|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
26.9.2008 20:27:42   
mklks
slon&koza

"Zakaj jočeš, fantek?"``"Mamica je rekla očku, da je slon."``"Saj to ni nič takega."``"Očka pa je rekel mamici, da je koza."``"No, vseeno;ampak zakaj se jokaš?"``"Zato, ker ne vem, kaj sem potem jaz?"

storklja

vpraša sin očeta ``oče kako se m jaz prišel na svet ``oče :štorklja te je prinesla``sin:oče pored toliko lepih žensk ti najdeš ravno štorkljo-

janezkova velika torba...;)

Janezek gre prvi dan v šolo. In sreča neko žensko.Ženska pa mu reče:"Torba, kam greš z Janezkom"? Pa Janezek odvrne:"Gobec, kam greš z babo?":D

vzgoja

"nemogoč si! da imaš vedenje manj primerno! to je nezaslišano!" se jezi mama na janezka. "zgledovati bi se moral po očetu, ko so ga zaradi lepega vedenja predčasno spustili iz zapora!"

pa še neki za popestritev:)

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
26.9.2008 20:40:27   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije
Drugače pa izgleda tako kot da ste si vse vzele prosto popoldne, ker nas je skoraj vrglo na drugo stranuser posted image

Jaz sem pa tlele čist blond user posted image ... sem že parkrat opazila, da je kakšna napisala, da nas je vrglo na drugo stran ... kakšno drugo stran, ne štekam user posted image user posted image user posted image

Šibam pod tuš, pa v postlo. Sem spet sama, moj je šel mlajčke postavlat. Pa ne za jutrišnjo poroko ... Pestro, pestro ....

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
26.9.2008 20:44:21   
tabi
čer

No pa da se še jst mal javimuser posted image pri nas otroc že spijouser posted image user posted image zdela se pa še jst v banjo vržem pa v postlouser posted image

Ajtak,Shoncek,Tintin,Gruška za sestankeuser posted image user posted image user posted image
Mamuška za podaljšano porodniškouser posted image user posted image user posted image pa maksimalno jo izkoristiuser posted image

Nikolina za plesuser posted image user posted image aja pa kot so ti že druge povedale ne sekiraj seuser posted image user posted image
Jooly slikice so user posted image A te lahk nekaj prosim a jih lah pošlješ na mailuser posted image ti ga na ZS pošljem.Pa že v naprej HVALAuser posted image user posted image user posted image
Gruška a boš sfolgala jutriuser posted image user posted image upam a maksimalnouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse današnje pregledeuser posted image user posted image

Rozika za zidanjeuser posted image user posted image

Debeluška in Nemrak vse najboljše za vajin praznikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tortice so pa pasale,so ble ful dobreuser posted image user posted image
Neli in E2 vse naj najuser posted image user posted image user posted image

Spanje pri nas zadnje čase tudi sam 1x na dan redko še 2x,sam pa takrat odspi tudi do 2.5ureuser posted image user posted image

Na glavico dajemo samo še trak pa še to sam takrat ko orng pihauser posted image

No mi smo se pa danes potepali.Nejca sem spet pustila doma in smo šli dop.na Zbile račke futrat pa na igrala pol pa še na eno kavouser posted image dam pa ni blo nobenga za spravt,sta ble še dve mamici z enoletnikama tam in so se prav lepo igrali v hišici mi pa v miru popili kavouser posted image user posted image Domov smo prišli na kosilo(vidim da so danes palačinke zmagale,ker tudi pri nas je bla juha pa palačinke s kislo smetano)Nika je odspala svojo kitico pa smo spet šli na polje mal se prevetrituser posted image user posted image
Nč zdej pa grem v banjo user posted image user posted image

Nočko pa lepe sanjeuser posted image user posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
26.9.2008 21:05:02   
nicolina
Čer,
no mi smo bli tud cel dan okupirani, dopldan sva bla s Tinom pri P., sva se šla pokazat in je vse ok user posted image , pol smo šli k tašči na kosilo, popoldan pa smo imeli obiske.
Tin je bil že tolk utrujen, da je hiter zaspal, pojedel polento in mleko, mal se je še podojil in ga je zmanjkalo. Upam, da bo mirna noč. user posted image
Pr nas je še skos spanje 2x dnevno, dopoldan okoli 11 za pol ure, potem pa po kosilu ob 14 za 2 do 2,5 ure. jaz mu dajem za ven kar trak, ali pa bombažno kapico, če ne piha, pol pa nič.

