|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008 3.del
26.8.2008 13:21:30   
fragola
meni pa mi grejo taki kot je cime na živce, zato ker majo slamo v glavi, ma nosijo se pa kot da so bogovi!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 576
26.8.2008 13:26:26   
baguSka
so pac ponosni nase... ker so neki dosegli... niso pa jasno ponosni na svojo slamo v glavi... imajo pac druge razloge za svoj ponos... user posted image

no, jaz pac sprejemam ljudi, ki se ne poneumljajo sami... in pac spostujem vsakega socloveka... se druzim pac s sebi primernimi, to je pa razlika... ker vsak pac vsakemu ne pase... user posted image

pa jaz cist razumem, da ti gre ravno zarad tega nekdo na zivce... ker nista na isti valovni, ampak zato nas pa je tolk in vsak je svoj... nekateri se pac ujamejo(mo), drugi ne... user posted image

se vedno pa meni osebno ni vsec, da potem obstajajo taki, ki znajo drgacne od sebe zalit... taka pac sem, kot sem ze rekla.. user posted image  pa tud ce grem komu na zivce... user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 577
26.8.2008 13:35:47   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

maya razumem ce ti je nekdo glup... ampak men so taki ljudje bogi.. cist zares! ker si niso sami krivi... in zato mi ni vsec, ko so nekateri zaljivi do takih ljudi... to sem pac jaz!user posted image

mi je jasno da je kakršen pač je, jaz že zaradi svoje poklicne poti NIKOLI nikogar ne označim za neumnega.... to se enostavno ne dela! Predvsem ne z otroci!!!! in nikoli nikogar ne označim s tem pridevnikom, razen Cimetauser posted image user posted image user posted image tle pa si ne morem pomagatuser posted image user posted image user posted image . Pa zato ne mislim da je ničvreden al karkoli drugega... pri njemu mi je to dejstvouser posted image boljš bi blo da igra nogomet in ne govori preveč :)

< Sporočilo je popravil maya2 -- 26.8.2008 13:36:50 >

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 578
26.8.2008 14:03:39   
baguSka
boljš bi blo da igra nogomet in ne govori preveč :)

pa sej ga... ampak ga drugi sprasujejo in zaslisujejo... ce bi bil tih in ce bi reku, da ne daje komentarjev, bi bil pa se bl glup in vase zagledan prepotentnez... user posted image  se strinjamo, a ne?

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 579
26.8.2008 14:15:26   
maya2
Osebno ga sicer ne poznam ... ampak glede na vse videno in slišano, zaradi vsega skupaj tudi nogometa ne igra kaj dosti več (popolnoma napačne odločitve, glede menedžerjev (2 naenkratuser posted image ), dogovorov z različnimi klubi naenkrat, razveljavljanje pogodb, jemanje zdravil user posted image ) .... pa še in še .... ob malo bolj razumnih odločitvah bi dosegel več....  Če ne bi komentiral tko na doooolgo in široko svoje 'napake' si prav gotovo ne bi mislila da je prepotentenuser posted image
Že skoraj smilil se mi je pa na As ti tud not padu, k sta se tko očitno norce iz njega delala on pa ves pameten dajal nasveteuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 580
26.8.2008 14:17:10   
Bubamaraa
o babe mate težko debato...user posted image user posted image user posted image

pač dva sta se najdla, ki sta bolj med zadnjimi v vrsti stala, ko se je pamet delila in to je to.... tud takšni morjo bit.....user posted image

drgač ve ne bi zdele mele kej govort....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 581
26.8.2008 14:18:11   
baguSka
Že skoraj smilil se mi je pa na As ti tud not padu, k sta se tko očitno norce iz njega delala on pa ves pameten dajal nasvete

Ja sej tam se ti pa res lahko vsak smili.user posted image  A je kje posnetek mogoce?? Nism vidla...user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 582
26.8.2008 14:20:10   
baguSka
tud takšni morjo bit.....

ja sej... pa tud taksni, ki taksne zalijo... user posted image  pa tud taksni, ki takih ne marajo... user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 583
26.8.2008 14:30:46   
FLASK_A
a gremo na kufe no!?

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 584
26.8.2008 14:33:33   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

a gremo na kufe no!?

danes nimam časa, jutr tud ne... pol pa je odvisn od razpoloženja... ker mam neki glavobole zadnje čase...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 585
26.8.2008 14:36:04   
FLASK_A
o, bubauser posted image Kaj pa je to s tvojo glavo zdej... A sončne špegle pogrešauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 586
26.8.2008 14:38:48   
Bubamaraa

o, bubauser posted image Kaj pa je to s tvojo glavo zdej... A sončne špegle pogrešauser posted image

ja pa v Look Look-u je razprodaja... pa zgleda, da že podzavestno glava trpi, ko ve, da za letos je dost z nakupom sončnih očal....user posted image

btw: sem spet ene hude Diorjeve najdla....sam ne smem...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 587
26.8.2008 14:43:01   
FLASK_A
user posted image user posted image user posted image Sm jst vedla, da jo trpinčiš samauser posted image Sej možeka lepo pogledaš, pa bo prec nova kolekcija v predaluuser posted image

Čeprav si bla letos res že dovolj potratnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 588
26.8.2008 14:49:39   
Bubamaraa

user posted image user posted image user posted image Sm jst vedla, da jo trpinčiš samauser posted image Sej možeka lepo pogledaš, pa bo prec nova kolekcija v predaluuser posted image

Čeprav si bla letos res že dovolj potratnauser posted image

ga ni več pogleda, da bi letos še kake očale dobila....user posted image

ja res sm izkoristila bonus...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 589
26.8.2008 14:50:49   
baguSka
Čeprav si bla letos res že dovolj potratna

Pa ne samo za letos.

