|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
19.8.2008 14:18:11   
ledenka
no, sem nazaj user posted image  gremo samoplačniško, naslednji teden začnem s šprejanjem. sem pa tik pred O user posted image  mislim, tile moji ciklusi so user posted image  neredni zadnje cajte.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 326
19.8.2008 14:23:01   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

no, sem nazaj user posted image  gremo samoplačniško, naslednji teden začnem s šprejanjem. sem pa tik pred O user posted image  mislim, tile moji ciklusi so user posted image  neredni zadnje cajte.

Super ajsi,

odlična novica, zdaj bomo pa zate navijale kot nore!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 327
19.8.2008 14:29:54   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

uuu ajsika super......zasedenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 328
19.8.2008 14:32:29   
aqua77
ajsi, a samoplačniških pa nima več ak kaj? a ni tako, da tebi pripada samoplačniškiuser posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 329
19.8.2008 14:36:51   
ella.
oooo, punce...čisto ste zignorirale moje vprašanje...sej...prav mi je, kaj pa drezam tja, kamor ni treba.
Držite se in zmagajte na svoji poti do svojih srčkov.

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 330
19.8.2008 14:39:04   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

ajsi, a samoplačniških pa nima več ak kaj? a ni tako, da tebi pripada samoplačniškiuser posted image

akvi samoplačniški pripada vsaki in jih ima kolikor hočešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  si mislila na koncesijo?user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 331
19.8.2008 14:41:32   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

oooo, punce...čisto ste zignorirale moje vprašanje...sej...prav mi je, kaj pa drezam tja, kamor ni treba.
Držite se in zmagajte na svoji poti do svojih srčkov.

jaz te ne ignoriram....samo ne znam odgovoriti na tvoje vprašanje...žal. Na srečo mi še niso kaj takega napovedali in ne sekiraj se zaradi tega, če ti g. ni namignil, da kaj takega obstaja.....

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 332
19.8.2008 14:42:09   
ledenka
aquica user posted image  na koncesijo ima malo postopkov do konca leta. jih hrani za tiste, ki so prejšnjega plačale.

sicer imam na ZZZS še 5 postopkov, ampak kaj mi to pomaga, če lahko naslednjega komaj čez kake pol leta koristim... in leta tečejo, pri skor 35 se moram kar podvizat user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 333
19.8.2008 14:42:56   
Serendipity

Punce, živjo, nekaj me zanima, kar ni čisto iz te teme, a lahko?

ok, pa bom ;): berem veliko o materničnih pregradah pa me zanima, ali tega G na preventivnih ginekoloških pregledih ne vidi? Seveda z UZ?
Obstajajo za to kakšni posebni pregledi? Mi je namreč čudno, da ful punc šele takrat, ko jim ne uspe takoj zanosit, od G zve, da ima pregrado in da je to morda vzrok. Me je strah tega.

Hvala vsem!!!

No, meni je na Uz tik pred O moja G omenila pregrado, ko pa sem bila na UZ v MB-ju (tudi tik pred O oz v času O) pa ni omenila ničesar. Tudi pregled HSG ni pokazal nobene anomalije, tak da - ne vem user posted image

ps: m apunce so/smo čveke pa hitro kaj izpustimo, itaq da si dobrodošla user posted image pa ''naša'' user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 334
19.8.2008 14:44:32   
Serendipity
ajsi - You go girl! Wish you the best of luck!

oktavija - držim pestke za jutri!

Vsem ostalim pa velik objemček.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 335
19.8.2008 14:47:50   
ledenka

Punce, živjo, nekaj me zanima, kar ni čisto iz te teme, a lahko?

ok, pa bom ;): berem veliko o materničnih pregradah pa me zanima, ali tega G na preventivnih ginekoloških pregledih ne vidi? Seveda z UZ?
Obstajajo za to kakšni posebni pregledi? Mi je namreč čudno, da ful punc šele takrat, ko jim ne uspe takoj zanosit, od G zve, da ima pregrado in da je to morda vzrok. Me je strah tega.

Hvala vsem!!!

sem pozabila na tvoje vprašanje, oprosti!

torej, pregrada se vidi, ampak samo nekaj dni v ciklusu - mislim, da takoj po M. ne vem, a se vidi na vsakem UZ, mene so gledali z nekim posebnim 3D user posted image  (in ugotovili, da nimam pregrade). ko nekaj časa ne moreš zanosit, takrat ti večina G komaj prvič naredi UZ, vsaj meni so ga prej ene 2x, ker pač nisem imela težav.

tudi pregrada ni nič takega, da bi te moralo bit strah - negativno vpliva samo, če se zarodek vgnezdi na pregradi, ker sledi SS, je pa za to precej majhna verjetnost.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 336
19.8.2008 14:50:54   
Serendipity
Da ga ne izgubimo ....

