Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 20:47:32
|
|
|
|
pikicao.
|
ce se nobena noce javit, se jz zrtvujem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 20:48:04
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Men se zdi, da mu je samo blago na poti... tak da bom vrvi pustila pri miru.... Jap, se strinjam ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 20:49:33
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ce se nobena noce javit, se jz zrtvujem Klanjam se ... To je res izredno velika žrtev. Neverjeten pogum, ni kaj...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 20:51:21
|
|
|
|
polaris
|
jaz ga pa ne vidim
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 20:51:30
|
|
|
|
pikicao.
|
ja sej sm kr dost premisljevala ce bi se zrtvovala, cele 0,000001 sec
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 20:51:43
|
|
|
|
miska73
|
Evo še enega, ki ni zvezan ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 20:53:28
|
|
|
|
polaris
|
Ups, tega pa zelo dobro vidim še mal pa se bom začela slinit kot nick od pikicao
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 20:54:03
|
|
|
|
pikicao.
|
mal me nejgova bedra mot, k se ne vid ..... pa lih dons dajes tok teh hudih tipckov gor k mojga 1 tedn ne bo... sam tud tem bi prskocila na pomoc, vidm d ga neki v trebuhu matra ;)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 20:55:11
|
|
|
|
miska73
|
Ni slab, a ne. Pa tud če je brez bučk, malancan... Pa še obraza se nič ne vid...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 20:55:13
|
|
|
|
pikicao.
|
Ups, tega pa zelo dobro vidim še mal pa se bom začela slinit kot nick od pikicao ves kok se sele v resnici slinm ;)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 20:55:51
|
|
|
|
Serendipity
|
oooo.. miška je pa v akciji! You go girl!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 20:59:34
|
|
|
|
miska73
|
Pikicao, vedno tolk gledam tvoj avatarček... da sem šele pravkar opazila kak hud podpis imaš.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 20:59:35
|
|
|
|
Serendipity
|
Meni je ta tak fajn ... slikca mislim ... taka pohotna ... me zanima kera borka tele krempeljčke steguje ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:01:03
|
|
|
|
miska73
|
Ne vem če ni pikicao tista borka... se neki dans ful grebe za virtualne tipčke...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:01:31
|
|
|
|
pikicao.
|
vroceee joj kako je vrocee, a ne poje to en od nasih?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:01:42
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Če se prou spomnem se ti mora kolcat pred ogledalom, če ne ne velja ... se bom morala prisilit h kolcanju
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:03:03
|
|
|
|
pikicao.
|
ce pa mojga 1 tedn ni, tko d se morm mal po teh virtualnih.. hihihi ja rade volje vsem pomagam, k so vsi took potrebni pomoci ;)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:04:07
|
|
|
|
ledenka
|
babe, 15 vminut me ni, pa ste ze eno stran naklofale pr tej brzini bomo septembra novo borbo odprle (pa pocakte, da grem se jaz v postopek, pri prejsnjem sem ene 1500 postov v 14 dneh sproducirala ) pa kremplje stran, tale tazadn je MOJ
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:06:59
|
|
|
|
pikicao.
|
ledenka Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут! babe, 15 vminut me ni, pa ste ze eno stran naklofale pr tej brzini bomo septembra novo borbo odprle (pa pocakte, da grem se jaz v postopek, pri prejsnjem sem ene 1500 postov v 14 dneh sproducirala ) pa kremplje stran, tale tazadn je MOJ bova midve se mal barantale ;)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:07:25
|
|
|
|
polaris
|
Ajsi, če si nismo fauš bo za vse dovolj mojga še tud ni doma
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:09:00
|
|
|
|
ledenka
|
moj je na piru... grem jaz zdaj tud v mesto ok, malo moj, malo tvoj tile tavirtualni se iak ne zmantrajo, pa jih mamo lahko vse
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:09:06
|
|
|
|
pikicao.
|
men je un z vrvjo zaenkrt naaaaajjjjbbbooollljj huuuud
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:09:46
|
|
|
|
polaris
|
ne ne, vse pa ne tako kot si rekla, malo tvoj in malo moj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:10:33
|
|
|
|
ledenka
|
iiiih, bi sla kar v sendvic s tem tazadnjim in unim z vrvjo no, virtualni sendvic
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:10:54
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. men je un z vrvjo zaenkrt naaaaajjjjbbbooollljj huuuud sigurno zato, ker ga jaz ne vidim
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?