|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
19.9.2008 14:57:25   
naraščaj
Oj,

je tak lep sonček, mi je ful dnevno segrelo user posted image . T pa je ravno zaspala, upam, da mi jo sosedje ne zbudijo, ker tako delajo,( kaj bi blo, če bi bli nad nami, že zdaj ko so spod je tak kraval, da za pop...), so mi jo že 2x zbudl user posted image

Ja kaj je s temi menstrami, da tko zamujajo. A je to pol res normalno po porodu???? Men ni nč jasn, ker šraufa me pa skos neki, pa napihnjewna sem ko sod, sam ni in je ni.

Alex to o dvojinih testih, sem pa že tut slišala, (1neg., 2. poz). Jaz bom tut če še ne bom do druzga tedna dobla kr ponovila, za vsak slučaj. Pravzaprav sploh ne vem kok mi zamuja, ker sploh ne vem kak dolg cikl mam. Pred user posted image , mi jih je G zadnjo leto sprožala  s tabletami user posted image . Dokler pa sem jemala kontracepcijo pa je bil cikl na cca 28-30dni. Pol pa tut kak mesec sploh nism dobla. Mah to je en šit, sam živčno me dela. Sam po mireno mi pa ni za it, ker za tak kratek čas mi je ne bo dala.

Joj o kačah se mente brrr me je kr groza ko slišim, ne da bi jo vidla kaj šele božala. Tega sranja je men tok strah. Sem jo letos ene prakrat srečala na sprehodih, sem skor poluftu letela domov.user posted image

Nč, grem mal vegetirat, ker se mi nč ne da. Danes sva cel dan sami, ker ma ati služben piknik user posted image , jutr pa greva v kino user posted image user posted image . Komi čakam, že nisva bla tak dolg kje sama, upam, da bo pridna, ko jo bo moja mami pazila.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu alex28)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
19.9.2008 15:38:59   
tabi
Ajtak za slikiceuser posted image user posted image

Menstrauser posted image po prvem porodu sem mela tko neredno da sem vsak mesec delala test sploh ker nismo nič merkaluser posted image kr neki na 40,36,34,32,30,28,28,28 pol sem bla pa resuser posted image ,zdej pa od prve menstre jem Kt imam pa redno na 28dni pa skoraj nič in tudi bolečin ni nikjeruser posted image user posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
19.9.2008 16:53:31   
kanarka
Katka, kapo doluser posted image user posted image user posted image .
Mklsk...zlata si, Sonchek, ti tudi! Čeprav bom šele 1. okt. lahko uživala v CD-jih, so mi že zdaj všečuser posted image .

Tabi, škoda živcev. Brezveze, da ti neumnosti krajšajo življenje. Sem mogla mal odklent, ker me 2 dni ni blo. Evo, zaklepam nazajuser posted image .

Scuba (WB) in BrinaS, o čem to vidve?? To mata neko potapljaško špraho!

Virusanke, get well.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
19.9.2008 17:38:54   
Tanayya29
Ojla.

No,zdravje moje se tudi izboljšuje.....

No,pa ne vem,kaj bi še napisala,jaoo sem zdolgočasena...

Lep wikend.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
19.9.2008 17:40:36   
Tanayya29
menstruacija,jaz imam fulll redno,samo enkrat mi je zamujala,in sem bla noseča,vzadnjič pa sem jo dobila na 34 dan,in mi je tut zamujala,no pa nisem bila noseča....

pa mam na 26 dni.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
19.9.2008 17:44:00   
kanarka
Mene je pa glih ena prijateljica klicala, ki je predvčerajšnjim rodila tukaj. Ne morem verjet, da so jo poslali domov, sinčka pa tam obdržali, ker mora 7 dni biti na antibiotikih. Sama nima izpita, njen mož dela, tako da jo ne more voziti v bolnico 70 km oddaljena. Je čisto objokana...pa pravi, kako grobo sestre prijemajo te male bučke...se kar spomnim na sebe, kako sem se takrat jokala za vsako stvar. Sama je prešibka, da bi šla z avtobusom, jaz časovno nikakor ne morem in bi jo tako z veseljem peljala. Se mi res prav smili. Ma ne vem no, se mi zdi res kruto, da te tako ločijo od otroka, ker ni dovolj postelj. Menda te bučke celo kopajo ob polnoči ipd. Sploh ne vem, kako bo dojila, pravi da zdaj črpa in da nič ne steče.
Sem mogla mal zakašljat.

