|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
20.9.2008 10:04:31   
GB
Dobro jutro vsem skupaj in hvala za kavo . Samo na brzino par besed napisem. Najprej moram reci

Katka 3  svaka ti cast. Res kapo dol tebi in tvojem mozu in sedaj naprej pa vam zelim veliko veliko srece, smeha, zadovoljstva in seveda najbolj pomembo ZDRAVJE  Veliko srece se naprej.

Bolancki : vsem zelim cim prejsno okrevanje in da gre ta bolezen cim prej stran sccc sccc

Tabi : ti mu jih kr napovej , jest bom tud mojemu takoj ko vstane. Snoci se mojemu sprdne ,da bi on mogoce mal user posted image in jest sem bla cist crknena in seveda se mi ni dal. On takoj surlo potegnu in ponoc se je tamala zbujala in ga zbudim in mu recem, naj jo gre uspavat on pa pravi : " ja sej si ti ze zbujena pejt ti kva mene budis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  . Se do konca ni reku sem jest popizdila in sva mela ob 3 zjutraj akcijo user posted image . Sedaj pa cakam,da se zbudi in poj jih po slisal. Matr sem huda ,da popizdis.

Kanarka : joj prav hudo mi je za tvojo prijateljico. A v blizini bolnice ni nobenega prenocisca ali hotela,da bi prespalal?

Ja no tolk za zdej se grem kregat user posted image user posted image

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
20.9.2008 10:10:39   
tabi
hoj

no jst sem svojga napizdila da se je kr kadilouser posted image zdela sem ga pa poslala da greta z Nejcem mal na kolo,pol mora pa kosilo skuhatuser posted image jst mam pa mal počitka danesuser posted image

ja sej moj tut ne pije kdaj pa kdaj kako pivo kadi itak ne.Takole pijanga sem nazadnje vidila 9.let nazaj sploh ni vedel kako je prišel domov šele po mesecu ko je dobil slikco pa položnico od policajev(takrat 150jurju pa 5 pik,še dobro da ga niso vstavili ker bi še pihal pa pameten biluser posted image )včeraj so pa že v službi vino pil pol pa še po službi pivo,tko da ga je mešanca zmatrala.Avto je pa zbil na poti domov na  Trzinski obvoznici ker so vsi tko počasi voziliuser posted image (omejitev 70)je enmu odvetniku z BMWiz trgovine v rit priletel.Tko da ga čaka popravilo in registracija,pa naj dela kar če,ker men dnar ne leti po luftuser posted image .Ampak je tko hinavsk po prepiru da je kajuser posted image bo že tut men je konec koncev vseen za avto sam da je z nemu ok.vsakemu se lahko kaj takega nardi ampak opravičila pa ni ker je bil pijan.

Jst sem pa dons že zavitek spekla pa puding skuhala pa stroj cun oprala-no jih je strojuser posted image zdela jih sam še obesim pa spalnico zrihtala pol bova šli pa z Niko na en sprehod,fanta bota pa kosilo kuhalauser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
20.9.2008 10:43:56   
mklks
oj!

naša že spi, sva mal prej iz trgovine pršle pa iz kavice:)

hvala vsem za kavico:)
tabi, ti se pa ne sekirej, bo že sam utimal z popravilom, važn pa je da je z njik vse v redu pa da je bil samuser posted image

nič, zdej pa grem še mal prpravit za popoldne ker gremo na poroko....jupiuser posted image user posted image

sicer ne bom dolgo, ker nisem dobila varstva in bova šle z malo hitro domov....

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
20.9.2008 11:06:18   
naraščaj
Dan

Za nami je spet ena divja noč, tko da je od 4ih dalje spala pri nama (kr napol sede zleknjena na moj povšter user posted image ) sem jo prejle dala spat pa ni in ni htela, pa se je šla še mal igrat zaj jo pa poskuša uspavat ti. Upam, da mu rata.

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Joj Kanarka držim pestke za prijateljico in njenega otročička. TO je pa res grozno da so njo poslali domov in da nista skupaj

PEstke pa so stisnjene tudi za vse bolančke

Se podpišem pod tole

user posted image za Maksa, da ne bo prehudo in kaj prenesel na sestrco

IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Drugače si razbijam butico, kaj obut D na noge v vozičku, da nima čist zmrznjenih nog??? Zadelan je z dekico in pokrialom od vozička, na nogah ima žabe in termo štumfe, pa je leden ko lučkauser posted image user posted image user posted image Probala sem že razne kombinacije: žabe+čevlji, žabe+štumfi+čevlji, žabe+štumfi+copatki ipd)  pa je rezultat zmer ledene tačke user posted image . A kdo ve, kdo dela kake krznene copatke?

