|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
26.9.2008 9:54:49   
Ilije
Dobro jutro - dober dan!

IZVIRNO SPOROČILO: jooly
Fotke

Super souser posted image user posted image user posted image , komentarji pa tuduser posted image . Vidim da so hellokitty brezrokavniki ful luštni na malčicah, tko da grem tud jst po njega za tamalo (sem ga že dvakrat gledala, pa sem obakrat preložila nakupuser posted image )  

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
Kaj naj kuham??

To se tud jaz sprašujem, tko da lepo prosim z idejami na dan.

Imam še eno vprašanje ali malčkom kuhate mlečni zdrob, riž... na kravjem mleku, na prilagojen ali načrpanem???

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
26.9.2008 10:08:24   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: alex28

Dobro jutro user posted image

Midva sva ze pregledana in cepljena in imava potrdilo za v vrtec user posted image .

bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa za zgodnje vstajanje tud,.. pa upam da danes ni noben kompliciral

Aja,.. AJTAK prideš še k men,.. mal pospravit, jz sem dans tulk lena,.. pa me čaka kup perila za likat- nič kr grem delat, da bom prej fraj

Se podpišem pod tole.

Spali smo mičken bolš 3x urgenca ob 4,20 je prišla k nama in začuda se ni preveč vrtela po posli ampak je zaDRNJOHala do mal pred 8.

Ajtak lahk k men tut prideš mal pospravt.
Sem prejle začlela sesat pa je T kr tečkala za mano (je zaspana tko, da sva sam pol posesali, zaj pa se je mal zašpilala  )
Sem prehitr napisdala že fehta. Nč jo grem dat spat pa se pol javim

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu alex28)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
26.9.2008 10:37:38   
nemrak
user posted image user posted image ,
moraš met poznane na dispanzerju, pa hitro prideš not user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
26.9.2008 10:38:54   
DEBELUŠKA30
DANES PA JAZ ČASTIM, prav za prav častim za včeraj user posted image , sem mela rojstni dan (32), pa je bla taka "gužva", da ni blo časa za RR. Tko da je torta še ostala, pa štrudel, ZATO PUNCE VABLJENE!
DANES PA ŠE ČASTI E2, saj imam obmesečnico 10 mesecev!

user posted image  

NELI, vse naj naj za obmesečnico še tebi user posted image !

Jooly, hvala za kinderja, veš da sem ga šele doma videla user posted image !

Nicolina dobrodošla nazaj user posted image , vidiš zakaj jaz pišem E1 in E2! Ne sekiraj se user posted image  !

Gruška, a si mogoče že bla, saj veš kje?

Naj se pohvalim, da sem bla danes že fulllll pridna, sem vse posesala, pa po tleh pobrisala, pa premazala, pa ...... user posted image user posted image user posted image

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu marinci)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
26.9.2008 10:42:46   
Oranža
Dan

Evo jst sem tud jezna ko user posted image user posted image user posted image . Že cel teden mi net ne dela in dobivam pop*********, dons bojda spet pride tehnik, ki je je bil že v sredo tuki in naj bi kao zrihtu da bo delal......zdele trenutno ima svojih 5 minut in dela.....

Barika čestitke za diplomcouser posted image user posted image
Tintin...vsaka stvar je za kej dobra....
Fotkeuser posted image
Gruška...lepo soboto ti želimuser posted image user posted image

Kosilo......file pange + pire krompirček + špinačka

Vrtec....bravo bravo, mi2 imava konec oktobra pregled.....
Ilije.....Gres in podobno skuham na mleku(trajno mleko....)

Ej punce nama se pa oktobra začne spet plavalni tečaj......bo še katera hodila????

Nicolina WBuser posted image user posted image user posted image

Evo tkole, šibam ga previt pol pa mal na sonček, čeprav kr piha grrrr......aja še to - jim ve že kaj na glavico dajete.....kapice, trakove?????

Čao

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
26.9.2008 10:46:47   
naraščaj
Debeluška, vse naj naj za tvoj RD. Upam, da si lepo praznovala, da te mož ni preveč jezil in da se ti izpolne vse kar si želiš.
Prav tako pa vse naj naj tudi E2 in Neli za 10m. Se že vlki tile naši škratiuser posted image
Aja a si teto že dobla????
Jaz še kr ne, sem danes test ponovila pa je spet HB neg. user posted image  Zdej pa razmišljam, da bi v pon. klicala G.

Nč grem mal potleh pomit, ker se samo ne bo nč, pa če bom hitra še kaj v lonce vržem preden se T zbudi. user posted image

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
26.9.2008 10:54:54   
nemrak
user posted image user posted image ,
jaz tudi malo pospravljam, ker imam že obe v vrtcu user posted image . in imam čas, volje pa ne.

Naj vas tudi jaz počastim  s tortico
user posted image .
Danes imam eno leto več user posted image .

