|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
8.9.2008 15:31:22   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea
imam eno vprašanje za vas, izkušene mamice in sicer: kako veste, da se je vaš otoročiček najedel? Naš poje sve polni skledici zelenjavno mesne kašice ( v eno skledico gre približno 200g) in še vedno odpira usta, sploh jih nikoli ne zapre in jaz res ne vem, al je še lačen, al odpira usta samo za hec. Upam, da mu dam dovolj za jest, sicer pa me je začelo že pošteno skrbeti, če je slučajno lačen, ampak po mojem ne bi smel biti. Mislim, da tehta približno 8 kg, kar ni slabo za njegovo starost, saj je šele prejšnji četrtek dopolnil 9 mesecev.

Živjo Mamathea, sicer nimam nič več izkušenj kot ti, ampak moja pupa za kosilo tudi poje kot en knap. Kdaj se tudi prenaje (sploh, če je kaj mesa za kosilo), ampak izvem šele takrat, ko mi malo bruhne (kar se lahko zgodi od 10 -60 min po obroku). Sicer ne poje tako veliko, ampak ena skledica gre vedno, včasih pa še tretjina druge skledice. Je pa res, da mi vedno sama pokaže, kdaj ne bo več. Če ti ne bruhne, se najbrž ne prenajeda, če ti ne joka, pa prav gotovo tudi ni več lačen.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
8.9.2008 16:27:21   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Zobar: nimam pojma kak je to v CE. Ajtak a kej veš??????

sem ravno danes vprasala in je rekla da oni dajo datum ob 1.letu.

Mamathea, otroci so full razlicni, jaz gledam da se Tjas ne prenajeda. Vedno dobi max 250g in to je to (kosilo) malice pa mava tam 100-190g tud ce mal protestira ko neham dajat mu hitr uturim eno igracko in je kmalu mir.
Sam pr nas je tko ker je pac Tjas vedno na zgornji meji s tezo in ker ma full apetit pa ga morm mal bremzat, on je namrec sposoben vsako uro pojest 200g pa se vmes kak grisin al pa zemlouser posted image . No teh vmesnih grizljajev se tud cimbolj izogibano (doma jih ni, ce pa vdruzbi druga mamica da keks ga dam pa jaz tud).

Grem priprave delat...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
8.9.2008 16:35:03   
barika
Mamathea, pri nas je pa čist druga zgodba. Martin se, ko ima dovolj ali obrne stran in ne odpre več ust, ali si pa začne jezik čistituser posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
8.9.2008 19:05:59   
ajtak
kje pa ste vse?

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
8.9.2008 19:13:26   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Zobar: nimam pojma kak je to v CE. Ajtak a kej veš??????

sem ravno danes vprasala in je rekla da oni dajo datum ob 1.letu.

Aha, super hvala za odgovor

Mamatheja, moja, ko ma dost itak začne ful tečkat pa slinček vstran vleče poa se začne vstajat in obračat v stolčku (kljub temu, da je prpasana), sam pri njej je kr kmal dost, po parih žličkah, tak, da pol jaz izvajam eksperimente, da jo zamotim, da vsaj kaj poje. Ni najbolj ješče sorteuser posted image

Zdele se pa T še mal igra pol pa nas čaka koapnje in Upam, da spanje in bolj mirna noč kot zadnji dve. user posted image

Če mi rata se pol kaj oglasim.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
8.9.2008 20:01:03   
tabi
čer
Vasja timon vse naj najuser posted image user posted image

Neli za plezanjeuser posted image user posted image tvojmu pa dobro okrevanjeuser posted image

Nikolina za ohcetuser posted image user posted image in za Tinauser posted image user posted image

Ajtak za največjega levčkauser posted image user posted image

Mama11 za parcelouser posted image user posted image

Pravljice mi kr kupimo pa dedi jih je nekaj prinesel,drugač pa raj poslušata mamico ko poje-sam vprašanje kakouser posted image user posted image

Jst za našo vem kdaj ma dost ko začne z jezikom nazaj vn metatuser posted image

Ob 19ih smo mi prišli od naših ,smo mal jabolk nabral za zavitek pa mami je dala domače mleko.Zdaj pa sta sita,umita ,Nika še mal jamra v postelji Nejc pa se še mal igra.

pridem še kej pogledatuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
8.9.2008 20:41:09   
DEBELUŠKA30
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža
Debeluška kako pa kaj E1? Zadovoljna v šoli??Pa vi ste v redu???? Kje si???