DEBELUŠKA IN NEMRAK VSE NAJ NAJ... user posted image user posted image user posted image

Gruška, lepo da si me pogrešala, pa ostale tud, joj babe kdaj bomo spet čvekale zvečer in se režale? user posted image user posted image user posted image  Jst to tako pogrešam. Ja, gruška, to pomeni, da pademo na drugo stran, ko tolk mal čvekamo in nismo na tej prvi strani "Starši čvekamo", ampak na drugi, nas ostale prehitijo user posted image user posted image
Veš kaj me zanima, zakaj si pa ti začela z zeleno pisat? ( no sej danes nisi user posted image user posted image ) Pa uživajte jutri.

Jooly, čudovite slikice, pa kolk so srčkani tile naši novembrčki... user posted image

Neli in Erna čestitke za 10 mesecev

Mi gremo jutr tud na RD v LJ, zvečer p a greva z mojim na zabavo za poroko od prijateljev. Spet bo lušno. user posted image user posted image  Tako, da si moram it tud jaz spedenat nohte, pa v bano naredit depilacijo...

Lep večer.... pa pa

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
26.9.2008 21:25:56   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

Imam še eno vprašanje ali malčkom kuhate mlečni zdrob, riž... na kravjem mleku, na prilagojen ali načrpanem???

Vse na kravjem, ampak obvezno s svežim, alpskega ne prakticiram. Tud po flaški zvečer že en čas pije kravje mleko. Zdej 2 dni tud dojim več ne, tko da mislim, da sem zaključla s tem poslanstvom. Se mi zdi kr v redu termin, naslednji pondelk se Kim začne uvajat v varstvo in mislim, da sva ble kar pridne, kar se tega tiče.

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Jooly, hvala za kinderja, veš da sem ga šele doma videla user posted image !

Yoy, a veš da sem se kr mal zasekirala, pa ne mislm zdej, da bi mi mogla v naručje skočit od veselja, ampak pol sem celo pot domov študerala, a bi mogla kej bolj "atraktivnega" dat za zahvala, al mogoče sam nisi vidla. No, na srečo je zdej očitno obema odlegl user posted image  Pa hepiiiiii brzdeeeeeeej!!

Gruška... a bi ti v soboto recimo pršla na mojo poroko (če bi se slučajno glih možila)??

IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

Ej punce nama se pa oktobra začne spet plavalni tečaj......bo še katera hodila????

Mi nimamo nič več naprej, a ne?!

jim ve že kaj na glavico dajete.....kapice, trakove?????

Bi ji dala trak, pa mam same kape in ji dam kapo - npr. dons k je full pihal, al pa zgodi zjutri, čez dan ne.

Nemrak... zakaj pa user posted image ?? En dober babji žur, pa bo hitr user posted image . Vse naj naj tud teb sevede user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Punce drage men sta moj oci pa mami mal pocuvala Tjaseka, Oci ga je peljal na sprehod in je mali zaspal pa se kr spi... Jaz sem pa VSE spucala, v nasem kraljestvu sem pomila tud okno in balkon pa prah po vseh policah... cudno da sploh se dihamo- kok ga je blo...

Od kje ti pa ta pospešek??? user posted image

Spanje... Kim spi 2x na dan, prvič okrog 10h, 11h za kakšno urco, urco pa pol, pol pa še popoldan okrog 4h, 5h za pol urce. Jst grem pa zdele za 4 urce, al pa 5, če bo Kim pustila user posted image

Nočkooooo

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
26.9.2008 21:50:54   
ajtak
Dober vecer.
Sem se prsla pofockat pa grem spat user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
26.9.2008 21:52:59   
Tanayya29
Hojla,

Se še jaz malo oglasim....

Taj js na full naspidiran ceu dan....;)))
Spanje,naš spi enkrat na dan ponavadi od 12-2h,redko še popoldan....

Naš ma na glavi kapo,trak smo že izgubil...:(.

Koža se je čisto uredila,tako da sem res vesela,in nimam več teh skrbiuser posted image ,Bom dala slikice v album,sam neki prenavljajo.

VSE NAJBOLJŠE PRAZNUJOČIM!!!!

Gruška
,te bom poklicala ,glede stanovanja.

Če še katera,kaj ve...Mama11?
Kravje mleko
naš pije ,prilagojeno samo zvečer,ko se zbudi.
Tudi jaz kupujem svežo,ne alpskega.