Ajtak v kateri vrtec pa gre T. Ker v našo skupino prideta še dva novinca

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
26.9.2008 11:19:27   
rozika12
Živjo punce,
zadnjo stran sem preletela, neke fotke hvalite, bom kasneje vse pregledalauser posted image .

Mi smo se končno spravili zidat. Punci sta seveda navdušeni, da dobita veliko sobouser posted image

NanaLiza, jaz kar kravje mleko dajem. Za piti ne, kar se pa kuhanja tiče pa čisto normalno. Večinoma s svežim mlekom, če ga pa ni, pa tudi alpsko.
Hrana:
Včeraj: ječmenova kaša + krompir + skuta Mljaaaaaask.
Danes: polenta + skuta + zelenjava iz juhe + malo navadne klobase
Spanje: še vedno se podojiva 1-2 krat, če je dobra noč
Sestanek v vrtcu ( če mi varuška odpove - zvem sredi oktobrauser posted image ), spoznala vzgojiteljico. Krasna je. Prava babica. Fantastična. Imajo jih pa ogromno - 14 v skupini. Pri Nini jih je bilo 10, pa se mi je zdelo veliko.
Tanaya, kako to zrihtate, toliko dojenčkovuser posted image . Kapo dol.

Ste se kaj videle? Sem kaj dobrega zamudilaaaaauser posted image ????

BrinaS, kako je stanje pri  vas? Je še kakšna pikica se pojavila????

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
26.9.2008 11:21:07   
rozika12
Jooly, user posted image

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
26.9.2008 11:45:20   
ajtak
Punce drage men sta moj oci pa mami mal pocuvala Tjaseka, Oci ga je peljal na sprehod in je mali zaspal pa se kr spi... Jaz sem pa VSE spucala, v nasem kraljestvu sem pomila tud okno in balkon pa prah po vseh policah... cudno da sploh se dihamo- kok ga je blo...

Ne, nobeni ne pridem pucat user posted image

Kuhala bom zelenjavno juhco pa palacinke.

Ko greva ven dobi Tjas na glavo tako tanko bobazno kapo z usesniki ali pa trak, ce ne piha in je bolj toplo pa seveda nic user posted image .

Gres, cokolino itd dobi Tjas z alpskim mlekom 3,5, tud za pit ga je ze dobil. Obvezno pa se 1× dnevno pije adaptiranega ampak bomo to cez kak mesec ukinli... ko poidejo zaloge.

Grem kuhat.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
26.9.2008 11:45:59   
ajtak
Aja, nemrak mi smo v vrtcu Toncke Ceceve enota Gaberje.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
26.9.2008 12:06:03   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije
Kaj naj kuham??

To se tud jaz sprašujem, tko da lepo prosim z idejami na dan.

Imam še eno vprašanje ali malčkom kuhate mlečni zdrob, riž... na kravjem mleku, na prilagojen ali načrpanem???

Pri nas bo danes za kosilo zelenjavna rižota (korenček, bučke). Dobila je tako gres kot mlečni riž. Oboje gre v promet, ravno da bi dol padla navdušena pa ni. Vse na kravjem mleku.

Čestitke Debeluška! Pa čestitke Erni. Imamo enako HM trenerko, sem videla na fotkah. Meni je ful super user posted image

Čestitke Nemrak!

Vsem ena velika:

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Oranža
Ej punce nama se pa oktobra začne spet plavalni tečaj......bo še katera hodila????

Bi z veseljem, pa je na Dif skupina 1-2 leti med vikendom (imajo le en termin) že davno, davno polna (sem klicala 2 tedna nazaj, pa ni bilo več prostih mest user posted image ).

Aja, na glavo dobi pa obvezno kapico ali kapuco. Na našem koncu kar precej piha.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
26.9.2008 12:06:27   
naraščaj
Nemrak, vse naj naj tud teb pa veliko zdravja, cartanja,...

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
26.9.2008 13:04:17   
Dajica
Oj,
Kaja pancka, jaz kuham kosilo-mimogrede, mama11, hvala za idejo za zelenjavno rizoto .
Ponoci se je 2x zbudila, pomagala je duda in pa zibanje, tko da je prvic zizala sele ob pol sedmih. user posted image Pa sem imela ze kar napeto dojko.

Cestitke vsem slavljencem in pa hvala za tortice!!!user posted image

Grem naprej kuhat

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
26.9.2008 13:14:58   
Dajica
hja, sem mislila, kolk kaja spi... se mi je zdelo, da sem slisala eno otrosko cebljanje, pa potihem pogledam v sobico, ona pa na kolenih pa kuka cez posteljo ven user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
26.9.2008 13:19:14   
mklks
DEBELUŠKA IN NEMRAK..VSE NAJ NAJ ZA HAPPY BIRTHDAY PA DA SE VAMA IZPOLNIJO VSE ŽELJE!!!!!!!!

