|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
21.9.2008 19:46:34   
Tanayya29
Tanayya brez heca, tud kapljice alkota ne!!

user posted image user posted image user posted image .

A ne maraš?

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
21.9.2008 19:47:49   
Tanayya29
sem vceraj spila 3koktejle, deci refoska in dve malibukoli

user posted image user posted image user posted image user posted image ,a glava je uredu danes?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2152
21.9.2008 20:18:39   
tabi
čer

Ajtak za gasilce in gasilkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tanayya a pravš da Pahor sej sploh ne vem nič o volitvah bom zdele mal pogledala user posted image

Zdela sem ravno tamala dva skopala Nika že panča nejc pa dnevnik gledauser posted image user posted image user posted image user posted image mi bo moral zdele vse povedat kar sem zamudilauser posted image user posted image
Sej ne mislim resno zdela bova kako knjigico pogledala pol bo pa postla pelauser posted image user posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

Neposredna povezava do sporočila: 2153
21.9.2008 20:28:44   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

user posted image user posted image user posted image user posted image ,a glava je uredu danes?user posted image user posted image

glava je super, mal me je v zelodcu peklo a sem pozdravla z enim ice-om user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 2154
21.9.2008 20:41:25   
ajtak
Punce lahko noc!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
21.9.2008 20:48:04   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

glava je super, mal me je v zelodcu peklo a sem pozdravla z enim ice-om user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

prej se je taj zbudu,k sva na fcb govorili;))Nism ušla.
lahko noč.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
21.9.2008 21:17:17   
barika
čer
bom kr iz sosednjega foruma skopiralauser posted image   ...

mi smo bili na enem R.D-ju pa so bili vsi taaakkk pametni  (btw. M. nujno rabi ene fejst trde copate z lokom, da ja ne bo imel platfusa) sem jim povedla svoje, pa se niso dal premaknat, jst pa tud ne..aaaaaa, pa kaj pediatri vejo, da morejo bt trdi copati..... babe glupe.user posted image
pa vsi so bli kr neki tečni (pa še jaz zraven) user posted image   user posted image
mali se pa še kr svoje prababice boji user posted image  , koker jo vidi, je ful kriza,pa jok. user posted image

je pa danes zvečer (ko smo prišl domov) sam naredil ene par korakov, se je kr spustil pa šel, padel, se ustal in spet šel, pa ful dobr se mu je zdeluser posted image user posted image ..aja, pa naglavo se je začel postavlat, potem pa pade naprej na glavo se pa reži user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2157
21.9.2008 21:17:25   
naraščaj
Čer

Sam na hitr vas pozdravim. Sem mela full house dans. Najprej moje na kosilu, popolne pa starši in babica od mojga. Tko ,da je šel dan kt bi pihnil. Je pa bla T prava asica, je pokazala kaj vse zna user posted image , raztura vam rečem. Tašča pa prav, če smo jo kaj "nategnl", da je ful zrasla v 14dneh. Men se pa nč ne zdi.
Pol je bla pa tko utrujena, da ni blo v bani nč od nje in je skor ob flaši zaspala. No, zaj pa sem tut mela že eno urgenco. mami, mami,...

Volitve, sem šla že dopoldne, rezultati pa so zlo tesni. Upam, na spremembe. Sicer pa moji favoriti ne vodijo user posted image user posted image

Ajd, grem nočko vsem

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 2158
21.9.2008 22:28:43   
mama11
Dober večer,

sem čisto fertik, zato samo na kratko. Zjutraj sem opravila državljansko dolžnost in volila v LJ, moj voli v sosednji hiši, zato je medtem popokal pupo v ruzak in sta šla na jutranjo kavo v sosednjo vas. Ko je odspala svoje in smo pokosili, smo se šli pa kopat v DT user posted image . Super krasno, pupa je 100 na uro uživala, čofotala, v otroškem bazenu pa sploh čist norela, pa vstajala, pa mašila luknje na tisti gosenici, ki šprica vodo, pa tauhala. Kolk se pa tem otroku voda dopade. Celo popoldne je bila budna, v avtu na poti nazaj oddremala pol urice, doma je pa samo dobila pižamo, se podojila in že oddrnjohala naprej. Jaz se ji bom pa zdaj po hitrem postopku pridružila.

Volitve so mimo in vidim, da bo vrnitev v službo zanimiva. Tudi prav!

user posted image vsem bolančkom, vidim, da vas je precej. Ja, poletje je definitivno mimo.

Sonchek, a k zobarju sta šli v VL?

