|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
29.10.2008 10:32:18   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: kalypso

Je bla pa vlka bejbika  ja user posted image

Moj je bil 4,52 kg pa 54cm pa obseg glavice je mel 38 user posted image Pa sem morala normalno rodit, mi niso hotli carskega delat, ker sem se lepo odpirala. Bravo mi!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: beyba

kalipso kapo dol ....moja je mela obseg 35 pa ješlo težko to vun spravt...

Pri nas pa je bil obseg 36 - posledice, raztrgana noter in ven, imamo pa največjega cukra pod soncemuser posted image user posted image

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
29.10.2008 10:43:43   
ledenka
beyba, tamala je cuuuuukeeeer user posted image user posted image user posted image  

hvala za čajčka, pritisk pada in sem čisto munjena...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
29.10.2008 11:50:45   
murkica
No punce, pa da se še jaz na hitro javim, preden prileti pikicao in mi potala še enega plavega. Sej zdej sem pridna in se javljam, tako da ga ne smem dobituser posted image ...

Beyba tvoja punca je prava lepotička. To bo med Tilnom in tvojo Elo ljubezen na prvi pogled. user posted image
Ja hiška je res lepa. Midva z mojim sva si ogledala tudi ogromno hiš, ker bomo naslednje leto po vsej verjetnosti zidali. No zidali, kupili montažno, da bo šlo hitreje in lažje. Oni bodo glavno postavili, potem pa bova midva počasi mutila in si urejala domek.
Najbolj nama je všeč sicer tale, vendar je cena takšna, da bova pol gagala še pol življenja, če si jo privoščiva. Tako, da bo ostala samo slikica:

user posted image

Nekako pa se sedaj nagibava k tele:
user posted image
meni sicer ni najbolj všeč, ampak mojemu je ful in tudi razporeditev prostorov je zelo v redu.
No ampak jaz bi rada brez teh belih zadev spredaj.

Če bi jaz izbirala bi pa sama izbrala prvo ali pa tole:
user posted image
Samo tukaj so pa prostori čudni... predvsem me moti majhna kopalnica in bi bilo potem potrebnih preveč sprememb.

No pa seveda še kakšna bi se našla. Človek se kar izgubi v poplavi ponudb in bi jih imel kar nekaj. Vsako na enem krajuuser posted image user posted image user posted image  Ja bi bilo fino.

jazzz- držim pesti, da je bila dejansko to samo vgnezidtvena krvavitev in da bo čez 2 dni test pokazal debeli user posted image user posted image !!!! Jaz še vedno držim pesti!!!!

Lunči tvoja napoved zame ni držala. Zbudila sem se danes izjemno tečna in tudi izjemno neproduktiven dan je danes zame. Tako, da upam, da v nadaljevanju prinese kaj bolj dobrega.
LP

murkica

< Sporočilo je popravil murkica -- 29.10.2008 11:53:35 >

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
29.10.2008 13:57:04   
~Biba~
user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
29.10.2008 14:08:53   
sonček85
ninini nikjer nobene ,danes vse počivaj ali so pa zunaj,ko je pa tak lep sonček ,razen koliko piho kot norouser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
29.10.2008 14:33:12   
~Biba~
verjetno so res zunaj...čak grem pogledat če so res user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
29.10.2008 14:37:00   
Anonimen
jst sem tukaaaaajajj

jokam danes ker sem kar sama že cel dan... pa še lušte so mi vmes nardile user posted image user posted image s hišami user posted image user posted image

Še takrat k pridejo mi lušte delajo - drugač jih pa itak ni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 4307
29.10.2008 14:55:36   
sonček85
nO TUDI JAZ SERM SAMA ,SAJ ME JE DRAGI KLICAL DA MORE PODALJŠAT DO 18 URE IN spet bo delal ves teden 12huser posted image user posted image user posted image ,pa drugi teden tudi baje ,samo da bo ponoči ,tako da ves dan ne bova skupaj ,bo prišel ob 6.00 pa šel spat pa spal do 14,pol kosilo  ob 18 pa gre spet delatuser posted image
Še dobro da je ta tden podaljšan vikend ,da bova lahko skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja tudi meni  nardile lušte s temi hišami ,ko pa stanujem v bloku in si točno takih  hiš želim  k so jih prpopaleuser posted image a KAJ čmouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
29.10.2008 17:51:13   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

evo sam mene ni gor pa ze zacnete cvekat.. zgleda d ne smem vec gor na borbo hodit user posted image

Piki, ne ga sračkat.
Brez tebe ni borbe...

bom sam nahit napisala zivjo user posted image  
user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
29.10.2008 17:53:04   
miska73
Piki, kje se potikaš.
Danes si plavega fasala user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
29.10.2008 18:02:04   
~Biba~
user posted image  

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
29.10.2008 18:14:44   
pikicao.
jaaaa a sm dobrodosla? user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
29.10.2008 18:29:09   
~Biba~
ti? si skoz dobrodošlauser posted image  

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
29.10.2008 19:07:42   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
29.10.2008 19:13:26   
Serendipity
Ja kje pa ste vseeeeee čveke peke danes?

Fargi - kje hodiiiiš? Si v redu? user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
29.10.2008 19:17:53   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ja kje pa ste vseeeeee čveke peke danes?

Fargi - kje hodiiiiš? Si v redu? user posted image
ojla!
danes je neko čudno zatišje.....
se vidi,da danes pikicao. ni delila plavih,pa nobene ni blizu.

in Se*  kako si?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
29.10.2008 19:36:16   
Serendipity
Ooo, spps - Super sem! Uživam v počitnicah, prevajam nekaj za kolegico, raziskujem forum pa še spravljam se pripravljat teste... multitasking user posted image
In ti?

ps: A boooo kaka slikica z bušijem? /smilekizelozelooolepogleda/ user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
29.10.2008 20:23:18   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ooo, spps - Super sem! Uživam v počitnicah, prevajam nekaj za kolegico, raziskujem forum pa še spravljam se pripravljat teste... multitasking user posted image
In ti?

ps: A boooo kaka slikica z bušijem? /smilekizelozelooolepogleda/ user posted image
bo,bo,sem že mislila,danes  slikco naredit ,pa sem pozabla,bom jutri,če ne bom pozablauser posted image user posted image user posted image user posted image

pol si pa pridnauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
30.10.2008 7:35:59   
jazzz27
Punce jutro!!!

Test je pozitiven!!user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
30.10.2008 7:43:41   
Anonimen
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jokam od sreče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaziiiiiiiiiiiiii kok sem vesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4320
30.10.2008 7:44:54   
Anonimen
user posted image      jupija ja jupi jupi ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 30.10.2008 7:46:07 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4321
30.10.2008 7:47:11   
jazzz27
Živa...hvala jaz ne morem verjet svojim očkam...sploh ne vem kaj bi sem zmedena ko qqš....hvala ti....jokam s tabo lubica moja.

Želim ti čimprejšni plusekuser posted image !!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
30.10.2008 7:48:22   
Anonimen
JAZZZZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

ČESTITAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

srečka user posted image bravooooooooooooo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4323
30.10.2008 7:50:25   
Anonimen
bejba moja... sploh nevem kaj naj še napišem da izrazim to kar čutim ej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL dobrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz ga bom tudi dočakala ja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4324
30.10.2008 7:51:04   
beyba
jazzikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bbbbbbbbbbbbbbbbbbbooooooooooooooooooooooooooooo pppppppppppppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vidiš da se ne splača prehitro obupat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?