murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ murkica tudi pri tebi bo počasi akcija do zagreba zarad OOO-ja Pri nas je akcija tako ali tako in se čisto nič ne obremenjujemo ali je O ali je ni. Je treba vadt, d anebi pol, ko je O pozabili kako je treba . jazzz- jaz tudi še ne vem kaj bom kuhala, ker moram danes it do zdravnice. Končno sem se naročila, da bom šla po recept za mazilo, ko se mi naredi herpes. Ampak mislim, da bom potem kar na hitro spacala skupaj ene makarone, pa bo. Bo mogel dragi preživeti tudi z makaroni s kakšno zelenjavno omakico. pikicao- upam, da se problemi čim prej uredijo. Pa saj ni treba samo med O. Vidva nič ne poslušajta G, in čimbolj pogosto obiskujta Zagreb. Nikoli se ne ve. Ledenka hvala za čajček. Sonček28- Kakšen fajn vozek. To je že cela formula. Hura za nakupe. Neža- mala je pravi cukr. Živa- danes si pa ti bolj tiho. Javi se nam kaj.... murkica...te čaje lahko piješ tudi ti...nekatere jim pripisujejo čudežne moči zanositve jaz sem zaenkrat le 1 ciklus pri krvomočnici zdržala...bljak uuu vi kuriteee..lahko pridem k tebi? pri nas je tak mrzlo še nič ne kurimo..tak je to ko si peč delimo s starejšimi ljudmi, ki jim ni in ni mrzlo. Pa brezveze da pometaš dvorišče...poglej na dreve..to še bo vse dol padlo, ins pet bo potrebno pometat IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ hej polaris in murkica... murkica...te čaje lahko piješ tudi ti...nekatere jim pripisujejo čudežne moči zanositve jaz sem zaenkrat le 1 ciklus pri krvomočnici zdržala...bljak uuu vi kuriteee..lahko pridem k tebi? pri nas je tak mrzlo še nič ne kurimo..tak je to ko si peč delimo s starejšimi ljudmi, ki jim ni in ni mrzlo. Pa brezveze da pometaš dvorišče...poglej na dreve..to še bo vse dol padlo, ins pet bo potrebno pometat No bomo poskusili še s čajčki. Drugače pa sem pometla smao toliko, da se dvorišče spet vidi in da ko bo dež ne bo vse zgnilo. Pa še vsaj kakšno minuto je bilo lepo. Drugače pa sva midva z dragim začela kurit v soboto. Prvič kuriva na drva in moram priznati, da je sedaj veliko bolj toplo kot takrat, ko kuriva na olje, ker takrat veliko bolj šparava. Tako, da zdej imava pravi luksuz. Polaris- moj brat ima mešanca s temle kužkom in je najbolj prijazn kuža, ki sem ga kdaj videla. Na začetku se je prvih par mesecev od sreče vedno kar polulal, ker je bil tako vesel, da je nekdo prišel. Tako, da so pravi cortki, samo res so ogromni in človek potrebuje res ogromno prostora, da se lahko mirno gibljejo. No sej vem, da sem vas vseeno veliko pozabila ampak vas je toliko, da mi mimogrede katera uide. Vse, ki se še niste javile pa le glejte da se oglasite pri svojih borkah in malo poveste kaj se kaj dogaja. Še posebej to leti nate Oktavija. Zdaj je pa že res skrajni čas, da nam tudi ti kaj napišeš. No nekaj se mi je zmučkalo. Pa nimam pojma kaj. V glavnem moj odgovor je tisto, kar ni "poboldano"...
< Sporočilo je popravil murkica -- 22.10.2008 12:16:21 >