IZVIRNO SPOROČILO: pikapikica
debeluška - kako si? ne vem če sem prav brala uf, si nam zbolela user posted image - upam, da nisem kaj mimo usekala... uf... no upam, da sem ga!!!

Lepo da nas nekdo pogreša user posted image !

E2 ima spet bakterijo na sečilih (nevem kako se ji reče) user posted image user posted image user posted image , danes sva ponovno dali vodo za urikulturo in če ne bo v redu bova mogli za kakšen dan v bolnico user posted image user posted image user posted image , ker se baje zdravi samo v bolnišnici! Tko da čakam jutri rezultate ponovne analize vode! Morali pa bova ponovno nazaj na zaščito user posted image user posted image user posted image  vse dokler ne bo brez plenic!

E1 je zeloooo navdušena nad šolo user posted image , so za vikend imeli pesmico se za naučiti in je danes komaj čakala, da jo še v šoli pove user posted image ! V ponedeljek pa začne tudi z glasbeno šolo in je res fulll "zagnano navdušena" user posted image !

Pikapikica, lepo da si se oglasila, a prideš kaj na Gorenjsko, pa sporoči nam, da se spet kaj vidimo user posted image !

Jooly imaš ZS!

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
8.9.2008 20:46:44   
sonchek

MOŠKI SO NAJBOLJ ŽALOSTNA ŽIVAL NA SVETU,
KER IMAJO SESKE BREZ MLEKA,
PTIČA BREZ KRIL, JAJCA BREZ LUPINE IN
MOŠNJO BREZ DENARJA.
PODATEK, DA JE KAR 8O% ŽENSK SAMSKIH,
PA GOVORI O TEM, DA JIM JE POSTALO JASNO, DA SE ZARADI 10 DAG KLOBASE V
HIŠI NE SPLAČA REDITI CELEGA PRASCA.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
8.9.2008 20:49:29   
sonchek
Družinski pogovor:  
- Draga, kaj ko bi si privoščila en lep vikend...  
- Prav imaš. Dajva si ga.  
- No prav. Potem pa se vidiva v ponedeljek.  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
8.9.2008 20:50:32   
jooly

Naš poje sve polni skledici zelenjavno mesne kašice ( v eno skledico gre približno 200g)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tok jst ne pojem v celem dnevu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
8.9.2008 20:50:46   
sonchek
Mali Miha je v gneči izgubil svojo mamo. Ko je končno srečal policista, ga je vprašal:
"Ali ste mogoče videli kakšno mamo brez mene?"

user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
8.9.2008 20:51:36   
mmajaa
Debeluška, držim pesti, da bo vse ok.

Vsem, ki praznujete pa pošiljam čestitke.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
8.9.2008 21:09:28   
Dajica
IZVIRNO SPOROČILO: barika

btw. mene še kr želodec matra...a lahk znorim, tole se vleče že 3 dniuser posted image )

Baje je neka viroza, sem od vecih slisala, da jih matra, tud po cel teden ali vec. Tud jaz se nisem cist ok. Pazi kaj jes.

Timon-vse najboljse za 9 mesecev! Objemcki od Kaje

user posted image

In Vasji za 10 mesecev! user posted image user posted image user posted image

jooly-mi imamo Trsinarja in zobarco Golte (Golseuser posted image )

Kaja mi pokaze, da je sita, ko pomoli jezicek ven in zraven hrano, potem jezicek spravi v usta, na slincku pa ostane hrana.
Mamathea-hello user posted image
Neliuser posted image za plazenje

Ponoci imamo veckratno zbujanje in bedenje tudi po dojenju, jokanje tudi na rokah, ko zaspi,kmalu spet jokcanje..itd.. sej bo, pomoje so zobki.

