|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008 3.del
22.8.2008 17:13:48   
bt08
Men je pr teb cool,ko maš vse v tej barvi.Kuhnji sploh,pa te šalčke pa krožničke.Tok so mi coolski.

Mami mi je že kupla eno tako lepo rožico da bo sedla zraven v kuhnjo,pa še nal morem it firbcat kje bom kej nabavla!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 476
22.8.2008 17:13:58   
baguSka
Evo, tele barve moras gledat... da te ne bojo une tam, kjer so barvni odtenki zavajal...

user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 477
22.8.2008 17:15:14   
baguSka
Men je pr teb cool,ko maš vse v tej barvi.Kuhnji sploh,pa te šalčke pa krožničke.Tok so mi coolski.

user posted image user posted image user posted image  ja... to me pa tud bubica ze pozna... ko se morajo se kuhinjske krpe barvo ujemat... drugac jih kr v smeti zabrisem... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 478
22.8.2008 17:15:48   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

aja, pa dej kuhno posliki, da jo pol vidmo, ko bo fertik... user posted image

glede barvanja s temi barvami pa ti lahko povem: da nisem se nikol bl simpl strihala!! res! ne kaplja in ne curlja!user posted image  pa se full hitr si fertik... edin midva sva strope bele pustila in je blo mal vec dela z zascitami...

Veš da bom poslikala.Sam ne vem kdaj bo čist spedenan,tako kot more.Mam tok za spucat pa noter za znost.Bom kr prazno slikala,pol boste pa pomagale kaj naj dam še noter.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 479
22.8.2008 17:16:53   
bt08

user posted image user posted image user posted image  ja... to me pa tud bubica ze pozna... ko se morajo se kuhinjske krpe barvo ujemat... drugac jih kr v smeti zabrisem... user posted image user posted image user posted image

No to morem pa možeku pokazat,ker sem rekla,da hočem nove krpe,ker ne sedejo zraven,se mi je pa smeju.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 480
22.8.2008 17:17:24   
baguSka
pa še nal morem it firbcat kje bom kej nabavla

ej, sej to sproti... jst sm sla po sihtu, kadar sem mela cajt... to ni blo vse od enkrat... ni zneslo, pa se cajta ni blo, pa se nimajo vsega na enem mestu... sem pa res cist vse stacune s tako opremo prebredla... se najraj mam pa veletekstil pa merkur... prva liga!user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 481
22.8.2008 17:18:11   
bt08
Ja sej sem to gledala,morem shrant,da pol ko domov pridem da pokažem.Pa da slišim pripombe,če bojo kej.user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 482
22.8.2008 17:18:20   
baguSka
No to morem pa možeku pokazat,ker sem rekla,da hočem nove krpe,ker ne sedejo zraven,se mi je pa smeju.

ja sej se men tud moj moz smeje skoz.. ampak se me je ze navadu!user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 483
22.8.2008 17:19:23   
baguSka
Bom kr prazno slikala,pol boste pa pomagale kaj naj dam še noter.

aja kr tko preko neta!?user posted image  no, bomo probale...

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 484
22.8.2008 17:19:49   
bt08

ej, sej to sproti... jst sm sla po sihtu, kadar sem mela cajt... to ni blo vse od enkrat... ni zneslo, pa se cajta ni blo, pa se nimajo vsega na enem mestu... sem pa res cist vse stacune s tako opremo prebredla... se najraj mam pa veletekstil pa merkur... prva liga!user posted image

Merkur sem gledala ja,da bi si krožnike nabavla,pa mi nobeni niso ne vem padl v oči,pa sem rekla da jih kupim ko mi bodo eni hudi in bom rekla take hočem.
Sem nekej časa nazaj zasledila v Intersparu hude krožnike,rdeče cele,pa sem zamrazla,sem se sekirala u nulo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 485
22.8.2008 17:23:36   
baguSka
sej bos pa kje drugje se kaksne boljse najdla.. user posted image  v sparu se tud dostkrat kej najde ja... pa v mercator centru tud... user posted image  to je tko - mimgrede... ko kej vids, pa ti je vsec in ves da bo pasal v kuhno, al pa kam drugam, pa kupis...

