|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
27.9.2008 11:07:32   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: mklks

ej...sonchek....a tile škorenčki so primerni tud za tiste k še ne hodjo?
ema se sicer dvigne ampak še ne hodi zdej pa ne vem kaj nej ji obujem?

tile so res fulll mehki...naša tudi še ne hodi..ampak na noge se pa že postavlja in se nikakor nisem mogla odločit, kaj naj ji kupim...
Jaz mislim da je to kr dobra izbira, da jo ne bo zeblo v noge...

Anže...vse naj najjjjjjjjjj user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
27.9.2008 12:07:17   
Oranža
Hoj
Anže vse naj naj naj user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Res se spršujem a sem tok nesposobna, da bi otroka lahk dala spat in bi spal v vsaj 5h v kosu. Ma čist sem out. Taki cukrček je ampak tok naprna, da groza. Sploh ne vem kak bom pol ko bom začela delat. Se bom hodla v službo mal odpočit

Nč grem, da vas ne zamorim preveč, ker sebe sem žeuser posted image

Najprej en user posted image  za vse vas. Ne bom rekla da si predstavljam kako hudo ti je, ker si ne, pa čeprav se naš Timon tud ponoč zbudi, ampak ga jst vzamem k seb in se priklopi in nazaj zaspi, res da pol več al manj spi do juta v moji pojstli ampak se ne sekiram, tako je volk sit in koza celauser posted image . Drugač pa bi ti rekla samo takole.......NE NISI NESPOSOBNA, ampak ima Taja očitno neke težave, lahko so zobki, nekaterim nagajajo kar precej časa preden sploh pokukajo na plano, nekateri pa sploh ne veš kdaj so jih dobili. Lahko ji tud kakšna hrana ne paše, pa jo kaj črvinči in zvija, mogoče mal porajtej kaj ste jedli oz. je jedla in kakšna je noč......ne vem morda lahko poskusiš tudi z knjigo Otroško spanje - brez joka v sanje; če jo seveda že nisi prebrala.....res težko svetujem, ker v podobni situaciji še nikol nisem bila, mogoče kake uspavanke da se potolaži, ali pa da ji sama poješ......morda bi jo med tednom lahko čez dan dala za kakšno urco dve mami da jo počuva ti pa se naspi, ker če sama ne boš naspana boš razdražena in verjemi da Taja to še predobro občuti.....za vikend pa lahko morda moža prosiš da se preseli v dnevno da se bo naspal in potem zjutraj on prevzel Tajo in se ti mal naspiš.......glej res ne vem to so samo predlogi, katere itak predvidevam da si že vse uporabla, ampak vseeno sem napisala...včasih je že malček lažje če kaj takega prebereš, da vsaj veš da nisi sam.......držim pesti da se bo vse uredilo......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
27.9.2008 12:29:42   
mklks
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

Res se spršujem a sem tok nesposobna, da bi otroka lahk dala spat in bi spal v vsaj 5h v kosu. Ma čist sem out. Taki cukrček je ampak tok naprna, da groza. Sploh ne vem kak bom pol ko bom začela delat. Se bom hodla v službo mal odpočit