Obožuje,hrenovke....pašteto...mam mam,kr poskakuje,ko vidiuser posted image .
Ima,pa še eno navado,da v trgovini,pri kruhu začne težit...jaz ne vem,a mu kruh zadiši,pol morm zmer kupt žemljicouser posted image user posted image .

Brina,vidim,da maš težave s fb,men tut fulll šteka.....;))

Ma,grem likat,če sem še kaj pozabla bom dopisala.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu marinci)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
26.9.2008 22:10:12   
sonchek
Čer..
Evo midve sva iz lj...šoping uspel..tudi kepule ene Geox škornjčke za 20€ user posted image user posted image user posted image  (v outlet-u)..znižani 50%user posted image user posted image user posted image ..ful luštni..
..pa končno sem najdla taprav sušilni stroj zameuser posted image user posted image user posted image
..uglavnem res uspešen danuser posted image
Hvala vsem za čestitke....za obmesečnico...zdej pa še mi častimo eno tortico....
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

DANES PA JAZ ČASTIM, prav za prav častim za včeraj user posted image , sem mela rojstni dan (32), pa je bla taka "gužva", da ni blo časa za RR. Tko da je torta še ostala, pa štrudel, ZATO PUNCE VABLJENE!
DANES PA ŠE ČASTI E2, saj imam obmesečnico 10 mesecev!

NELI, vse naj naj za obmesečnico še tebi user posted image !

Debeluška..najprej tebi vse naj,naj...user posted image user posted image user posted image

In tudi seveda E2 za obmesečnico..user posted image user posted image user posted image

Nemrak tudi tebi vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

spanje...2x-3x na dan

lep večer vsem..se grem mal k mojmu stisnt...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
26.9.2008 22:39:41   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Gruška, lepo da si me pogrešala, pa ostale tud, joj babe kdaj bomo spet čvekale zvečer in se režale? user posted image user posted image user posted image  Jst to tako pogrešam. Ja, gruška, to pomeni, da pademo na drugo stran, ko tolk mal čvekamo in nismo na tej prvi strani "Starši čvekamo", ampak na drugi, nas ostale prehitijo user posted image user posted image
Veš kaj me zanima, zakaj si pa ti začela z zeleno pisat? ( no sej danes nisi user posted image user posted image ) Pa uživajte jutri.

Aja, zdaj razumem... jaz nikoli ne grem po daljši poti do novembrk, ampak imam narejeno bližnjico, da ko prižgem rr, me vrže direktno tja, kjer sem nazadnje pisala... zato mi ni blo jasno kje nas vrže na drugo stran, če premalo pišemo user posted image
Jaz sem ravno danes razmišljala, kok smo se včasih nasmejale zvečer....
A zakaj pišem z zeleno? Ker mi je ful všeč barva in zadnjič, ko smo bile v Kranju, smo se pogovarjale o vozičkih - že zdaj imam zelenega, pa marelo bom tud kupila zeleno, pol smo šle po trgovinah in katerokoli cunjo sem prijela v roke, da mi je bila všeč, je bila zelena.... zato sem začela za hec pisat z zeleno...

Jooly, če se pa ti jutr poročiš, pa vse odpovem user posted image  ... tud za pričo ti grem, če je treba user posted image user posted image

Anit28, škoda k nism prej vedla da prideš na naš konc.... otroc so bli dopoldne s šolo in vrtcem tam, na stojnicah, so gledali eno predstavo, popoldne smo imeli pa v športnem parku "škratovanje"... če bi vedla, da si tam, bi te prišla pogledat....

Tannaya kr poklič me.... a jutr pol prideš, al kako user posted image

Sonchek, user posted image  za šoping... u katerem outletu, na Rudniku? Daj kakšno fotko škorenjčkov prilimaj....

Debeluška in Nemrak vse najboljše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Debeluška, nisem bila nič v Lj., ker se včeraj nismo dobile .... v ponedeljek ali torek grem, nič prej.... pa nisem pozabila, te pokličem ....

Nč, sušilc bo vsak čas nehal, grem zrihtat cunje .... lep vikend vam želim .... a sem vam povedala kdo bo igral jutri na poroki? Mambo Kingsi user posted image user posted image user posted image  Se že veselim ......

Nočko, se oglasim kaj v nedeljo!!!!

