Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 10:54:07
|
|
|
|
pikicao.
|
JUTROOOOOOO :) jok kok vas je na kupu, dons mi pa se z zvonckom ni treba pocingljat,d bi vas na raport poklicala hihih no najprej en velik objem vsem skupi (pa koncn lahko tud oktavijo, k je prsla nazaj) zdej pa da vam dam spet vseem mal pozitivne energije (k jo mam spet prevec in mi spet mede, hihii ) ziva jz mam ze krce, tko d se tetka ze najavlja na obisk sicer si pa ti tko istocasno k jz, a ne pa jazzi a bos pol koordinator s klopce ste tok zdle napisala d ne vem ktero bi prej ogovorila aqua upam d ti bo cetrtek cim prej minil.. bom ti pa telepatsko posiljala pozitivno energijo.. sam d se ne bos predozirala na tvoji strani pa se nism bla, se grem zdle pofockat murkica dons je pondelk, tko d lagano sportski (al kako se ze rece) ajsi pobooooozziii seee (sm ti kr zapela ) kako si, kaksni novi obcutki, zelje? spps pozabla pohvalt, lep avatar..tak caroben se* a si se ze pozdravla biba kje si ti?? kako kej kuzek lunca je tud zginla, porkes, to bodo plavi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 10:55:15
|
|
|
|
spps
|
pikicao,hvala je res lušten,čaroben ,vendar resničen
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 10:58:49
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: murkica IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 murkica....kdaj greš na posvet g.? Prešnji teden sem bila pri svoji G zaradi težav z vnetjem. Tako, da mi je dala napotnico in pa sem se šla naročit in imam 10.12. datum. Sicer pa resnično upam, da mi to sploh ne bo potrebno!!! Tokratnje M še ni in upam, da je ne bo!!! murkica, kdaj pa naj bi jo nedobila? Držim pesti, da ne pride. A ti je drugače namignila kako in kaj bosta naprej uredile? Sicer pa saj je ne bo!!! Ja takrat naj bi se vse točno zmenile, kako bodo potekali pregledi in podobno. Za mojega je rekla, da gre lahko do takrat na spermiogram, pa da se že v štartu vidi, če je mogoče težava že pri njemu, potem pa bi preverili še pri meni. V glavnem a katera ve, koliko časa se približno čaka na spermiogram? Drugače pa jaz resnično upam, da je ne bo!!! Zamuja, ja pri meni je težko reči, ker imam M vse od 28-35 dni. Če bi bil najdaljši cikel, bi morala priti nekako danes ali jutri. No bomo videli. Resnično upam, upam, upam, upam, upam, upam.............
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 11:01:58
|
|
|
|
spps
|
murkica,upamo s teboj,tako z ostalimi,ki je ne pričakujete v teh dneh
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 11:18:09
|
|
|
|
jazzz27
|
murkica...spermiogra ne rabiš čakat, če greš samoplačniško. Bo prec. vsaj meni se zdi. Če pa dobi napotnico od svoje osebne zdravnice pa čaka cca. en mesec. Vsaj pri Rešu je tako. Kam se bosta odločila je seveda odvisno od čakalnih dob. Moram priznat, da gre pri Rešu res hitro. Aja...upam s tabo!!! Držim pesti!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 11:25:42
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Jazzzi, kak si nam ti pupika? Se mal pa boš na cilju! Rita pa more mal bolet, že zato da veš da jo maš..... aqui, ti si res prava živa strela!!! Ka se pa tiče rite, še predober vem, da jo imam!!! Pa glavo tud, ker me boli kot !! Ne vem al je to kak učinek od zdravil al kar tako. Ni to čis navadno za mene, da me tako zbada. Pvevej kako se pripravljaš na dan D? Kam greš pritličje poštimat? No, tko! Se mi že pošten ritka stiska , ko pomislim, da grem v sredo zjutraj že not, v četrtek mi bodo pa podvozje poštimal! Pripravljam se tko, da grem danes na brazilko (aua) , da ne bojo rekli, kakšen medvedek je prišel se tja kazat! Poštimal me bojo pa v Kranju.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 11:26:42
|
|
|
|
pikicao.
|
podvozje poštimal! hahhaahha pa kje jih ti pobiras
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 11:30:27
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. podvozje poštimal! hahhaahha pa kje jih ti pobiras pomoje mava midve istega dobavitelja!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 11:32:31
|
|
|
|
pikicao.
|
se men tud zdi, sam d se smeji pa je ze ves svet lepsi..pa se problemcki kr zginejo ti kaj pa auspuh a to mas postiman? jz mam se zabitga
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 11:35:35
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. se men tud zdi, sam d se smeji pa je ze ves svet lepsi..pa se problemcki kr zginejo ti kaj pa auspuh a to mas postiman? jz mam se zabitga moj za enkrat še laufa! Sam mam baje s podstrešno neki narobe! Tko moj prav!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 11:47:57
|
|
|
|
murkica
|
HEHEHEH!!! Kaj ste dobre....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 11:51:20
|
|
|
|
pikicao.