Oranža, upam, da bo pri vas vse OK.

Bodoče nosečke,...kaj bi dala, da bi bila še enkrat med vami. Pa ne vem, če bom te sreče...vsaj kmalu ne.  

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
19.9.2008 18:18:19   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

sonchek, a jaz dobim cd?

upssssssss....
..seveda dobiš...user posted image user posted image user posted image

A sem slučajno še kakšno pozabila???? user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
19.9.2008 18:18:39   
sonchek
hej...
nas pa dons en zobek tok matra...da ne bi spala, ne bi jedla..ne bi to, ne bi ono....
..oh...čist ma zatečen, vn pa ne...user posted image user posted image user posted image
..zdej sicer je mal zaspala ampak verjetno ne bo dolg...tko da vas tud prebrat nimam časa...
..mah sej bo..

Dajica..ja sccccccccccccccccc bolezen..daleč stran..

morm it cunje pobrat..
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
19.9.2008 18:30:48   
ljubljana
Tole sem našla na netu, od ene mamice, ki je v razvojno hodila. Ni na mojem zelniku zraslo, je pa precej direktno, pa ne se preveč zasekirat. 

Forum RR:
Mene kar zaboli, ko vidim otroka, ki moli "roke v vis", hodi z izbočenim trebuščkom, ves iztegnjen -trebuh ven, rame nazaj- , za njim pa kot lučka ponosno sije eden od strašev (ali starih satršev), češ "glej, naš pa hodi!" Tanč ima zelo prav - otrok ne hodi, ampak ga k hoji silite VI! Kaj narediš ko otrok prileze k tebi in te zgrabi za prst? Pelješ ga do prve opore in usmeriš, da se za njo drži in hodi. Boste rekle "a ni to isto?!" Ne, ni isto!! Prvič mora koordinirati gibe rok in nog, da roke in noge premika tako, da se z rokami lovi na oporo, noge pa prestavlja, drugič so roke SPUŠČENE in mora otrok oporo ISKAT - ne hodi opora z njim in za njim, ON jo mora locirat in poštudirat, kako bo koordiniral, da ne bo ostal brez nje. Če pa ostane brez nje, mora spet naštudirat, kako se pride nazaj na vse 4 in po 4 naprej. To ni enostavno, to je zelo zapleten proces in dokler ga otrok ne osvoji, so vsa sprehanja za roke ENA VELIKA ŠKODA OTROKU. Saj 90 od 100 bo to "škodo" nekako podelalo, nekje vmes. 10 bom pustilo težje posledice, recimo ne znajo stat in skakat po eni nogi, ne znajo hodit po črti, meče jih iz smeri, obračajo stopala, "racajo". Med tistimi 90-timi pa jih je ogromno, ki ne znajo past. Vedno padejo naravnost na obraz ali pa vznak, spodrezani kot snop. Ne vedo, zakaj imajo roke. Eno in drugo je lahko zelo nevarno. Potem jih je cel kup, ki so nerodni, nestabilni tudi, ko shodijo. Hodijo "na trdo", podobno kot roboti. Potem so otorci, ki se iz stoječega položaja ne znajo vsest. Pa drugi, ki se ne znajo sami postavit pokonci. Hodijo, ko jih na noge postavijo starši, ne znajo pa ne vstat in ne sest. Vse to sem gledala v razvojni ambulanti v mesecih, ko sem jo obiskovala s sinom. Prepričalo me je v to, da sina nikoli in nikdar nisem sprehajala za roke. Sam se je na noge postavil pri 6,5 mes, vendar ga nikdar nisem sprehajala in sprehajti ga ni smel nihče drug. Ko je bilo res nujno, smo uporabili naramnice, ki otroka držijo čez prsni koš, pa še to res v skrajni sili. Tudi kasneje, ko je že sam hodil in ga je bilo potrebno držat (cesta, promet), sem uporabljala naramnice. Roko da šele sedaj, ko si ne izpahne več rame, da doseže mojo roko. Sem mu pa v stanovanju uredila cel poligon, postavila stezo iz stolov, klopc, pručk, ki se jih je lahko oprijemal in ob njih hodil. Zunaj pa je plazil tako dolgo, dokler ni znal sam it ob vozičku. Bil je umazan, zasvinjan, vendar je kljub zgodnji postavitvi pokonci in precej razvojnim problemom shodil z 10 mes in to 100% sigurno-nimamo nobenega resnega padca v evidenci - in 100% pravilno, od vsega začetka je znal vstat in se sam usest, lepo je podstavil nogo in se dvignil. Ko sva dobila ta izvid, se mi je odvalila skala od srca.
Zato vas tudi jaz v dobro vaših pikcev prosim - ne sprehajajte jih!!! Usmerjajte jih v prave gibe, vzpodbujajte jih k plazenju, nastavljajte jim opore in jih učite hoje ob njih, nikar pa jih ne vtikajte v hojice in jih ne sprehajajte za roke.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
19.9.2008 20:12:10   
mklks
hej!