To sem se jaz par dni spraševala, ker ma tut čist ledene nogce. Sem gledla v pikapolonci ene "filcnate"čevlčke, pa ne vem kak je to kaj primerno. Zimske vreče mi še pa ni dat za gor, ker kaj bo pa pol pozim???? Mrzle ma sam noge, drugačje je topla..

Tabi, ojoj. Ti kr zaropotej.

Babe a je kej v lufu, da se decom tok fecla???? Mal za hec mal zares

Nč gem mal lonce prestavlat

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
20.9.2008 11:16:45   
Oranža
Oj punce,
se sam na hitro javim. S taščo je že boljer, se je okužila z salmonelo in je blo kar kritično....zdej pa šibamo dol na obisk, pa še na izlet zrevenuser posted image user posted image

Vsem bolančkom želim da se čimprej pocajtajouser posted image user posted image
BrinaS upam da se čimprej sestavite, sivcer pa norice enkrat mora pač pokasirat, pšravjo da prej je bolje je...

Čao...

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
20.9.2008 12:23:54   
mama11
Tabi, ti kar zaropotaj. Vsakemu paše kdaj malo požurat, ampak pijača in avto... mislim, da noben od nas ni več najstnik, da bi si lahko privoščil take kikse. Moj je šel včeraj tudi žurat, ampak sem ga pa navadila, da najprej pride domov, preživi popoldne z nama, pomaga pupo zrihtat za spat (kopanje in zadnje previjanje je njegovo) in je potem lahko frej, če želi in če to ni prepogosto. Nekaj svobode konec koncev občasno potrebujem tudi sama; dokler si privošči večer s fanti enkrat ali dvakrat na mesec in mi domov ne hodi pijan, mi ni hudega.

Današnji meni:

zajtrk: dojenje
malica: kos kruha
kosilo: pire krompir, blitva, verjetno kruh
malica: dušena banana, nektarina, jogurt, kruh
večerja: mlečno žitna kašica, kruh, dojenje

Ja, prav ste prebrale, moja pupa je postala totalen kruhar. V bistvu jo s kruhom praktično podkupujem, da poje še kaj drugega user posted image .

Ima katera v četrtek čas za kavo v SN? Okoli 13:30?

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
20.9.2008 14:02:41   
manca
Vas že dva večera nisem uspela prebrat...na veliko namreč pečem piškote za sestrino birmo, ki bo drug teden (mami trenutno sploh kuhinje nima, saj prenavljajo in je tako pekarija moja skrb). Ima katera morda kakšno slikco za torto v obliki zaprte knjige?Rabim kakšen nasvet glede dekoracije...torto bo naredila tašča, dekoracija je pa moja skrb.

Od včeraj smo ponosni lastniki leve enke zgoraj, tako da imamo skupno že 5 zobkovuser posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
20.9.2008 16:34:42   
tabi
Manca imaš ZSuser posted image

No kako je dans pri nas blouser posted image ker včeraj ni blo dost je danes na podstrešju še glavo zbil tko da namesto kosila urgencauser posted image dobil nekaj šivov in povit kot bi pol glave zgubu.
Tko da zdele vsi spijo mogoče se še jst mal pridružimuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
20.9.2008 16:41:29   
ajtak
joj tabi, k ma hudic mlade jih ma pa velik, ne? Pa sej se bo vse postimal!

glihkar sem moja desca nagnala v spalnco uspavat pa se vn slis neko vriskanje in petje user posted image , bolj slabo jima gre tole...

zvecer grem prvic s puncami sama ven od kar sva z mojim skupaj v ce, to je po kakih 4.letih. In mam kr mal slabo vest, pa zivcna sem... dejte me mal kregat pa mi povejte kako morm jit in kako si zasluzim in kako on pa gre in bla, blauser posted image user posted image  Kaj nej oblecem? Mam samo dvoje hlace, ene so kavbojke v kerih se nc fajn ne pocutm ker me v pasu tiscijo in ene take napol sportne z zepi pr strani... sem cist nesrecna, k nimam nobenih lepih hlac, nobene srajce, nobene jaknce, nobene torbice user posted image user posted image  komi cakam da grem v sluzbo, da bom mela mal vec everckov in izgovor za shopping ZAME!
Tko, sem se mal skasljalauser posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
20.9.2008 16:44:58   
Tanayya29
Ojla !!!

tabi no,samo,da se mu je prijelo.Nimaš kaj,desci....ja,ampak avto in pijača res ne gresta skupi.....no,sej to itak vsi vejo..pa nardimo kdaj kakšno kozlarijo...user posted image user posted image .
gb mah,ja,je trebauser posted image ,k se spomnjo,pa tut če je sredi noči.....bemti ja..Mah,te razumem,da te raZ*****...,ja ne ustal pa nebi ,to pa neuser posted image user posted image ...upam,da se nista preveč skregala...!!!

oranža ooooo kako lepe novičke,samo,da gre tašči bolje.!!
kanarka,upam da bo kolegica hmal ob svojem otročku!!!
BrinaS za maksija,no pa če jih še Tina dobi,pa boste pol rešeni,ane??

