Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 12:14:59
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Mrkica, upam, da se ne pišeš Murko ! hehehehheheheh..... Itak da ne..... To me je že enkrat, mislim da naša Lunca hecala, da imam zihr kej pr Murkotu prste zraven. Ampak verjemite mi, da če bi se pisala Murko, bi bila prva stvar na moj 18 rojstni dan, da bi šla na urad in bi si spremenila ime Ker on pa res predstavlja sramoto za vse Murkote
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 12:18:06
|
|
|
|
sonček85
|
ekola sem žeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to sem hotela dati gor -njamiiiiiiiiiiiiiii malo pred kosilom
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 12:19:59
|
|
|
|
murkica
|
No jst bom tudi malo tega za kosilo....hahahahha... Punce ful ste fino. Ja Ajsika si si pa res privoščila tale plašček... Sem si tudi jaz shranila tale link za čase ko bom sama nosečka. Mislim, da bo dragi takrat tako navdušen, da mi raste trebušček, da ne bo nič spraševal za ceno in bo samo kupil. No pa tudi druge stvari so super, hlače in majice .... Definitvno stran, ki si jo je treba zapomnit.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 12:21:06
|
|
|
|
sonček33
|
Takole je pa naša sobica za dete pobarvana. Mal je zdej še šare not.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 12:23:05
|
|
|
|
~Biba~
|
pikovitek tebe pa tudi že dolgo nisem brala..pozdravljena, stara sablja uff toto temo pa bo treba hitro končat..toti murko, je dober za mojo dieto bom si ga pred prazniki kr na hladilnik nalimala suzika...saj maš med bolj zdravimi recepti, tudi fast variante, ni vrag da ti ne bi katera bila všeč. Kaj praviš na testenine z zelenjavnimi omakcami, ki jih narediš ko imaš pač čas, in jih zamrzneš? zeleno solatko pa tui ež lahko večer spucaš, in v vrečki te počaka do naslednjega dne. ajsika in ledenkica sigurno sta najbnoljši tetki joj komaj čakam da bo moja nečakinja imela rojstni dan..sam prvo se mora še rodit mi že zdaj po glavi vsak dan skače kakšno lepo darilce...pa zdaj pred rojstvom je tega ogrooomno lunca..leo da si se oglasila, bi ti nam malo šlogala s kart? gigi fenomenalna slikca z onim smajlijem ki skače po delete murkicaaaa ti si pa pridna, da zraven študija še delaš/prevajaš. maš kake veze, tui jaz bi prevajala živa smajlikižugasprstom spet nisi zdržala s testekom sonček hvala za lepe želje pa umiri se...raje si fokusiraj slikce tvoje pikice slikca pa ti ni šla zalept, ker bi vse sladkorno fasale, od take cukrane riti na eni temi RR-ja sem našla link do ene fenomenalne strani...meni je res superca..TUKAJ
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 12:25:54
|
|
|
|
spps
|
ste se pa res pridno lotile pisanja strani,da se bo res hitro morala tema NB IV odpret sej bi jaz vam kaj pomagala,pa sem danes čist za en drek
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 12:27:45
|
|
|
|
~Biba~
|
sonček lepe barve sobice..take mavrične, nekaj posebnega, s črtami. sama se lih odločam za barvo sten v hodniku...pa se mi že 14 dni en sanja, niti ožji izbor murkica, si ne rabiš shranit linka, boš kar hitro mamica pa ga dobiš od ledenke
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 12:28:16
|
|
|
|
spps
|
naj še jaz kakšno pripopam-vedno se lepijo slikce sam od enga tipa nas je pa tle veeeliko
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 12:29:07
|
|
|
|
spps
|
sam tiste ,ki ste mal pred slabostjo,ne predolg gledat,ker se tak čudno migajo
< Sporočilo je popravil spps -- 5.11.2008 12:30:53 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 12:30:02
|
|
|
|
~Biba~
|
spps si za en drek? spet ?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 12:31:52
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps naj še jaz kakšno pripopam-vedno se lepijo slikce sam od enga tipa nas je pa tle veeeliko
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 12:32:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ spps si za en drek? spet ? to še glih ne,velik pa ne manjka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 12:33:50
|
|
|
|
spps
|
kaj pa pravite na to??
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 12:35:05
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps naj še jaz kakšno pripopam-vedno se lepijo slikce sam od enga tipa nas je pa tle veeeliko biba:hvala ,sej sedaj mi je že ratalo ,se nisem pa nič jezila ,ker vem da moram bit za pikico mirna,pa sej je še dost drugih načinov da daš slikico gor
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 12:35:13
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kaj pa pravite na to?? vrečke na glavo, pa bo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 12:35:59
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kaj pa pravite na to?? fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj no ja prvi in zadnji sta še nekje na meji med 40-50% onadva sta pa
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 5.11.2008 12:41:55 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 12:37:22
|
|
|
|
~Biba~
|
sonček vrečke jim daj na glavo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 12:37:59
|
|
|
|
jazzz27
|
sonček...vidim, da ti je uspelo pogruntat shrani.si, jaz zmeraj prko njih. bravo!! Punce, nehajte, ker ti tipi so res kontra vezani Ajsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...aaaa kak plašček, cena je pa tudi nora. Mislim, da si bom morala kaj bolj ugodnega naštimat. je pa tako hud plaščeh, sem ti fouš, da se mi kar ušesa okol obračajo . Ti boš taka pipika v njem! biba...kako napreduje diploma?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 12:39:06
|
|
|
|
jazzz27
|
Sem hotela mal bol od blizu pogledat in mi napiše: The link you are trying to visit has been disabled.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 12:40:48
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ ajsika in ledenkica sigurno sta najbnoljši tetki joj komaj čakam da bo moja nečakinja imela rojstni dan..sam prvo se mora še rodit mi že zdaj po glavi vsak dan skače kakšno lepo darilce...pa zdaj pred rojstvom je tega ogrooomno TUKAJ A ajsika in ledenkica....ni to ena in ista oseba?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 12:41:03
|
|
|
|
~Biba~
|
jazzika...diploma se žal en napiše sama, drugače pa ko se zraven spravim, kr hitro nekaj spacam...sam ko preneha, pa se je spet težko zraven spravt bomo že...sem upala, da bom prej rodila kot diplomirala, ..bo pa tudi obratno čist super
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 12:42:44
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ ajsika in ledenkica sigurno sta najbnoljši tetki joj komaj čakam da bo moja nečakinja imela rojstni dan..sam prvo se mora še rodit mi že zdaj po glavi vsak dan skače kakšno lepo darilce...pa zdaj pred rojstvom je tega ogrooomno TUKAJ A ajsika in ledenkica....ni to ena in ista oseba? sem mislila ajsika in jazzika...jah to ti potem pisanje diplome naredi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 12:43:36
|
|
|
|
sonček85
|
ko boš diplomirala boš zvedela da si nosečka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 12:43:58
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Takole je pa naša sobica za dete pobarvana. Mal je zdej še šare not. Sem vedela, da bom nekaj pozabila...moji otroci bodo imeli natanko tako sobico....dobre barvice!!! saj ne boš huda, ane?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 12:44:57
|
|
|
|
~Biba~
|
danes bom dosegla naslednjo zvezdico
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?