Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 26.9.2008 9:54:49
|
|
|
|
Ilije
|
Dobro jutro - dober dan! IZVIRNO SPOROČILO: jooly Fotke Super so , komentarji pa tud . Vidim da so hellokitty brezrokavniki ful luštni na malčicah, tko da grem tud jst po njega za tamalo (sem ga že dvakrat gledala, pa sem obakrat preložila nakup ) IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Kaj naj kuham?? To se tud jaz sprašujem, tko da lepo prosim z idejami na dan. Imam še eno vprašanje ali malčkom kuhate mlečni zdrob, riž... na kravjem mleku, na prilagojen ali načrpanem???
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 26.9.2008 10:08:24
|
|
|
|
naraščaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: alex28 IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Dobro jutro Midva sva ze pregledana in cepljena in imava potrdilo za v vrtec . bravo pa za zgodnje vstajanje tud,.. pa upam da danes ni noben kompliciral Aja,.. AJTAK prideš še k men,.. mal pospravit, jz sem dans tulk lena,.. pa me čaka kup perila za likat- nič kr grem delat, da bom prej fraj Se podpišem pod tole. Spali smo mičken bolš 3x urgenca ob 4,20 je prišla k nama in začuda se ni preveč vrtela po posli ampak je zaDRNJOHala do mal pred 8. Ajtak lahk k men tut prideš mal pospravt. Sem prejle začlela sesat pa je T kr tečkala za mano (je zaspana tko, da sva sam pol posesali, zaj pa se je mal zašpilala ) Sem prehitr napisdala že fehta. Nč jo grem dat spat pa se pol javim
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 26.9.2008 10:37:38
|
|
|
|
nemrak
|
, moraš met poznane na dispanzerju, pa hitro prideš not
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 26.9.2008 10:38:54
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
DANES PA JAZ ČASTIM, prav za prav častim za včeraj , sem mela rojstni dan (32), pa je bla taka "gužva", da ni blo časa za RR. Tko da je torta še ostala, pa štrudel, ZATO PUNCE VABLJENE! DANES PA ŠE ČASTI E2, saj imam obmesečnico 10 mesecev! NELI, vse naj naj za obmesečnico še tebi ! Jooly, hvala za kinderja, veš da sem ga šele doma videla ! Nicolina dobrodošla nazaj , vidiš zakaj jaz pišem E1 in E2! Ne sekiraj se ! Gruška, a si mogoče že bla, saj veš kje? Naj se pohvalim, da sem bla danes že fulllll pridna, sem vse posesala, pa po tleh pobrisala, pa premazala, pa ......
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 26.9.2008 10:42:46
|
|
|
|
Oranža
|
Dan Evo jst sem tud jezna ko . Že cel teden mi net ne dela in dobivam pop*********, dons bojda spet pride tehnik, ki je je bil že v sredo tuki in naj bi kao zrihtu da bo delal......zdele trenutno ima svojih 5 minut in dela..... Barika čestitke za diplomco Tintin...vsaka stvar je za kej dobra.... Fotke Gruška...lepo soboto ti želim Kosilo......file pange + pire krompirček + špinačka Vrtec....bravo bravo, mi2 imava konec oktobra pregled..... Ilije.....Gres in podobno skuham na mleku(trajno mleko....) Ej punce nama se pa oktobra začne spet plavalni tečaj......bo še katera hodila???? Nicolina WB Evo tkole, šibam ga previt pol pa mal na sonček, čeprav kr piha grrrr......aja še to - jim ve že kaj na glavico dajete.....kapice, trakove????? Čao
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 26.9.2008 10:46:47
|
|
|
|
naraščaj
|
Debeluška, vse naj naj za tvoj RD. Upam, da si lepo praznovala, da te mož ni preveč jezil in da se ti izpolne vse kar si želiš. Prav tako pa vse naj naj tudi E2 in Neli za 10m. Se že vlki tile naši škrati Aja a si teto že dobla???? Jaz še kr ne, sem danes test ponovila pa je spet HB neg. Zdej pa razmišljam, da bi v pon. klicala G. Nč grem mal potleh pomit, ker se samo ne bo nč, pa če bom hitra še kaj v lonce vržem preden se T zbudi.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 26.9.2008 10:54:54
|
|
|
|
nemrak
|
, jaz tudi malo pospravljam, ker imam že obe v vrtcu . in imam čas, volje pa ne. Naj vas tudi jaz počastim s tortico . Danes imam eno leto več . Ajtak v kateri vrtec pa gre T. Ker v našo skupino prideta še dva novinca
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 26.9.2008 11:19:27
|
|
|
|
rozika12
|
Živjo punce, zadnjo stran sem preletela, neke fotke hvalite, bom kasneje vse pregledala . Mi smo se končno spravili zidat. Punci sta seveda navdušeni, da dobita veliko sobo NanaLiza, jaz kar kravje mleko dajem. Za piti ne, kar se pa kuhanja tiče pa čisto normalno. Večinoma s svežim mlekom, če ga pa ni, pa tudi alpsko. Hrana: Včeraj: ječmenova kaša + krompir + skuta Mljaaaaaask. Danes: polenta + skuta + zelenjava iz juhe + malo navadne klobase Spanje: še vedno se podojiva 1-2 krat, če je dobra noč Sestanek v vrtcu ( če mi varuška odpove - zvem sredi oktobra ), spoznala vzgojiteljico. Krasna je. Prava babica. Fantastična. Imajo jih pa ogromno - 14 v skupini. Pri Nini jih je bilo 10, pa se mi je zdelo veliko. Tanaya, kako to zrihtate, toliko dojenčkov . Kapo dol. Ste se kaj videle? Sem kaj dobrega zamudilaaaaa ???? BrinaS, kako je stanje pri vas? Je še kakšna pikica se pojavila????
