|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008 3.del
22.8.2008 12:40:31   
maya2
Buba: sosedaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nataši: srečno jutri, držim pesti za vreme.....

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 451
22.8.2008 13:23:28   
baguSka
evo mene... dons mam guzvo za popi*zdit... glih neki je spet prslo... pa bom vseen tole napisala do konca...

barbi: hvala za link, zgleda res lepo, ampak men je tole tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumac predrago za 2 uri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no, zihr se najde kje kej cenejsga... drugac ga pa raj doma razvajam, ugasnem luci in prizgem svecke... in odprem sampanjec... no, mislim, bubico... user posted image

bubica: cestitke!!!!! lepo da ste se koncno odlocli! pa se dinarcke boste prsparali - sej je ta full cenej a ne? tisto za kuhinjo ste se res full fajn zmenil - ampak obvezno nej to pise v pogodbi!! kaj pa si tist s kopalnico mislila? ker najprej pises da ti ej fuuuull lepa, potem pa da ti je fuuull grozna user posted image user posted image user posted image  nooo, jaz ti zelim vse naj naj in cimvec uzitkov v novem stanovanju... user posted image user posted image user posted image

srcek?? ja kje pa ti hodis? kako pocutje?user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 452
22.8.2008 13:24:36   
baguSka
Nataši: srečno jutri, držim pesti za vreme.....

se pridruzujem tem besedam!user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 453
22.8.2008 13:34:59   
FLASK_A
Bubaaaa, sem fuuul vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image Boš vidla, kolk se boste imeli finouser posted image

Nataši, ŠE MALOOOOOOOO!!! Jutri pa ti želim, da uživaš zeloooo počasiiiii, ker res prekmalu mineuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 454
22.8.2008 15:45:31   
bt08
Ojla!

Jaz mam dans tud skoz gužvo,jutr mamo kr dve fešti,eno doma,eno pa kr nek.Pa sem mal pripravlala za solate in podobno,pridejo kolegi in prijatelji pa bomo mal piknik udarl in moja nova leta zapil.user posted image Aja pa kuhnjo,da nam bo dober služla!

Zvečer mamo pa še en piknik,sam ne vem kakšen in za koga,to pa možek ve!Sam rekel mi je da zvečer gremo pa naprej!

Buba bravo za stanovanje user posted image user posted image user posted image user posted image ,dober ste se zmenl,sam tako kot prav Baguska vse mora na papir,da se pol ne obrišeš pod nosom!

Nataši no končno je tvoj dan pred vrati in upam da ga boš lepo preživela,da se boste ta dan zapomnili za vedno.Srečno!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 455
22.8.2008 16:03:12   
Bubamaraa
ja tenks moje punceeeeeee user posted image

ja kopalnica je super.... dnevna in kuhinja pa poraz....user posted image  (sm blond pa sm mal pomešala user posted image )

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 456
22.8.2008 16:23:33   
baguSka
dnevna in kuhinja pa poraz....

aha dnevna... no, dnevno lohk fuuuull pocen zrihtas!user posted image  midva sva res full mal vlozila, pa je 100% druga, kot je bla... samo vse stare stvari vn pomeces, pofarbas stene in je ze kot novo... user posted image

pr kuni je pa tko... te zadeve so reeees fuuuuuuuuuull drage! verjamem da ti ni vsec.... ampak probi si vsaj mal zamislt, ce bi to isto kuhno samo mal preuredila... npr jo postrihala? mal po svoje okrasila z dodatki? ker lej: najina kuhna je se kr ostala taksna, kot sva jo dobila... sva jo pa fuuuull spucala in jaz sem jo mal z dekoracijami opremla in je cist frisna skor vn prsla!user posted image

ce se ne motim sem enkrat clo link dala a ne? a si jo vidla?

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 457
22.8.2008 16:25:54   
baguSka
aja pa v kuhni sva tud stene postrihala in je res full lepsa kuhna.. se pozna razliko full!!user posted image  midva sva edino pomivalni in pralni in hladilnik dala nov notr... vse ostalo pa je ostalo tko kot je, ker je blo treba samo spucat in je kot novo... user posted image  uni elemnti pac niso delal - zato sva mogla nove kupt... user posted image  ce bi celo kuhno, pa toook dnarja pride, da je kr hudo...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 458
22.8.2008 16:29:30   
baguSka
evo moj primer kuhinje - sem najdla eno tako sliko primerno (stara kuhna + dekoracija + mal stene se vid barvne ob strani)

user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 459
22.8.2008 16:31:54   
baguSka
evo, pa se dnevna - cist cip! samo kavc (najin je klik-klak, za 190€ mensezdi.. tam nekje), pa ena mizica iz ikeje, pa dve lucki.. :)

user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 460
22.8.2008 16:33:56   
baguSka
no, edin na drugi steni mava pa tole... user posted image  ampak to je ze tehnika pac... una komoda uspodi, je bla pa tud cist pocenska... lohk mata vidva tud brez, ker je mata tv lohk na nosilcu na steni... user posted image