Nč grem, da vas ne zamorim preveč, ker sebe sem žeuser posted image

Najprej en user posted image  za vse vas. Ne bom rekla da si predstavljam kako hudo ti je, ker si ne, pa čeprav se naš Timon tud ponoč zbudi, ampak ga jst vzamem k seb in se priklopi in nazaj zaspi, res da pol več al manj spi do juta v moji pojstli ampak se ne sekiram, tako je volk sit in koza celauser posted image . Drugač pa bi ti rekla samo takole.......NE NISI NESPOSOBNA, ampak ima Taja očitno neke težave, lahko so zobki, nekaterim nagajajo kar precej časa preden sploh pokukajo na plano, nekateri pa sploh ne veš kdaj so jih dobili. Lahko ji tud kakšna hrana ne paše, pa jo kaj črvinči in zvija, mogoče mal porajtej kaj ste jedli oz. je jedla in kakšna je noč......ne vem morda lahko poskusiš tudi z knjigo Otroško spanje - brez joka v sanje; če jo seveda že nisi prebrala.....res težko svetujem, ker v podobni situaciji še nikol nisem bila, mogoče kake uspavanke da se potolaži, ali pa da ji sama poješ......morda bi jo med tednom lahko čez dan dala za kakšno urco dve mami da jo počuva ti pa se naspi, ker če sama ne boš naspana boš razdražena in verjemi da Taja to še predobro občuti.....za vikend pa lahko morda moža prosiš da se preseli v dnevno da se bo naspal in potem zjutraj on prevzel Tajo in se ti mal naspiš.......glej res ne vem to so samo predlogi, katere itak predvidevam da si že vse uporabla, ampak vseeno sem napisala...včasih je že malček lažje če kaj takega prebereš, da vsaj veš da nisi sam.......držim pesti da se bo vse uredilo......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem pod tole:)

naraščaj...še enkrat ponavljam od oranže....nisi nesposobna, ampak pač nekateri otročki so bolj zahtevni, drugi ne, verjemi pa da vsaka stvar enkrat mine....tudi ema se je zdej tri dni ponoči zbujala in zbujala...jokala pa tako...no, in tretji dan sem ugotovila da je lačna, ker je začela ponavlajt am am am...pa sem ji naredila večjo večerjo in zdej je vse kul....probej čim več stvari in ne obupejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
27.9.2008 14:12:50   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29
Če še katera,kaj ve...Mama11?

Ma, sem zamudila. Najboljša kolegica ga je avgusta oddala, ma ful spedenanega dvosobnega v Šentvidu, ampak je v 4. nadstropju brez dvigala, tako da ne vem, če bi vam sploh ustrezalo.

Zakaj pa ne izkoristiš in zahtevaš od tvojega, da popraska user posted image

Dajica, ta prva je presvetla, me bolijo oči, v bistvu mi je najlepša ciklamna (ta druga).

Naraščaj user posted image . Saj bi ti poskusila kaj svetovat, samo kaj ko je vsak otrok zgodba zase - lahko so zobje, lahko prebava, mogoče ne mara čiste teme ali čiste tišine, mogoče ji ne ustreza smer neba, v katero leži, ali pa kakšen vodni tok ali pa milijon drugih malenkosti. Naša od marca do maja ni prespala 3 ure v kosu, potem od srede junija pa kar naenkrat po 10 ur. Se bo zgodilo tudi vam. Držim pesti, da kmalu!

Čestitke za obmesečnice!

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
27.9.2008 14:16:18   
Tanayya29
Zakaj pa ne izkoristiš in zahtevaš od tvojega, da popraska

tega pa ne razumem?user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
27.9.2008 14:28:15   
mama11

Slaba šala.

Neposredna povezava do sporočila: 2406
27.9.2008 14:44:56   
Dajica
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Dajica, ta prva je presvetla, me bolijo oči, v bistvu mi je najlepša ciklamna (ta druga).

Bom kar pri crni ostala. user posted image

narascaj-user posted image objemcek zate in upam, da se stanje kmalu porihta, sej ne bo vedno tako. Res pa drzim pesti, da bodo noci kmalu lepse in mirnejse.

Ajtak-dodaj v seznamcek 4.zobek user posted image Danes sem odkrila nekaj trdega na desni strani zgoraj, se druga enka. Zdej cakamo dvojke.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
27.9.2008 15:02:03   
Tanayya29

Slaba šala.

aha uredu, nisem čist razumela.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
27.9.2008 15:07:35   
Tanayya29
Joj vam morm povedat,da me fulll srbijo zdj še joški...Tam sm si namazala z advantanom,k vem da lohk,doll odspodi pa ne vem kaj nj......

groza,sploh ne morm nikamor it,a se loh mau tut tam namažem z advantanomuser posted image ?Resn sprašujem.

joj naraščaj,ma upam,da se spanje čimprej uredi.....

nč,se grem praskat naprej..OMG...,)))