se samo na hitro javljam, ker sem tko zmatrana....

trgatev je uspelauser posted image user posted image

iz noska nam teče sto na uro, tko da se zdej bol not držimo, kako kej prakticirate to ustavljanje šmrklčka??user posted image

zadnje čase nam je taaak problem zaspat, sumim na zobkeuser posted image

ma, sej bo...sam jamram, najbol da grem kar v mižuleuser posted image

ajdi

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
19.9.2008 20:22:30   
sliva10
user posted image

SONCHEK ZATE.. ŠE ENKRAT HVALA

Imam štalo z alergijo na AB PRI 3. hčeri, ki je stara 3 leta. Traja od torka, v tem času sem bila 5 x pri dežurnem, na pediatriji v lj, pri svoji p.. dobila je 2x pikico, včeraj in danes, imamo claritin, madrol, dieto in naj bi trajalo še 3 dni. Potem greva pa k alergologu. Si nisem mislila, da bom imela zaradi vnetega grla tako štalouser posted image  a sedaj že gre na bolje.

Grem brat za nazaj
vsem bolančkomuser posted image user posted image user posted image
vsem ki praznujeteuser posted image user posted image

Mame so kot angeli na preizkušnji

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
19.9.2008 21:20:37   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: mklks
iz noska nam teče sto na uro, tko da se zdej bol not držimo, kako kej prakticirate to ustavljanje šmrklčka??user posted image

Jaz čistim nosek s fiziološko, vsaj dvakrat dnevno (zjutri in zvečer, včasih še kdaj vmes), pa sesanje z babyvacom. Se dere, ko user posted image , sam s spanjem ipd. pa nimamo večjih problemov. Aja pa na sprehode normalno hodimo,ker nima vročine.

LN

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
19.9.2008 21:52:17   
BrinaS
Sliva 10 - user posted image  za hcerko in Mklks za tvojo tudiuser posted image

Maks pa ima norice. Zdaj pa lahko samo se cakam, kako se bo to odrazilo pri Tini. Ima mogoce 20-30 pik na zgornjem delu telesa in upam, da je to to.
Vrtec odpade za 14 dni, doma pa se navelican user posted image  jao jao...

< Sporočilo je popravil BrinaS -- 19.9.2008 21:53:37 >

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
19.9.2008 21:55:36   
BrinaS
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
BrinaS smo bili na Teti-ju. S tem da so nam dali dve vreči rib, ki so privabile 5 ugorjev, vsak po cca. dva metra dolžine in so plavali med nami, pod nami, se tepli za hrano.. res fantastično.

Kanarka, ni tako hudouser posted image . Teti je potopljena ladja na otoku Visu, ki je priljubljena destinacija potapljacev, ugor pa vrsta ribe, ki je po zunanjosti precej podobna moreni.
In zgornji scubin stavek je bil dovolj, da sem podozivela enega izmed mojih top 5 potopov.
Res je lepo pod vodo user posted image user posted image - mozgani na off in cca. enourni odklop od realnega sveta, ki te nafila z energijo, ki jo potrebujes nad vodo. Tako nekako se meni dogajauser posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
19.9.2008 22:25:19   
sliva10
IZVIRNO SPOROČILO: Brinas

Maks pa ima norice. Zdaj pa lahko samo se cakam, kako se bo to odrazilo pri Tini. Ima mogoce 20-30 pik na zgornjem delu telesa in upam, da je to to.
Vrtec odpade za 14 dni, doma pa se navelican user posted image  jao jao...

