|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
18.8.2008 20:27:20   
beyba
Oila babnice joj kolk ste pridne, že na tretjem deluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   jst sem se zataknila nekje na 190 prejšnjem delu...Ne mi zamerit nimam čist nič časa...Me Ela zaposli 24 ur na dan, pa mal še očka, ....  Pa zdej sem full mal doma, ker mi gre tašča naživce tko da je za znort. V vse se vtakne... Pa itak  je z otrokom nekaj narobe ker joka, pa premal jo ven vozimo, pa kar na sončka gremo(po šesti uri zvečer za 10 minut) in to brez klobiučka, pa nebi jo smel po naročju nosit, ker bo mela čist zanič hrbtenico. Pa moram ji dajat obvezno d3, pa vitamine pa...dala mi je knjigo o otrocih iz leta 1971 kako naj skrbim zanjo pa itak podčrtano kako je prav da delam z njo, pa za vse obiske ve kdaj pridejo pa kdaj grejo pa kolk ma kdo otrok pa....  Tko da zdej kadaar mojega ni doma tut mene ni in hodim med tednom k staršem in sem od zjutraj pa do ene 6stih zvečer doma...Tko da vam bolj mal sledim...

Kar se tiče srečanja bi vas prišla mal pokukat če bo kje tko da bova z Elo lahko obe priletele....  Špeka spporoči mi na mobitel

Zdej se pa moj zmajček tko dere in rjove da bo ob glasilke pa oči že mal obupan zgleda....

Lp pa se oglasim koj ko se bom lahko...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 276
18.8.2008 20:28:27   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sem pridna, sem si kar korencek ocistla user posted image  zdaj grem pa se na limonado user posted image  

pridna! Ampak, a misliš, da bi tvoja limonada imela kaki vpliv na pH tvoje sluzi? A misliš, da bi ratala ubijalska? user posted image  Ajsi, sem čist not padla v borbo I in se tolk nasmejala..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 277
18.8.2008 21:07:46   
beyba
Evo Ela skori spančka ...

Sonček da ne pozabim sem poslikala košek po dolgem in počez na ZS mi pošlji mail pa ti pošljem slikice če si bosta z mamo lahko kaj pomagali.

Erin na hitro sem preletela tretji del...joj kolk maš luštkanga fantka tako srčkan je...pa kolk ma laskov... moja tašča bi sigurno rekla da te je celo nosečnost zgaga peklauser posted image user posted image user posted image user posted image  

Lunči...A kar poroko že planirate tukaj gor..lepo....upam da se bosta Ela in Tiln tut kaj zmenla...mame nimamo nič pri tem kaj si otroci zberejo, gleed na to da smo pa iz gorenjske pa itka nikol ne vešuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim sem pozabla  poslati velik objem in poljubčka...Dobrodošlia novim članicam...jst lahko začnem spet sexsat je v četrtek rekkla ginekologinja...Zdej morm pa spet letet, ker oči pomoje šipa elo ker se že epet dere ko  jesiharuser posted image user posted image user posted image

Pa pše na elektr. bančništvo morm it položnice plačat, drugač me bojo zaprli, kaj pa bo ela brez mami...Aja noga nič bolš mam še vedno eno nogo kot slon...

Zdej pa res morm it če neuser posted image bomo vse sosede zbudil...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 278
18.8.2008 21:24:54   
LuNa73
oooooooooooo beyba, lepo da si se oglasila.... dej se poacjti ti s to nogo, no user posted image . Drgač pa, a mi ne bi dobil kake nove fotke od male bejbike user posted image . Kar se pa tašč in nasploh (bolj kot ne) starih ljudi tiče... so pametni ko sto hudičev... a pol tega kar tumbajo mladim mamicam, same niso delale...jah, hočjo zdej nadoknadituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Veš kaj, vzami to tko, da pač ona misli da je tko prav (ti itak nardiš po svoje) in s tem hoče le najboljše tvoji malčici in tebi user posted image .