< Sporočilo je popravil gruška -- 26.9.2008 22:42:33 >

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
26.9.2008 23:00:15   
Dajica
Oj!
Ja ce pa zdej se gruska pise v barvi, ki ji je vsec, bom pa se jaz v svoji barvi(barvah), zakaj pa ne.user posted image
S Kajo sva se mal potepali po Lj, nazadnje sle se mojega obiskat. Ni pa nic kaj prijetno zunaj, mraz, pa se piha.
Pa ta barva mi je tud vsec. Sej nimam nic pametnega za napisat, pa mal bluzim, ker mi je dolgacjt. Mala panca, moj se dela, sama sem, pa po netu surfam , gledam tv, nic pametnega, spat se mi ne da it.
Kaj pa ta barva, sej je skor podobna prejsnji. Da sprobam se tole.....eh, neeee. Tole? Ta bi bla pa kr ok.
No, preden cist zabluzim, lep pozdravcek in nocko vsem mamicam, ockom in otrockom user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
26.9.2008 23:10:09   
Tanayya29
jst mam pa še eno vprašanje,sj vem smešno....

dol odspodi,me vse srbi,čisto po moji krivdi...ker sem se umivala kar z niveo,ne intimnim milom,pa za nameček sm uporabljala še carefree dišečeuser posted image ,zdj me pa tok srbi,da je obup....

Se bi loh sam praskala,res...

Kaj pomaga???Help mi...??

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
26.9.2008 23:17:00   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

jst mam pa še eno vprašanje,sj vem smešno....

dol odspodi,me vse srbi,čisto po moji krivdi...ker sem se umivala kar z niveo,ne intimnim milom,pa za nameček sm uporabljala še carefree dišečeuser posted image ,zdj me pa tok srbi,da je obup....

Se bi loh sam praskala,res...

Kaj pomaga???Help mi...??

Probiotični jogurt probaj, npr.ego ... namaži se in si daj vložek ... kar zdele, če maš jogurt doma ... drugega ti ne znam pomagat ... al pa Canesten svečke, če jih imaš ....

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
26.9.2008 23:22:16   
tintin
al pa canesten kremo.user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
26.9.2008 23:24:05   
Tanayya29
jogurt mam....za znoret,to srbiuser posted image user posted image ...

Taj,sori k ti bom jogurt odprla..;))

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
27.9.2008 8:32:04   
tabi
Dobro jutro zaspanciuser posted image

Najprej eno orng user posted image da pridete k sebuser posted image

Mi smo že od 7ih pokonc,nafutrani zdej pa risanke lavfajouser posted image user posted image
Men s pa nič ne da sam posesala sem zdej je pa konc z manouser posted image ma sej vse počaka a neuser posted image

Jooly HVALA za slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce uživajte v današnjem dnevuuser posted image user posted image

Čavčav

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
27.9.2008 9:15:44   
mklks
dobro jutro tudi z moje strani!

tabi...hvala za kavico, danes mi pa res paše, ko je tako turobno vreme, bi cel dan samo ležala:) tud mi smo že od sedmih pokoncuser posted image

sonchek..user posted image user posted image  za vse nakupe in upam da nisi preveč jezna, ker še nisi dobila cd-jauser posted image user posted image

danes grem pa tud jst mal na lepše...mamo ladies night....pa gremo mal kokteljčkatuser posted image .....mam tako pridno mamo da bo lepo poslušala, če se ema zbudi...seveda užitek uspavanja še vedno pripada meniuser posted image

nič, se še kasnej kej oglasim... uživejte v vikendu

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
27.9.2008 9:26:51   
Oranža
Dobro jutro,

Hvala za kavico Tabiuser posted image .
No evo nam pa net zdej delauser posted image user posted image ....je včer pršu en fejst dečkouser posted image  pa je vse poštimaluser posted image

Debeluška vse naj naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nemrak vse naj naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neli in Erna vse naj naj najuser posted image user posted image

Mamuška super za podaljšanjeuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Ej punce nama se pa oktobra začne spet plavalni tečaj......bo še katera hodila????

Mi nimamo nič več naprej, a ne?!

Kako da ne? Sej je plavanje za vse starostne skupine. Lahko pa prideš k nam v KRuser posted image user posted image

Gruška upam da ti dons znese vse in imejte se maksimalno lepouser posted image user posted image

Vsem, ki danes greste na razne zabave, trgatve itd....lep se imejte....vreme je super......

No mi bomo bolj počivali ta vikend, danes user posted image  še dela, popoldan gre E na RD k sošolki, jutri imamo pa v vrtcu rajanjeuser posted image user posted image ....