Pri nas sta  jih kar oba skupaj imela junija. Pri Anžetu ni bilo hudo, Nežka jih je imela pa kar veliko. Bo pa mir zdaj s temuser posted image

Pa lahko nočko

user posted image smo s tabo user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sliva10 -- 19.9.2008 22:26:21 >

Mame so kot angeli na preizkušnji

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
19.9.2008 22:25:37   
ajtak
Dober vecer,

ravno sem zlikala 4stroje in od tega kar 9srajc user posted image , zdej grem pa spat, lahko noooc.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
19.9.2008 22:41:16   
scubadiver
Šoping v Ikeii uspel. Kupili smo kuhinjo, element za kopalnico z umivalnikom in še nekaj melenkosti. SEm prav vesela. Lana je bla še kar potrpežljiva. Vmes sem jo dala kr lepo mal na tla ko sva zbirala kuhinjo in je plazila naokoli. Je pa spet dobila buško . Jo je malo zaneslo in je direkt z glavico priletela. Še dobro da sem imela kamagel sabo da sem jo takoj namazala, da ji je hladilo. Je šlo kr hitro nazaj.

OO Katka kako sem vesela da si se javila. No sicer sem zasliševala Gruško kako ste, pa vendar sem vesela da slišim iz prve roke da je mala borka zmagala  .

IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS

Scubadiver  sem vesela, da si uzivala na Tetiju. A zdaj je pa ze 5 ugorjev? Tudi mi smo imeli sardele in sta se pustila dva hranit zunaj, en pa se je skrival. Kaj pa tabinjo, ste jo tudi hranili? za filmček. In veselo nakupovanje v IKei!

Tabinje nismo hranili ker so nam že ugorji pokradli vse ribice. ugorji so vsaj 4-je. Trije na krmi ladje eden pa pod krmilom. Vsi pa so ogromni. Komaj čakam da vidim filmček s tega potopa.

IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Hi hi jah, je ene vrste potapljška špraha. Pač en super potop kjer smo hranili ogromne - dvometrske ugorje. Pisala pa sem posebej Brini, ker je bila tudi ona letos na tem potopu.

Joj Kanarka držim pestke za prijateljico in njenega otročička. TO je pa res grozno da so njo poslali domov in da nista skupaj

PEstke pa so stisnjene tudi za vse bolančke

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
19.9.2008 22:45:42   
scubadiver
Joj Brina pri vas je pa pestro. Bogi Maks. Upam da ne bo prehudo in da ne bo udarilo še na TIno. Ker tega ti pa res ne privoščim. Met bolanega desca in še oba otroka user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS

Res je lepo pod vodo - mozgani na off in cca. enourni odklop od realnega sveta, ki te nafila z energijo, ki jo potrebujes nad vodo. Tako nekako se meni dogaja

Točno tko se jaz počutim. Naredila sem samo 3 potope na Visu ampak povsem dovolj da sem odklopila pleničke in vse ostalo, se sprostila in prišla iz vode kot prerorojena.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
19.9.2008 22:47:58   
scubadiver
Joj Ajtak čist pozabim povedat. Lana je na Visu končno dobila še zgornjo dvojko, tko da smo zdej pri 5-ih zobkih.

Konc mesca ima pa že zobarja. Smo zdej ko smo bli na morju dobili vabilo.
Danes pa sem dobila vabilo za sestanek z vzgojiteljico v vrtcu. Me je kr stisnilo, da zdej gre pa zares user posted image . Ga imamo v torek.

Neposredna povezava do sporočila: 2094
19.9.2008 23:43:48   
mamuška
SOžalje za izgubljenega dedkauser posted image in pestke za bolno taščo.  Pa za vse osale bolančke. Mi smo napredovali iz inhalacij na 6 ur zdaj na 8 ur, menda da gre na boljše, ampak jaz tega ne vidim/slišimuser posted image

Bli smo na enem mini sprehodu po sončku, pa je jajc, ke temu našemu kozlu ne moreš nič dopovedat, čim ga ne davi kašalj na polno, že nori in opleta. In pol seveda kašlja in ga duši, jaz mu pa nimam kaj dat. Pa se kozlu čist nič ne dopoveuser posted image user posted image user posted image Tko da smo šli nazaj not, panaj doma na kavču čepi in cajtnge bere (še dobr, da zna brat!). Zejle je spet štala, ampak ima vso kemijo na maksimumu innimam s čim flikat.

