|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
21.9.2008 7:43:25   
ajtak
dobro jutro tudi od mene,
tabi hvala za kavico!

Imela sem se super in sem domov prsla ob 3h. Moj sicer neki jamra da se je tjas zbujal in da ga je full tezko uspaval... mah tko vsaj vidi kaj vse prespi.

Kanarka vi mate ziher kaj soncka, dej ga mal poslji k nas ati danes tekmuje pa bi blo fino ce nebi dezevalo... pa tud za navijat bi blo fajn da ne bomo na dezju stal...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
21.9.2008 8:12:35   
BrinaS
Jutro,

user posted image Ajtak, sicer je ze mimo, ampak veckrat ponovi taksne izhode, pasejo ne?

Oranza, tudi super za tasco, da koncno veste in da ji gre na bolje.

Kanarka, kako pa je s prijateljico in malckom?

Tabi, user posted image  samo da se je vse postimal.

Tannaya, ja sej vem, norice slej ko prej so nas mogle doletet. Samo hecn cas za njih, a ne? Sem pa po eni strani kar vesela, da bo Tina to dala skozi pred vstopom v vrtec. Maks je kr priden kar se praskanja tice, vceraj so se mu pike se malo namnozila, danes pa mislim da ni novih in se mu ene ze susijouser posted image  Da bi le tako bilo se pri Tini.
Je pa kar smotano, tako v karanteni. Vceraj je bilo pa se tako lepo vreme, tako da je bil vsaj pri mojih na vrtu.

GB, sej nista vec kot dva user posted image , eno user posted image  zate.

Mklks, kako poroka? Uspela?

Narascaj, taksne noci, kot jih opisujes ti, sem imela jaz pri prvemuser posted image  Stokrat vstajanje... ko pa sem sla spet nazaj v sluzbo pa je prvic prespal do 5 ure zjutraj. Saj vem da se ne mores s tem tolazit, ampak bo bolje, bos videlauser posted image user posted image

Tannaya, se ena nova na fbuser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
21.9.2008 10:41:30   
Oranža
Ojla babuške,

Hvala za pestke, so pomagaleuser posted image user posted image .

Ja Tintin jst sem za kofičvek...kaj pa Gruška, Jooly, Debeluška, Tanayya, Manca.......pa še katera.....

V glavnem, mi smo včer nardil še izlet na obali in je blo kraaaasnoooooo...........sonček, toplo, bli smo v kapri hlačah, šlapah, kratek rokavuser posted image user posted image user posted image

Tabi dobra si....moj bi bil s kufri pred vrati, pa čeprav to ne bi bilo pogosto. Alkota ne toleriramuser posted image
Ajtak go girl go girl....user posted image user posted image user posted image

Nč šibam, se še kej oglasim....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
21.9.2008 10:55:23   
mojval
Lep pozdrav.

Sem vas prišla malo pokukat in vidim, da je veliko bolanih user posted image . V ta klub se prvič pridružuije tudi Neža. Ima slinavko in vnetje žrelnice, ter ob tem vročino in zabasan nosek.
Držite pesti, da se čimprej uredi.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
21.9.2008 10:58:23   
Tanayya29
Tannaya, se ena nova na fb
user posted image user posted image user posted image super,boš vidla kok je fajn.

Drugače smo pa po dolgem času spet spali full fajn....;))

A ste kej šle na volitve?Jst prov ne,ker bi mogla it volit v Idrijo....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu mojval)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
21.9.2008 11:01:11   
Tanayya29
Alkota ne toleriram

eh,kdaj je pa fajn kej spit,anI?

Pa ne rečt,da nč ne spiješ???user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jst sm vzadnč pila džus vodke,je blo po 2h letih prov fajnuser posted image user posted image .Čeprav sem ratala bolj slaba...hihi....Hit se me prime....

Ja Nicolina kjeeeeeeeeeee pa si ??????????

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
21.9.2008 11:17:04   
sonchek
dan...
mi smo pa prehlajeni in se sam crklamo...zato ni nobenega časa za rr..
lep dan...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
21.9.2008 11:47:26   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Alkota ne toleriram

Pa ne rečt,da nč ne spiješ???user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jst sm vzadnč pila džus vodke,je blo po 2h letih prov fajnuser posted image user posted image .Čeprav sem ratala bolj slaba...hihi....Hit se me prime....

ne mi o alkotu user posted image

sem vceraj spila 3koktejle, deci refoska in dve malibukoli user posted image user posted image . no sej je blo kr ok sam ob 5h ko se je Tjas zbudu ga pa nisem slisala, je mogu moz vstat (kar se se ni zgodlo- to da ga js nebi slisala)...

vse nove na fb, hitro povejte kere ste!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 2133
21.9.2008 11:47:31   
mklks
dobro jutro ženskice!