Kar se pa ohceta tiče... ja lepo gre z lepim.... user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 279
18.8.2008 21:49:19   
KAHLO
oh stare znanke!!user posted image user posted image

Mi je oktavija pr septembrkah kr pošteno na vest potrkala, sem mogla takoj pršibat, sam od kar nisem več v službi mam full problem prit do tega interneta, oz. sem odvisna od milosti in nemilosti svojegauser posted image

Skratka midvi z malo sva še zmeraj v enem kosu, čeprav mi ginekologinja grozi da me zna vsak čas presenetit, ker je že na štartni poziciji, glede na to da imam  rok 4.9. ....je ona nabrala že 3200 g, tak da nevem a bi rada pet kilska prišla na svetuser posted image user posted image user posted image user posted image  jaaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooo meni.......
no sicer sem si pa sama kriva ker sem si že od nekdaj želela buckastega bebija....zdaj pa ga bom več kot očitno dobilauser posted image user posted image user posted image
Zdaj imam vse že za našo malčico pripravljeno, samo jaz se še moram spravit v red......da bom šla lepa v rim in bom lepa zdihovalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  samo nimam pojma kdaj, jutri moram na pregled pol pa spet na štajer, ker moj predragi oče za vikend praznuje abrahama, in morma s sestro še pripravit celoten program, upam samo da me ne bo tam kaj presenetilo in bom  na koncu kar lepo v M. Soboti rodilauser posted image user posted image user posted image  no sicer pa me ne bi prav nič motlo, bi pa mela malo prekmurkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Erin, Beyba, vidvi sta verjetno že čist ufurani v to mami varianto.....upam da bo meni tud ratalouser posted image user posted image

Lunca (mentorica.....a maš kake napotke za frišne mamiceuser posted image ) ,jazzikaaaaaa ( oh ti moja jazzika....midve ša mava en date), Oktavija in Ledenka........sam ne se pustit....tem user posted image user posted image user posted image user posted image  prej ali slej vaju bodo zadeli, murkica pa ti kako si ti kaj?!?!.....joooooooooooooooooj, pa še vse ostallleeeeeeee......moram it malo nazaj prebrat, da vidim če še sploh kako poznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

UPam da ste vse skrajno lepo, in uživate ..... evo zdaj pa moram spet it odtočit, meni bi blo res najbolje da si bi eno kahlco na ritko prvezala, klko moram jaz hodit lulat!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 280
18.8.2008 22:10:26   
LuNa73
KAHLCA, si me nasmejala do solz... dans že dugič user posted image . Pa ZS te čaka! Mislim da kr dva!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 281
18.8.2008 22:26:27   
benika
Pogrešam Špelko!!!!

Je bila na dopustu v Švici. Pride kmalu!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 282
18.8.2008 22:40:47   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Pogrešam Špelko!!!!

Je bila na dopustu v Švici. Pride kmalu!

Je že nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 283
18.8.2008 22:53:13   
spelka12
Hewooow. I m baaack. Deutche sprache ist nicht so schweruser posted image . Mal sem se pa naučila oz.ponovila jezik. Grrrr sovražim nemščino.
Najprej prvo kot prvo lepo pozdravljene miška73, lučka25, (jest sem tud kranjčanjka)user posted image , nf, skuštrana suzi,  še tukaj na novi temi in seveda sulfinija (tebe sem še posebej vesela).
oktavija waw kako lep seznam vseh stvari in dogodkov. Res si se potrudila user posted image . Super si. Dolžnost opravila in poklikala policaje v mestuuser posted image
Sulfinija kako si? Sem ti rekla, da bo vse ok s kariotopomuser posted image . Sporoči ko dobiš izvide.
žižika a ti si tud uletela user posted image user posted image ? Jupiiii. Bomo navijale septembra za tebe.
ajsika enako pri tebi, sexi policaji so poklikani.user posted image
lunčika user posted image user posted image user posted image  ti že veš zakaj
erin kolk je pa naš nečakec leeeep. Pravi cuker. Komaj čakam, da ga vidim.user posted image
aqua jao. Upam, da bo vse ok pri odščipu. Držim pesti, moj smajli si pa grize nohte zarad tebe.