D po mojem edin možganov še nisem ven povlekla s tem baby-vacom, drugo pa vse. Za nameček mene NA NOVO (!!!!) boli grlo. Fak, ne vem no, a ne bo konca al kaj?!!

Ojoj, Brinas, pri vas je pa pestro. Čimmanj norenja želim! Kako pa možiček?

Drugače si razbijam butico, kaj obut D na noge v vozičku, da nima čist zmrznjenih nog??? Zadelan je z dekico in pokrialom od vozička, na nogah ima žabe in termo štumfe, pa je leden ko lučkauser posted image user posted image user posted image Probala sem že razne kombinacije: žabe+čevlji, žabe+štumfi+čevlji, žabe+štumfi+copatki ipd)  pa je rezultat zmer ledene tačke user posted image . A kdo ve, kdo dela kake krznene copatke?

Nč, grem črpat in spat. Mirno noč!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

Neposredna povezava do sporočila: 2095
20.9.2008 7:03:37   
tabi
Dobro jutro

eno orng močnouser posted image user posted image user posted image pa velik pisker čajauser posted image pa škatlica lekadolain daleronauser posted image a sem še kej pozabla

medve z Niko sva ze pokonc se je punca odločila da ma dostuser posted image pa sej je pridna je šla sinoči že mal pred 17.v posteljouser posted image user posted image Desca pa še spita.

Jst sem pa dons čist povožena sam ne zarad zdravja ampak descauser posted image
Včeraj bi moral priti po službi domov da bi šli v trgovino-tako sva bla zmenjena.Njega od nikoder ok mogoče je šel še na kako pivo.Pride dam ob 15.30 pijan ko minauser posted image gre v posteljo spat .jst popokam tamaladva pa gremo v trgovino zunaj pa šok-Moj avto spredaj čist razbituser posted image ok bi razumela ampak on pijan pa še kriv,še dobr da ni imel Nejca pri seb ker bi drugač zuni spal.
Dons bo pa szaslišanje v nulouser posted image

Brina o norice ste fasal bogi Maksuser posted image user posted image no zdej pa še Tina pol bo pa mir user posted image sam privoščim pa ne ,ker mi smo jih imeli konec aprila in prvomajske praznike.Nejc je odnesel z čist malo pikic Nika pa jojuser posted image pa čeprav je bla dojena.

Skuba zaa šopinguser posted image user posted image user posted image pa za pridno Lano engauser posted image

nč zdele grem pa skuhat zame eno žezvo močne kaveuser posted image lahko pa še za vas enouser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
20.9.2008 8:11:40   
barika
Jutrouser posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
20.9.2008 8:14:51   
barika
Mamuška, a si poskusla z ovčko pa zimsko vrečo za D. pa še kakšne termos zokne?

Tabi, ne sekiraj se zarad avta, decu jih pa kr konkretno nadevajuser posted image . (sem lahko kr srečna, da moj pa alkota in cigaret sploh videt ne moreuser posted image )

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
20.9.2008 9:04:53   
ajtak
Dobro jutro! Midva se javljava preden greva v gasilni dom, mamo tam eno tekmovanje in je ati dezuren pa mu greva druzbo delat...
Potem naju pa na kosilop pelje da mami ne bo treba kuhat user posted image .

Zvecer se je pa javil da bo varuska in gremo babe mal festirat user posted image user posted image user posted image .

Tabi, imas vso mojo podporo da mu jih posteno napnes!! Mogoce se je pa napil ker je stouku auto, a je mozno?

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
20.9.2008 9:38:01   
Dajica
Jutro!

Ajtak-luskan nov avatar! user posted image
Tabi-sej ne vem, kaj bi rekla, v glavnem, men grejo full na zivce moski, ko se napijejo. Sem imela enega izmed bivsih, ki je skoz pil in ocitno zaradi tega ne trpim pijaceuser posted image Ne recem, da spije kksno pijacko, dve, ampak da se ga pa nacola do fulla, to pa NEEE. Upam, da porihtata zadevo danes...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.