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 26.9.2008 11:21:07
|
|
|
|
rozika12
|
Jooly,
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 26.9.2008 11:45:20
|
|
|
|
ajtak
|
Punce drage men sta moj oci pa mami mal pocuvala Tjaseka, Oci ga je peljal na sprehod in je mali zaspal pa se kr spi... Jaz sem pa VSE spucala, v nasem kraljestvu sem pomila tud okno in balkon pa prah po vseh policah... cudno da sploh se dihamo- kok ga je blo... Ne, nobeni ne pridem pucat Kuhala bom zelenjavno juhco pa palacinke. Ko greva ven dobi Tjas na glavo tako tanko bobazno kapo z usesniki ali pa trak, ce ne piha in je bolj toplo pa seveda nic . Gres, cokolino itd dobi Tjas z alpskim mlekom 3,5, tud za pit ga je ze dobil. Obvezno pa se 1× dnevno pije adaptiranega ampak bomo to cez kak mesec ukinli... ko poidejo zaloge. Grem kuhat.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 26.9.2008 11:45:59
|
|
|
|
ajtak
|
Aja, nemrak mi smo v vrtcu Toncke Ceceve enota Gaberje.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 26.9.2008 12:06:03
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Kaj naj kuham?? To se tud jaz sprašujem, tko da lepo prosim z idejami na dan. Imam še eno vprašanje ali malčkom kuhate mlečni zdrob, riž... na kravjem mleku, na prilagojen ali načrpanem??? Pri nas bo danes za kosilo zelenjavna rižota (korenček, bučke). Dobila je tako gres kot mlečni riž. Oboje gre v promet, ravno da bi dol padla navdušena pa ni. Vse na kravjem mleku. Čestitke Debeluška! Pa čestitke Erni. Imamo enako HM trenerko, sem videla na fotkah. Meni je ful super Čestitke Nemrak! Vsem ena velika: IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Ej punce nama se pa oktobra začne spet plavalni tečaj......bo še katera hodila???? Bi z veseljem, pa je na Dif skupina 1-2 leti med vikendom (imajo le en termin) že davno, davno polna (sem klicala 2 tedna nazaj, pa ni bilo več prostih mest ). Aja, na glavo dobi pa obvezno kapico ali kapuco. Na našem koncu kar precej piha.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 26.9.2008 12:06:27
|
|
|
|
naraščaj
|
Nemrak, vse naj naj tud teb pa veliko zdravja, cartanja,...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 26.9.2008 13:04:17
|
|
|
|
Dajica
|
Oj, Kaja pancka, jaz kuham kosilo-mimogrede, mama11, hvala za idejo za zelenjavno rizoto . Ponoci se je 2x zbudila, pomagala je duda in pa zibanje, tko da je prvic zizala sele ob pol sedmih. Pa sem imela ze kar napeto dojko. Cestitke vsem slavljencem in pa hvala za tortice!!! Grem naprej kuhat
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 26.9.2008 13:14:58
|
|
|
|
Dajica
|
hja, sem mislila, kolk kaja spi... se mi je zdelo, da sem slisala eno otrosko cebljanje, pa potihem pogledam v sobico, ona pa na kolenih pa kuka cez posteljo ven
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 26.9.2008 13:19:14
|
|
|
|
mklks
|
DEBELUŠKA IN NEMRAK..VSE NAJ NAJ ZA HAPPY BIRTHDAY PA DA SE VAMA IZPOLNIJO VSE ŽELJE!!!!!!!! Današnji jedilnik pa je: zajtrk: flaška mleka in malo kasneje čokolino kosilo: goveja juhica in palačinke ( hvala ajtak za idejo:)) malica: jogurt in piškot večerja: verjetno kak gres in pa seveda obvezna flaša pred spanjem:) ne vem kaj nej nardim....naši se je čist podrla dnevna rutina s spanjem, je dopoldne spala samo pol urce in je bla zdej tko zaspana da že spi...ne vem kako bo potem do večera zdržala.....a pri vas kaki otroček že hodi samo enkrat na dan spat?? aja, pa še to....a je katera že probala kozmetiko od avalona za otročke...ma ema ful suho kožo pa bi naročila losjon drugač pa ko gremo ven, obvezno na glavo bombažno kapico, ker pri nas je ful mraz in piha
