|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008 3.del
25.8.2008 8:44:42   
NATAŠI
dobroooo jutroooooo

evo mene user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ..  hvala vsem za lepe čestitke in želje  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najin dan je bil prečudovit kljub drežju, toči in neurju.. Vam povem  da smo se šli poslikat v arboretum (pred civilno) se usedemo v avto in se ulije kot iz škafa.... zato smo imeli potem porokov galeriji in ne zunaj .. ampak vam povem da je bilo čarobno.... lepo je bil kamin ob nama, riževa pot (krasna) ... in polno čustev, skratka nepozabno... potem smo šli na kosilo in na poti nas je dobila in toča in full dežja... pa mi se ne damo in smo se zabavali na ta račun.. ko smo prišli k cerkvi se je umirilo (tako da ni bilo potrebnih dežnikov) ... potem pa v cerkvi- tooook lepo .... Neža drobnič je res profesionalna in je bilo .... user posted image user posted image user posted image  ... po cerkvi smo pa naredili pogostitev kar v župnjišču. .. potem pa direkt na fešto (ob osmih smo bili tam) in trajalo je do 5.00 ... naplesali smo se, nasmejali, torta full dobra, solo ples sva imela prav posebno pesem- Društvo mrtvih pesniko- ti si meni vse user posted image  user posted image  user posted image  .... v glavnem bil je res user posted image  dan, Včeraj smo šli pa popoldne še na izlet (še z tistim avtom ki naju je skupaj odpeljal od cerkve in smo pustili le še mašnico gor in napis na zadnji šipi ženin, nevesta in na sredini poročena) in smo šli v preedvor... in timotej seveda zraven, peljala sta naju pa najina šoferja(mož in žena) .. .vam povem da je bilo full dobr

no danes pa da vrnemo stvari, poračunamo še določene zadeve in potem ob 4.00 že na letališču čakamo letalo za turčijo

drugače pa najini občutki- to je nekaj nepozabnega.... midva sva kot na novo zaljubljena, zasanjana in prepojena ....

p.s.: poročna noč - odlična user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 501
25.8.2008 8:45:25   
bt08
Dobro jutro!
Evo pa je pondeljek spet.Nataši poročena,vrjetno počiva.Upam da ste se kljub takemu vremenu imeli lepo in da sta uživala.

No jaz sem ravno poklicala Boshev servis,mi je pomivalc nekej nagaja,vodo ne dovaja,pa 3 mesce star,od tega ga zdaj en mesec nisva rabila,je počival.In ko mam največ posode mi ne dela.Se mi je kr frtajčkal v glav!user posted image

Dans teden gre pam oj sončke prvič v vrtec,mam jaz vrjetno bolj živčke kot pa on,me je kr mal strah,pa črviči me v trebuh.No še ta teden,pol mam pa dopust en teden.Komej čakam.

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Kaaaaaaaaaj?? Kjeeeeeee?? A mas vec na izbiro?? Ker jst reees fuuuuull tezko najdm zase.... Sm zadnjic enkrat kr dve mali kupila.... pa mi je mogla pol mami skupi sivat.... user posted image  Sam zato ker so mi ble barve vsec. Ampak zdej mam samo dve taki, k sta mi res vsec in bi rada kej novga.....user posted image

Ja delam v trgovini s tako robo,pol pa sej veš ko kaj pride nove robe,takoj prebrskam in kupim.Ker sem bla ful neumna na to,isto za Ožbeja,sem nabavla te posteljnine,zdaj pa itak leži,jo kr vsak teden preoblečem da je nova,ker te otroške so mi res svetovne ( medo pu, shrek,cars,krtek....)