A potem nobena ni za srečanje v SN v četrtek?

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
22.9.2008 8:30:33   
barika
Jutrouser posted image

a še vse spiteuser posted image user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
22.9.2008 8:39:06   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

Aja, začel se je pikin festival v Velenju, bo katera šla??????

Jaz imam v planu soboto.

Moj moz (no vsi smo) je prostovoljni gasilec in imajo taka sportna tekmovanja in je bilo danes regijsko tekmovanje in so nasi fantje ZMAGALI, da pa bo se lepse so zmagale tudi nase zenske (claniceB)user posted image user posted image user posted image

regijsko?!? jst sem pa mislala, da letos ni regijskega. drugače pa čestitke članom in članicam za zmago.

Martin user posted image user posted image user posted image  za prve korake.

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Jutrouser posted image

a še vse spiteuser posted image user posted image

Kje pauser posted image  Smo že imel ob šestih budnico, ker Ajda že dva dni sam AM AM AM in to skoz ko eno sestradano dete.
Zdej sem pa končno v miru vse prebrala, kavico spila in lahko grem še kej delatuser posted image

Lep dan vsem skupaj.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
22.9.2008 8:49:07   
tabi
za nas je že dober danuser posted image je Nika dans že ob 5.30 mela pevske vajeuser posted image

Barika user posted image user posted image za kavo

user posted image user posted image user posted image Martin za prve samostojne korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image mami zdej pa gasauser posted image user posted image user posted image user posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
22.9.2008 8:52:11   
BrinaS
Jutro,

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Jaz bi ze bila za, samo midve nisva najbolj primerna druzba.user posted image  Prehlad se mi se vlece, Tina pa je v pricakovanju noric...
user posted image  za kopanje in uzivanje.
Nam se ni nic pametnega zgodilo vceraj  razen drzavljanske pravice (pa se to sva sla z user posted image  vsak zase volit)

Aja, začel se je pikin festival v Velenju, bo katera šla??????

Tudi mi smo imeli namen, ki pa so nam ga norice pokopale, pa tako sem ze Maksa pripravljala na Piko nogavickouser posted image

Kaksna pa je definicija HOJE, oz. kdaj OTROK SHODI?

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
22.9.2008 8:53:59   
BrinaS
... medtem pa je Tina spet pojedla svoj kos casopisauser posted image  ...

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
22.9.2008 9:07:19   
barika
bRINA, za mene osebno martin še ne hodi, je pa na dobri poti. Naredi par korakov (4-5 pa pade), ko bo pa shodil, bo pa prehodil vsaj pol dolžine kuhinjeuser posted image .

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
22.9.2008 9:08:24   
tabi
Brina o tut pri vas časopis super njamiuser posted image
Naša sam išče če je kej za pod zobuser posted image Nejc je bil pa sploh časopisar,se ga enkrat kr pustila da se ga je najedel in kaj je blo-kozlal in nikol več dal niti koščka v ustauser posted image

jst smatram da otrok shodi ko prehodi vsaj nekaj metrov,drugač pa je vsak korak velik napredekuser posted image user posted image

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
22.9.2008 9:09:35   
Oranža
Dobro  jutro,

Barika hvala za kavico.....user posted image user posted image
Martin za prve prave korakeuser posted image user posted image user posted image ....
No mi smo tud že od 6.15 pokonc tko da bo treba počasi že spat, samo kaj, ko je to samo tolk časa, dokler je v naročju, potem se takoj zbudiuser posted image user posted image
Volitve......torej je čas za spremembe....upamo....user posted image user posted image
Mama11 ha očitno si v državni službi.......
FC....men to ni nč jasno....a to maš kokr svojo spletno stran in pol se kaj, dopisuješ, četaš, al kako....user posted image user posted image

Scubaaaaa kje si? a si ti tud na fc_ ju skozuser posted image Oglasi se kej no pa povej, če z Lano prideta na kak kofi v Kr ta teden?

Evo jst šibam otroka dat spat...upam da zaspi, da lahko kaj naredim, ker drugač ne moremuser posted image ...še kave več ne uspem popit v miruuser posted image ....

Se slišmo...
čao

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
22.9.2008 9:12:45   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS

... medtem pa je Tina spet pojedla svoj kos casopisauser posted image  ...