Neposredna povezava do sporočila: 2409
27.9.2008 15:43:55   
jooly
Tanaya... namaž se s Canesten kremo, dobiš jo v vsaki lekarni brez recepta. Verjetn so glivice. Ampak to naj ne bi blo povezan z joški user posted image

Berem, kakšne slabe noči ste mel danes. No, naj vam zaupam, da je Kim danes spala do POL DESETIH.  Sem jo zjutri tko cmokala in objemala, da ji ni blo nič jasn user posted image . Vem pa, da je to samo slučaj in se ne slepim z ničemer user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

Neposredna povezava do sporočila: 2410
27.9.2008 18:59:48   
naraščaj
Oranža in vse ostale, zlate ste havla. Ko najbol rabiš tolažbo jo dobiš tle. Hvala vam.
Kar se pa predlogov tiče, sem res večino poizkusla, 2x prebrala ono knjigo, Razen še kake uspavanke, pesmice ampak teh tut čez dan ne šmirgla kaj dost.
Kera je že mela tiste neke uspavalne melodije (valovanje, šumenje). Ma bi prosla, še jaz za tisti CD, če je še možno, Bi probala tut s tem. Zgubit nimam kaj.user posted image
Bomo vidl kak bo kaj danes.
Vsaj kuhat nisem danes rabla, nas je sestra povabla na kosilo. Mi je prov pasal, da nisem rabla še s tem se ubadat. Na srečo mi vsaj kokr tolk je. Sej sem razmišlala, če je kaj takšnga jedla, sam itak jo vsako noč neki daje, sam da je dans blo pa ornk katastrofalno.
Posledično je tečka tut čez cel dan. Ji bom dala danes preventivno calpol, pa bomo vidl, če bo kaj bolš.

Nč jo grem kr skopat pa da jo dam "spat". Kaj je že to user posted image ? Mogoč pa bo kaj bolša noč.

Se beremo.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
27.9.2008 19:05:30   
scubadiver
Naraščaj držim pestke da bo boljša noč user posted image

Jolly ti pa tud če bi bla tih user posted image user posted image user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
27.9.2008 20:46:05   
alex28
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

Debeluška vse naj naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nemrak vse naj naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neli in Erna vse naj naj najuser posted image user posted image

Mamuška super za podaljšanjeuser posted image user posted image

se podpišem pod tole- vse naj naj

IZVIRNO SPOROČILO: mklks

anže....vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  kak hitr čas leti- user posted image user posted image

Sploh ne vem kak bom pol ko bom začela delat. Se bom hodla v službo mal odpočit

Tud jz mislim da se bom hodla odpočit,....pa res upam da se do takrat tole spanje zrihta,.. je hujš kot loterija-večkrat slabš kot dobr

[Naša od marca do maja ni prespala 3 ure v kosu, potem od srede junija pa kar naenkrat po 10 ur. Se bo zgodilo tudi vam. Držim pesti, da kmalu!

tud mi čakamo na to, pa upam da bo kmaluser posted image

Tud midva frajerja sva danes sama,... ati  je bil že včeraj zvečer na fešti (roj.dan-sami dedi), prišel ob 03.30h domov ob 06.00 pa so šli s službo na sindikalni izlet tako da,... ga spet ni in spet  pride enkrat zjutraj domov.

Še dobr da ni to tko bolj pogost,.. komaj čakam da grem še jz mal ven,..

nič se beremo grem pred TV,...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
27.9.2008 20:47:16   
alex28
sem ga spet neki srala,.. mi ne gre najboljš tole večkratno citiranje,.. se bo treba naučit,.. ne zamert

(odgovor članu alex28)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
27.9.2008 20:48:45   
mama11

Slaba šala.

Se nanaša na srbenje, ki si ga omenjala. Me je spomnilo, kako je mene pohota dajala, ko sem imela vnet mehur... ne se nič ne hecam, obup, moj je bil čisto fertik user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2415
27.9.2008 21:38:28   
ajtak
Dober vecer,
midva sva ze s piknika, mel smo se super ceprav nas je fejst nazebl...
a sem ze povedala da se je Tjas kake 2 dni nazaj naucu dat pa-pa user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
27.9.2008 21:44:40   
DEBELUŠKA30
Evo sam na hitro, pri nas smo skoz "leteči" user posted image !

