Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 16:28:44
|
|
|
|
sonček33
|
Hvala bejbike! Tudi ve ga boste imele. Lačna sem! kaj bomo večerjale?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 16:53:13
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Hvala bejbike! Tudi ve ga boste imele. Lačna sem! kaj bomo večerjale? Sonček33,si pa hitra jaz si še kosila nisem uspela skuhati....Pridi k meni bom danesmela večerjo z kosilom vred?Te povabim delam pa solatko in pa zrezke v omaki z gobicami,ter testenine. LP Mojca
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 17:58:05
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka no, sem nazaj gremo samoplačniško, naslednji teden začnem s šprejanjem. sem pa tik pred O mislim, tile moji ciklusi so neredni zadnje cajte. Superca!!!!! Držim pesti, da tokrat pa bo! Mora bit, a ne?!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 18:06:08
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Moji novi trebušček je v albumu. uuuuuuuuuuuuu, kak je lepiiiiiiiiiiiiiiiii.... pa geslo od albuma poroka, bi se dal dobit?
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 19.8.2008 18:08:31 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 19:08:33
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka no, sem nazaj gremo samoplačniško, naslednji teden začnem s šprejanjem. sem pa tik pred O mislim, tile moji ciklusi so neredni zadnje cajte. Superca!!!!! Držim pesti, da tokrat pa bo! Mora bit, a ne?! A SEVEDA, mora mora! mislim, da ne bomo vrgli tega kesa u luft no, hm, men v pravzaprav moram sam se ugotovit, kdaj mi bo ratalo it v Italijo...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 19:11:54
|
|
|
|
gigi1
|
Borke na dieto 4.8.2008 11.8.2008 18.8.2008 25.8.2008 jazzz27 5kg Se* 5kg - 1 Oktavija 21kg 20,5 kg kleja 20 kg 17 kg Fargesia 10kg gigi1 5 kg -2 pikica36 5 kg ledenka 10 kg
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 19:19:16
|
|
|
|
ledenka
|
gigi za zgubljene kile! meni ne rata po moje pojem prevec sadja.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 19:23:04
|
|
|
|
gigi1
|
Ojla pupike drage Evo me s tehtnice, kar ne morem verjet, da sem šla 2 kilci dol . Monti ruls. Ajsi a v Italijo misliš na dopust, al po rcnije...??? Sončica pri nas je za večerjico padel konjski golaž (včeraj smo ga kuhali, šele danes jedli ) in pirini rezanci, pa paradajzek v solati z olivnim oljčkom in baziliko. Ella mene je moj G vedno UZ pregledal, pa ni nič našel, ko sem šla pa k IVF G mi je pa takoj pregrado videl (možno, da sem bila ravno takrat, ko jo je bilo videti, ker je rekel da vidi O). Je pa res, da pregrada ni nič hujšega. Jaz sem imela večjo, pa sem šla na operacijo. Se* kako kaj glavobol? Jazzika kako si? Pa Mrs Bond? si me pa res v smeh spravla. Oktavija sem ti že na drugi temi pisala. Lubice lepo se imejte
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 19.8.2008 19:24:54 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 19:23:59
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka gigi za zgubljene kile! meni ne rata po moje pojem prevec sadja. Ajsi možno. Jaz sem ga mal skenslala, zadnje dni. Pa sem pivo spila
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 19:26:12
|
|
|
|
ledenka
|
gigi, zal grem po arcnije mislim, da mi po tem, ko bom zapravla ene 400 EUR za spike, ne bo vec disalo, da bi sla se v shopping
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 19:34:25
|
|
|
|
gigi1
|
UUf verjamem, da kar mal v tošlju zaboli, ko pljuneš za špike. Ko smo že pri cenah. Kolk cca pa nanese ICSI pri Reškotu?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 19:46:28
|
|
|
|
ledenka
|
gigi, postopek je 1000, arcnije pa ene 400. ni poceni spas, ampak...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 20:09:07
|
|
|
|
lučka 25
|