Zdaj paš ibam na pošto je ena znanka rodila,pa daj i mal pošljme en telegramček!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 502
25.8.2008 8:49:39   
NATAŠI
še to- presenečenje (formula v monzi) je uspelo v nulo... je kar prebledel ko sem ob predstavitvi tako lepo povezala in mu povedala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 503
25.8.2008 9:03:15   
baguSka
baguska glih tuhtam kdo bo meni flet plesku...tko, da si dobrodošla pri meni v novem stanovanju z mačkom v rki in z barvo v ajmru...

z veseljem!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak samo ce bos ti tam zravn... v kaksnem bikiniju okol skakala... user posted image

drugac pa: ceeestiiitkeeee - koncno si docakala cuuuuciiiii!!!!!user posted image user posted image
lepo jo pozdrav...user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 504
25.8.2008 9:04:30   
baguSka
Barbaraa full bombasticna kuhna je!user posted image  Spica! Zdej ti pa res manjkajo samo se salcke in kroznicki in servetki v teh barvah... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 505
25.8.2008 9:07:01   
baguSka
Natasi: ISKRENE CESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vidm oz berem, da ste se mel full pestro... user posted image

joj kok sem ti fous... jst se bom kr locla in se enkrat porocla za tiste filinge... user posted image

a dons greste ze v Turcijo?? no, le glej ko prides nazaj, da bomo delezne kaksnih fotk!user posted image

uzivajte maximalno na morju!! tud hanimun je neki precudovitga in nepozabnega!user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 506
25.8.2008 9:08:16   
baguSka
pa super za formulo... user posted image  torej boste glih iz turcije prsli in boste spet sli!?user posted image  waauu...

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 507
25.8.2008 9:08:33   
fragola
NATAŠi ojla jaz sem se v soboto večkrat spomnila nate!!! Pri nas je blo sonce, zvečer so pa ble tudi pri nas nevihte in toča!
Samo, da je blo lepo in da ste uživali!!!
zdaj si pa gospa in jaz komaj čakam, da bom vidla slike!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 508
25.8.2008 9:09:43   
baguSka
Pri nas je blo sonce, zvečer so pa ble tudi pri nas nevihte in toča!

A potem samo v LJ ni blo!?user posted image  No, mal je zvecer lulal... to je pa tud vse.user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 509
25.8.2008 9:12:33   
fragola

Pri nas je blo sonce, zvečer so pa ble tudi pri nas nevihte in toča!

A potem samo v LJ ni blo!?user posted image  No, mal je zvecer lulal... to je pa tud vse.user posted image

zgleda da res, samo pri nas ni bla huda toča lih malo!!! Samo to vreme je prav smotano!!!!!!!
Bogi ljudje, k jim je spet vse uničlo in odkrilo strehe in nevem še kaj vse!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 510
25.8.2008 9:17:17   
baguSka
ja res... si sploh ne upam predstavljat... user posted image user posted image

mene tok stvari zadnje case sprav v jok....

sem gledala ta vikend ene dokumentarce od planet eartha in sem tok jokala, da je svet tok krut... da se narava tok poigrava z nami... pa ne z nami kot ljudmi, ker to kar smo si zakuhali to imamo... ampak ko sem gledala zivalce, kok so nemocne v boju z naravo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 511
25.8.2008 9:33:15   
fragola
hudo jeuser posted image , samo na žalost vemo, kaj delamo in še zmerja se ne potrudimo, da bi popravili tisto kar popraviti se da!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 512
25.8.2008 9:38:15   
Anonimen
Živjo punce.

Midva sva imela bl beden vikend, crknlnu vse kar je možno. Računalnik nama je sesulo, tvju oz. daljincu se je sfuzlal, men se je neki na nogi nardil in grem ta teden na odvzem tkiva da vidijo kaj jeuser posted image ....
Beda v glavnemuser posted image

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 513
25.8.2008 9:47:38   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

hudo jeuser posted image , samo na žalost vemo, kaj delamo in še zmerja se ne potrudimo, da bi popravili tisto kar popraviti se da!!!

mah sej fora je v tem, ker tuki tud nebi mogl sploh pomagat... vsaj ne v tem spletu okoliscin, ki sem ga gledala na dokumentarcu... u bistvu sem gledala zivljenje na razlicnih obmocjih sveta (ledeniki, puscave, hribi in gore, voda, travniki itd itd...)... in potem pac pokaze kaj vse zivali pocnejo zgolj za prezivetje... in kako potem tistve svohcane ostanejo brez in umrejo... men je blo toooooooooook hudo za popi*zdit... pa se tko zalostno je blo prikazan vse skupi... no vsaj men, sej drugac je blo pac realno, tko kot pac je... lahko bi se bl kruto pokazal, ker itak tko pac je... ampak meni lahko pokazes v najmilejsi obliki, pa bom jokala...