Bubica je pa zdej mal hinavska ratala, odkar je cuci nazaj prsla. Pol se pa na glavo znasa... ccc...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 590
26.8.2008 14:53:43   
Bubamaraa

Pa ne samo za letos.

Bubica je pa zdej mal hinavska ratala, odkar je cuci nazaj prsla. Pol se pa na glavo znasa... ccc...

ti bom dala "hinavska"....user posted image

ljubosumje je huda stvar....user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 591
26.8.2008 21:45:58   
pikovit

so pac ponosni nase... ker so neki dosegli... niso pa jasno ponosni na svojo slamo v glavi... imajo pac druge razloge za svoj ponos... user posted image

no, jaz pac sprejemam ljudi, ki se ne poneumljajo sami... in pac spostujem vsakega socloveka... se druzim pac s sebi primernimi, to je pa razlika... ker vsak pac vsakemu ne pase... user posted image

pa jaz cist razumem, da ti gre ravno zarad tega nekdo na zivce... ker nista na isti valovni, ampak zato nas pa je tolk in vsak je svoj... nekateri se pac ujamejo(mo), drugi ne... user posted image

se vedno pa meni osebno ni vsec, da potem obstajajo taki, ki znajo drgacne od sebe zalit... taka pac sem, kot sem ze rekla.. user posted image  pa tud ce grem komu na zivce... user posted image

In zato si tako posebna in zanimiva bejbauser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 592
26.8.2008 21:57:46   
pikovit

Baguska a sem tolk grozna samo nefotogenična sem .Ne, je bilo res ful krasno.Pa nekatere slike so že skoraj proti jutru

sploh nisem mela v mislih slik user posted image  slike so cist v normalnem stanju.. razen unih k je riki gor no.. men je on ogaben.. jst bi raj striptizeto mela, ce ze.. so mi zenski bodiji velik lepsi.. user posted image

mela sem v mislih teeebeee kot pikovit na rr!!user posted image  ker ne moret dojet, da si se po tolkem casu spet javla... sem bla ze prepricana, da bos kr na morju ostala... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  imam rač. pokvarjen in si ga rentam,ko lahko.Zato se nisem nič oglasila,oz. sem se prek telefona,kjer je potegnu netuser posted image .Bi pa na morju ostala,je tako lepoooo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 593
26.8.2008 22:04:43   
pikovit
No punce kako zdaj z našo kavo?Jaz v čet in petek ne morem.Kaj pa jutri?Ful bi vas rada vidla preden grem v zakonski stanuser posted image Bubica ali te lahko prosim za tablice?A sem tečna?Jih pridem iskat k tebi v službo in te peljem na kavo.Plizzzzzzz.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 594
27.8.2008 7:12:30   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Bubica ali te lahko prosim za tablice?A sem tečna?Jih pridem iskat k tebi v službo in te peljem na kavo.Plizzzzzzz.

jutr???? bo ok????...user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 595
27.8.2008 8:31:24   
maya2
Dobro jutrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 596
27.8.2008 8:41:42   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

Pa ne samo za letos.

ti bom dala "hinavska"....user posted image

ljubosumje je huda stvar....user posted image

kaaaj kaaaaaj... odkar je cuci z morja prsla, nas kot da ni.. user posted image  a ti ma tok za povedat al kaj?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 597
27.8.2008 8:43:00   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit
In zato si tako posebna in zanimiva bejbauser posted image

uuu... najs kompliment.. tenk ju! user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 598
27.8.2008 8:44:12   
baguSka
imam rač. pokvarjen in si ga rentam,ko lahko.Zato se nisem nič oglasila,oz. sem se prek telefona,kjer je potegnu net .Bi pa na morju ostala,je tako lepoooo.

aha.. jst sm bla pa ze zihr da te je en morski decek ugrabu in da te ne bo vec nazaj... user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 599
27.8.2008 8:47:01   
baguSka
No punce kako zdaj z našo kavo?Jaz v čet in petek ne morem.Kaj pa jutri?

user posted image  bubica ni mogla vceri in dons.. ti ne mores jutri in v petek.. potem ta teden itak odpade.. ti bos pa naslednji teden mela ze full guzvo a ne? s pripravami in to..

aja btw: pikovit! zdele sm se spomnla, da mava pa midva glih takrat porocni piknik, ko se bos ti prelevila v gospo!user posted image  bomo na isti dan praznoval..

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......