Aha,aveste,v Medvodah se je zgodila tista tragedija???No,to je blizu nas...jaooooo.....ma jih je sin z sekiro,ma grooza,pa jaz ne vem,kaj je s tem svetom današnje dni???
Pa tko,sin je deloval full normalno,cela familja je bla OK,pol pa to...??????

Mah,.......

zdj grem pa še mal na facebook(kanarka ti si gor,ane???),jaz te iščem,pa ne vem kako ti je ime...user posted image

Lep dan!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
20.9.2008 16:45:17   
Dajica
IZVIRNO SPOROČILO: manca
Ima katera morda kakšno slikco za torto v obliki zaprte knjige?Rabim kakšen nasvet glede dekoracije...torto bo naredila tašča, dekoracija je pa moja skrb.
user posted image

Men tale full dobr zgleda, sicer ni zaprta knjiga, lahko pa samo prvo stran naredis.

Pa bravo za se en zobek! user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
20.9.2008 16:46:57   
Tanayya29
Ajtak hmmmm...aveš,tko se obleč,da se boš dobr počutla(ma,sj vem),zoprno je to......

Jst sm vzadnjč tut ugotovila,da zdj k je mraz nimam nič za oblečt!

Pa uzivej!!!!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
20.9.2008 16:47:29   
Dajica
Joj, se skuzam za tole ogromno sliko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
20.9.2008 17:16:39   
tabi
Oranža za dobre novičkeuser posted image

GB upam da svojga nisi preveč napizdilauser posted image ker jst tut svojga nisem ful ampak tolk da sem gauser posted image sej veš tist ps k velik laja nč ne grizeuser posted image user posted image

Ajtak ti kr mirne vesti pojdi s kolegicami,obleci kar ti najbolj ugaja če pa nimaš pa svojga nažicaj da ti da kak evro pa pojdi v CA kupit kake hlače imajo poceni pa dobre in tudi večje številke.user posted image

Ko sem ravno pri cunjah jst mam polno omaro nosim sam eno in isto in komaj čakam na prvo plačo da jo zapravim zase pa za dobenga druzgauser posted image tko jst pravim vsak mesec pol pa sam za sončka kopujemuser posted image .

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
20.9.2008 17:24:49   
murencek
Živjo!
kanarka, držim pesti za kolegico. Res ni hujšega kot pustiti majhnega dojenčka v bolnici. Takrat se staršem res hudo godi!!!

se strinjam glede menster. Tud jst mam čist vse zmešan. Tko d komi čakam, da se umiri. Zdej, k ne dojim več, upam, da se bo umirilo. No, sej, a tiste, ki imate zmešano, a še dojite? user posted image Al ne več? Kolk časa sploh traja, da se menstra uredi?user posted image

No, bolančkom tud jst želim hitro okrevanje. Mi smo zaenkrat še zdravi. In trkam, da bi tko ostalo tudi naprej.

Moj miš maš Staš; 1.10.2007, 44cm, 2040g

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
20.9.2008 18:38:14   
ajtak
hej,
no moj ni uspel tamalga uspavat je pa uspaval sebe in spal do zdaj...user posted image , tamali je pa iz minute v minuto bolj tecen ker je zaspan sam ga pa res ne morem dat ze ob pol sedmih spatuser posted image  kake 45min se pocakam pol pa gre!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
20.9.2008 18:52:18   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
zvecer grem prvic s puncami sama ven od kar sva z mojim skupaj v ce, to je po kakih 4.letih.

user posted image  gasa, punca, kaj sploh čakaš. Pojdi ven, pozabi na plenice, kašice, zobke, ipd in uživaj, privošči si kakšen koktejl, malo poklepetaj. Za obleč pa - kaj pa kakšno krilo? Če pa ne, pa kavbojke po nosečniško (jaz sem že v 2. mesecu morala namesto gumba uporabljala elastiko), da te ne bodo tiščale.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
20.9.2008 19:26:43   
ajtak
Evo Tjas ze spi jaz pa se se kr ukvarjam z garderobo... nekak sem se odlocila za ene 3/4 crne kavbojke in zlate balerinke ter crno majico z 3/4 rokavi taka malo bolj fancy. Sam problem, nimam nobenih zab ali dokolenk user posted image  in zdej sploh ne vem... razn ce mam kar kozne dokolenke... mah kok je to smotan in hkrati fajn user posted image .
A hocte vedt kako bom namazana? http://www.oprah.com/media/20080601_tows_BB806153002SMOKYEV050107

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
20.9.2008 20:55:05   
mklks
hej punce!

