|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008 3.del
25.8.2008 11:28:02   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

danes grem pa v Koloseja

kdaj pa!!??user posted image

po službi.... film(risanka) se začne ob 16.15 user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 526
25.8.2008 11:39:30   
baguSka
a to gres kr sama gledat!?user posted image  al ti kdo Danajo prpelje na siht?

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 527
25.8.2008 11:42:03   
Bubamaraa
Danajo, mami in nečakinjo mi pripelje mož....user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 528
25.8.2008 12:08:21   
baguSka
aha.. same babnice na kupu.. user posted image  fajn se to ustimate brez dedcev!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 529
25.8.2008 12:12:58   
Bubamaraa
baguska tole s čuči gledamo???

http://www.terme-lendava.si/vsebina.php?n=nast&p=235&ln=slo

kaj praviš??? en vikend v septembru...user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 530
25.8.2008 12:25:01   
baguSka
uff... moj september bi rabu pa vsaj 90 dni... user posted image user posted image user posted image  jst sploh se ne vem kdaj bo vse skupi... kako bo vse skupi... en vikend mava v planu spoznat najine starse... en vikend mava porocni piknik... en vikend greva midva v toplice... en vikend praznujem RD... in zdej bi se en vikend sla z vami v toplice... to je ze 5 vikendov a ne!?user posted image user posted image user posted image  pa se financno bom z vsem tem cist na tleh... kaj pa ce bi sle pol v prvi polovici oktobra al pa sploh enkrat oktobra? sej za toplice ni treba da je glih lepo vreme!?

Neposredna povezava do sporočila: 531
25.8.2008 12:47:39   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

natasi se 1x: uzivite MAX!!!user posted image user posted image user posted image

hvala  user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 532
25.8.2008 12:49:36   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Natašiiiiii user posted image user posted image user posted image Joj, kako sem mislila nate v sobotouser posted image Vidim, da ste uživali. Čestitkeuser posted image Pa lepo potovanje vam želimuser posted image user posted image user posted image

flaška hvala tudi tebi  user posted image user posted image user posted image  ... res je bilo čarobno ... in sedaj smo še bolj zaljubljeni ... 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 533
25.8.2008 13:06:40   
baguSka
user posted image user posted image user posted image  kok je fino k smo vse po poroki (ble) tok blazene in zaljubljene... natasi, naj traja cimdlje... user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 534
25.8.2008 13:42:56   
bt08
No evo me!

Nataši en lep dopust vam želim in da tako kot Baguska prav da ostane tako ozračje čimdlje nad vami!

Karin user posted image user posted image user posted image  za nogo.Mogoče pa ni nič hudega.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 535
25.8.2008 14:44:38   
fragola
bt08 si vesela a ne za kukinjo? res je fuulllll lepa !!!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 536
25.8.2008 15:20:46   
bt08
Fragola ful res,ne znam povedat.Ker sva vedno vzela rabljeno,al pa res tk oda je bl oceneje.Pol pak o nekej tkole zrihtaš,pa res.

Sam fora je ta da so eni tok fovš,da ne znam povedat.Pa to sorodniki.Posebej od njega fotr,al pa moja stara mama.Groza.Da ti v glavo rečejo,ja vi ko mate dnar lahko.Ne vidjo pa kako moj mož dela cele dneve in se fu*** da nam bo lepo.Sam nama povedan po pravici dol visi.Glaven da se mamo mi fajn!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 537
25.8.2008 15:22:07   
baguSka
Sam nama povedan po pravici dol visi.Glaven da se mamo mi fajn!