ni pa nikol it fajn samo s tem namenom gledat, ko mas neki v mislih, ker pol itak nc ne najdes.. user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 486
22.8.2008 17:25:26   
baguSka
jst npr VEDNO, ko grem npr po 'kruh', obvezno se uc na take stvari vrzem... user posted image

pa posteljnino obuzujem! ampak se mora spet cist barvno ujemat s spalnico, drugac ni sans da jo mam na pojstli... user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 487
22.8.2008 17:28:29   
bt08
ja sej jaz tud zadnje čase ko kr okol keramike pa te pi**** hodm pa kukam.

Glede posteljnine pa jaz nimam probleme,ker sem iz tega foha,pa ko nova pošiljka pride pa kupim.

Mam pa modro spalnico pa  bukev.Pa sem v zadnje kupla eno hudo pa čist sede noter,je pa črna,pa roza in vijolčna.Tok mi je husda,da sam prem posušim pa naprej gor.Sem pa na začetku kupovala modre pa sem se naveličala.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 488
22.8.2008 17:29:20   
bt08

aja kr tko preko neta!?user posted image  no, bomo probale...

Boste povedale če ste kej lepga pa pametnega vidle pa da grem nabavt.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 489
22.8.2008 20:14:12   
ana**
Cauu macke!

Moj dan se kr bliza...mi ze malo zivcki delajouser posted image  Tok se morm laufat okol pa sm ze cist brez energijeuser posted image
Jutr grem se na depilacijo pa nohte si grem uredit,pol pa se v gostilno,da se neki malenkosti zmenmo.
Oblekco bom zdj dala v album... sem si spet premisla in je ena cist ta druga...mi jo je sestricna prinesla in sem se zaljubila vanjouser posted image

natasi jutr je pa tvoooj danuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ana** -- 22.8.2008 20:22:47 >

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 490
23.8.2008 7:11:38   
Martina27
NATAŠI- danes je pa tvoj dan in ti želim resnično pravljični dan z veliko sončka in dobre voljeuser posted image
Ampak jaz pa te bom vseeno vidla, sej sem ti obljubila da ti pošljem sončka, kar zaenkrat kaže da bouser posted image
Skratka uživaj ga maximalno, sej veš da prehitro mineuser posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 491
23.8.2008 9:36:00   
baguSka
Glede posteljnine pa jaz nimam probleme,ker sem iz tega foha,pa ko nova pošiljka pride pa kupim.

Kaaaaaaaaaj?? Kjeeeeeee?? A mas vec na izbiro?? Ker jst reees fuuuuull tezko najdm zase.... Sm zadnjic enkrat kr dve mali kupila.... pa mi je mogla pol mami skupi sivat.... user posted image  Sam zato ker so mi ble barve vsec. Ampak zdej mam samo dve taki, k sta mi res vsec in bi rada kej novga.....user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 492
23.8.2008 9:39:21   
baguSka
NATAŠI- danes je pa tvoj dan in ti želim resnično pravljični dan z veliko sončka in dobre volje

to si pa tko lepo napisala....user posted image user posted image

natasi - srecno!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa da bi se na vajini skupni poti, katero bosta dons potrdila tud drzavi.. user posted image  zgodil cimvec lepsga in sanjskega, da bi bla vsaj tok srecna kot do zdej, ce ne se bl, pa da se vam kmalu pridruzi se en mali nadobudnez, da bo vama kravzljal zivcke, vajinemu sineku pa delu druzbo... user posted image

< Sporočilo je popravil baguSka -- 23.8.2008 9:43:05 >

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 493
23.8.2008 14:10:57   
fragola
user posted image NATAŠI prišel je tudi tvoj dan, želim ti da bo pouhen presenečenj, , pouhen ljubezni, skratka da bo taki kot si ga sama želiš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 494
24.8.2008 12:17:36   
FLASK_A