Naraščaj, ja sem dobila menstro in to tretji dan po testu user posted image ! Držim pesti, da se čim prej stanje doma izboljša user posted image user posted image user posted image ! Pri nas ene 14 dni že spi celo noč (razen sinoči) in je res luksuz!

Jooly oz. Jolka Majolka, ja itak, da je blo premalo user posted image , sva si z E1 mogli jajčka razdelit user posted image user posted image user posted image  (res nisem prej vidla, pa še v vrečko sem pogledala user posted image )! Imam še 3 nove CD-je s pravljicami, če še rabiš, sam povej!

Tanayya, da ti nisi noseča, mislim, če te prsi srbijo, mene so fulll prva dva meseca?! Se dobiva naslednji teden kaj na kavi, saj veš kje user posted image ?

Sonchek, veš da sva izbrala kamin, upam, da mi ga uspe prilimat:

user posted image user posted image user posted image  mi ne rata user posted image user posted image user posted image

...kaj sem še mislila....... user posted image

lahko nočko

< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 27.9.2008 21:54:08 >

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
27.9.2008 21:53:54   
Tanayya29

Slaba šala.

Se nanaša na srbenje, ki si ga omenjala. Me je spomnilo, kako je mene pohota dajala, ko sem imela vnet mehur... ne se nič ne hecam, obup, moj je bil čisto fertik user posted image

a razumem,jaz sem mislila,da se to nanaša na stanovanje...hehe...

ne,nisem noseča,mene joške večkrat srbijo(no bradavice),...

dol odspod je pa mau bolje,no....;))

debeluška se dobivauser posted image .

Zdj pa grem kar spat,nočko.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
27.9.2008 22:57:43   
scubadiver
Čer,

Lana po dolgem uspavanju pančka od pol desetih naprej in se do sedaj na srečo še ni zbudila. Upam, da se bo danes kaj manjkrat kot včeri in da bo zjutraj ponavljala za kim in spala do dopoldneva user posted image

Sem se pa zdele spomnila na eno jahto ki smo jo vidli na Visu. Je kr tema ratala v luki ko so pristali. Res ogromna. Sem spraševala potem enega od posadke če mi lahko pove kdo je gor, pa mi pacek ni hotu user posted image
Sem jo našla na netu. Dolga 50 metrov, najem pa stane od 375.000 EUR na teden naprej user posted image

Evo še link če si bo šla katera oči past user posted image : jahta 

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 2419
27.9.2008 23:11:07   
mamuška
Tanayya, da najprej tebe obdelam, revauser posted image user posted image :  to srbenje - kakšen je pa vonj? Smrdi za crknit (ribe, gnilo?) ali ni neprijetnega vonja? Če ga ni, so glivice. Bejž v lekarno in naj ti dajo vaginalete z boraxom ali pa vagisan ali pa kislo kremo, ki jo z aplikatorji vstavljaš v nožnico, vse brez recepta. Isto dobiš brez recepta daktarin oralni gel, ki ki prav tako lahko namažeš tako v nožnico kot na bradavice. Ne vem sicer, če še dojiš (sory, sklerozauser posted image ), ampak če slučajno dojiš, namaži fajn na debelo pred dojenjem, da ne bo še Taj fasal.  Ne se mazat z advantanom, sploh ne cel cajt po malem!!!!! Advantan je kortikosteorid in ti bo totalno skurilo vso kožo!! Čimvečkrat dnevno se umij s čajem iz hrastovega lubja (dobiš isto v lekarni! pazi: pušča grde fleke! - uporabi primerne brisače in perilo, pa banjo oz. umivalnik TAKOJ spucaj!), ki mu dodaj par žlic JABOLČNEGA (!) kisa. Lahko se umiješ vsakič po lulanju pa tudi kdaj vmes, ne bo škodilo. Enako si umij bradavice, če imaš še podložke, daj na odložko za en grah daktarina in na bradavico, pa nosi ves čas v modrcu, dokler ne neha srbet. To kuro morš držat vsaj 3 tedne, da glivice res crknejo, sicer se ti non-stop ponavljajo. Na isto foro je tudi canesten, vendar vedno pogosteje jamrajo, da canesten ne pomaga več.

