:24:00   
Anonimen
jutro....

a ni še malo prezgodaj za kosila?? Jst sem na dieti in imam danes OH... Ne prosim o špinači in pireju user posted image user posted image user posted image

Ja pa bejbe sej res niste normalne no....... Še dobro da nisem včeraj bla gor ker sem bla sama doma in nevem koga bi naskakovala user posted image user posted image user posted image   Sem pa zato danes to v sluzbici pregledala in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se mi kar vrti od samih bučk in kumarc... Te lahko vsak dan jem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 638
21.8.2008 8:26:55   
oktavija
Jutro drage moje!

Evo jaz danes spet med živimi... No včeraj bil opravljen IUI in upam da uspešno!user posted image user posted image user posted image  Vidim da včeraj razen decov ni bilo nič novega....user posted image user posted image user posted image

No jaz lahko za vspodbudo povem, da so mi rekli takole: folikel lep in velik, maternica in sluz dobra, ovulacija je bila, spermiji dobri in zdravi.... zdaj pa samo še čakamo kaj se bo zgodilo... ob taki idealni sestavi, pa ni hudič da nebi ratal....user posted image user posted image user posted image user posted image

No testek bomo delali 7.9.2008, če se slučajno tetauser posted image  ne pojavi že prej....user posted image user posted image user posted image user posted image  
Lep dan vam želim!!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

Neposredna povezava do sporočila: 639
21.8.2008 8:28:36   
sonček33
Oktavija super. tete ne bo! testek bo pa itak pozitiven.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 640
21.8.2008 8:32:07   
aqua77
Jutrčka še z moje strani!!! user posted image

Oktavija super novičke!!! To bo pa zdaj to!!!!! boš vidla!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače mam pa jezik do tal, zaradi tipčkov včeraj......... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ste ble pa pridne..... user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 641
21.8.2008 8:34:22   
aqua77
Pa še budnica....

user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 642
21.8.2008 8:35:08   
aqua77
Sej se čist mal bučke da videt, drugo bo pa domišljija naredila svoje....user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 643
21.8.2008 8:40:02   
oktavija
Ejte dekleta sam jaz imam lepšega domauser posted image user posted image user posted image tako da me tile ne ganejo preveč... mi delujejo tak toplovodersko, bolj kot seksi...user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa hvala za lepe želje!!!!user posted image
A katera ve kaj naj delam da mi pikica ne odide k tetiuser posted image , apak ostane pri meni... Poskušam ne kadit, pa alkohola nič in malo kave.... kaj pa naj papam da bo vse ok....?user posted image user posted image user posted image  Ledenka!!!!! Kje si????? Ti si polna znanja, zato te prosim za pomoč!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 644
21.8.2008 8:40:46   
aqua77
pa še en cuker....

user posted image
sicer bolj mali, ampak bo..... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 21.8.2008 8:42:33 >

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 645
21.8.2008 8:43:46   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Ejte dekleta sam jaz imam lepšega domauser posted image user posted image user posted image tako da me tile ne ganejo preveč... mi delujejo tak toplovodersko, bolj kot seksi...user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa hvala za lepe želje!!!!user posted image
A katera ve kaj naj delam da mi pikica ne odide k tetiuser posted image , apak ostane pri meni... Poskušam ne kadit, pa alkohola nič in malo kave.... kaj pa naj papam da bo vse ok....?user posted image user posted image user posted image  Ledenka!!!!! Kje si????? Ti si polna znanja, zato te prosim za pomoč!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

sprosti se, velik zdravih stvari papat pa pozitivno razmišljat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 646
21.8.2008 8:57:33   
jazzz27
jutro!!

packe!!! Sem vse zamudila!!!! Pa še energije nimam, da bi kaj limala...ampak obljubim da bom vrnila udarec!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Tooook tipčkov, pa bučk, korenčkov na kupu.....mamamia!!!

Deklice...sem vas brala eno uro.....sporouser posted image user posted image user posted image ..so bile vmes postajeuser posted image user posted image user posted image ....

oktavija...super novičke!!!!

lep dan želim

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 647
21.8.2008 9:12:54   
pikicao.
za dobro jutro, ce se se ktera ni prebudila je tuki en k se lahko mal pocrklja ob njem, hihihhuser posted image user posted image

user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 648
21.8.2008 9:13:50   
sonček85
oktavija :držim pesti da je bil IUI uspešen in da se nam kmalu pridružiš med user posted image

Kako ste pa vse nagajive s temi deci,sedaj ko sem user posted image mi take dece pred nos molite,ko ni mojga doma ,da se mi sline cedijouser posted image user posted image user posted image user posted image mam tak jezik ko pikicao.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 649
21.8.2008 9:20:22   
pikicao.
hihih soncek85 se teb tud vrti od teh tipckov user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?