|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
19.8.2008 9:07:17   
miska73
O, pikicao.... vidim, da še ni nč bolš... še kr maš obvezano glavo pa še kr se ti suče... a še nisi dobila vrtoglavice user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 301
19.8.2008 9:38:40   
pikicao.
kako se mi pa naj ne vrti ce take tipcke gor dajes user posted image user posted image user posted image

dobr je ni kaj, sej mam jz tud en par takih, sam k mi jih ne porata prlimat user posted image
ampak ni panike bom pa tvoje bl gledala, hihiih
in miska kako smo user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 302
19.8.2008 9:41:41   
ledenka
jeeee, kar limajte tipčke, kar limajte user posted image  jih z veseljem pogledam!

danes je pa tako zatišje tule na šihtu user posted image  prav fino je!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 303
19.8.2008 10:36:10   
jazzz27
Dan!!

Je kaj novga? PA 13 STRANIIII!!!!user posted image

Ledenkica vso srečo dans in saj veš kaj ti je naloga!!user posted image

Jaz pa šibam naprej!!!!!

Lep dan....

aja mojim borkicam en velik big HUUUUGGGG!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 304
19.8.2008 10:48:51   
oktavija
Čao lubike moje!!!

Mal fejst sem v gužviuser posted image  pa se redkeje javljam....
NO MOJ RAPORT:
Včeraj bila v MB kot že veste, včeraj sem se prvič pičila samauser posted image  da sem si dala STOPKO in jutri grem na IUIuser posted image ... Zaenkarta je vse ok... zanima me če je katera imela kake težave po stopki, saj jih jaz imam sem nevem ali je od pikice ali kaj druga ( slabost in boleč trebuh...)....

Nevem če bi kak dan v naslednjem tednu ostala doma..čeprav pravijo vsi, da naj se obnašamo kot da se nič ne dogaja v našem telesu in živimo normalno kot vsak dan....user posted image

Lep dan vam želim!!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 305
19.8.2008 10:55:50   
ledenka
oktavija user posted image  za stopko! ne pozabi, da vsebuje ßhcg, tako da kakšna slabost ni izključena. da o živčkih niti ne govorim, ni čudno, da se malce slabše počutiš!

jazzzika, hvala hvala! bom poročala takoj, ko pridem nazaj!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 306
19.8.2008 11:08:51   
Anonimen
oktavija, bravo za stopko!!! user posted image     user posted image      user posted image     user posted image  Držim pesti, da bo jutri zate srečen dan.user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 307
19.8.2008 11:11:50   
Sulfinija
Oktavija,naj bo jutrišnji IUI uspešen.Mislim nate!!!

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 308
19.8.2008 11:18:39   
oktavija
Ledenka dobro opravi danes!!!user posted image user posted image user posted image

Aja pa še tole.... a misliš da bi morala kak dan ostat doma???

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 309
19.8.2008 11:21:13   
matt
oktavija nisem bila na tekočem, ampak bravo punca user posted image user posted image user posted image verjamem da bo uspelo...jaz bi ti kar priporočala, da si potem doma, odvisno kaj delaš. Mene je dal moj G zdaj, ko sem nepričakovano zagledala + kar 1 mesec na bolniško, seveda sem ga debelo pogledala, samo zato da ne bom pod stresom?!... ma je pravi car! Da ste videle kako je bil vesel zame. Na UZ sem videla svojo pikico, če pa je OK se še ni videlo, ker je seveda bilo prezgodaj.

bravo sonček 85user posted image user posted image user posted image user posted image

ostalim pa lep pozdravček, pa da bi bile srečne kot sem jaz...
hvala tudi za številne čestitke...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 310
19.8.2008 11:26:08   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Ledenka dobro opravi danes!!!user posted image user posted image user posted image

Aja pa še tole.... a misliš da bi morala kak dan ostat doma???

ostani doma na dan IUI in morda še naslednji dan, če se boš tako počutila user posted image  po IUI ni neke sile, ker to na srečo ni poseg v telo kot IVF. čisto sama boš videla, kako bo, če boš utrujena, ker konec koncev stres utruja. je pa odvisno tudi od tega, kako rada hodiš v službo in kako rada si privoščiš nekaj prostih dni. če se ti zdi, da rabiš dopust, ostani morda doma do konca tedna, tako da si do nedelje fino odpočiješ. če ti služba ni muka, pojdi tja v četrtek. in seveda, če ne dviguješ zadev, ni problema user posted image  