Če pa ti iz nožnice tudi smrdi in imaš rumen ali zelen izcedek, pa čimprej do G, kajti potem je to vnetje bakterijsko in ti mora predpisat ustrezno terapijo,

Naraščaj, revca boga, dobrodošla v klubu neprespanih. Izbij si iz butice za vse večne čase, da si kakrokoli nesposobna. ENi otroci taki so pa amen. Mi smo imeli s K take štale in take cirkuse, da včasih nisem vedela, a bom skoz okno vrgla sebe ali njega, brez heca. Vleklo se je več kot 3 leta, pa so mi pametovali vsi na počez, pa preizkusili smo tisoč in en nasvet, bili pri nevrologu - nič ni pomagalo. Nekej po 3. letu se je stanje umirilo in je začel bolje spat, noč pa res prespi slabo leto, star je 6 let, pa še ob lunah lazi okrog.  Probavali smo vse živo, daleč največ je pomenilo, da smo mu strogo držali dnevni red, da je imel čez dan dovolj spanja (spal je itak max. 1 uro, pa ne vsak dan, ampak takrat smo s stropa dol viseli, ker se je zbudil, če je šel nekdo malček glasneje po bloku!! kaj šele, če je kdo zakašljal ali kihnil!), da je bil ritem dneva čimbolj utečen, brez pretresov, pozitivni ali negativnih.  Do 2. leta sva z možem spala ločeno. Vsako noč je eden dežural  pri njem, drugi pa spal, edino tako se nama ni zmešalo od neprespanosti. So pa bili določeni napadi, ko ga ati ni pogledat ni smel in sem ne glede na "razpored" dežuala jaz. Kako sem se zjutraj usedla v avto in peljala 70 km v službo z dvema urama spanja, ne vem user posted image   Najhuje je bilo, da niti čez dan ni kaj dosti spal in nisi imel kdaj poflikat user posted image user posted image , da bi kaj not prinesel. Ampak smo preživeli, druge rešitve itak ni.

Skušajta se s partnerjem zmenit, da vsakič eden dežura in drugi spi, pa ne it na foro, da zahteva samo tebe. Naj se nauči, da mamice kdaj ni, ni premajhna za to, verjemi.  Ker drugače lahko resno zboliš ali pa se ti utrga in to čist po pravici. Partner ima pač še službo, to moraš upoštevat, ampak 2 x čez teden in 1 dan vikenda lahko prevzame, ga ne bo konec. Dežura naj res eden in drugi spi, če le ni bolezen po sredi. Edino tako bosta oba vsaj za silo spočita.

Čevlji so mi strašno všeč, ampak ne kupim nobenih več, dokler zares ne shodi. Čakam pa krznene copatke., to pa.

Vsem slavljenkam in vsem malem praznovalčkom user posted image user posted image user posted image , pa zvrhano mero zdravja!!!!

BrinaS, kako vaši bolniki?

ČAka me še ful razsuta kuhna, tko da grem šemal delat. Mogoče še pridem kaj naokrog.

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

Neposredna povezava do sporočila: 2420
28.9.2008 8:45:42   
Dajica
Jutro!
A se nikjer nobeneuser posted image Pol pa ena kavica od mene user posted image .
Koncno se se jaz lahko pohvalim s spanjem, Kaja se vedno spi. Zaspala je ob 20ih, se prvic zbudila ob 2.30, pojedla in zaspala in drugic ob 7ih, pojedla in zaspala nazaj.user posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
28.9.2008 8:46:02   
Tanayya29
Jutro!!!!