jas danes spet delam, pa mal tlele zabijam čas:)

ste že šle volituser posted image

drugač pa poroka je uspela, dokler sem bla je blo prav fajnuser posted image

ajtak...sam da si se mela dobr pa da si mal zadihala:)

manca...hvala za cd...komi čakamuser posted image user posted image user posted image

zdele pa grem....ša mal v zrak gledatuser posted image

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
21.9.2008 11:48:44   
ajtak
Seveda eno user posted image  za vse bolancke!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
21.9.2008 12:04:21   
Dajica
Neza, zate ena veliiiika pikapoka, da se zdravje cimprej vrne!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa tudi za vse ostale bolancke, med drugim tudi za Kajo-ji se vedno tece iz noska...smrk, smrk....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
21.9.2008 13:00:18   
Oranža

Alkota ne toleriram

Tanayya brez heca, tud kapljice alkota ne!!

Vsem bolančkom pikepokeuser posted image user posted image user posted image user posted image , čimprej se pozdravte.....
Volitve...bomo šli popoldan obveznouser posted image user posted image

Tannaya, se ena nova na fb
user posted image user posted image user posted image super,boš vidla kok je fajn.

Drugače smo pa po dolgem času spet spali full fajn....;))

A ste kej šle na volitve?Jst prov ne,ker bi mogla it volit v Idrijo....

Jst sem tud tam pa sploh nimam pojma kako stvar funkcionirauser posted image

Ajd grem mal počekerat na fc......

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 2137
21.9.2008 13:01:09   
Oranža
Aja, začel se je pikin festival v Velenju, bo katera šla??????

(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
21.9.2008 16:04:52   
tintin
ja tudi mene zanima katere ste nove na facebooku...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
21.9.2008 16:09:05   
kanarka
IZVIRNO SPOROČILO: GB

Kanarka : joj prav hudo mi je za tvojo prijateljico. A v blizini bolnice ni nobenega prenocisca ali hotela,da bi prespalal?

Sigurno je, ampak ma še enga sinkota, pa je tudi zanj treba skrbeti. Mož pa cele dneve dela. Sam se točno spomnim, kako so mene hormoni dajali na začetku. Sem samo jokala in jokala, sploh ko je bubi imela tiste težavice z vratom in nogico.

Mama11user posted image user posted image , naša je tut kruharca. Ko nič več ne pomaga, kruh zaleže.

Draga Tannaya.user posted image ..jaz žal še nimam pojma kaj je facebook, bom pa šla mal pogledat, ko že tako o tem pišete. Če se ne motim nekako sebe tam predstavljaš, potem pa se iščeš z tistimi, ki jih npr. že dolg nisi vidu, al kakouser posted image  Sej lahk da sem čist mim usekala. Bom šla špegat. Sam kako pa najdeš folk. A kr pod pravim imenom al kaj?

Ajtak, sem sonce že poslala...a je prišlo? Mogoč sam mal zamuja. Pr nas ga je preveč! V čem tekmuje...al sem spregledala, da si že pisala? Ti mi pa za proti uslugo dodaj še en zobek. Pa upam, da je večer uspel. Tut jst si ne predstaljam, da bubo ne bi slišala. Še preden ona sebe sliši, sem že tam, pa spi čist v drugi sobi in nimam babyfona.

BrinaS, do torka mora njen otroček bit tam, potem ga pa lahko vzame domov. Ona je čist boga in žalostna. PA sem mislila, da so bolnice bolj otrokom prijazne. Pa temu vidim, da ni tako.

Mama11, a veš, da mi ne kopira citatov. Če bi vsakega posebej v svoj okenček, pol je ok, ampak ko jih hočem pa združit in če prtisnem Ctrl C, mi vse zbirše in napiše črko Cuser posted image . To tebi pišem, ker vem, da si me nazadnje inštruiralauser posted image .  

GB, make love, not waruser posted image .

Grem zdej gledat, kaj je to FB

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
21.9.2008 16:11:11   
kanarka
Men avtomatsko vrže ven Španski facebook. KA pa zdej? A je to vse povezano, al kako?