vidim, da ste borbo začele z lepimi slikami. Se mi že cedijo sline po bučkah (pa ne po tistih zelenjavnih user posted image ). pa ajsika, ti me tud nikoli ne razočaraš. Jami koktejli. Ups morm poslat, da mi ne zbriše.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 284
18.8.2008 23:05:50   
miska73
Čau špelka, lepo te je spet videti in brati.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 285
18.8.2008 23:29:11   
spelka12
fargi - U got mail (private mail)user posted image  
neela in penca za vaju pa ena user posted image  za dobrodošlico. 
jazzzika a si me misala a ne? Danke, danke, danke...user posted image
kleja a tvoj zeko pa še kr svoja jajca ožema user posted image user posted image user posted image . ojoj vidim, da si danes mal žalostna. Juba moja sej bo bolj. Bebice bojo pršle do nas nč bat, sam zagrebst se bova mogle preden jih razprodajo. user posted image user posted image
murkica lepo se imej v Egiptu. Pa mal sonca prinesi domov, tuki je mraz. Brrrrr.
lučka25 men so jajčka zrasla v enem tednu. Njaprej nč pol pa ko naj kura - jajček pr jajčku. Nč bat.
sonček85 še tukej čestitke za user posted image . Jupiiiii user posted image user posted image
oktavija čestitke za 4 zvezdice user posted image user posted image
sonček33 moj kako si nosečka? Prav rada bi vidla tvojga bušija v živo. Ko sva se vidle zadnjič si bla še tkooo suha.
ajsika a jutr že k reškotu? Pozdravi ga pa fprašej, če bo z novim letom kej radodaren s postopki. Če bo me kr vpiš na seznam ampak tko, da ne bo vidu user posted image .
beyba ko se zmenmo za kraj srečanja in uro sigurno dobiš sms, še prevoz, če ga boš rabila, pa varuško za Elo (jest bi, jest bi...)....
mišika73 čaw nazaj - smajlikimaha. A sva edine tuki gor?

kaj a zdej ko lahko čvekam pa ni nobene razen mišikeuser posted image . Škoda, da ne znam telih slikic božanskih tipčkov gor limat. Sigurn bi vse priklicala z enmu blond kratkolascam z radiatorčki in brez tiste nadležne brisače okol njegove spodnje bučeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 286
18.8.2008 23:40:23   
spelka12

user posted image  user posted image user posted image

BORKE ZA user posted image :

• Oktavija - CE - čaka na 2.IUI -  (RD 21.5.1980)
  • Jazzz27 - xx - 1.IVF/ICSI - čaka financ ministra
  • Murkica - LJ - (RD 21.12.1984) 
  • Ledenka - LJ - čaka na 2.IVF
  • Beyba - KR - srečna mamica male ELE user posted image
  • Spelka12 - KR user posted image user posted image - gre v nove boje
  • Erin - KR - srečna mamica malega Tilna user posted image   
  • Sonček33 - KR - srečka nosečka user posted image  PDP 27.1.2009
  • Hmm - ŠTAJERSKA - srečka nosečka user posted image
  • Fargesia - LJ -user posted image gre v nove boje  (RD 14.7.1982) 
  • Polaris - MB -(KROG?)- jolly še ni vnovčen user posted image    
  • LuNa73 - CE/MB - ????
  • Vita80 - xx - biomedicinska pomoč
  • Spps - Sl.konj.srečka nosečka user posted image  PDP??????
  • Matt - KK- srečka nosečka user posted image  PDP ???????
  • Serendipity - Prekmurje - čaka pošto iz MB
  • aqua77- KP - 15.krog
  • kleja-13. krog
  • sonček85 - srečka nosečka user posted image  PDP ???????
  • pikica36 user posted image  - koroška - v nove boje 
  • Živa25- Lj, ?? krog
  • trinity- srečka nosečka user posted image PDP 14.3.2009
  • Sulfinja- user posted image user posted image - gre v nove boje
  • miska73 - CE - čaka na 1. IVF
  • lučka 25 - KR - 1. IVF
  • gigi1 - 2.ICSI - septembra v nove boje
    user posted image   user posted image user posted image  user posted image     user posted image  user posted image  user posted image user posted image  

Smo vesele in se močno borimo za naše biserčke user posted image !!! 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Evo punce. Mal sem posodobila seznam. Če sem kej oz. katero pozabila popravite al pa napište kaj je za popravt. VAŽI? Tiste, ki se niste prijavile niste na seznamu, ker ne vem a si to želite al ne. Vas pa z veseljem dopišem.        