Danes sem ji v tusu vzela pojoco zelvico za 1cent (akcija, ce si kupoval pampers pri njih). Men je full vsec, Kaja jo je pa tko cudno gledala in kar na jok ji je slo. Pa za v vodo je.Sej se bo navadla, nekaj novega zanjo in rabi cas, da se privadi.

Eh, ne vem, kaj bi se napisala...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
8.9.2008 21:10:31   
Dajica
Debeluska-za E2user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
8.9.2008 21:11:32   
tabi
Debeluška držim pesti za Erno

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu mmajaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
8.9.2008 21:26:28   
tabi

sem prehitro potrdilauser posted image

Tko Debeluška še enkrat držimo pestiuser posted image user posted image .

Dajica pa si zadovoljna s Tršinarjem ker meni ko sam mem pride se zgrozim že tist njegov glas v čakalniciuser posted image pa še od drugih slišim veliko pripomb,pa sej gre tko al tko v penzijouser posted image

Sonchek ja tista o moških je pa ena Auser posted image user posted image user posted image user posted image

No moja dva sta pa že v posteljici in svoje sanjatauser posted image user posted image jst pa še mojga počakam da pride iz službe pol pa do jutri poniknemuser posted image

Niki pa danes v potokih teče slina pa sem jo mal pogledala po dlesnih, pa ima vse napihnjeno,tko da bo kmal prikukal na plano kakšen zobekuser posted image pa z noska ji teče ampak nič hujšega sam da veliko pije pa res veliko poje te 3 dniuser posted image .

Nejca pa je danes prvič poklical sošolec iz vrtca(sicer bivši)in ga povabil na roj.danuser posted image je skos ponavljal Žiga ma pa lojstni dan mamiuser posted image .Sem bla kr presenečena kolk sta se pogovarjala po tel.medve z mamico sva si komaj izborile nazaj teluser posted image user posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
8.9.2008 21:26:55   
nicolina
Debeluška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Erno....

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
8.9.2008 21:34:18   
Dajica

IZVIRNO SPOROČILO: tabi

Dajica pa si zadovoljna s Tršinarjem ker meni ko sam mem pride se zgrozim že tist njegov glas v čakalniciuser posted image pa še od drugih slišim veliko pripomb,pa sej gre tko al tko v penzijouser posted image

Tud js nism nc kej dobrega slisala o njemu, sam ko smo Kajo prvic vpisali na pregled, je samo on sprejemal, noben drug ni hotel Pretnarjeva baje samo, ce bi bila kksna sestrica al bratec od Kaje ze tam, pa ga zal "se" nima. Nisem kaj prevec navdusena nad njim, sej sem pisala zadnjic, ko mu jaz razlagam o povisanem tonusu, on pa mislu, da govorim o znizanemuser posted image , pa se nikol ji ni obsega glavice meril, se nikol pregleda vode, krvi
...ma ne vem...bi sla kam drugam, pa bo pomoje ista reakcija, da ne sprejemajouser posted image Sestra ima otroke tud pri njemu, pa so zadovoljni. 100 ljudi, 100 okusov

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
8.9.2008 21:49:57   
tabi
Dajica probaj pri klemenčičevi .Jst sem pri Nejcu kr mal pojamrala da me v moji občini(Lukovica ne sprejmejo pa itak penzionistka Mazijeva tam dela ,da k njej pa ne,)sem lepo prosila prav pediatrinjo ne sestre(hvala bogu je šla v penzijo)pa me je takoj vzela,sploh ni blo panike pa četudi nisem iz Domžal(sem začasnouser posted image )Tko da probat ni grehuser posted image za Pretnarjevo pa vem da ne jemle že kr nekaj časauser posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
8.9.2008 22:28:58   
potepinka
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

E2 ima spet bakterijo na sečilih (nevem kako se ji reče) user posted image user posted image user posted image , danes sva ponovno dali vodo za urikulturo in če ne bo v redu bova mogli za kakšen dan v bolnico user posted image user posted image user posted image , ker se baje zdravi samo v bolnišnici! Tko da čakam jutri rezultate ponovne analize vode! Morali pa bova ponovno nazaj na zaščito user posted image user posted image user posted image  vse dokler ne bo brez plenic!