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 311
19.8.2008 11:54:27   
aqua77
Jutrčka punce,

mam gužvo, tak da vas sam pozdravim na hitro!! user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 312
19.8.2008 12:01:54   
ledenka
ajd bejbe, grem jaz zdaj user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 313
19.8.2008 12:38:12   
jazzz27
Sploh nisem videla...kap me bo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček85

nosečka!!!!!!!!!!!!! Bravo punca!!!!!!! Mah končno se je začelo mal premikat...kaj se to pravi....danes sem razmišljala pa kaj bomo me koke kako novo nosečko na seznam gor prpopale al ne!!!?? Sploh ne vem kdaj sem falila novičko, da si nosečka....(res pa je, da zadnje dni nisem tako pridkana na RRju)

joj, želim ti vse naj naj...naj ti nosečnost poteka brez težav in naj bo polna radosti in lepega pričakovanja!!! Bravo! Čestitke!!!!

Aja, btw...s tvojim user posted image  bova skupaj praznovala RD!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 314
19.8.2008 13:03:35   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

spelciiiiii user posted image  hast du einen kleinen Schweizer mitgebracht? user posted image   

Nč nisem kleinen Schweizeren machen. user posted image user posted image user posted image  Izcedek je še tu pa neče it, porkašpinčič. Dokler ne izgine se bom zaprla v sobo da bom v osami, skrita pred pohujšljivimi zadevami in pred mojmu dragemu.
ajsika a ti pa take lepe sanje? A te je reško špikov a si se mogla sama revica? Danes držimo pesti za tebe a ne? Že tiščim prstke skup.
žižika jest sem tud vesela, da si pri nas - smajlikiteobjemainnočespustit.
KAHLO še čist malo, mejčken, bischen, un poco....pa boš mela štručko pri sebi.
oktavija za jutri držim pesti na nogah, rokah, še jezik bom skup zrolala če bo pomagal. Veliko sreče piška.
matt nosečkica naša kako?

Tiste ki hujšate, jest se ne grem veeeeeeč.user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem se ustavla pri +3 kilah. Bom vas vseen spodbujala ampak jest grem rajš na sladoled kot tečt. Bom rajš pozim probala z aerobiko.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 315
19.8.2008 13:14:50   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ajd bejbe, grem jaz zdaj user posted image

Ajsi navijam zate !!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 316
19.8.2008 13:15:00   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Tiste ki hujšate, jest se ne grem veeeeeeč.user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem se ustavla pri +3 kilah. Bom vas vseen spodbujala ampak jest grem rajš na sladoled kot tečt. Bom rajš pozim probala z aerobiko.

špelka moja...lahko prideš k meni na sladoled, sem ga včeraj kupilauser posted image user posted image user posted image ....boš imela fino aerobikouser posted image user posted image user posted image

Meni tudi ne uspeva glih najbolše....sem rekla, da ne bom več nič kaj dosti jedla....pa mi ne rata glih najbolje....včeraj so bli pičiči, pa še pohani šnicli...kaka je to kombinacijauser posted image ....danes sem pa belo kavo spila in se mi vrti ko user posted image ....mogoče zato, ker nisem žše nič papcalauser posted image  in je nisem navajena....dopinguser posted image user posted image user posted image

oktavija....a se da sploh še kaj zrolat? Mislim, da je špelka že vse možne variante napisala in zrolala...tako da se ji pridružimuser posted image ....držim pesti!!!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 317
19.8.2008 13:16:28   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

špelka moja...lahko prideš k meni na sladoled, sem ga včeraj kupilauser posted image user posted image user posted image ....boš imela fino aerobikouser posted image user posted image user posted image

Meni tudi ne uspeva glih najbolše....sem rekla, da ne bom več nič kaj dosti jedla....pa mi ne rata glih najbolje....včeraj so bli pičiči, pa še pohani šnicli...kaka je to kombinacijauser posted image ....danes sem pa belo kavo spila in se mi vrti ko user posted image ....mogoče zato, ker nisem žše nič papcalauser posted image  in je nisem navajena....dopinguser posted image user posted image user posted image

oktavija....a se da sploh še kaj zrolat? Mislim, da je špelka že vse možne variante napisala in zrolala...tako da se ji pridružimuser posted image ....držim pesti!!!!

tudi jaz se pridružujem držanju pesti!!! user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 318
19.8.2008 13:22:35   
jazzz27
hej akvica...kako si ti? Kaj je novega??? Si že dobila kak izvid, napotnico????