No, upam da to tud iskreno mislis. Ne samo da govoris... user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 538
25.8.2008 15:32:58   
bt08
Ne resno mislim in sem ponosna na to kar sva nardila!!!!user posted image user posted image user posted image In jih z veseljem povabim na kavo in pokažem kuhnjo,pa čeprav so nama fovš!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 539
25.8.2008 15:38:04   
bt08
Še to povem kaj sem včerej nardila tastu.Pač skuhala sem kosilo za moje in moževe starše.Pač da ni vsak dan meso in ne vem kaj,sva spekla ribe,preden smo naredl sva prašala če bo ok,so se vsi strinjal.Pol pa ob 14 je blo napovedano kosilo,pa tast prbije da on pa že ne bo jedel rib,da naj zanj dam meso ven in mu ga spečem.Pa ga nisme,sem mu rekla da če mu pa ribe ne dišijo,da je njegov problem,da posebej pa ne bom kuhala,da mu lahko dam ribo al pa nič.Pa je jedu solato pa krompir,ker tud ribe nisem spekla mapak sva jo dala v zmrzovalnik.
Pač mami od mojga mu pol vse k riti nos,če se gospod naprdne da pač to on ne bi jedu,pri men pa tega ni,če ti ni ok pa ne jest.Ne vem a je  zameru,ampak men je vseeno.
In zdaj se je Barbara začela po robu postavlat.Tud v službi.Ne bi radi vidl da mam drug teden dopust,ker pač bo en mogu delat namesto mene,sam jaz bom mela dopust,ker gre moj sinček prvič v vrtec in se bomo uvajali.In ne mislim ga vozit sem pa tja,ker bi mogla popoldan delat in sem si dopust vzela,pa še da bomo mal skupej.In se ne premaknem,če jim ni cool nej mi pa dajo knjižco!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 540
25.8.2008 23:30:30   
pikovit
Helou bejbe user posted image  evo za mano je dekliščina.Bilo je res noro.Punce so bile krasne in so se potrudile.Smeha je bilo v izobilju,alkohola tudi.Res je bilo guuuuuuuuuuddddddddd.Vmes sem srečala še eno bodočo nevestico in njeno druščino.Tudi ona je bila preeekrasnauser posted image Zakljućile smo ob 6h zjutraj,Spala,pa sem cel naslednji dan in še danes.Slike sledijo obvezno in še kakšen komentar.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 541
25.8.2008 23:35:19   
pikovit
Nataši iskrene čestitke še iz moje strani in naj ostanejo taki občutki še dolgo časa prisotni.Uživajte v Turčiji.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 542
25.8.2008 23:36:51   
pikovit
Jaz sem še vedno brez rač.Mi je šel disk,tako da se spet šlepam pri drugihuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 543
26.8.2008 0:19:35   
pikovit
Slike od dekliščine so v albumu.Samo en del.Za potešit radovednost.Ko dobim še ostale,vam jih pokažemuser posted image Res smo se imele krasno.Takoj bi šla še enkrat čez vse to.

Pa da na mojga ne pozabim.On,pa je imel 2 striptizeti.A kaj pa na to rečete.Blagor muuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 544
26.8.2008 8:09:58   
fragola
pikovituser posted image user posted image user posted image za dekliščino, zdaj pa še malo in bo kmalu poroka!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 545
26.8.2008 8:28:33   
Bubamaraa
pikovit zakon fotke...... user posted image user posted image user posted image

sam tizga Cimeta bi prebutala...user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 546
26.8.2008 8:53:32   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

Sam je res butl.A ste že slišale njegovo zadnjo izjavo.

Da z Sabino živita v tri sobni garsonjeri?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 547
26.8.2008 8:54:48   
pikovit
Evo Bubica zdaj pa imam čas za kakšno kavico.Bi bila prav vesela,če bi se videle kaj.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 548
26.8.2008 8:56:07   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

pikovituser posted image user posted image user posted image za dekliščino, zdaj pa še malo in bo kmalu poroka!!!

Jagodka hvalauser posted image Kako si pa ti kaj?Bom rabila kakšen info o Mehiki in hotelu......

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 549
26.8.2008 9:02:35   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

Sam je res butl.A ste že slišale njegovo zadnjo izjavo.

Da z Sabino živita v tri sobni garsonjeri?user posted image user posted image user posted image

ja ja to sem nekje prebrala, ma kaj mu češ slama v glavi!!!!
Al pa ta izjava nekako tako je šla: Pozdravljam moje starše še posebej mamo in očetauser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?