< Sporočilo je popravil spelka12 -- 18.8.2008 23:41:20 >

(odgovor članu Serendipity)
  • Neposredna povezava do sporočila: 287
    19.8.2008 6:59:23   
    gigi1
    Jutro pupike.

Može kavica? Sem vam jo kar v pojstlco prinesla

user posted image

Špelči si back!!! Sem te tolk vesela  user posted image

Lunca ti jih maš pa res za ušesom. Prav veselje te je brat user posted image  user posted image  user posted image

Ajsika dobro opravi danes user posted image

Naj bo danes res prekrasen dan in izvemo še kakšno tako dobro novičko kot včeraj od Sončka

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu spelka12)
    Neposredna povezava do sporočila: 288
    19.8.2008 7:42:14   
    Anonimen
    Hvala za kavico. Je prav pasala!! Se zmenimo čez kakšno urico še za eno??user posted image user posted image Ker samo ena danes ne bo dovolj, da se bom dokončno zbudila. user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
      Neposredna povezava do sporočila: 289
    19.8.2008 8:00:22   
    neela
    Dobro jutro! Pri klomifenkah sem bila kuharca današnje jutranje kavice jaz, tako da sem bom pa tlele kar pustila postrečt....user posted image ...gigi - kar 'udari'...kaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvaaaaaaaaa....user posted image

Ja, špelka nas je tako lepo prišla pozdravit, da se ne morem upreti, da še tle malo dvignem voljo in optimizem....če ne drugo pa z novim avatarjem...user posted image user posted image ... Vidim pa tudi, da je tle končno en seznam, kamor pašem in po statistiki prav nič ne štrlim ...pri upajočih, so same v mušji kategoriji...user posted image user posted image user posted image ..., ki jo NE čakajo 1. 2....krog. Torej, če me vpišete v vaš seznamček...sem z Dolenjske, za nama je 26. krog in greva v jeseni na OBMP (verjetno bova šla kar po vrsti najprej z IUI-jem).

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 290
    19.8.2008 8:01:22   
    ledenka
    jutro user posted image  

sem sanjala Reskota in spike v rito user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 291
    19.8.2008 8:05:07   
    neela
    ledenka user posted image user posted image user posted image upam, da so bile prijetne sanje in ne nočne more... Kako pa se je končalo? Z user posted image ?

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 292
    19.8.2008 8:09:39   
    miska73
    gigi hvala za kavico, sam si bla že mal pozna za v posteljo.

špelka, slikce od tipčkov nalimaš tko, da greš na tole stran:
    http://www.slikomat.com/
    naložiš sliko , izbereš velikost 445x334 (da ni prevelika)
    potem pa skopiraš kodo za forume, ki ti jo izpiše...
    in jo prekopiraš v tvoj post.

To seveda pali samo, če imaš slikce tipčkov pri sebi...user posted image

Vidim pa tudi, da je tle končno en seznam, kamor pašem in po statistiki prav nič ne štrlim ...pri upajočih, so same v mušji kategoriji... ..., ki jo NE čakajo 1. 2....krog.

Ja, je men tudi to fino, da se bolj domače počutim.  Čau neela, te grem pozdravit k klomifenkam...

< Sporočilo je popravil miska73 -- 19.8.2008 8:13:17 >

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 293
    19.8.2008 8:11:44   
    ledenka
    neela, tvojemu avatarcku se pa vedno nasmejim user posted image  sanje so kar pri spikah ostale. te bomo dodale v seznam user posted image  

spelciiiiii user posted image  hast du einen kleinen Schweizer mitgebracht? user posted image  

gigica, hvala za kavico user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu neela)
    Neposredna povezava do sporočila: 294
    19.8.2008 8:13:23   
    ledenka

user posted image  user posted image user posted image

BORKE ZA user posted image :