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 319
19.8.2008 13:27:56   
aqua77

hej akvica...kako si ti? Kaj je novega??? Si že dobila kak izvid, napotnico????

nč novga.... vse po staremuser posted image user posted image user posted image   sam mal več dela v službi, pa ne morem vsega komentirat, kar bi rada.... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 320
19.8.2008 13:40:24   
aqua77
Jazzzika, kako pa pri vas kaj stanje? Mislim psiha pa to... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 321
19.8.2008 13:42:21   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: matt

oktavija nisem bila na tekočem, ampak bravo punca user posted image user posted image user posted image verjamem da bo uspelo...jaz bi ti kar priporočala, da si potem doma, odvisno kaj delaš. Mene je dal moj G zdaj, ko sem nepričakovano zagledala + kar 1 mesec na bolniško, seveda sem ga debelo pogledala, samo zato da ne bom pod stresom?!... ma je pravi car! Da ste videle kako je bil vesel zame. Na UZ sem videla svojo pikico, če pa je OK se še ni videlo, ker je seveda bilo prezgodaj.

bravo sonček 85user posted image user posted image user posted image user posted image

ostalim pa lep pozdravček, pa da bi bile srečne kot sem jaz...
hvala tudi za številne čestitke...

matt,

me veseli, da si vidla svojo pikico in da imaš tako v redu G....user posted image user posted image user posted image user posted image  Uživaj v blaženem stanju in spočij se ta mesec, ko si doma... Pa večkrat nas pridi kaj pogledat...user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 322
19.8.2008 13:48:36   
ella.
Punce, živjo, nekaj me zanima, kar ni čisto iz te teme, a lahko?

ok, pa bom ;): berem veliko o materničnih pregradah pa me zanima, ali tega G na preventivnih ginekoloških pregledih ne vidi? Seveda z UZ?
Obstajajo za to kakšni posebni pregledi? Mi je namreč čudno, da ful punc šele takrat, ko jim ne uspe takoj zanosit, od G zve, da ima pregrado in da je to morda vzrok. Me je strah tega.

Hvala vsem!!!

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 323
19.8.2008 13:55:37   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

user posted image user posted image user posted image user posted image  ja počas ratujem psiho zarad vsega skup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joke....aqui....mah ok mi je....kot ponavadi, sem dokaj sproščena....saj veš kako je....če bi se zarad tega grizla me nebi bilo večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sploh pa bi že koga druzga požrlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

Potem praviš da nič novega? kdaj greš na ščip punca? Joj...jaz bi tudi morala dati bris, pa kar odlašam in odlašam....ko je pa to tako zoperno, ni čist nič prijetno....saj veš!!!! Si že kaj iskala drugega G.?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 324
19.8.2008 14:14:47   
aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

user posted image user posted image user posted image user posted image  ja počas ratujem psiho zarad vsega skup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joke....aqui....mah ok mi je....kot ponavadi, sem dokaj sproščena....saj veš kako je....če bi se zarad tega grizla me nebi bilo večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sploh pa bi že koga druzga požrlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

Potem praviš da nič novega? kdaj greš na ščip punca? Joj...jaz bi tudi morala dati bris, pa kar odlašam in odlašam....ko je pa to tako zoperno, ni čist nič prijetno....saj veš!!!! Si že kaj iskala drugega G.?

Drugega g še nisem iskala, ker čakam najprej kaj bo s ščipom. potem bom pa šla po moje če še ne bo kmalu user posted image aliuser posted image  kar samoplačniško k dr.Merlotu user posted image user posted image  v Postojno.

P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?