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 26.9.2008 13:40:26
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: mklks DEBELUŠKA IN NEMRAK..VSE NAJ NAJ ZA HAPPY BIRTHDAY PA DA SE VAMA IZPOLNIJO VSE ŽELJE!!!!!!!! se podpisem!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 26.9.2008 13:42:29
|
|
|
|
ajtak
|
mklks, mi spimo samo enkrat na dan. Pa ce je sam pol urce, pa sam pol urce, vecinoma pa po uro in pol.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 26.9.2008 14:25:24
|
|
|
|
Dajica
|
mklks-nasa gre prvic spat ob 12 in spi ponavadi 1 uro, drugo rundo pa okoli 17ih in spi med pol do ene ure. Se je pa tudi ze zgodilo, da je spala samo ob 12ih, popoldne pa nic.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 26.9.2008 14:26:24
|
|
|
|
Dajica
|
Aja, se to. Jooly- full lusne fotke in tudi komentarji! Full posreceno
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 26.9.2008 14:30:53
|
|
|
|
BrinaS
|
Dan, Mamuška za podaljšanje porodniške, zate Ninocka pa še držim pesti. Kaj pa izvidi iz PK, ne mislijo nič poslati? Kaj pa če jih pokličeš? Rozika - za zidanje, a zdaj na jesen? Pri nas je eno norenje (pri M) mimo, smo pa v pričakovanju drugega. Zdrobe, mlečni riž in podobno kuham na kravjem mleku, nehomogeniziranem. Vse ok. Kape se ne uporabljamo, trakov nimamo, če pa je piha, pa ji dam kapuco na glavo. Jooly, super slikce s komentarji, go girls, go Nicolina, ma občudujem tiste, ki imajo toliko časa, da še za drugimi brskajo po netu BV Čestitke slavljencem in zdravja bolančkom
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 26.9.2008 14:34:23
|
|
|
|
BrinaS
|
Aha, spanje čez dan - 1x do 2x, vendar ne po 16 uri. Ponoči vsaj 2x dojenje
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 26.9.2008 15:25:08
|
|
|
|
naraščaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Aja, se to. Jooly- full lusne fotke in tudi komentarji! Full posreceno Se strinjam Spanje čez dan načeloma 2x (okol pol 11 in okol 14). Če pa ga ponoč kaj svira pa je pol tut podnev drugač. Če se pa potepamo je pa itak pesem zase . Zdej pa čakam, da pride moj in moja sestra s tamalima(sem jo povabla, ker sem ful prevč skuhala - nč novga ) in gremo jest. T pa ko se zbudi. Pri nas tok piha, da je za pop..... Sva šli prej do mojih, pa naju je kr moj ati nazaj peljal , ker je mene ful zebl kaj šele T. Kape, smo do zdej mel lih ene 3x, danes in še ene parkrat ko je tkole pihal. Ja bo treba počas. Ajd šibam je že moj prišel
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 26.9.2008 19:57:17
|
|
|
|
Ilije
|
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS Pri nas je eno norenje (pri M) mimo, smo pa v pričakovanju drugega. V pričakovanju novega Ja SUPER Drugače pa izgleda tako kot da ste si vse vzele prosto popoldne, ker nas je skoraj vrglo na drugo stran Jaz se za vikend poslavljam,tko da fajn spite danes in uživajte v vikendu, upam da bo tud kaj sončka. papa
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 26.9.2008 20:17:33
|
|
|
|
mklks
|
tko, naša že panča....je bla pokonc že ob pol treh in sem kar začudena da je tko dolg zdržala...:) zdej je pa mami na vrsti...grem si eno tako fajno kopel nardit, pa laske oprat, pa nohte uštimat... tud jst si morm prvošč...mi že pripada nič, kr grem, ve pa fajn bodte pa kako fajno še rečte!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.