Lepo soboto vsem želim.
Čao

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
27.9.2008 9:48:25   
sonchek

jutro...
evo jaz sem danes že kot prerojena...sem se stuširala user posted image , glavo oprala, dlake zbrisala, masko dala na obraz, nohte popedenala..hahahaaaaa...sliš se kot da to delam enkrat na mesec...user posted image user posted image user posted image
kavico spila...zdej bom pa počas začela ****cionirat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Sonchek, user posted image  za šoping... u katerem outletu, na Rudniku? Daj kakšno fotko škorenjčkov prilimaj....

ja na rudniku...imajo fulll hude stvari za najmljajše...za naše je že kr pobrano za mal večje se pa ful enih stvari najde...sploh škornjčkov od Geox-a...pa vsi 50% znižani user posted image
bom prpopala sam da najdem fotič user posted image

Tannaya...upam da je jogurt pomagal...tud jaz nimam druzga predloga...razen seveda da zamenjaj milo...user posted image

mklks ni panike se nič ne mudi...boš že...user posted image

No zdej grem pa kaj narest, ker smo op. polno zasedeni...user posted image

lep dan

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
27.9.2008 10:08:25   
naraščaj
Dobro jutro al naj rečem še kr dobr večer, ker .........................

Ja, nismo spal. Take noči pa še ne. Se nobena ni rožnata tale je bla pa v iber. Od 11 do pol4 ni blo druzga ko eno samo dretje pa uspavanje v poslci pa pr nama pa ...... Pa sem jo clo pustla pol ure dretuser posted image , sam to je tako živalsko kričala, da ni za zdržetuser posted image . Me bojo še v bloku prjavl.  Pol je pa menda spala clo kako urco in spet nadaljevala. zdej pa se valja po dnevni in je kot bi spala celo noč. Mi2 pa čist adijo user posted image

Mi2 nimava pojma kaj ji je. Če bo šlo tko naprej jo bom popokala in pelala k P in nej pogruntajo kaj ji je, ker jaz res ne vem več. Zobkov ni na vidiku (sem ji prej čekirala), vročine nima, nč ji naj neb falil. Vglavnem današnji dan - odpadejo vsi plani ker sva ko dve cunji(tak ne vem kaki so bli, mal potepanja). Sam čakam, da greva spat, a ona se špila 100 na /h

Res se spršujem a sem tok nesposobna, da bi otroka lahk dala spat in bi spal v vsaj 5h v kosu. Ma čist sem out. Taki cukrček je ampak tok naprna, da groza. Sploh ne vem kak bom pol ko bom začela delat. Se bom hodla v službo mal odpočit

Nč grem, da vas ne zamorim preveč, ker sebe sem žeuser posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
27.9.2008 10:10:28   
sonchek
Gruška evo takili so...
(podobni so skubini)
user posted image

user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
27.9.2008 10:13:02   
sonchek
oh..naraščaj...
to more bit pa res grozno...si sploh ne prestavljam...
hmmm kaj bi to lahko bilo....pojma nimamuser posted image user posted image user posted image
Upam pa da bo kmalu boljše user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
27.9.2008 10:22:07   
mklks
ej...sonchek....a tile škorenčki so primerni tud za tiste k še ne hodjo?
ema se sicer dvigne ampak še ne hodi zdej pa ne vem kaj nej ji obujem?

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
27.9.2008 10:25:26   
scubadiver
Ojla čveke,

tud naša noč je bla po dolgem času res slaba. Zaspala je hitro, ampak se je že do 11h ko sem šla jaz spat trikrat zbudila. Tko da sem jo potem vzela kar v najino posteljo. moj je žural, tko da me je blo edino strah, da je ne bo pomendral ko bo prišel domov.
No, potem se je pa zbujala po mojem kr skor na eno uro, sam je na srečo takoj zaspala. Sam mal pobožat pa dudo, pa je blo dobr. Sam še vseeno sem kr solidno zalimana. Zdele je pa že odspala prvo rundo. celih pol ure user posted image

Naraščaj to je moglo bit pa res grozno user posted image
Sonchek bravo za škorenjčke user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
27.9.2008 10:44:57   
sliva10
Danes pa midva častiva za 11 mesecev

user posted image

DEBELUŠKA VSE KAR SI SAMA NAJBOLJ ŽELIŠuser posted image user posted image user posted image

VSEM ČESTITKE  ZA OBMESEČNICE

Pa lep vikend vsem...
Za sredo še sporočim...

Rozika nešple so prišleuser posted image

Uživajte......

Mame so kot angeli na preizkušnji

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
27.9.2008 10:46:33   
mklks
anže....vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sliva10)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.