in pol se jokam se ob gledanju ene oddaje, ko en model hod po đungli in kaze kako se prezivi brez vsega... ja katastrofa kaj vse ta tip ne da v usta!?user posted image  sej se vsakic stran obrnem... ampak gledam oddajo vseen, ker me zanima kaj vse se bo se spomnu dat v svoj gobec - ne morem drucga rect... ampak spet - vem da tko pac je in da se tud zivali med sabo ena drugo jejo za prezivetje... vse se vrti samo okoli tega, kdo bo koga in kdo je mocnejsi... user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 514
25.8.2008 9:50:48   
baguSka
oh karin!!user posted image user posted image user posted image  drzi se punca!

zdej bom pa se zarad tebe oz s tabo jokala... user posted image

matr sm res ena cmeeeraaaa......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 515
25.8.2008 9:51:43   
Bubamaraa

baguska glih tuhtam kdo bo meni flet plesku...tko, da si dobrodošla pri meni v novem stanovanju z mačkom v rki in z barvo v ajmru...

z veseljem!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak samo ce bos ti tam zravn... v kaksnem bikiniju okol skakala... user posted image

drugac pa: ceeestiiitkeeee - koncno si docakala cuuuuciiiii!!!!!user posted image user posted image
lepo jo pozdrav...user posted image

no za pleskanje se zmenmo....user posted image user posted image user posted image

ja cuciiii mojo sem celo potiškala i polupčakalaaaaaaaaaaaaaaa.......user posted image

vrača pozdrave pa že veva kaj dobiš za rojstni dan....user posted image

barbara kuhna je zakon...mi je res všeč...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 516
25.8.2008 9:52:44   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Živjo punce.

Midva sva imela bl beden vikend, crknlnu vse kar je možno. Računalnik nama je sesulo, tvju oz. daljincu se je sfuzlal, men se je neki na nogi nardil in grem ta teden na odvzem tkiva da vidijo kaj jeuser posted image ....
Beda v glavnemuser posted image

Karmen...user posted image   kar pozitivno razmišljaj....user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 517
25.8.2008 9:56:58   
NATAŠI
baguska in fragola hvala user posted image  ... ja danes letimo v turčijo user posted image  user posted image  ko pa prideva domov sva dober teden doma in greva za vikend v monzo ... se tud full veselim user posted image  user posted image  .. slike pokažem ko jih kaj dobim user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 518
25.8.2008 10:24:00   
baguSka
vrača pozdrave pa že veva kaj dobiš za rojstni dan....

hvala hvala.. user posted image  pa rec ji, da mora OBVEZNO pazit na mojo bubico!user posted image

evo, nova naloga ze takoj ko je prsla z dopusta... user posted image

kaj kaj??? a bo kej lepga??user posted image  a se bomo v tri stiskale na pojstli?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 519
25.8.2008 10:24:51   
baguSka
natasi se 1x: uzivite MAX!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 520
25.8.2008 10:28:23   
Bubamaraa

vrača pozdrave pa že veva kaj dobiš za rojstni dan....

hvala hvala.. user posted image  pa rec ji, da mora OBVEZNO pazit na mojo bubico!user posted image

evo, nova naloga ze takoj ko je prsla z dopusta... user posted image

kaj kaj??? a bo kej lepga??user posted image  a se bomo v tri stiskale na pojstli?user posted image

ja nalogo je začela lepo opravjati...user posted image

ja zelo nam bo vroče, kar se darila tiče user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 521
25.8.2008 10:32:36   
baguSka
super!user posted image  sej to da nas bi zeblo nisem niti pomisnla... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 522
25.8.2008 10:39:41   
Bubamaraa
itak da ne...user posted image

danes grem pa v Koloseja user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 523
25.8.2008 10:40:50   
FLASK_A
Natašiiiiii user posted image user posted image user posted image Joj, kako sem mislila nate v sobotouser posted image Vidim, da ste uživali. Čestitkeuser posted image Pa lepo potovanje vam želimuser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

Neposredna povezava do sporočila: 524
25.8.2008 11:06:36   
baguSka
danes grem pa v Koloseja

kdaj pa!!??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?