Najprej ena kavica za vseuser posted image user posted image ,al pa dve...;)))

Spali smo fajn,po dolgem času samo dve budnice...;)))

Naraščaj,kako je bilo pri vas???Upam,da ste bolje spali.Bogica,jaz upam,da se uredi...user posted image user posted image .

Srbenje,doma sem imela še svečke Betadine(tiste z jodom),mi jih je dal G.,na prvem pregledu po rojstvu,in takrat jih nisem vstavljala,no sedaj pa mi prav pridejo....user posted image
Hvala vsem za skrb,srbi me pa za znoret,no danes je mal bolje no,če pa se začnem praskat,je pa za znortuser posted image user posted image ....

Včeraj ste kar na velik žurale,kako je blo?????user posted image user posted image

Nč.šibava s T. v trgovino.

Lep dan!

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
28.9.2008 10:04:30   
mama11
Dobro jutro! Pri nas je bila noč čisto OK, zaspala malo čez 21h, zbudila se je ob 7:40. Ne vem pa, kaj je mene dajalo, sem se zjutraj zbudila čisto mokra. Pa se tudi približno ne spomnim, kaj sem sanjala. To pa pride od butastih večernih filmov.

Srbenje,doma sem imela še svečke Betadine(tiste z jodom),mi jih je dal G.,na prvem pregledu po rojstvu,in takrat jih nisem vstavljala,no sedaj pa mi prav pridejo....user posted image

Ne pozabi malo zmočiti z vodo, preden vstaviš. Pa ne jemlji več kot 7 dni brez posveta z zdravnikom. Lahko udari na ščitnico.

A niso za danes napovedovali sonce in vrnitev toplega vremena? Pupa je spet v žabicah, termo nogavičkah, bodiju in majčki z dolgimi. Standard oblačenja zadnje 2-3 tedne. Še vedno (od 19.9.). čakamo na ebay pošiljko s copatki, da bo revica lahko brez termo nogavičk (samo te imam s štoperji, ampak so ti štoperji en šmorn).

Včeraj smo šli na pozno popoldanski sprehod, ki se je zavlekel v večer - doma smo bili šele ob 20h. Pupa ful uživa v nahrbtniku, pa še meni ful ustreza ornk noge pretegnit brez porivanja vozička. Da ne bo pomote,  nosač je user posted image  user posted image .

Danes so na sporedu pospravljanje, sprehod in popoldanski rojstni dan pri eni sončici, ki je dopolnila 2 leti.

Ali imate mularijo že naročeno za pregled pri enem letu? Mi smo ta mesec zamenjali P, pa nisem zih, če bi to že morala imeti urejeno ali ne.

Neposredna povezava do sporočila: 2423
28.9.2008 10:33:52   
Oranža
Dobro jutro

Hvala za kaviceuser posted image
Tanayya jst bi preventivno na tvojem mestu se kar pri G naročila...ker nikol ne veš.....tole se lahko razvije še v kakšno večje sranje(oprosti izrazu).
Taj bravo za kožico, da se je tko lepo poštimalauser posted image user posted image

Ajtak mi imamo pa še en zobekuser posted image user posted image , spodnja enkica.

Scuba sm si ogledala jahticouser posted image user posted image ....jah kaj nej rečem...ko bom velika in bogata vas povabim na eno plovbouser posted image user posted image user posted image

Zdej pa šibam, žabec spi, tavelik se zuni žoga, je včerej dobil novo rokometno žogo in je zdej zakon, user posted image  mal na vrtu pospravlja, jst se mu grem pa pridružit pa spotjo še kej v lonce vržem, da gremo popoldan lahko na zabavo v vrtecuser posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
28.9.2008 10:35:37   
Oranža

Ali imate mularijo že naročeno za pregled pri enem letu? Mi smo ta mesec zamenjali P, pa nisem zih, če bi to že morala imeti urejeno ali ne.

Mi2 imava konec oktobra pregled za v vrtec in se bova takrat naročila.
Po moje jo lahko počasi kar naročiš.

(Pablo Casals)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.