kanarka
|
IZVIRNO SPOROČILO: GB Kanarka : joj prav hudo mi je za tvojo prijateljico. A v blizini bolnice ni nobenega prenocisca ali hotela,da bi prespalal? Sigurno je, ampak ma še enga sinkota, pa je tudi zanj treba skrbeti. Mož pa cele dneve dela. Sam se točno spomnim, kako so mene hormoni dajali na začetku. Sem samo jokala in jokala, sploh ko je bubi imela tiste težavice z vratom in nogico. Mama11 , naša je tut kruharca. Ko nič več ne pomaga, kruh zaleže. Draga Tannaya. ..jaz žal še nimam pojma kaj je facebook, bom pa šla mal pogledat, ko že tako o tem pišete. Če se ne motim nekako sebe tam predstavljaš, potem pa se iščeš z tistimi, ki jih npr. že dolg nisi vidu, al kako Sej lahk da sem čist mim usekala. Bom šla špegat. Sam kako pa najdeš folk. A kr pod pravim imenom al kaj? Ajtak, sem sonce že poslala...a je prišlo? Mogoč sam mal zamuja. Pr nas ga je preveč! V čem tekmuje...al sem spregledala, da si že pisala? Ti mi pa za proti uslugo dodaj še en zobek. Pa upam, da je večer uspel. Tut jst si ne predstaljam, da bubo ne bi slišala. Še preden ona sebe sliši, sem že tam, pa spi čist v drugi sobi in nimam babyfona. BrinaS, do torka mora njen otroček bit tam, potem ga pa lahko vzame domov. Ona je čist boga in žalostna. PA sem mislila, da so bolnice bolj otrokom prijazne. Pa temu vidim, da ni tako. Mama11, a veš, da mi ne kopira citatov. Če bi vsakega posebej v svoj okenček, pol je ok, ampak ko jih hočem pa združit in če prtisnem Ctrl C, mi vse zbirše in napiše črko C . To tebi pišem, ker vem, da si me nazadnje inštruirala . GB, make love, not war . Grem zdej gledat, kaj je to FB