Da se še tu malo oglasim. Ledenka, a ICSI pri rešu pa pride toliko. Za IVF vem, da je 800 postopek, za vse arcnije pa 300. gigi, bravo za izgubljene kg. jaz bi jih tudi morala kar precej izgubit, pa mi nikakor ne uspeva. bo treba še malo v roke plunt. se*, tudi tebi čestitke za -1.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 20:10:06
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka gigi, postopek je 1000, arcnije pa ene 400. ni poceni spas, ampak... ..... se ti povrne z obrestmi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 20:46:22
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka gigi, postopek je 1000, arcnije pa ene 400. ni poceni spas, ampak... ..... se ti povrne z obrestmi To si pa dobro napisala LuNa. Naj se uresniči.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 21:07:11
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Luna, ne ne motiš se... Cele, Cele kir konc Cela? Miš, že 26 ur maš na ignorju moje vprašanje
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 21:22:25
|
|
|
|
Dali*
|
Ejla borke! Vidim, da je oktavija zopet poskrbela za novo temo, seznam...kateremu ste dodale tudi shujševalnega. Prave borke ste, ni kej rečt. Jaz sem bila z vami dobra dva tedna, ker potem namje uspelo kar v prvem poskusu. Sedaj sem srečka nosečka že 10. teden. Če greste z miško na moje ime, se vam izpiše kako dolgo bomo še počakali in kak izgleda to malo bitje, ki raste vsak dan. Vsem vam želim, da občutite to veselje in srečo...in ti čimprej! Navijam in držim pesti za vse vas!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 21:25:59
|
|
|
|
tinč407
|
vidim da ste pri dietah glih prej sem si naročila po netu tole knjigo od montignaca. Kaj so v tej tem, torej hujšam ali nekaj takega tudi jedilniki ali moraš jedilnike posebej naročit? sem vidla še eno cenejšo knjigico z jedilniki zraven za kupit pa me zanima če je za dieto nujna?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 21:28:41
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 ooo fargi...kak je blo v toplicah? zakon, res zakon!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 21:33:50
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 ooo fargi...kak je blo v toplicah? zakon, res zakon!!! mašiiiiiiii, a ti si bla v toplicah? A ti je tvoj pel... Pojdi z meno u Toplice, bova lepa, bova fit.... In drugače, kako si?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 21:37:10
|
|
|
|
Fargesia
|
Lunca, ja, sam jaz nima zdaj nič manjše riti!!! je bla dobra papica tam! jaz sem drugače fino...danes me sicer vse boli ker sem M dobila, ampak sem jo ful vesela, ker je prva po abraziji!! Kako si ti?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 21:51:30
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia Lunca, ja, sam jaz nima zdaj nič manjše riti!!! je bla dobra papica tam! jaz sem drugače fino...danes me sicer vse boli ker sem M dobila, ampak sem jo ful vesela, ker je prva po abraziji!! Kako si ti? Šitttttttttttttt, me je ven vrgl, ko sem mela že vse lepo napisan! Maši, super za M, ampak kolk pa jih še more pridet, da začnete spet postle lamat tak kot je treba? Jaz pa sem O.k... po starem... čist nč po novem .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 22:02:53
|
|
|
|
polaris
|
Oj klepetulje, ste že na 15. strani samo par dni sem bila brez kabla pa vas sploh ne sledim več Ajsi, Oktavija,... tokrat pa bo, čisto zares Kako ste kaj punce moje? LuNa, kdaj dobimo kako lepo fotko z najine počitniške destinacije kako si se imela na dopustu? Ga. Bond, a že pakiraš??? Se* upam da ne boli več, glava mislim Po dopustu se vam pridružim pr skujševalni, si bom v prihodnjih tednih še sigurno kako kilco al dve (al tri, al pet,...) prigarala, ki jih bo potrebno dodatno uničit. Punce moje, bodite lepo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 22:03:57
|
|
|
|
Fargesia
|
sej midva jih tak al pa tak lamama!!! še dve morata prit, pol pa na IUI...najkrajši seks ka rsem ga kdaj doživela... gospa, kar sem gor zlezte pa noge narazen dajte.....................no, pa sva končala....kar oblečite se.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?