me sva že nazaj s poroke....je bla tko zaspana, je mela  že čist rdeče oči pa sva kr šle, tko da...je blo pa fajn dokler sva ble:)

sem bla tko jezna popoldne, sem jo dala zanalašč kasnej spat, da mi bo zvečer dlje zdržala, pa je prnorela soseda s svojimi otroki direkt v hišo na ves glas in itak...vsi vemo kaj  je sledilo.....res sem bla jezna, ni spala tud pol ure ne....

ajtak...privošči si...jst grem tko enkrat na dva meseca in mi prav paše, malo pozabi na vse in se sprosti, boš vidla ker boš tud funkcionirala potem bolš

manca..user posted image user posted image user posted image bravo za zobke

kanarka...user posted image user posted image user posted image za tvojo kolegico

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
20.9.2008 20:56:19   
Ilije
Ojla!

ajtak ti samo UŽIVAJ in ne skrbi za vse ostalouser posted image  

Pri nas ni drugače ni nič kaj pretresljivo novega, razen ene buške in tega, da se Ajda ponoči zbudi in namesto stokanja lepo pove mami am am

Grem pod tuš in user posted image .Lahko noč

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
20.9.2008 21:47:15   
mklks
a dons pa ne bo nbenga čveka?user posted image

nč, pol grem pa tud jst spat, sej v bistvu že komu gledamuser posted image

nočkouser posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
20.9.2008 23:01:19   
manca
mklks- vceraj je bil koncno oddan tist cd na posto, tako da bo sigurno v ponedeljek moral biti pri tebi.

Menstra- prva, ki je bila po porodu je bila bolj sibka. Predvcerajsnjim zvecer je prisla pa druga...in se mi kar uliva. In veste kaj se mi je zgodilo? Vceraj po tusiranju se je zacela Maja v sobici jokati in sem si na hitro oblekla pizamo in sla k njej. Pozabila sem pa na to, da si nisem vstavila tampona. In se dobro, da se je Maja ob enih ponoci spet nekaj oglasala in sem sla na wc...me je skor kap ko sem vidla na pizami toliko krvi. Sem sla potem hitro precekirat se posteljo in hvala bogu ni bilo nobenih sledi.

Mi cakamo se zgornjo desno enko in upam da pride cimprej. Ponoci mi kar tuli av av...revcko tko bolijo tile zobki. Danes sem bila ze dvakrat tam in sem zraven drzala se pesti, da se mi nebi zazgali trije plehi piskotov v pecici.

Hotela sem dati v album slikco od Majine spalne vrece, pa vidim da se to zaenkrat ne da vecuser posted image , saj nekaj prenavljajo tele nase albume

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
20.9.2008 23:05:25   
manca
Dajica- hvala za slikco torteuser posted image . Saj nebi bila napacna tudi odprta knjiga, samo mal moram prestudirat kako naredit vse skupaj

Tabi- hvala za mailuser posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
21.9.2008 0:06:45   
tintin
Hoj na brzino še od mene,

vsem bolančkom pikapoke. Čestitike vsem za zobe in ostale dosežke.

Mi smo danes plezali po stopnicah. No, Vasja je. Bili smo na obisku pri mojih dveh in imata cca 30 stopnic(dvakrat po 15, pač vmes je ovinek). Naš Vasja je vse to preplezal pet ali šestkrat, brez vsake pomoči (imel je samo čuvaja za seboj, da ne čmokne). Ko je prišel na vrh se je postavil na noge (brez vsake opore) in ploskal svojemu dosežku.

Ostale novosti, poleg 5.zobka: imamo novo bundo in zimsko kapo. Častila babica (moja tašča) že vnaprej za 1.roj. dan. O ceni raje ne bi. Bunda je Kanz-ova, z vpetim flisom. In ja, jaz 60 evr ne bi dala zanjo....ampak je fajna. Smo pa vzeli 92 pa ni nič kaj prevelika.

V pon in tor ima moj dopust, se gremo mal potepat. POtem se pa lahko kaj dobimo, Gorenjke, kaj?

Menstra: tokrat imam 2. po porodu, prišla točno po 28 dneh in je srednje močna.

Ker se kmalu bliža služba si malo na netu ogledujem kaj si kupit za oblečt. V bistvu si želim, da bi šla enkrat na kako stilsko svetovanje, da mi nekdo svetuje kakšne cunje kupovat. V bistvu ne rabim nekaj extra poslovnega, pač športno elegantni stil...kupujem pa tko najraje v S Oliverju (zaradi možnosti izbire dolžine hlač), pa v UK mi je blazno všeč Monsoon (slišiš GB?):)

Toliko, šibam. NOč.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
21.9.2008 7:09:54   
tabi
Dobro jutro

user posted image user posted image user posted image kuhana pa čajček za bolančkeuser posted image user posted image user posted image

No mi 3je smo že pokonc in gledamo Mojstra Mihauser posted image

čavčav

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.