Glavno da otrok ni lačenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
22.9.2008 9:20:05   
tabi
user posted image ja kaj je pa dons z našimi čmrli da so vsi tko zgodniuser posted image
jst sem našo kr popokala spat da v miru kavo popijemuser posted image

Punce kaj bote dans kuhale user posted image ma jst sem brez idejeuser posted image nekaj bo, lačni ne bomo neuser posted image

čav

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
22.9.2008 9:22:32   
Ilije
No mi smo tud že od 6.15 pokonc tko da bo treba počasi že spat, samo kaj, ko je to samo tolk časa, dokler je v naročju, potem se takoj zbudiuser posted image user posted image  

tudi pri nas je trenutna situacija ista, mi spi v naročju, jo dam v posteljo pa user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
22.9.2008 9:25:05   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: tabi
Punce kaj bote dans kuhale user posted image ma jst sem brez idejeuser posted image nekaj bo, lačni ne bomo neuser posted image

jst bom kr od včeraj ponucala kar je ostalo goveje juhe, pa kakšen zelenjavni riž za zraven in solato.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
22.9.2008 10:07:38   
Nana Liza
Barika - user posted image Martinu za prve korake! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS

Kaksna pa je definicija HOJE, oz. kdaj OTROK SHODI?

Kolikor vem je, da mora otrok narediti vsaj 10 korakov samostojno. Čeprav kolikor vem od Ele je (tolk sem že pozabila, čeprav ni dolg nazaj user posted image ), da ko je že naredila 10 korakov, je še en mesec bila več po vseh štirih kot po dveh. Pa je prvič naredila korake pri 11. mesecih. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Mi bi prišli, sam smrkamo in smo na antibiotiku. Vročine pa HB ni več. Ušesa pa tudi mislim, da ga ne bolijo več. Ela je pa danes spet jokala za v vrtec. Četrtek in petek je bilo pa ok.

Brina - Norice, oh ne, a so že na pohodu. user posted image . Če jih dobi Tina, upam, da jih v najmilejši obliki. user posted image

Stajica - ful pride prav. Vsaj kaj naredim, ker drugače že čist vse doseže. user posted image

Neža in drugi bolančki. Šc šc pravi sonček. user posted image

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 22.9.2008 10:08:46 >

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
22.9.2008 11:32:55   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

Moj moz (no vsi smo) je prostovoljni gasilec in imajo taka sportna tekmovanja in je bilo danes regijsko tekmovanje in so nasi fantje ZMAGALI, da pa bo se lepse so zmagale tudi nase zenske (claniceB)user posted image user posted image user posted image

regijsko?!? jst sem pa mislala, da letos ni regijskega. drugače pa čestitke članom in članicam za zmago.

khm, a mogoce obcinsko?!? user posted image user posted image user posted image  mal mesam tele pojme...

Punce ne me sovrazit, midva sva spala do 9:10 user posted image user posted image

Grem diplomo pisat sta dedi pa babi Tjasa v trgovino pelala user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
22.9.2008 11:41:30   
Dajica
Hoj!
Martin bravouser posted image
Vsi bolancki-cimprejsnjo ozdravitev. user posted image
Kaja se smrka, pa kaslja tud.user posted image Boscek mali. Zdej se ze kr nekaj casa po veckrat na noc zbuja, da sva oba z mojim, no, al pa vsaj jaz cist fertik zjutraj. Danes se je ze ob pol osmih zbudila, jaz pa koma, pa sem jo pregovarjala, naj vsaj se pol urice zaspancka, pa se ni dala, je kr cvekala, se valjala, posedala, me brcala z nogicama, vlekla za nos, usta, usesa.... Prava nagajivka!
Zdej ze pancka, bi sla se jaz, pa moram na delavce pazit user posted image

Sonchek-danes poslano. Sem mislila, da bom ze v petek al pa vsaj v soboto, pa se mi kr ni dal.user posted image Pa sej si rekla, da se ne mudi, a ne.user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
22.9.2008 11:45:40   
Dajica
Sem hotla se napisat, da me je res strah, kako bo spet zjutraj vstajat pa v sluzbo hodit, k ze zdej ob pol osmih kooomaj vstanem. Bom pomoje na poti v sluzbo za volanom zaspala. Sej enkrat se mi je ze zgodilo, ampak ko sem sla domov iz sluzbe, sem bila tko zaspana, jaz na avtocesti in sem samo za trenutek zaprla oci in ko sem jih odprla , sem bila ze na drugem voznem pasu. Sem se takoj zbrihtala, halooo, kaj ce bi takrat ravno kdo mimo mene peljal ali ce se ne bi odprla oci in bi sla v ograjo?? Pri taki hitrosi ne vem, ce bi se kaj od mene ostalouser posted image Bo treba prej hodit spat, takrat ko Kaja, se jaz. Takoj po risankah.user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.