Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 15:08:05
|
|
|
|
aqua77
|
Punce, men je pa dons cuker padu.... Bi nekaj.... mogoče to... al pa to... al pa..... mah, kar vse bi......
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 21.8.2008 15:09:09 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 15:11:37
|
|
|
|
ledenka
|
vsakega en kos jaz sem mojo dozo cukra dobila ampak zdaj se to MORA nehat, ker to ne gre več naprej sem pa zjutraj naredla napako, k sem pojedla kos pokvarjene melone... bljak, kako slabo mi je blo!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 15:14:38
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka vsakega en kos tebi pustila, ostalo pa jaz pojedla.... jaz sem mojo dozo cukra dobila ampak zdaj se to MORA nehat, ker to ne gre več naprej sem pa zjutraj naredla napako, k sem pojedla kos pokvarjene melone... bljak, kako slabo mi je blo!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 15:17:11
|
|
|
|
pikicao.
|
dobr tek ;)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 15:18:31
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 vsakega en kos tebi pustila, ostalo pa jaz pojedla.... a si ti ziher, da nisi nosečka???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 15:30:37
|
|
|
|
aqua77
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 15:34:27
|
|
|
|
ledenka
|
aqua, a se ti kaj kolca? npr. pred ogledalom? se moram malce posmejat. ti držim pesti, da bo na odščipu vse ok.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 15:35:42
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka aqua, a se ti kaj kolca? npr. pred ogledalom? se moram malce posmejat. ti držim pesti, da bo na odščipu vse ok. ne, ampak šparam stotaka v denarnici, za lulanje, upam, da se pomnoži.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 15:45:34
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka aqua, a se ti kaj kolca? npr. pred ogledalom? se moram malce posmejat. ti držim pesti, da bo na odščipu vse ok. ne, ampak šparam stotaka v denarnici, za lulanje, upam, da se pomnoži..... neeee, mora bit v kovancih k pol še spol lahko napoveš a viš, jaz mam pa sam 500 v torbici... sem misla it danes do Italije po zdravila, pa bom raje naslednji teden počakala, da bojo imeli vse a misliš, da bi se 500 tud pomnožil???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 15:49:28
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka aqua, a se ti kaj kolca? npr. pred ogledalom? se moram malce posmejat. ti držim pesti, da bo na odščipu vse ok. ne, ampak šparam stotaka v denarnici, za lulanje, upam, da se pomnoži..... neeee, mora bit v kovancih k pol še spol lahko napoveš a viš, jaz mam pa sam 500 v torbici... sem misla it danes do Italije po zdravila, pa bom raje naslednji teden počakala, da bojo imeli vse a misliš, da bi se 500 tud pomnožil??? probat ni greh.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 15:54:18
|
|
|
|
ledenka
|
pol moram sam še počakat, da me lulat pritisne upam seveda na pomnožitev... drugač bom pa dedcu poscan bankovc dala nazaj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 16:06:38
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pol moram sam še počakat, da me lulat pritisne upam seveda na pomnožitev... drugač bom pa dedcu poscan bankovc dala nazaj pa naj ga vnovči, kjer hoče a ne.... kaj pa če teh 500 v kosu zamenjaš za žakelj kovancev...... boš še spol zvedla, pa še posušili se bodo hitrej, pa ne bojo rumene barve potem.... bodo šli lažje v promet....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 16:08:52
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pol moram sam še počakat, da me lulat pritisne upam seveda na pomnožitev... drugač bom pa dedcu poscan bankovc dala nazaj pa naj ga vnovči, kjer hoče a ne.... kaj pa če teh 500 v kosu zamenjaš za žakelj kovancev...... boš še spol zvedla, pa še posušili se bodo hitrej, pa ne bojo rumene barve potem.... bodo šli lažje v promet.... a si predstavljaš, da pridem na banko s tako idejo pa jim tud povem, zakaj to rabim, s takim čist nedolžnim obrazom po moje je to super tema za skrito kamero ampak... kolca se mi pa tud nič
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 16:11:24
