Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 9:46:26
|
|
|
|
jazzz27
|
oktavija...dobrodošla spet med nami...te kar dolgo ni bilo. Kako je stanje? špelkica...hvala za izračun....naša ajsi je še mal euforična in je spregledala da sem imela 17-tega transfer...Uuuuu pa da ne pozabim...čestitam za
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 9:55:43
|
|
|
|
pikicao.
|
ja jazzi mirki se, zdej mas dva srcka v seb d ti res ne bo kaksn cigu na glavo prletu. dons ti pa pripada d si v blazenmu stanjuuuuuuuu
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 9:57:05
|
|
|
|
pikicao.
|
aja oktavijaaaaaaaaa zivjooooooooo TI pa LUNA sta ble med pogresanimi..tko d hvala bogu d sta se prikazali..k bi ze kmalu tiralico poslali nad vama
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 9:57:54
|
|
|
|
pikicao.
|
aja pa a nisem sexy pujsek k to cudovito z ritko miga ja uganile ste, spet mi nabijaaaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 10:06:22
|
|
|
|
jazzz27
|
piki..jaz še zmeraj ne morem verjet...očitno mi je tvoj prašiček prnesu srečo ...ja je cute!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 10:06:24
|
|
|
|
pikicao.
|
a veste kters pesem mi gre zdle po glavi: imela sva boben in laaaajno in z nama je zoga bilaaaa imava se boben in laaajjnooo a zogica nama je usla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 10:07:15
|
|
|
|
sonček85
|
sej še malo pa bi morale tiralico razpisat za lunco in oktavijo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 10:07:17
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 piki..jaz še zmeraj ne morem verjet...očitno mi je tvoj prašiček prnesu srečo ...ja je cute!! jaaaaa jz sm pujsek ki nosi srecooo, joj to mi je pa vseec se ktera rabi ? naj se ob mene podrgne
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 10:09:14
|
|
|
|
jazzz27
|
piki.. nisem potem jaz zadnjič zastonj ekran prevrnila ...pomaga.....punce pa risanke je treba gledat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 10:11:55
|
|
|
|
pikicao.
|
no vidis jazzi a pol ti tud poznas to pesmico
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 10:16:03
|
|
|
|
spps
|
ojla! kako?pikicao. a danes že plave talaŠ ?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 10:17:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla! Naša Jazzika je nosečka
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 10:17:35
|
|
|
|
pikicao.
|
ne vem se, ce bi jih al ne k ste dons tok pridne pa vceri ste tud ble
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 10:21:09
|
|
|
|
Anonimen
|
učeri pa ja nihče ni bil priden... Samevala sem tuki, dokler se ni mislim da BIBA oglasila.... Pa še ona je šla pol ven gledat če smo res vse zunaj Ti jih kr talaj... Čeprav.... Danes je Jazzzika naša nova nosečka in morda bi res lahko spregledala manko Ampak v ponedeljek pa veselo na delo spet, ok?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 10:21:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Punce jutro!!! Test je pozitiven!! BRAVO!!!!!ČESTITKE JAZZI DOBRODOŠLA V KLUBU predvsem zdravo nosečnost ti želim
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 10:22:00
|
|
|
|
pikicao.
|
punce pozabla sm vam oment d decembra mene se 100x bolj mece k mam tok rada lucke pa blescice sm cist nora .. se mi zacne kr mesat od tega decemberskega vzdusja sm pred parimi leti k sm se doma zivela ful uporabljala sprej z blescicam in je pol se fotr jih mel na sihtnih cotih je na sihtu reku: ja moji tmali se spet trga (sej veste bozic je) šajni tingissss
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 10:23:37
|
|
|
|
spps
|
oktavija,seveda smo te pogrešila,kje hodiš? zdaj punce,pa do naslednje nosečke.Katera je zdaj na vrsti?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 10:25:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim da je najprej Miška?, pol pa že gigi.... Pol pa upam da bo kera od naju z Pikico Seveda pa grebatostvo ni prepovedano
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 10:26:45
|
|
|
|
pikicao.
|
ja zdej navijamo k pr norcih
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 10:29:16
|
|
|
|
sonček85
|
mislim ,da bo sedaj kar deževalo nosečk
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 10:32:42
|
|
|
|
jazzz27
|
piki jaz sem tud nora na ta predbožični in novoletni čas.....se tud meni takrat dogaja...lučke, pa smrekice, pa miklavž....joj upam, da vam letos kaj dobrega prinesejo tile možiceljni... spps...hvala lubica zlata....sem tud sama vesela in ne dojamem še, da je bil test pozitiven!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 10:33:40
|
|
|
|
pikicao.
|
sem z aquico sem govorila pa je tok vriskala v telefon jazzii se cestitke iz njene straniiiiiiiii!!!!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 10:34:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Jazzzika ne grebi se... Ti si svoje darilo letos že dobila Zdej smo me na vrsti
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 10:34:56
|
|
|
|
pikicao.
|
jazzi TOLE klikn
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 10:36:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jazzi TOLE klikn Se podpišem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?