Joj,upam da ni kaj hujšega  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
8.9.2008 23:42:25   
kanarka

kako veste, da se je vaš otoročiček najedel? Naš poje sve polni skledici zelenjavno mesne kašice ( v eno skledico gre približno 200g) in še vedno odpira usta, sploh jih nikoli ne zapre in jaz res ne vem, al je še lačen, al odpira usta samo za hec. Upam, da mu dam dovolj za jest, sicer pa me je začelo že pošteno skrbeti, če je slučajno lačen, ampak po mojem ne bi smel biti. Mislim, da tehta približno 8 kg, kar ni slabo za njegovo starost, saj je šele prejšnji četrtek dopolnil 9 mesecev.

Moja je neki takšnega kot tvoj. Poje v bistvu več kot jaz. Pri 9ih je tehtala 9 kg. Že od samega začetka je res jedec in si s tem ne belim glave. Enkrat sem ji poskusila dati toliko, kot je sama želela. Sej se je ustavila, ampak je bila pa res sita in potem celo malo bruhcala. Torej je pojedla preveč. Če ti lepo pridobiva na teži, se ne rabiš sekirat. Naša je 4x na dan od tega sta 2 flaši. Če želi, ji vmes dam še kakšen jogurt ali malo kruha. Je pa res, da je naša pravi debelinko tako da nikoli nisem dvomila, da ji dam premalo, glede na to, da bi še in še in še.

Obmesečniki vse naj naj naj
Bolančki tudi vse naj naj naj

GB, zdej si pa ti na vrsti

Nočko

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
9.9.2008 6:24:22   
mklks
dobro jutro!

danes sem bolj zgodna, tko da...najprej en user posted image da se zbudite:):)

sicer naša pupa še spi, mene pa tko grlo boli, da sem mogla vstat, upam da e ne bo kej od mene nalezla:(

danes spet delam, in se mi včeri ni dalo tko da morm zdej pripravit vse za našo malo...jst ne vem, vedno ko se gre kam pazit, vedno ji dam polno torbo za sabo ko da bo tri dni ostalauser posted image user posted image

no, danse ko bom v službi se bom mal pogosteje javljala, ker bom mela več časa....morm še za včeri prebrat pa pokomentiratuser posted image user posted image

ajdi

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
9.9.2008 7:34:14   
tabi
dobro jutro

Mklks hvala za kavouser posted image
Pa ful si pridna z delomuser posted image

Naša noč je bla pa super,vsi smo spali dolkler ni zvonila ura 6.40user posted image user posted image  sam tamala dva oba mal kašlatauser posted image ampak nič hujšega

Dons pa zgleda da bo ful sončen dan ker je nebo brez oblačkauser posted image user posted image

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
9.9.2008 7:40:53   
sonchek
jutro...
evo druga kavica se že kuha...mklks...hvala za prvo..
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: potepinka

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Joj,upam da ni kaj hujšega  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz in držim pesti da se čim prej porihta in da vam ne bo treba v bolnicouser posted image user posted image user posted image

Evo jaz sem pa dala naši zjutraj mleko za spit, pa mi je vse zbruhala user posted image user posted image user posted image
upam da je to sam to...da ni kej hujša...zdej se pa igra in pride kamor češ....tud pod stol spleza...pol pa vn ne zna user posted image user posted image user posted image

grem pogledat kaj dela...
lep dan vsem
papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
9.9.2008 7:42:10   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: tabi
Dons pa zgleda da bo ful sončen dan ker je nebo brez oblačkauser posted image user posted image

ha...kje pa vidiš nebo..pri nas je še megla (ja se je že začela jesen..grrrrrr)...ampak baje je za danes napovedano toplo vreme....user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonchek -- 9.9.2008 7:43:10 >

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.