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pol moram sam še počakat, da me lulat pritisne upam seveda na pomnožitev... drugač bom pa dedcu poscan bankovc dala nazaj pa naj ga vnovči, kjer hoče a ne.... kaj pa če teh 500 v kosu zamenjaš za žakelj kovancev...... boš še spol zvedla, pa še posušili se bodo hitrej, pa ne bojo rumene barve potem.... bodo šli lažje v promet.... a si predstavljaš, da pridem na banko s tako idejo pa jim tud povem, zakaj to rabim, s takim čist nedolžnim obrazom po moje je to super tema za skrito kamero ampak... kolca se mi pa tud nič ti, po moje te že u banki v prisilni jopič strpajo...... in to brez vprašanj....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 16:12:28
|
|
|
|
miska73
|
Pa je ktera že sprobala tole z bankovci... al ste še vedno samo na teoretičnih razpravah
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 16:13:48
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Pa je ktera že sprobala tole z bankovci... al ste še vedno samo na teoretičnih razpravah tebe čakamo, da nam potrdiš teorijo...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 16:14:09
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pol moram sam še počakat, da me lulat pritisne upam seveda na pomnožitev... drugač bom pa dedcu poscan bankovc dala nazaj pa naj ga vnovči, kjer hoče a ne.... kaj pa če teh 500 v kosu zamenjaš za žakelj kovancev...... boš še spol zvedla, pa še posušili se bodo hitrej, pa ne bojo rumene barve potem.... bodo šli lažje v promet.... a si predstavljaš, da pridem na banko s tako idejo pa jim tud povem, zakaj to rabim, s takim čist nedolžnim obrazom po moje je to super tema za skrito kamero ampak... kolca se mi pa tud nič ti, po moje te že u banki v prisilni jopič strpajo...... in to brez vprašanj.... ti, če mi dajo uno inekcijo za pomiritev, si bom vsaj po dolgem času konkretno odpočila sam da pol v bolnici fantje v belem ne ugotovijo, kaj vse je narobe z mano
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 16:16:42
|
|
|
|
miska73
|
No, zdej pa mam... Sam tole pa ne bo tako enostavno. Sem namreč Savinjčanka, kar pomeni ekstra ohrna ... Tak da s svojim bankovcem že ne bom probavala ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 16:17:06
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pol moram sam še počakat, da me lulat pritisne upam seveda na pomnožitev... drugač bom pa dedcu poscan bankovc dala nazaj pa naj ga vnovči, kjer hoče a ne.... kaj pa če teh 500 v kosu zamenjaš za žakelj kovancev...... boš še spol zvedla, pa še posušili se bodo hitrej, pa ne bojo rumene barve potem.... bodo šli lažje v promet.... a si predstavljaš, da pridem na banko s tako idejo pa jim tud povem, zakaj to rabim, s takim čist nedolžnim obrazom po moje je to super tema za skrito kamero ampak... kolca se mi pa tud nič ti, po moje te že u banki v prisilni jopič strpajo...... in to brez vprašanj.... ti, če mi dajo uno inekcijo za pomiritev, si bom vsaj po dolgem času konkretno odpočila sam da pol v bolnici fantje v belem ne ugotovijo, kaj vse je narobe z mano ma ne, sej to je čist normalno na denar lulat.... sej te nebi tam za vedno zadržal....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 16:18:58
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 No, zdej pa mam... Sam tole pa ne bo tako enostavno. Sem namreč Savinjčanka, kar pomeni ekstra ohrna ... Tak da s svojim bankovcem že ne bom probavala ... no, kle maš enga, pa probaj....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 16:22:40
|
|
|
|
miska73
|
A s ponaredki tud gre? Pa brez barvnega printerja... A je pol bolš da kr na ekran lulaš...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 16:23:24
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 A s ponaredki tud gre? Pa brez barvnega printerja... A je pol bolš da kr na ekran lulaš...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 16:29:41
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 A s ponaredki tud gre? Pa brez barvnega printerja... A je pol bolš da kr na ekran lulaš... moram kar kopirat a pol ratata dva ekrana? pa tadrugi je čnobel, če je in barven, če je kaj pa pol, če sta dvojčka?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 16:31:27
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 A s ponaredki tud gre? Pa brez barvnega printerja... A je pol bolš da kr na ekran lulaš... moram kar kopirat a pol ratata dva ekrana? pa tadrugi je čnobel, če je in barven, če je kaj pa pol, če sta dvojčka? trije LCD - ji.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 16:32:37
|
|
|
|
miska73
|
Ne, ne... Množijo se ti samo bankovčki po ekranu... Tko k če kak virus fašeš.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?