• Oktavija - CE - čaka na 2.IUI -  (RD 21.5.1980)
  • Jazzz27 - xx - 1.IVF/ICSI - čaka financ ministra
  • Murkica - LJ - (RD 21.12.1984) 
  • Ledenka - LJ - čaka na 2.IVF
  • Beyba - KR - srečna mamica male ELE user posted image
  • Spelka12 - KR user posted image user posted image - gre v nove boje
  • Erin - KR - srečna mamica malega Tilna user posted image   
  • Sonček33 - KR - srečka nosečka user posted image  PDP 27.1.2009
  • Hmm - ŠTAJERSKA - srečka nosečka user posted image
  • Fargesia - LJ -user posted image gre v nove boje  (RD 14.7.1982) 
  • Polaris - MB -(KROG?)- jolly še ni vnovčen user posted image    
  • LuNa73 - CE/MB - ????
  • Vita80 - xx - biomedicinska pomoč
  • Spps - Sl.konj.srečka nosečka user posted image  PDP??????
  • Matt - KK- srečka nosečka user posted image  PDP ???????
  • Serendipity - Prekmurje - čaka pošto iz MB
  • aqua77- KP - 15.krog
  • kleja-13. krog
  • sonček85 - srečka nosečka user posted image  PDP ???????
  • pikica36 user posted image  - koroška - v nove boje 
  • Živa25- Lj, ?? krog
  • trinity- srečka nosečka user posted image PDP 14.3.2009
  • Sulfinja- user posted image user posted image - gre v nove boje
  • miska73 - CE - čaka na 1. IVF
  • lučka 25 - KR - 1. IVF
  • gigi1 - 2.ICSI - septembra v nove boje
  • neela - Dolenjska, jeseni v OBMP, 26. krog
    user posted image   user posted image user posted image  user posted image     user posted image  user posted image  user posted image user posted image  

Smo vesele in se močno borimo za naše biserčke user posted image !!! 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     

(odgovor članu spelka12)
  • Neposredna povezava do sporočila: 295
    19.8.2008 8:16:48   
    sonček33
    Se* dobro jutro, je migrena šla svojo pot?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 296
    19.8.2008 8:35:17   
    beyba
    Oila punce moje ...

Špelči lepo da misliš name da bom dobla sms ker sem res mal tuki gor...

Sonček če rabiš slikice koška, rabim mail....
    CA joj kolk gre hitro a ne...ravno kar sem bla naa tem mestu kjer si ti zdrj, pa moja mala pikica dopolnjuje že deveti teden...Jo kličem moj mali mišelinko ..sva tolk fletne, ker sva obe taka buhtlčkauser posted image user posted image user posted image user posted image   zdej sem računalnik prižgala ke moj otrok spi. Pa grem stavit da se bo full hitro zbudla. Že včeri je mela preblisk in je spala do osmih....Evo se pozna da jo jke včeraj oči okrog nosil do pol polnoči, ponavadi ob pol desetih spi , pa bo zdej zgleda not prinesla...Sej mene pa joške bolijo pa komi čakam da se zbudi...iz ene ni vlekla že od včeraj zvečer(9-ih) je trda ko kamen. Drugače pa smo glavne krčke pregural...Tko da miško še vedno cartamo full(še namesto vas-ji včasih rečem no zdej te pa namest jazzike, pa zdej namest ledenke, pa za špelko....cartam namreč pa pripopam kakega lubija), sam jokamo pa ne več tolk...sam včasih še. Aja pa v avtu v lupinci obvezno...sem naredila napako pa jo ene dvakrat ven vzrela ko je jokala, zdej pa misli da lahko pa me mal trenira,kera je močnejša....

A neki se je začel oglašat varuška...Grem gor pogledat če bo to pretegovanje obroodile sadove, da se mal spraznejo melkarne....

Slikice bojo nove kmal...Ma mami tolk mal časa ampak se bo potrudla...

Vsem lep dan , pa mogoče zvečer če bo čas pridem pozdravit...ne preveč naklofat potem mam preveč delauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 297
    19.8.2008 8:54:54   
    neela
    IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

neela, tvojemu avatarcku se pa vedno nasmejim user posted image

user posted image user posted image user posted image that's me Leclerc.....user posted image ....samo ne vem, zakaj so mi narisali zeleno krilco, ko pa zelene barve na maram... Me pa že desna noga malce boli, k samo to treniram - bom morala položaj menjat... user posted image

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 298
    19.8.2008 9:01:44   
    miska73
    Nč, jst nucam enga tipčka... pa ga bom kr sama prilimala...
    Spet je en iz reciklaže, ampak nimam novih...
    upam, da bo zalegel

user posted image

(odgovor članu neela)
    Neposredna povezava do sporočila: 299
    19.8.2008 9:05:39   
    pikicao.
    miska vavavavuuumm

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 300
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
    Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
    Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?