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
21.9.2008 16:35:22   
naraščaj
Hoj

IZVIRNO SPOROČILO: murencek

se strinjam glede menster. Tud jst mam čist vse zmešan. Tko d komi čakam, da se umiri. Zdej, k ne dojim več, upam, da se bo umirilo. No, sej, a tiste, ki imate zmešano, a še dojite? user posted image Al ne več? Kolk časa sploh traja, da se menstra uredi?user posted image

Še 1x-3x

Ajtak super za včerajšnji večer. Jaz tut morm it, še nisem šla odkar sem mami.user posted image   Me je moj že parkrat podil ,sam ... ne vem zakaj ne grem.user posted image

Mi2 sva bla pa v Kinu in je T bla ful pridna, ko jo je mami pazla. Je že dremala, kos va prišla domov in sem jo še sam podojila mal pocrklala in dala spat. Bova še ponovila user posted image

Šibam dobla obisk - tašča, tast in tamali brat

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
21.9.2008 16:41:02   
tabi
dan
Mi smo iz ZOO-ja,vsi uživali v prelepem toplem popoldnevuuser posted image user posted image na poti domov sta oba omagala tko da sva vsak enga odnesla v posteljo in tam nadaljujeta spanjeuser posted image user posted image user posted image

Ajtak za oddihuser posted image user posted image user posted image user posted image kr še kdaj

Oranža za taščouser posted image user posted image user posted image in super izletuser posted image user posted image

Mojval enouser posted image da se hitro pozdravite,čeprav vem je to za otročke ena najbolj zoperna zadevauser posted image user posted image

Sonchek vi se kr crklajteuser posted image user posted image

Mklks za porokouser posted image user posted image user posted image

No zdej grem pa mal po dolgem pred TV.

Manca imaš ZSuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
21.9.2008 18:15:01   
kanarka
Evo Tannaya, sem se registrirala. In kaj zdaj??? Pišete, kako vas je zasvojilo....kaj pauser posted image  A sem kej spregledala, da se tam kej dogaja? Ok, iščeš folk, pa potem? Si pišeš kot e-mail al kako?

Dons mam mal cajta...pa se takole zabavam, namest, da bi se ob plaži sprehajala. Sicer me pa en sprehod še čaka, tako da ni panike.

Se pa vidi, da je pri vas nedelja. Žive duše nikjer. Sam Tabi neki straši okoli, pa še tista je ušla pred TV. Ajaaa, pa volitve so!!!

Upam, da dobro izvolite. In da se zasedba malo zamenja. Kalimero Janša že ima dovolj, dejte še drugim priliko. Sam ste pa vse tako modro tiho glede volitev, da sem verjetno tudi jaz že preveč napisala.

Nč, see ya!

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
21.9.2008 18:36:29   
barika
Evo Tannaya, sem se registrirala. In kaj zdaj??? Pišete, kako vas je zasvojilo....kaj pa A sem kej spregledala, da se tam kej dogaja? Ok, iščeš folk, pa potem? Si pišeš kot e-mail al kako?

to tud mene zanima, kaj je tak posebnega na FBuser posted image user posted image user posted image user posted image

grem čižota pocartat, pred spanjem

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
21.9.2008 18:52:02   
babuka
Lep pozdrav vsem skupaj.NEŽA tudi TAJA ti pošilja eno velikouser posted image ,da se čim prej pozdraviš da se kmalu spet vidimo,ker te že pošteno pogrešamo!Lep pozdrav in hitro okrevaj!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
21.9.2008 19:21:13   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka
Ajtak, sem sonce že poslala...a je prišlo? Mogoč sam mal zamuja. Pr nas ga je preveč! V čem tekmuje...al sem spregledala, da si že pisala? Ti mi pa za proti uslugo dodaj še en zobek. Pa upam, da je večer uspel. Tut jst si ne predstaljam, da bubo ne bi slišala. Še preden ona sebe sliši, sem že tam, pa spi čist v drugi sobi in nimam babyfona.

Sonce je prislo, hvala!! Smo ga mel dovolj pa smo ga ze nazaj poslal user posted image  (mamo temo).
Moj moz (no vsi smo) je prostovoljni gasilec in imajo taka sportna tekmovanja in je bilo danes regijsko tekmovanje in so nasi fantje ZMAGALI, da pa bo se lepse so zmagale tudi nase zenske (claniceB)user posted image user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
21.9.2008 19:26:05   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Se pa vidi, da je pri vas nedelja. Žive duše nikjer. Sam Tabi neki straši okoli, pa še tista je ušla pred TV. Ajaaa, pa volitve so!!!

a pr vas je pa torek?user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
21.9.2008 19:32:56   
Tanayya29
kanarka a FB,je men res superuser posted image user posted image ,ne vem,neki časa rabiš da pogruntaš,pol pa notr padeš....

no,kanarka ,ime priimek ;))))

al pa ti mene dodaj,če veš moj ime in priimekuser posted image user posted image ...

Pahoruser posted image user posted image user posted image ,mogoče bojo pa zdj boljši cajti ;)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
21.9.2008 19:33:46   
Tanayya29
Upam, da dobro izvolite. In da se zasedba malo zamenja. Kalimero Janša že ima dovolj, dejte še drugim priliko. Sam ste pa vse tako modro tiho glede volitev, da sem verjetno tudi jaz že preveč napisala.

ja je bil volilni molk,do sedmihuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.