• user posted image Borke na dieto user posted image

4.8.2008        11.8.2008         18.8.2008      25.8.2008

jazzz27      5kg
    Se*             5kg         user posted image                 - 1user posted image
    Oktavija     21kg       20,5 kg
    kleja           20 kg      17 kg
    Fargesia     10kg
    gigi1            5 kg
    pikica36      5 kg
    ledenka       10 kg
    user posted image      

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

• Neposredna povezava do sporočila: 337
    19.8.2008 14:55:27   
    jazzz27
    user posted image Se*user posted image user posted image user posted image ....oooooooooooo...ena kilca.....user posted image ...super, čestitam!!! A si ti tudi včeraj začela?user posted image user posted image user posted image

ledenkica...čaki a tebi je pa spet za snifat dal?

Neposredna povezava do sporočila: 338
    19.8.2008 14:58:34   
    jazzz27

jazzz27      5kg         user posted image                     user posted image
    Se*             5kg         user posted image                 - 1user posted image
    Fargesia     10kg
    gigi1            5 kg
    pikica36      5 kg
    ledenka       10 kg
    user posted image      

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

• Neposredna povezava do sporočila: 339
    19.8.2008 14:58:41   
    ledenka
    jaz prejšnjič nisem snifala user posted image  bom tokrat. upam, da ne bo preveč grozno, ne maram zadev v nosu user posted image

(odgovor članu jazzz27)
    Neposredna povezava do sporočila: 340
    19.8.2008 14:59:23   
    Serendipity
    IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

user posted image Se*user posted image user posted image user posted image ....oooooooooooo...ena kilca.....user posted image ...super, čestitam!!! A si ti tudi včeraj začela?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Pssssst. Vmes je bila huda (res huda) oblika PMS-a in killerskega navala ubijanja sladkega. Aja, pa še vago sem si nabavila komajprejšnji teden. Ampak več kot 1 mini kilogramček pa ziher ni šel dol user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu jazzz27)
    Neposredna povezava do sporočila: 341
    19.8.2008 15:01:31   
    aqua77
    IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

akvi samoplačniški pripada vsaki in jih ima kolikor hočešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  si mislila na koncesijo?user posted image

sem spet ms.Blond.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mal delam mal pa na RR skačem pol pa je kar je.... moj intelekt je očitno na user posted image .....user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
    Neposredna povezava do sporočila: 342
    19.8.2008 15:13:33   
    jazzz27
    ajsi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..pa kaj je z mano...pa res nisi mela ti nič v nosu prejšnji postopek al si samo rekla, da ti ni nič za v nos vtaknit?user posted image user posted image

Se*....saj ne bom nikomur govorilauser posted image user posted image ....pa le preveri, če je vaga naštimana prav....da ne bo do kake napačne informacije prišlouser posted image user posted image user posted image ...meni danes samo glava 50 kg tehta....se mi zdi, da lubenico okol nosimuser posted image user posted image user posted image ...vode je pa itak zmeraj za tolko notuser posted image user posted image user posted image user posted image

akvi....ti je oproščeno....te razumem...moraš kake italjane pedenat....user posted image

(odgovor članu aqua77)
    Neposredna povezava do sporočila: 343
    19.8.2008 15:16:44   
    ella.
    Hvala Jazzz, Se...ty, ledenka, zlate ste, ste me čisto pomirile, ker sem bila že mal presra...čkana user posted image

Super ste!

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu jazzz27)
    Neposredna povezava do sporočila: 344
    19.8.2008 15:47:52   
    Fargesia

jazzz27      5kg         user posted image                     user posted image
    Fargesia     10kg        user posted image                    user posted image
    gigi1            5 kg
    pikica36      5 kg
    ledenka       10 kg
    user posted image      

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu jazzz27)
  • Neposredna povezava do sporočila: 345
    19.8.2008 15:59:25   
    jazzz27
    ooo fargi...kak je blo v toplicah?user posted image

(odgovor članu Fargesia)
    Neposredna povezava do sporočila: 346
    19.8.2008 16:15:07   
    oktavija

Oktavija     21kg       20,5 kg              user posted image
    Fargesia     10kg        user posted image                    user posted image
    gigi1            5 kg
    pikica36      5 kg
    ledenka       10 kg
    user posted image      

[/quote]

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Fargesia)
  • Neposredna povezava do sporočila: 347
    19.8.2008 16:16:55   
    sonček33
    Moji novi trebušček je v albumu.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 348
    19.8.2008 16:20:17   
    jazzz27
    IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

razlika je očitna!!! user posted image user posted image user posted image  lep trebušček!!

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 349
    19.8.2008 16:22:06   
    Serendipity
    IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Oooooo... Kak je kjutani! Res je sladek sunshine!  Jaz sem tak vesela zate!

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 350
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
    Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
    Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?