NEVESTE 2008
user posted image    

user posted image  

27.8.2008
ana**
civilna poroka:
slavje:
poročno potovanje:

user posted image

user posted image

6.9.2008
pikovit
civilna poroka: Polhograjska graščina
cerkvena poroka:
slavje: gostilna Jezeršek
poročno potovanje:
 user posted image   

20.9.2008

moci
civilna poroka: Grad Jable
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:

20.9.2008
*maya*
civilna poroka: grad Tabor Laško
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:

20.9.2008
sepetalka
civilna poroka: Grad Ormož
cerkvena poroka: cerkvica Runeč
slavje: dvorana gasilnega doma Ključarovci
poročno potovanje:

user posted image  

27.9.2008

eva1
civilna poroka:
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:

user posted image

user posted image

4.10.2008
ankabananka
civilna poroka: Predvor
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje: Gran Canaria

user posted image

user posted image    
NEVESTE 2008

LADIES 2008

user posted image

12.4.2008
AnjaPH
poročno potovanje:
spletni album:

user posted image
26.4.2008
Bubamaraa
poročno potovanje: Sharm el Sheik
  najin dan

user posted image

10.5.2008
srccek
poročno potovanje:

user posted image

31.5.2008
Lan
poročno potovanje:

31.5.2008
seredndipity
poročno potovanje:

user posted image

7.6.2008
fragola
poročno potovanje: Mehika

user posted image

14.6.2008
FLASK_A
poročno potovanje:

14.6.2008
bankc
poročno potovanje:

user posted image

18.6.2008
baguska
poročno potovanje: toplice, Emirati

user posted image

21.6.2008
barbara.a.
poročno potovanje

user posted image

28.6.2008
Trinity22
poročno potovanje:

sonček33
poročno potovanje:

anja24
poročno potovanje:

user posted image
5.7.2008
maya2
poročno potovanje:

user posted image

2.8.2008
ellie
poročno potovanje: Abu Dhabi

6.8.2008
KARIN24
poročno potovanje: Pariz

23.8.2008
NATAŠI
poročno potovanje:

anabanana
poročno potovanje: Pariz

ČESTITKE VSEM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PA SREČNO ZAKONSKO ŽIVLJENJE!!!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 495
24.8.2008 15:26:58   
Bubamaraa
baguska glih tuhtam kdo bo meni flet plesku...tko, da si dobrodošla pri meni v novem stanovanju z mačkom v rki in z barvo v ajmru...user posted image user posted image user posted image

Nataši in si dočakala svoj dan in si postala gospauser posted image user posted image user posted image user posted image .... sem včeraj cel dan mislila nate (med listanjem katologov od IKEEuser posted image )

punce jst vm ne morem povedat kake ideje mam v glavi kako si bom uredil fletek..... noroooo se mi dogajaaaa........user posted image  user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 496
24.8.2008 16:23:39   
FLASK_A
Bubaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image Joj, kolk sm ti fouš- jst bi tudi opremljalaaaaaaauser posted image

user posted image user posted image user posted image UŽIVAAAJJJ!!! Moram kričatuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 497
24.8.2008 19:02:20   
Martina27
Ja NATAŠI je dočakala svoj dan in je zdaj že gospa. Sem jo videla včeraj na Galeriji. Tok je bila vesela, pa čeprav ji vreme ni bilo naklonjeno, pa tok em stiskala pesti da bi imela sončkauser posted image

Ampak, sigurno se je ona imela lepo in komaj čakam, da pokuka od kje in nam pove kako se je imela in kako se počuti kot gospauser posted image

Iskrene čestitke in veliko veliko sreče v zakonuuser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 498
24.8.2008 21:33:26   
bt08
Čer!

Sam na hitro nalimam slikice pa šibam v postlo ker sem čist crknjena,pokomentiram pa jutri!

Nataši čestitke!!!!! 

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil bt08 -- 24.8.2008 21:34:49 >

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 499
25.8.2008 8:20:21   
fragola
bt08 full dobra kuhinjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NATAŠI oglasi si se kaj!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?