mamuška
|
Hoj! Še smo živi,s mo se pa pridružili klubu prehlajenih, K niti prvega tedna vrtca ni zdelal, že v petek je začel smrkat in kašljat, grlo ima vneto, zdaj samo čakam, kdaj sledi D. Tok sem jezna na eno mamo, ki je v torek sama prišla vsa bolna v vrtec, pa potem cincala tja na okoli pa v otroke rinila, potem je menda že v sredo bil njen tamau čist adijo v vrtcu, v četrtek ga je vseeno privlekla v vrtec in je sredi dneva v vrtcu zakuhal, no v petek sta mu pa sledila naš in še ena punčka. Ma jest ne vem, a folk res ne zna sebe in svojih bolnih otrok doma imet?!!! K se je včeraj pol še po eni trapariji poleg prehlada natrgal mošnjo, tako da smo leteli k dežurnemu, pa k sreči ni blo za šivat, samo obkladke nosi na svojem premoženju. Podn, ustrašla sem se za znoret in na koncu bi ga najraje našeškala, ker ga zadnje čase pošteno biksa in dela same neumnosti oz. stvari, za katere točno ve, da pri nas od pamtiveka niso dovoljene. Največja kazen pa je itak, da je danes namesto piknika lepo v postelji Vmes se mi dogaja dogovarjanje za cepljenje pod nadzorom za D, logoped, specialni pedagog, delovna terapija, nevrofizioterapija, papirji za podaljšanje porodniške, pol smo imel dimnikarja in generalno čiščenje kamina in dimnika - a zdej veste, zakaj me sploh ni? Kdo je že rekel, da se med porodniško spočiješ?! Cepec! No, pa da še mal počastimo: - 11 mescev imamo že, 6 zob, 2 na pohodu in mali mož se je začel spuščat za korakec ali dva. Evo, šibam naprej, čajčke kuhat in obkaldke menjat
< Sporočilo je popravil mamuška -- 7.9.2008 17:04:25 >