Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:11:58
|
|
|
|
pikicao.
|
aja ej kako se pa pripne slikica zraven? mam jz tud neki zanimivga ;) ce dam copy / paste mi jo noce pol pokazat, tko d ce ja kaksn drugacn nacin bi prosila ce mi ktera to zaupa p.s. ji pol mal unga z vrvjo odstopm :) ampak sam mal
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:13:48
|
|
|
|
Serendipity
|
Jah, ta je poslan (oz posvečen) od naše polaris ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:14:52
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. aja ej kako se pa pripne slikica zraven? mam jz tud neki zanimivga ;) ce dam copy / paste mi jo noce pol pokazat, tko d ce ja kaksn drugacn nacin bi prosila ce mi ktera to zaupa p.s. ji pol mal unga z vrvjo odstopm :) ampak sam mal sliko najprej shrani sem: http://www.shrani.si, potem pa kopiraj drug link in ga prilepi v svoj post!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:15:16
|
|
|
|
miska73
|
slikce od tipčkov nalimaš tko, da greš na tole stran: http://www.slikomat.com/ naložiš sliko , izbereš velikost 445x334 (da ni prevelika) potem pa skopiraš kodo za forume, ki ti jo izpiše... in jo prekopiraš v tvoj post.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:15:31
|
|
|
|
polaris
|
najprej ga pokaži, pa ti povem pojdi na shrani.si, poišči izbrano fotko iz računalnika, stisni shrani in potem prekopiraj kodo za forume ki jo prilepiš sem gor
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:16:05
|
|
|
|
ledenka
|
uuuu, tale ma pa dobro... bucko
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:17:01
|
|
|
|
miska73
|
Jah, ta je poslan (oz posvečen) od naše polaris ... No pri temle pa ne manka bučka oz. malancan. Ga bo treba rešit. Se tokrat kr jst javim...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:17:58
|
|
|
|
pikicao.
|
a bo?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:18:40
|
|
|
|
miska73
|
Pikicao Nima bučke ma pa zato obrazek za popapcat .
< Sporočilo je popravil miska73 -- 20.8.2008 21:19:23 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:18:59
|
|
|
|
ledenka
|
ampak tele kopalke so pa... mokre bo bogi decko vnetje mehurja dobu, jih mora KOJ slect
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:20:35
|
|
|
|
polaris
|
se je kar Miska javila, da ga odreši muk
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:22:03
|
|
|
|
ledenka
|
grem na pir babe, mejte se! pa ne bit prevec pridne, da se bom smejala, ko vas berem, in slinla nad slikcami
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:22:33
|
|
|
|
pikicao.
|
se en lubek
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:23:34
|
|
|
|
pikicao.
|
ga bo ktera nazajfala ;)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:23:35
|
|
|
|
ledenka
|
pikica ti si nasa!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:23:43
|
|
|
|
miska73
|
se je kar Miska javila, da ga odreši muk Če se mi je pa v trenutku zasmilil, ko sem ga zagledala...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:24:34
|
|
|
|
Serendipity
|
Če smo že pri bučkah ... Ajsi - uživaj!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:25:23
|
|
|
|
miska73
|
ga bo ktera nazajfala ;) Pikicao, jst mam še z unim v mokrih kopalkah dost dela... tko da nimam časa še za tegale...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:31:22
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ga bo ktera nazajfala ;) Uh, jaz morem pa zdaj it mojega nažajfat! Pupe - fajn se mejte!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:32:57
|
|
|
|
pikicao.
|
ja kaksna zenska pa si d ne zmores obeh hihihihi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:33:42
|
|
|
|
miska73
|
Jst mam tud dovolj za danes. Se beremo jutri.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:34:57
|
|
|
|
miska73
|
ja kaksna zenska pa si d ne zmores obeh hihihihi V letih... pa rada se koncentriram na enega naenkrat...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:36:57
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 ja kaksna zenska pa si d ne zmores obeh hihihihi V letih... pa rada se koncentriram na enega naenkrat... miska, se boš pač morala žrtvovat, moj pride tud vsk hip domov
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:38:24
|
|
|
|
pikicao.
|
za lahko noc, pa prijetne sanje...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:40:31
|
|
|
|
pikicao.
|
aja sm pozabla povedat da me je un z vrvjo ze poklicu pa reku ce ga pridem odvezat ;) nocko marelce moje
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?