Dana
šnji jedilnik pa je:
zajtrk: flaška mleka in malo kasneje čokolino
kosilo:
goveja juhica in palačinke ( hvala ajtak za idejo:))
malica: jogurt in piškot
večerja: verjetno kak gres in pa seveda obvezna flaša pred spanjem:)

ne vem kaj nej nardim....naši se je čist podrla dnevna rutina s spanjem, je dopoldne spala samo pol urce in je bla zdej tko zaspana da že spi...ne vem kako bo potem do večera zdržala.....a pri vas kaki otroček že hodi samo enkrat na dan spat??

aja, pa še to....a je katera že probala kozmetiko od avalona za otročke...ma ema ful suho kožo pa bi naročila losjonuser posted image

drugač pa ko gremo ven, obvezno na glavo bombažno kapico, ker pri nas je ful mraz in piha

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
26.9.2008 13:40:26   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: mklks

DEBELUŠKA IN NEMRAK..VSE NAJ NAJ ZA HAPPY BIRTHDAY PA DA SE VAMA IZPOLNIJO VSE ŽELJE!!!!!!!!

se podpisem!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
26.9.2008 13:42:29   
ajtak
mklks, mi spimo samo enkrat na dan. Pa ce je sam pol urce, pa sam pol urce, vecinoma pa po uro in pol.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
26.9.2008 14:25:24   
Dajica
mklks-nasa gre prvic spat ob 12 in spi ponavadi 1 uro, drugo rundo pa okoli 17ih in spi med pol do ene ure. Se je pa tudi ze zgodilo, da je spala samo ob 12ih, popoldne pa nic.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
26.9.2008 14:26:24   
Dajica
Aja, se to. Jooly- full lusne fotke in tudi komentarji! Full posrecenouser posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
26.9.2008 14:30:53   
BrinaS
Dan,

Mamuška user posted image  za podaljšanje porodniške, zate Ninocka pa še držim pesti. Kaj pa izvidi iz PK, ne mislijo nič poslati? Kaj pa če jih pokličeš?
Rozika - user posted image  za zidanje, a zdaj na jesen?
Pri nas je eno norenje (pri M) mimo, smo pa v pričakovanju drugega.

Zdrobe, mlečni riž in podobno kuham na kravjem mleku, nehomogeniziranem. Vse ok.
Kape se ne uporabljamo, trakov nimamo, če pa je piha, pa ji dam kapuco na glavo.

Jooly, super slikce s komentarji, go girls, gouser posted image

Nicolina, ma občudujem tiste, ki imajo toliko časa, da še za drugimi brskajo po netuuser posted image  BV

Čestitke slavljencem in zdravja bolančkom

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
26.9.2008 14:34:23   
BrinaS
Aha, spanje

čez dan - 1x do 2x, vendar ne po 16 uri.

Ponoči vsaj 2x dojenjeuser posted image

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
26.9.2008 15:25:08   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Aja, se to. Jooly- full lusne fotke in tudi komentarji! Full posrecenouser posted image
Se strinjam user posted image

Spanje čez dan načeloma 2x (okol pol 11 in okol 14). Če pa ga ponoč kaj svira pa je pol tut podnev drugač. Če se pa potepamo je pa itak pesem zase user posted image .

Zdej pa čakam, da pride moj in moja sestra s tamalima(sem jo povabla, ker sem ful prevč skuhala - nč novga user posted image ) in gremo jest. T pa ko se zbudi.

Pri nas tok piha, da je za pop..... Sva šli prej do mojih, pa naju je kr moj ati nazaj peljal user posted image , ker je mene ful zebl kaj šele T.

Kape, smo do zdej mel lih ene 3x, danes in še ene parkrat ko je tkole pihal. Ja bo treba počas.

Ajd šibam je že moj prišel

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
26.9.2008 19:57:17   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS
Pri nas je eno norenje (pri M) mimo, smo pa v pričakovanju drugega.

V pričakovanju novega user posted image user posted image  Ja SUPERuser posted image

Drugače pa izgleda tako kot da ste si vse vzele prosto popoldne, ker nas je skoraj vrglo na drugo stranuser posted image

Jaz se za vikend poslavljam,tko da fajn spite danes in uživajte v vikendu, upam da bo tud kaj sončka.

papa

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
26.9.2008 20:17:33   
mklks
tko, naša user posted image že panča....je bla pokonc že ob pol treh in sem kar začudena da je tko dolg zdržala...:)

zdej je pa mami na vrsti...grem si eno tako fajno kopel nardit, pa laske oprat, pa nohte uštimat...user posted image user posted image user posted image
tud jst si morm prvošč...mi že pripadauser posted image

nič, kr grem, ve pa fajn bodte pa kako fajno še rečte!!

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.