|
pomoje sva obe taksni k moj avatar
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 11:55:06
|
|
|
|
jazzz27
|
auspuh pa podvozje.....počake, da bo kostanj pa mošt....bo res isti dobavitelj za vse...pokvarjena roba
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 12:14:23
|
|
|
|
ledenka
|
čao, klepetulje vidim, da je Oktavija prišla nazaj, jazzzika se špika, aquica je pozitivna, jjasna se je javila, v živinem in pikicinem imenu sem pobožala bušija, spps, super fotke, murkica, držim pesti, da ne pride M... sigurno sem še katero pozabla vam želim lep dan!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 12:20:50
|
|
|
|
murkica
|
Punce............. Test je , ampak druga je precej švoh, tako da se ne bom preveč veselila... Naredila sem BC(ker sem imela samo tega pri roki) in mu ravno ne zaupam, jutri kupim CB in ponovim... Resnično upam, da se tudi tam prikaže druga črtica..... Proim vse držite pesti, da bo rezultat pozitiven!!!! Joj, kr mal se že veselim, čeprav si še ne upam, ker vem, da švoh črtica še ne pomeni vedno .
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 12:32:26
|
|
|
|
ledenka
|
Test je , ampak druga je precej švoh, tako da se ne bom preveč veselila... potem navijamo za to, da bo jutri na CBju plus! če se normalno vidi tadruga črtica, tudi če je manj močna kot kontrolna, je to tapravo ampak ti še kar preveri, boš bolj sigurna!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 12:34:08
|
|
|
|
jazzz27
|
murkica................kaj.???????????????????????? Joj, jaz srčno upam in stiskam pesti, da bo!!!!! Pa misli pozitivno!!!! Saj veš, da je test 99%, pa ni hudič, da se moti!!!!! Jaz ti kar čestitam!!!!!!! Kolk sem vesela zate, nimaš pojma!!!!!!! Bravo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 12:45:22
|
|
|
|
Anonimen
|
murkica - Navijam, da je to to! IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Zahtevam en foto sešn! Da vidim, kako buhi napreduje Vsaj k**c vas gleda nam prid rečt vsake tolko, da vemo da si še med nami! No, vas bom prišla pogosteje pozdravit, tud s kakšnimi lepšimi besedami. Za foto sešn, pa slikco bušija - za primerjavo, tale sedanji je bil slikan en teden nazaj (se pravi polni 18t), pa še iz prve nosečnosti (tisti je pa iz 19t). Razlika je fejst očitna, pa ne samo zaradi strij. Letošnji buhi (18t)... Buhi izpred 2-eh let (19t)...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 12:47:32
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Punce............. Test je , ampak druga je precej švoh, tako da se ne bom preveč veselila... Naredila sem BC(ker sem imela samo tega pri roki) in mu ravno ne zaupam, jutri kupim CB in ponovim... Resnično upam, da se tudi tam prikaže druga črtica..... Proim vse držite pesti, da bo rezultat pozitiven!!!! Joj, kr mal se že veselim, čeprav si še ne upam, ker vem, da švoh črtica še ne pomeni vedno . murkica!!!!!!!! YES!!!!! Zjutraj še CB polulaj da boš 100%!! Vem, kar vem, da ti je uspelo!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 12:47:36
|
|
|
|
murkica
|
Joj hvala punci, ampak jaz se res še ne upam veselit. Zdej še umirjeno čakam, kaj se bo zgodilo in kaj bo pokazal CB. Moj sicer že skače od navdušenja, samo resnično upam, da ne bova razočarana. Sej sem razmišljala o krvnem testu, pa je ta Adrialab zraven fotrove službe in če bi me vidu, mu nebi blo pol nč jasno, kaj jaz tam delam in nebi mogla najdt nobenega pametnega odgovora. Tako, da bom po mojem res juri ponovila test (s ta dobrim testom), pa bomo vidlei kaj bo!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 12:50:48
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna murkica - Navijam, da je to to! IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Zahtevam en foto sešn! Da vidim, kako buhi napreduje Vsaj k**c vas gleda nam prid rečt vsake tolko, da vemo da si še med nami! No, vas bom prišla pogosteje pozdravit, tud s kakšnimi lepšimi besedami. Za foto sešn, pa slikco bušija - za primerjavo, tale sedanji je bil slikan en teden nazaj (se pravi polni 18t), pa še iz prve nosečnosti (tisti je pa iz 19t). Razlika je fejst očitna, pa ne samo zaradi strij. Letošnji buhi (18t)... Buhi izpred 2-eh let (19t)... IIIIIIIIII, kolk lepo!!!!!!!! Pridna si!!!!!! To sem hotla videt!!!!! Razlika je pa mal v velikosti! Strije ne vidim nobene, tako da ne se*i! Si pa fuuuuuul lepa nosečka! Pobožaj buškota še v mojem imenu, pa res nas pridi še kaj pogledat!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 12:57:03
|
|
|
|
murkica
|
jjasna- super buši!!!! Strij se nič ne vidi, ti ga kar pobožaj v našem imenu. Krasna sta!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 12:58:30
|
|
|
|
pikicao.
|
murkica, joj kok sm vesela drzim pesti.. d se ti jutr pokaze en debel plus
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 13:13:29
|
|
|
|
Anonimen
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kar dve lušni novički Najprej Murkica.... Tole bo pa pozitiven testek jaz ga že kar vidim Jjasnica.... superca bauhi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 13:15:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. murkica, joj kok sm vesela drzim pesti.. d se ti jutr pokaze en debel plus bomo čakale skupaj s tabo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.