user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 461
22.8.2008 16:38:29   
baguSka
pr nama je edin blo full super, ker se je lastnik odlocu, ko nama je dal stanovanje, da bo se prej okna zamenju... in sva dobila cist nova... user posted image  to pa reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessss full pomen!! upam da jih vidva tud mata!? ce ne pa se jih tud da zlo lepo postrihat in so spet kot nova.. user posted image

buba moja zlata - ce me bos KARKOLI rabla, sem ti VEDNO na voljo!!user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 462
22.8.2008 16:40:08   
baguSka
Aja, tkole sva se pa z oboki mal igrala... user posted image  No, jst sm se hehe..

user posted image

S tem da je tuki se tastar hladilnik... zdej mava ze novga. user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 463
22.8.2008 16:40:56   
bt08
Baguska vidva mata men ful dober stanvane,res men je tok lepo ko so take barve noter hude.

Midva ko bova rihtala dnevno pa otroško,bova tud barvno nardila.Pa ko bova belila spalnico sem mu tud rekal da bi jo pobarvala eno steno v modro.

Sam bova vsak let nekej,ker lletos je vsega dovolj že,ker teli eurčki kr kopnijo.Mogoče da bova vežo še pobelila,pol pa počas naprej.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 464
22.8.2008 16:41:51   
bt08
Baguska a to sta kupla že barve narjene,a si sama mešala?

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 465
22.8.2008 16:48:03   
baguSka
Midva mava tud spalnico modro... user posted image

user posted image

Evo... se en primer za bubico, ce mas staro opremo, kako se da vsaj MEJCKN mal bl domace nardit... user posted image  

Midva sva tud sicer rekla, ce bo kdaj tale fletk najin, da gre cist vse VEN. In da bova potem pocasi opremljala... do takrat si pa pac pomagava tkole. In zato si zelim tok pomagat tebi bubica, ker nocem da se zdej full neki v stroske meces, ker ni glih vajin flet... user posted image  Sej lohk mate na pogodbni vse napisano, ampak nikol ne ves... raj manj vlozit kot vec, ce se da.

Barbaraa, midva sva kr kupila ze narjene barve. To so tiste visokopokrivne pastelne barve... hm, sm ze pozabla od katerga proizvajalca. Take srebrne skatle so, pa gor so slike od fletov, ki so postrihani na tisto barvo, ki je v kantici. user posted image

Ena kantica je cca 12€ in midva sva npr celo sobo postrihala z eno. Pa v vsako sva dala drugo barvo... torej 5 barv.user posted image  No, edin za dnevno sva porabla mal vec... ampak so nama skor vse barve se mal ostale.user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 466
22.8.2008 16:50:03   
baguSka
Hmm.. mensezdi da so od Jupola!?user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 467
22.8.2008 16:56:18   
bt08
Cool,točen tako modro rabim,k jaz bi eno steno pobarvala tako barvo,na drugo bi pa kej nalimala al pa narisala,morem še mal poštudirat.

K mene to kr pič čez noč in ajde gremo,pol se pa spravim.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 468
22.8.2008 16:57:28   
bt08
A maš ful različne barve?

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 469
22.8.2008 16:59:15   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: bt08

A maš ful različne barve?

ja cak... bom probala najdt na netu...

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 470
22.8.2008 17:00:28   
baguSka
Evo!user posted image

http://www.jub.si/izdelki/notranje-barve/jupol-trend-1862/

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 471
22.8.2008 17:01:23   
baguSka
ampak tuki niso tok zive, kot v zivo... user posted image

lahko vidis razliko ze, ce pogledas moje slike... user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 472
22.8.2008 17:04:29   
bt08
THX ful so hude barve,una oranžna,pa rdeča,cool.Samo take ko rabim.

Mislim da bomo še letos pleskali spalnico in vežo.

V kuhnji bom pa pustila belo,ker pol bo preveč rdeče,ker je cela kuhnja rdeča,pa bo pol kr temno.Mi je pa karniso poštrihu pa od pomivalca plato poštrihu,pa kupla si bom rdeče detajle za po kuhnji.

Kaj bi dala da bi mela še mal več keša in da grem v nabavo,po te frčkarije!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 473
22.8.2008 17:07:00   
baguSka
Kaj bi dala da bi mela še mal več keša in da grem v nabavo,po te frčkarije!

user posted image user posted image  o, vem kako je to... user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 474
22.8.2008 17:09:10   
baguSka
aja, pa dej kuhno posliki, da jo pol vidmo, ko bo fertik... user posted image

glede barvanja s temi barvami pa ti lahko povem: da nisem se nikol bl simpl strihala!! res! ne kaplja in ne curlja!user posted image  pa se full hitr si fertik... edin midva sva strope bele pustila in je blo mal vec dela z zascitami...

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?